top of page

A lila szériánál már a kozmoenergetika kerül előtérbe. A kozmoenergetika nem más, mint tudások és gyakorlatok rendszere. Nonverbális, szavak nélküli módszer. A kozmoenergetikai módszert egy tudományos-gyakorlati módszernek tartják. Az utóbbi tíz évben kísérletek tucatjai bizonyították a kozmoenergia hatását a vízre, vizi lényekre, növényekre, állatokra emberre és minden élőlényre. A működés speciális kozmikus csatornák hatásának köszönhető. Az egészségmegőrzés nemzetközi szervezete a Klasszikus Kozmoenergetika Nemzetközi Szövetsége 2009 végén feljegyezte a következő program tagjainak sorába: „The Global Health Workforce Alliance”, „Az egészségmegőrzés dolgozóinak globális közössége”.
Alapvetően a kozmoenergetikai csatornák megnyitására nagy tudású beavatott mesterek képesek. A stabil és nagy kiterjedésű energiatér fenntartása óriási igénybevétel és nagymértékű koncentrációt kíván. A KFSZ –ek, melyekre tiszta kozmoenergetikai csatornák vannak kódolva, képesek azokat a megfelelő intenzitással a kívánt ideig kiegyensúlyozottan biztosítani. Ezáltal óriási hatásfokkal működni. A változás közvetítése speciális kozmikus csatornákon történik, amelyeknek regeneráló hatásuk van. Az ember kezelésének a legfőbb feladata: visszaállítani a harmóniát minden szinten, mint egyetlen nyitott rendszert, azaz a test, a lélek, a család és a körülvevő környezet egységét. Az ayurvédában található az egyensúly helyreállításának ez a módja. A kozmoenergetikai módszert egy tudományos- gyakorlati módszernek tartják.

KFSZ 9. „Egészséges szív”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egészséges szívnek lehet nevezni, mert nagyon sok csatornán keresztül a szív működését segíti elő. (pl. Gektasz Informatikus csatorna). Tisztít és eltüntet mindent, ami akadályozza az információ befogadását. Ezen a csatornán keresztül bármilyen információt kaphatunk, ami tágítja és tisztítja tudatunkat, fejleszti az alkotó készségeinket. Több mint negyven digitális csatorna van rajta, ami arra hivatott, hogy megelőzze a szív-érrendszeri betegségeket. Ebben a programban előkelő helyet foglal el a hajszálerek, az ideg, az endokrin, a hormonrendszerek és az agy megerősítése. Néhány csatorna a vérnyomás szabályozásáért felel, amely a vesék és mellékvesék helytelen működésének a következménye. A Lelki Szív program felel az általános harmonikus fejlődésért. támogatja a keringési rendszert, segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében erősíti a hajszálereket helyreállítja az ideg- és hormonrendszer fiziológiai működését, ösztönzi az agyvelő, a gyomor-bél traktus, a vesék és az epehólyag munkáját segít szabályozni a magas vérnyomást amely a vesék és a mellékvesék hibás működése miatt alakul ki helyreállítja a látószervek működését zöld- és szürkehályog esetén tágítja és tisztítja a tudatosságot, fejleszti az intuíciót megnyitja a spirituális szív csatornáját segít fejleszteni az alkotói képességeket.

A KFSZ 9-re kódolt csatornák a szívműködés megerősítésére: Gektasz csatorna, megtisztít és eltávolít mindent, ami gátolja az információ befogadását. Ez a csatorna bármilyen információt képes hordozni, erőteljesen szélesíti és tisztítja a tudatot, segít kifejleszteni a művészi képességeket. Csatornák, amelyek segítenek megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket: Zeusz, Saon, Firast, Ninalis, Anya, Isteni tűz, Isteni fény, Isteni szeretet, Gyógyító szeretet, Ökumenikus szeretet fénye, A spirituális szív megnyitásának csatornája.
A fentieken kívül gyógyfűvek és ásványok polarizációja: a cédrus gyantája, galagonya, vadrózsa, gyöngyajak, valeriana, lóhere, méhfű, körömvirág, útifű, zöld tea, macskagyökér, mezei zsurló, keserűfű, jáspis, rózsakvarc, ónix, akvamarin.

KFSZ 10. „Egészséges ízületek”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A likuor működésének szabályozására, az ízületi folyadékok, a szövetek regenerálására alkalmazható. Csökkenthetők vele a gyulladásos folyamatok az ízületekben.  Szabályozza a gerincvelői és ízületi folyadék szerkezetét és funkcióit, helyreállítja a szövetek sejtregenerációs folyamatait segíti az ízület regenerálódásának a folyamatát, helyreállítja a vérkeringést megelőzi az ízületekkel kapcsolatos különböző gyulladásos folyamatok kialakulását erősíti a csontszövet szilárdságát, helyreállítja a mikroelemek szerkezetét megelőzi a porszövet deformálódását növeli az ízületek terhelhetőségét segít kivezetni a szervezetből a mérgeket, a felesleges sókat (osteochondrosis és köszvény esetén), a kövek feloldását és a homok kivezetését segít helyreállítani a gyomor bél traktus működését szabályozza a vérnyomást, helyreálltja a vérképet kiegyenesíti és gyógyítja a gerincet, segít eloszlatni a csigolyák közti sérvet helyreállítja a porckorongot segít felülírni a negatív programokat, segít helyreállítani az energiamezőt, kivezet az ájulásszerű állapotból feloldja a „felesleges” csontképződményeket (calcenus homlok, bütyök) a folyamat aktív vizualizációjával.
A KFSZ 10-re kódolt csatornák: Jézus, Farun, Buddha, Firaszt, Saon, Szent Buddha. Ezen kívül számkódolt csatornák, amelyek az ízületekkel kapcsolatos különböző gyulladásos folyamatok megelőzésére szolgálnak.
Kódolt benne a Kozmikus Csodatétel csatornája „Maya” – BAGAN.
Kódoltak a következő gyógynövények és ásványok polarizációi: rózsakvarc, türkiz, achát, hegyi kristály, mezei zsurló, lucerna, vízmelléki csucsóka.

cef-articulations-saines-.jpg

KFSZ 11. „Egészséges életmód”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztítja az aurát, a lelket, megsemmisíti az összes negatív programot, amelyek a káros szenvedélyekhez vezetnek. Hozzátartozik még a megbocsátás, az élet energiája, a központi idegrendszer erősítése, a szív és érrendszer funkciójának visszaállítása, a gyomor és bél működése, az elme megerősítése, a gének tisztítása, csökkenti az agresszívitást, visszaállítja a máj funkcióit. Segít megtisztítani az energiamezőt a negatív hatásoktól

 elősegíti minden negatív hatás kivezetését és eltüntetését átalakítja a félelmet, szabályozza az adrenalin kialakulását, rendezi a hormonrendszert ösztönzi a rossz szokásoktól való elfordulást – alkohol, dohányzás, túlevés, kábítószer segíti minden szerv és rendszer megtisztítását, a teljes szervezet méregtelenítését segít helyreállítani a májfunkciót és a gyomor-bél traktus tevékenységét támogatja a központi idegrendszert segít helyreállítani a vérképet és a vérképző szervek funkcióját életenergiát, a megbocsátás energiáját tartalmazza helyreállítja az eredeti DNS-t segít epilepszia és skizofrénia esetén megszünteti a kómás állapotot segít a genetikailag kódolt, harmonikus fejlődést, csökkenti az agressziószintet.
A KFSZ 11-re kódolt csatornák: Hatman, Gibor, Agatha, Vingrádó, Isteni szél, Raun, Makosh, Perun, a KFSZ 16 „Tiszta mindenség csatornái”. Kódolt a Kozmikus Csodatétel csatornája „Maya”- ISZCU. Kódoltak a következő ásványok és növények polarizációi: hegyi kvarc, hegyi kristály,kjucsala, bogáncs.

cef-mode-de-vie-sain-.jpg

KFSZ 12. „Egészséges alvás”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arra van hivatva, hogy megtisztítsa az auránkat alvás közben, elősegítse a melatonin képződését, visszaállítsa a bioritmust alvás közben. Több mint tíz speciális csatorna felel az adaptációért, konkrét emberekhez köthetően. Visszaállítja a fiziológiailag helyes alvást. A polarizált növények listája: menta, oregánó, macskagyökér, valamint a tűrkíz polarizációja. Célja a fizikai test és az energiamező tisztítása alvás közben segíti az anyagcsere és a hormonrendszer helyreállítását, a melatonin (az alvási ciklust irányító hormon) termelődését tisztítja és harmonizálja a központi idegrendszer  tevékenységét, segít a félelem és a depresszió feloldásában segíti a fiziológiai, teljes értékű, egészséges alvást segít megszüntetni a rémálmokat és az álmatlanságot alvás közben gyorsítja a belső szervek regenerálódását és a szervezet biokémiai egyensúlyának felállítását segít az alvás közbeni információvételben, az intuíció fejlődésében segít leküzdeni és pozitívvá transzformálni a negatív érzelmeket (irigység, félelem, gonoszság, harag, gyűlölet, féltékenység) helyreállítja az ember harmonikus belső világát. A KFSZ 12-re 10 speciális csatornát kódoltak, beleértve a konkrét személyre szóló alkalmazást. Kódolt a Kozmikus Csodatétel csatornája „Maya”- OJU. Kódoltak a következő gyógynövények polarizációi: menta, majoranna, macskagyökér, valeriana, méhfű és a türkiz polarizációja.

cef-sommeil-profond-.jpg
cef-mental-sain-.jpg

KFSZ 13. „Egészséges intelligencia”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fejleszti a koncentráció képességét, javítja a tanuláshoz való hozzáállást, fiziológiailag segít megerősíteni a hátgerincet, a nőknél segíti a gyermek fogantatását, elősegíti a lélek fejlődését. a figyelem erősségének növelésére rendeltetett, segít hosszú időn át fenntartani a figyelmet segíti a tanulás iránti érdeklődés növelését, nagyobb mennyiségű információ befogadását helyreállítja a memóriát segít az ihlet állapotába kerülni, ösztönzi az alkotói képességek megjelenését fizikai szinten segít nyújtani a gerincet segít a lelki fejlődésben, a dolgok jelentésének megértésében támogatja a szervezet vírus- és gombaellenes folyamatait nőknél segít létrehozni és megtartani az egészséges terhességet. fokozza a koncentrációs készséget, segít a „viselkedési zavarok” leküzdésében „hiperakivitásra” dühkitörésekre, túlmozgásokra, figyelemhiányra, tanulászavarokra is hatékonyan használható

A KFSZ 13-ra kódolt csatornák: Berleant rúnacsatornája, Gectasz információvédő csatornája, a tárgyak megvilágításának csatornája a dolgok jelentésének jobb megértéséhez, valamint a szilfa és a nyírfanedv felerősített polarizációja a csapolás időpontjában.

KFSZ 14. „Aranypiramis”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmonizál minden folyamatot, megvédi az ember auráját a külső behatásoktól, harcol a különböző informatikus vírusokkal szemben. Fiziológiai téren pedig tisztítja és védi a gerincoszlopot, kiüríti a nehéz vizet, növeli a potenciaképességet. az ember energiamezőjének tisztítására és harmonizálására rendeltetett védi az energia-információs rendszert és a fizikai testet a különböző információs vírusokkal szemben fizikai szinten segít a gerinc és a teljes mozgásszervi rendszer tisztításában és védelmében kivezeti a szervezetből a „nehézvizet” és semlegesíti a radioaktív izotópok romboló
hatásátenergia- információs védelmet biztosít különböző terek számára (lakás, ház, közlekedési eszközök) feloszlatja az emberi és állati járványokat.
A KFSZ 14-re kódolt csatornák: az Aranypiramis csatornája, a tölgy, valeriana, bogáncs, orbáncfű gyökér polarizációja.

cef-pyramide-dor-.jpg

KFSZ 15. „Az élet fénye”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a megfiatalodás, az élet aktív periódusának meghosszabbítása képes semlegesíteni minden negatív programozást, tisztítja és helyreállítja az energiamezőt másik fő célja az ember önmagához és a körülötte lévő világhoz való viszonyának harmonikus fejlesztése javítja az életminőséget, segít kialakítani a partnerünkkel való kölcsönös megértést segít növelni az őssejtek, a telomeráz és a mitokondriumok aktivitását leállítja a tumornövekedést, regressziót vált ki bármilyen testtájon elhelyezkedő daganatból, megsemmisít minden tumornövekedésre irányuló programot helyreállítja az eredeti DNSt
az őssejtek aktiválásával utat nyit a belső szervek, érfalak, körmök, haj, fogzománc regenerálódásához és megfiatalodásához életerővé (prána) alakítja a radioaktív izotópok energiáját.
A KFSZ-re kódolt elemek: a Titán csatornája, a „Fiatalság elixírje” és az „Élet elixírje”csatornák, az akvamarin, a rózsakvarc, a sungit, a tigrisszem és a gizlug polarizációja.

cef-rajeunissement-.jpg

KFSZ 16. „Tiszta Mindenség”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legfontosabb feladata a lapocskának, hogy megteremtse a térbeli feltételeket a sejtek számára. Védeni őket, ösztökélni az önszabályozásra, ezenkívül stressz oldó hatása is van. Kiváló eseményharmonizációs hatása van. legfőbb célja, hogy optimális térbeli feltételeket teremtsen a szervezet bármely sejtjének létezésére és védelmére célszerű az ezzel a lappal programozott vizet szétpermetezni a helyiségekben a különböző negatív jelenségek eltüntetése érdekében (láthatatlan lények) csökkenti a tumorra való hajlamot, kifejezetten daganatellenes hatású célszerű járművekben tartani az úton bekövetkező kellemetlen helyzetek megelőzésére (megtisztítja az utat a lehetséges veszélyektől).
A KFSZ 16-ra kódolt elemek: 10 kozmo-energetikai csatorna, többek közt az Arany Piramis, Merkaba, Isteni tűz, Dzsiva, valamint a muskátli, az aranygyökér, a ginzeng, a hegyi kristály, az akvamarin és a rózsa, eukaliptusz- fenyőolaj polarizációja.

cef-environnement-sain-.jpg
bottom of page