top of page

Az arany széria lapjaira írt Kozmikus csatornák mindegyike a „Maya” – Csodatétel fő csatornához tartozik, mely egy újszerű módszert nyújt az egészség, a karma, a magánélet, az üzlet, az emberek közti kapcsolatok, a lelkiség, a megfiatalodás helyreállítására. A lapokra kódolt „Maya” csatornák célja, hogy feltárják a betegségek kialakulásának legmélyebb okait. A KFSZ „arany” széria lapjaival a hatás „egyszeri”. Ennek alapja a” kevesebb több” elve. A csatornák 3-5-10 percig nyílnak meg és egyénileg, individuálisan működnek, néhány perctől néhány óráig, vagy akár napszakig. Minden a felhasználó problémájának súlyosságától függ. A csatornák maguktól nyílnak meg, elég, ha a KFSZ-t kézbe vesszük. Nem szükséges a Hálaadás energiája. Az „arany” széria összes KFSZ-e alkalmazkodó, a konkrét felhasználónak rendeli alá magát és agyon jól kombinálható a többi széria KFSZ –vel, a párok összehangolásának elve alapján.

KFSZ 17. „Újjászületés”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 17-es lapra kódolt a Kozmikus Csodatétel csatornájának neve Maya - BUURMOK. A csatorna, mint a forgószél, kicsavarja a tudatalatti legmélyebb rétegeit, megmutatva minden bennük eltitkoltat. Legfőbb célja a tudatalatti legmélyebb rétegeibe való behatolás megmutatja az ember rossz egészségi állapotának legmélyebb okait felülírja a negatív programokat feltárja az ember igazi lényegét, egészségi állapotának okait, döntéseinek,tetteinek valódi gyökereit célja, hogy a problémák felmerülése során az ember megértse a Karma törvényeinek okait és következményeit. A lap: - aktiválja az energiarendszert és életre kelt, - feloldja a mélyen fekvő blokkokat, - felszínre hozza a rejtettet, -„újra éleszti” a belső fagyottságot, - az elfojtott, elkülönített energiákat és feszültségeket újra rendelkezésre bocsátja, - növeli összességében a csakra energiákat. A 17-es lapra írt ’Buurmok” csatorna, a tudatalatti ártalmas tartalmát felfedi és feloldja. Az „újra élesztés” lap kideríti a tudatalatti mélyen rejtett igazságait – ezért hívjuk „nincs elfojtás – nincs titok” lapnak is. A LIFE-TEST eredményei: a lap a csakrákat nagy energiával látja el. A blokkok rövid kezdeti „tisztító fázisa” után, a csakrák energiája több mint a duplájára növekszik – legfőképpen a torok és harmadikszem csakra ,de a szív, napfonat és korona csakra energiája is megemelkedik . A gyökér és szakrális csakra energia szintje is növekszik. A csakre mező, a „Life-Energy- Meter” technikai mérőberendezéssel mérve, 75 cm-ről lap nélkül 4,8 m-re tágul ki a harmadikszem csakra. Felhasználók szerint könnyedséget, világosságot, boldogságot és pozitív érzetet ad.

cef-renaissance-.jpg

KFSZ 18. „Összehangolás”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lapra kódolt Kozmikus Csodatétel csatorna a Maya - KUVVA. Megtisztítja az energiaközpontokat, meridiánokat és finomtesteket a célirányosan romboló programok, a mágia és boszorkányság negatív hatásaitól célja az összes energiaközpont - csakra tevékenységének összehangolása, összeegyeztetése a finomtesteket a Fénylő kozmosz vibrációjára hangolja. Az egyéni életvitel alapján kialakulhatnak az összehangoltságban egyensúly zavarok a cselekedetek, gondolatok és érzések által, melyek a belső valósággal nem azonosak. A csakra összhangot ilyen egyensúlyhiányok, külső támadások hatásai is megbonthatják, mint például az irigyek tudattalan támadása vagy tudatos szellemi, mágikus támadások. A 18-as lap a „KUVVA” csatornája a csakrákat, meridiánokat és a fénytesteket tisztítja. A hatás azonnal kezdődik és lépésenként egyre jobban kibontakozik. A lap: aktiválja az energia rendszereket, szabályozza a különböző energia szintek közötti blokkokat, minden szinten összeegyezteti az energia cserét, összehangol és mindent újra áramlásba hoz. Az „összehangolás” lap koordinálja a szervezet energia szintjeit és javítja az energiaáramlást. Az energetikai hatása: összehangolás és áramlatba hozás. LIFE-TEST eredmények: minden csakra energia szintjét emeli és koordinálja a működésüket. Miután a blokkokat oldotta, és csakrák már összhangban vannak egymással, az energiaszint visszaáll az egyénileg elviselhető, optimális mértékre. A lap mindemelett az egész aura mezőt erősíti, mely újra egy tökéletes tojásformát képez, ami 2,3 x 3,8 m sugarú lehet.

cef-synchronisation-.jpg

KFSZ 19. „Dohányzás ellen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 19-es lap a Maya –POLUT csatornát tartalmazza. Célja a dohányosokat az egregorról (gyengítő közös tudatról) való leválasztása, a dohányzástól való függőség megszüntetése semlegesíti a légzőszervi megbetegedésekkel kapcsolatos negatív programokat megtisztítja a tüdőket, hörgőket, mellhártyát a nikotintól, cigarettafüsttől, helyreállítja a tüdők eredeti állapotát tisztítja a vért, növeli a véroxigén szintet, helyreállítja a vér ideális összetételét regenerálja a tüdő beteg sejtjeit, ösztönzi az egészséges sejtek regenerálódását helyreállítja a máj és a lép működését.

cef-anti-tabac-.jpg

KFSZ 20. „Tisztítás, Asztrál- tisztítás”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lapra kódolt csatorma a Maya - TSCHALAN. Semlegesíti az emberek finomtesteiben, a tárgyakon, a helyiségekben található
asztrális lényeket az asztrális lények hatástalanításához a KFSZ a napspektrumon lévő kozmoenergetikai csatornákhoz kapcsolódik: Perun, a nap lelke Ar, és Ré Napisten csatornájához. Az első lépés, hogy az asztrál-lényeket ne hurcoljuk magunkkal az, hogy a gondolatainkat és érzelmeinket harmóniába hozzuk. Pár ötlet: koszos, sötét szint ne használjunk a lakásban, senkit sem szabad beengedni a hálószobába, ne menjünk be cipővel a lakásba, a lakást magas dallamokkal és tömjénnel tisztítsuk. Fontos: amennyiben napi szinten több mint 4 órát dolgozunk számítógéppel a testünk védekezése az  asztrálszennyeződésekkel szemben elfárad. A „tisztító” – 20-as Kolcov lap megtisztítja az egyéni energiamezőnket és a lakásét is, véd az asztrál letapadások ellen.

A napspektrum csatornái: helyreállítják az életerőt és a szexuális életenergiát, megnyitják a történelmi, születési és a genetikai emlékezetet ,leállítják a gyulladásos folyamatokat, semlegesítik a vírusokat, lehetővé teszik a sejtekkel és az atomokkal való párbeszédet helyreállítják az érhálózatot, a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszert helyreállítják az energiamezőt, az aurát.

cef-nettoyage-.jpg

KFSZ 21. „A lélek tükre”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kódolt csatornája Maya- TANN és TSCHAAL-ZIK. Kikapcsol minden negatív energiacsatornát, energianyúlványokat a fej felett, lábak alatt, balra és jobbra, elöl és hátul visszatükröztetik őket mindazoknak, akik rosszat akarnak másoknak célja az energiaközpontok, csakrák, meridiánok, finomtestek táplálása, töltése, fényesítése a Világegyetem erőteljes fénylő, pozitív energiáival. „A lélek tükre” egy nagyon fontos és különleges lap. Azért fejlesztették ki, hogy a csakrákat és a test finomszerkezetének minden szintjét erős pozitív energiával töltse fel – ez az a lap, amellyel a fénytestet támogatni lehet. A lapnak emellett több funkciója is van: minden csakrát a meridiánokat és a test finomszerkezetének minden szintjét energiával látja el és az univerzum erős fényenergiájával tölti fel. Ahhoz, hogy az energia ne vesszen el azonnal, hanem a mindennapi életben a rendelkezésünkre álljon, a negatív energia csatornákat, melyek tudatos vagy tudattalan „horgonyt” és „köteléket” okoznak emberekhez, melyek által gyengébbek leszünk és energiát szívnak le azt feloldja. A különböző kötésekből származó energiagyengítő entitásokat eltávolítja és visszaküldi az „feladónak”A mágikus kezelések és átkok energia csatornáit elvágja és szintén a feladó személynek küldi vissza. Hogy jobban megértsük: sok energiahiányos ember létezik vagy akár valamilyen élet esemény, amikor az energia vagy az életerő hiányzik. Az ok, energia veszteség lehet – mely tudattalanul kialakult csatornákon keresztül történik, pl. harag, bosszúság és önsajnálat általi kötések, vagy tudatosan a sötét erők, mint a mágia, átkok, túlvilági erők vagy modern „agy kontroll”. A természetes ősi önvédelmet a mindennapokban a következő dolgok gyengítik: -nagy félelem a betegségektől és más emberek problémáitól, -más emberekkel való együtt szenvedés, túlzott azonosulás mások problémáival - erős negatív érzelmek, mint a harag, gyűlölet, méreg, irigység.
A 21-es lap segít újra a középútra térni, újra feltöltődni és megvédeni önmagunkat . A 21-es lap tartalmazza a maya „TANN és TSCHAAL-ZIK” csatornákat, mely az univerzum fény- és teremtő erejével vannak feltöltve és a valódi együttérzést erősítik. A felvilágosodást is segítik és a tudat kiszabadítását a szektaszerű függőségektől. A 21-es lap erősen aktiválja az energiát, magas auravédelem és hosszantartó segítsége a fénytestnek. LIFE TEST eredmény: A lap minden csakra energia szintjét növeli, különösen a felső csakrákat. A korona csakra ekkora mértékű feltöltése csak a 21-es lappal történik meg. Különlegesen nyílik meg a kornacsakra és a kitágulása a fej felett tojásformában óriási (több test nagyságú). Körülbelül 10 perc használat után a lap összehangolja magát a hordozóval és aktiválja az aura védelmet. Így az aura védve van az asztrál befolyásoktól. A csakra mező a „Life-Energy Meter” mérőeszközzel mérve 75 cm-ről 1,2 m-re tágul ki.

cef-miroir-de-lame-.jpg

KFSZ 22. „Út önmagadhoz”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kódolt csatornája Maya – KUKH. Célja megértetni a karma törvényeit (okok és következmények) az egyes problémák felmerülésekor  megszünteti a másoktól magunkra vállalt problémákat és azok következményeit megszünteti a másoktól magunkra vállalt betegségeket célja megértetni a karma törvényének hatását felszabadítja a tudatot mások problémáinak behatolási kísérlete alól.
A 22-es lap feloldja a más emberek által magaddal hurcolt problémákat, melyek a saját problémától függetlenek, és véd ezek ellen. Idegen energiák, melyeket magunkkal hordunk leginkább a nyak és a váll részre tapadnak. Ezeket a 22-es lappal sikeresen feloldhatjuk. A lap a használót megint összhangba hozza saját magával a saját témáival, egyéni életúttal, saját mátrixxal. Jobb megértéshez: a legtöbb ember együttérző, ha barátok, kollegák, szomszédok vagy családtagok szenvedéséről és betegségéről van szó. Amennyiben viszont nagyon „együtt szenvedünk”, saját magunkat veszélyeztetjük azzal, hogy ehhez hasonló betegségeket bevonzzunk az életünkbe. Átveszünk egy idegen probléma csomagot, ahelyett hogy magunkkal foglalkoznánk. Az emberi asztrál testen ezek az átvett problémák egy fekete hátitáskaként jelennek meg a vállon és háton. A beteg emberek mellett persze ott kell lenni, viszont a terheiket nem szabad átvenni magunkra. Ez a karma kozmikus törvényébe ütközne ok- okozati szinten. A terapeuták is gyakran találják magukat ezzel a problémával szemben. Fontos, hogy a beteg kezelése után saját magukat is energetikailag megtisztítsák, hogy az idegen problémát ne cipeljék magukkal. Ugyanígy a túlságosan együtt érző, nyitott emberek vagy a kevés önértékeléssel rendelkező személyek is sűrűn, veszik magukra a beteg emberek szenvedését és problémáit. „Szemetesládaként” működve rajtuk marad. A 22-es lap a Maya „KUKH” csatornát tartalmazza. Törli a letapadt idegen energiákat, és az idegen
karmikus programokat. LIFE-TEST eredmények: a lap a gyökér és szexcsakra energia szintjét a napfonatcsakrát, a szív, torok, harmadikszem és korona csakrát is növeli. A csakra mező a „Life-Energy-Meter” mérőgéppel, az átlagos 75 cm-ről 2,75-3,75 m-re tágul. De életteli embereknél, akiknek alapban 2-3 m-es az aurájuk ez tovább 2 méteres tágulást eredményez – így általánosságba véve egy 2 méteres aura megnagyobbodással számolhatunk.

cef-retour-a-la-source-.jpg

KFSZ 23. „Felszabadítás”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kódolt csatornája a Maya - YAKLEL. Célja bármilyen negatív energiakapcsolat megszüntetése megszünteti a tudatos vagy tudattalan energetikai vámpírizmust megszünteti az önvámpírizmust a visszatükröztetés módszerével visszafordítja a kibocsátott programokat a „feladónak”. A lap erősíti a pozitív energiakötéseket a családban vagy társadalmi kapcsolatokban a negatív ellen. A negatív energiakötéseket és energia függőségeket feloldja, és az „energia vámpírok” az „ön vámpírizmus” hatásait megszűnteti. Jobb megértéshez: már egy beszélgetés során kialakulhat emberek között egy energia kötelék, mely által tudatosan vagy tudattalanul is átadódnak a negatív energiák és információk. Általunk észrevétlenül a csakráink kapcsolatba lépnek egymással és megpróbálnak összehangolódni: beszélgetésnél a harmadikszem és a torok csakra vagy akár a napfonat csakra is, egy érzelmi cserénél a szív csakra. Az ilyen energia kötelékek tovább is megmaradhatnak, főleg erős érzelmeknél, mint a szerelem és erős együttérzés,

gyűlölet, irigység, káröröm stb. és ezeken a csatornákon keresztül a negatív energiák és információk, negatív gondolatok átadódnak. Így idegen emberek is károsítani tudnak minket vagy akár mi is tudjuk őket negatívan befolyásolni. Éppen így akár általunk szeretett embereket is akaratlanul károsíthatunk. Amikor szeretünk vagy egy emberrel intenzíven kapcsolatban vagyunk, akkor a csakrák között kimondottan erős kötések alakulnak ki. Ezeken a kötéseken keresztül viszont nem csak a pozitív érzések jutnak el az általunk szeretett vagy értékes emberhez, hanem minden erős érzelem – még ha az adott harag nem is arra a személyre vonatkozott. Így tudattalanul is árthatunk a szeretett személynek, mivel az energia kötés hozzá állandóan nyitva van és nem ellenőrzött. Ez az oka annak, hogy a közelálló személyek gyakran hasonló gyengeségeket és betegségeket vonzanak be az életükbe. A lap tehát a negatív energia átadásoktól is véd, akár akkor is amikor rákosok vagy súlyos betegek a közelben vannak. Ezek a negatív energiaáramlások megmagyarázhatatlan családi drámákat is okozhatnak. A „felszabadítás” lap tartalmazza a Maya „YAKLEL” csatornát, mely a negatív kötéseket oldja és vissza is tükrözi. Így védi más emberekkel a pozitív kötések fenttartását. A 23-as lap elvágja a negatív energia csatornákat.

cef-liberation-.jpg

KFSZ 24. „Megvilágosodás”, szabad akarat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kódolt csatornája a Maya – SKHOPPOL. Megszünteti a kódoló és „zombivá” tevő programokat, többek közt a varázslást, rontást, alkoholizmust, a család elhagyását. A „zombivá” tétel egy folyamat, amely során az ember tudatában meghatározott érzelmi reakciókat és ideológiai elveket vezetnek be, meghatározva ezzel külső tevékenységét és belső pszichés állapotát. A „zombivá” tétel lényegében az eredeti személyiség eltüntetését és egy kész sablon bevezetését jelenti, amely onnantól befolyásol, meghatároz minden további gondolati és érzelmi folyamatot. a KFSZ a napspektrum kozmoenergetikai csatornáival dolgozik: Perun, a Nap lelke Ar, a Napisten Ré, mely spektrum a tiszta fény hullámhossza. A fényspektrum nem csak a belső szervek helyreállításán, a szervek működésének javításán dolgozik, hanem bármely elektromágneses sugárzás átalakításán is, amely hatással van az egészségi állapotra, lelki fejlődésre, megfiatalodásra. Ezt a lapot azért fejlesztették, hogy idegen szellemi hatásokat és az akarat befolyásolását feloldja és véd minden akaratlan befolyásolástól. Jobb megértéshez: az emberi akaratot különböző befolyásokkal meg lehet gátolni vagy akár teljesen elnyomni, olyan mintha sokszor „távvezérlésű”, akaratlan „ Zombi” lenne. Külső befolyásoló hatások lehetnek egy erős akarat-megváltoztatásra : az „agymosás”, hipnózis és más neurológiai átprogramozás vagy akár technikailag is alkalmazott módszerek pl.: radionikkal (morfikus területre hatással) vagy egyéb eljárással. Gyengébb befolyással pl. a reklámok, média és a politika. Mágia hatásásra is befolyásolható lesz az ember. Minden módszerben közös, hogy a sikerességhez csakra gyengeség szükséges. A csakrákat gyengíthetik: pl. kapzsiság, túlzott szexuális hajlamok, és más egyéb döbbenet, szörnyűség és egyéb erős érzelmi reakció kiváltása például agresszióval vagy akár egy reklám állandó ismétlésével, ami felidegesít bennünket. Ez által elveszítjük az egyensúlyt és máris lehorgonyozhat az idegen akarat. A „Felvilágosodás” lap többek között tartalmazza az erős kozmo-energikus napcsatornát „Perun”-t. Hatása testiekben: erősebb lesz a látás, -támogatja és regenerálja a legtöbb szervet, mentálisan: feloldja a szellemi kötéseket alkoholizmus esetén, -minden szellemi idegen hatást megszűntet, -véd Tv- és reklámok által közvetített idegen akarattól.
A 24-es lap a Maya „SKHOPPOL” csatornát tartalmazza az idegen akarat felszabadítása érdekében és a napenergia PERUN, AR, RA csatornát a belső feltöltődés és helyreállítás érdekében. A „Felvilágosodás” lap feloldja az idegen hatásokat és megvéd az akaratlan befolyásolástól – ezért „szabad akaratnak” is nevezzük. A 24-es lap vissza vezet az saját szabad akarathoz.

cef-eclaircissement-.jpg
bottom of page