top of page

Adatvédelmi irányelvek

Minden olyan információt fogadunk, gyűjtünk és tárolunk, amelyet Ön a weboldalunkon ad meg, vagy más módon megad nekünk. Ezenkívül gyűjtjük az Internet Protokoll (IP) címet, amelyet az Ön számítógépének az internethez való csatlakoztatásához használnak; bejelentkezni; email cím; Jelszó; számítógépes és csatlakozási információk és vásárlási előzmények. Szoftvereszközöket használhatunk munkamenet-információk mérésére és gyűjtésére, beleértve az oldalak válaszidejét, bizonyos oldalak látogatásának hosszát, az oldal interakcióira vonatkozó információkat és az oldal elhagyásának módjait.

Ezeket a nem személyes és személyes adatokat a következő célokra gyűjtjük:

A Szolgáltatások nyújtása és működtetése;

Folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás biztosítása felhasználóinknak;

Ahhoz, hogy általános vagy személyre szabott szolgáltatással kapcsolatos értesítésekkel és promóciós üzenetekkel kapcsolatba léphessünk Látogatóinkkal és Felhasználóinkkal;

Összesített statisztikai adatok és egyéb összesített és/vagy kikövetkeztetett, nem személyes adatok létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak szolgáltatásaink biztosítására és fejlesztésére;

Tartsa be az összes vonatkozó törvényt és előírást.

Cégünk a Wix.com platformon található. A Wix.com biztosítja számunkra azt az online platformot, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését Önnek. Az Ön adatai a Wix.com Wix.com adattárolóján, adatbázisain és általános alkalmazásain keresztül tárolhatók. Adatait biztonságos szervereken, tűzfal mögött tárolják.

 

A Wix.com által kínált és a cégünk által használt összes közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS által felállított szabványoknak, amelyeket a PCI Security Standards Council kezel, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, MasterCard, American Express és Discover. A PCI-DSS követelményei segítenek biztosítani a hitelkártya-adatok biztonságos feldolgozását üzletünk és szolgáltatói számára.

bottom of page