top of page

Általános felhasználási javaslat KFSZ-hez:

Vannak bizonyos alap felhasználási módok, melyeket minden Kolcov lapnál célszerű alkalmazni a megfelelő hatékonyság elérése érdekében.
1. Aki bármilyen Kolcov lapot kezd alkalmazni, annak minimum 30ml/testsúly kg struktúrált vizet kell naponta összesen elfogyasztani. Pl. 60 kg = min 1,8 L ( struktúrálásnak nevezzük az ivóvíz Kolcov lapra helyezését)

Alaplapoknál ez általában 2 perc, a gyűjteményes lapoknál általában 2. óra és 12 óra között változik.
Ha előre nagyobb mennyiséget helyezünk a lapra ( 1,5 — 2 l) akkor a struktúrálási idő lejártát követően egész nap fogyaszthatjuk
minden alkalommal felrázva. Ezen kívül minden + folyadékot és folyadék tartalmú ételt érdemes megkezelni amit fogyasztunk, de a fenti módon kezelt szobahőmérsékletű szénsavmentes víz nem pótolható semmivel.
3. Mindig hordjunk magunknál valamilyen Kolcov lapot. Zsebben, vagy nyakba akasztható tartóban, vagy ahol kényelmes. A helyét lehetőleg kb óránként változtassuk. Az ö
sszes lapon megtalálható a geopatikus sugárzás elleni védelem, az elektroszmog elleni védelem és egy alap pszichoenergetikai védelem. Mindig kizárólag azt az élő szervezetet védik ezektől, amivel érintkeznek. Tehát hiába használunk évek óta lapokat, amikor nincs testünkkel egy sem érintkezésben ez a védelem nem áll fenn. Vagyis ezen sugárzások élő szervezetre gyakorolt hatásait csökkentik vagy semlegesítik, nem magát a sugárzást. Kivétel: KFSZ16 bejövő villanyszekrényre vagy egy adott helység villanykapcsolójára rögzítve az adott teret tisztítja az elektroszmogtól, emellett harmonizálja a teret.
4. Napi gyakorlatok végzése. Minimum 2x, maximum 16x érdemes végezni ( A fokozatosság elvét betartva). Szergej Kolcov szerint ez
legalább olyan fontos mint a vízfogyasztás.
Példa alapgyakorlatokra:
- Egy db Kolcov lappal: mintha szappan lenne, dörz
söljük át vele a végtagjainkat. Mindegyiket ugyanannyi ideig (min 1 perc/végtag)

- Kettő Kolcov lappal: egyik lapot az egyik talp alá helyezzük álló helyzetben lehetőleg mezítláb az ujjpárnákhoz, másik lapot ellentétes kézben marokra fogjuk. min 2 perc majd csere (másik talp másik kéz). Az idő itt is ugyanannyi legyen

Három Kolcov lappal: egy lap a farokcsont alá, másik tarkóra, a harmadikkal végigmegyünk a csakrákon. Minden csakrára
ugyanannyi ideig tesszük ( min.1 perc). Ezt a gyakorlatot végezhetjük ülő vagy fekvő helyzetben.
- Négy Kolcov lappal: a másodikként leírt gyakorlatot végezzük úgy, hogy egyszerre mindkét talp alatt és mindék kézben van egy-egy KFSZ. Min. 2 perc.

5. Helyi kezelés: az adott általános vagy speciális Kolcov lapot egy meghatározott testrészre helyezünk minimum 5 maximum 15 percre. A gyakorlat előtt és után a kezelésben résztvevő Kolcov lappal struktúrált 2 dl vizet fogyasztunk. Naponta max 16 alkalommal végezhető. Pl.: fájdalomcsillapítás, gyulladás KFSZ2 az adott területre helyezveSzem kezelése: Tiszta Tekintet lap szemre helyezése. Pajzsmirigy kezelése: Yudek lap nyakra helyezése a fent leírt módon stb. Spirituális gyakorlatokhoz is többféle lapot használhatunk — pl. Zöld Tara, Szent barlang, Arany Gobi, stb. Nagyon fontos, hogy mivel a Kolcov lapokkal ártani nem lehet, így a fentieket nem tudjuk rosszul végezni, esetleg hatékonyabban ( nagyobb tudatossággal és rendszerességgel) vagy kevésbé hatékonyan Ezek mellett még számtalan gyakorlat és felhasználási mód létezik (és nyugodtan hagyatkozhatunk a megérzéseinkre, ötleteinkre is), de amennyiben a leírtakat maradéktalanul és következetesen végezzük biztosan hatást fogunk elérni.

bottom of page