top of page

A Zöld széria lapjai elsősorban „ERŐHELYEK” információt hatásait tartalmazzák. „Erőhelyek” Ezek olyan helyek a Földön, ahol különösen erős energetikai hatás zajlik, amely az emberre és a körülötte lévő élővilágra egyaránt hat. Az erőhelyeken való jelenlét segít a teljes szervezet állapotának harmonizálásában, az életerő növelésében, pozitív érzelmi állapot létrehozásában. Minden erőhelynek megvan a saját egyéni spektruma, frekvenciája és specifikusan hat. A hatás megjelenik az emberen, állaton és a természet finomtesteiben. Az erőhelyeken olyan energiahullámot érzünk, amely frissíti, tisztítja, harmonizálja a teret, energiát ad. Mostantól az erőhelyek mindig velünk lehetnek, hogy energikus állapotban,pozitív hangulatban maradjunk! Az „Erőhelyek” KFSZ -ek azokról a helyekről adnak töltetet, ahol a legtisztább és legnagyobb az energia. Mindig energiahatás alatt vagyunk, a körülöttünk lévő energiahullámok határozzák meg az energiamezőnket, amely mindig aktív. Ha nagyobb koncentrációjú energia éri energiamezőnket, a körülöttünk lévő energiahullámok is felerősödnek, és életfolyamataink gyorsabban zajlanak. Kiegészítő töltést kapunk, annak a helynek az energiáját, amely segít nekünk tovább aktívnak maradni, mindig az élet áramlásában lenni, harmóniát létrehozni és teremteni. Az „Erőhelyek” KFSZ -ek legfontosabb feladata az emberi finomtestek behangolása és védelme. A KFSZ -ek jelentősen növelik az ember energiaszintjét. Ezt azzal érik el, hogy semlegesítik a környezetben található negatív tényezők hatásait.

KFSZ „Egészséges generáció”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít megvédeni a gyerekeket a különböző információs támadásoktól megtisztítja az energiaközpontokat, meridiánokat és az energiamezőt a különböző programozások hatásaitól segít kijavítani a szülési traumák következményeit normalizálja a gyerekek állapotát pszichoemocionális és pszichoszomatikus rendellenességek esetén, segít leküzdeni a tudattalan félelmeket egyensúlyba hozza a központi idegrendszer állapotát, szabályozza az ingerültség égátlás folyamatait, harmonizálja a gondolkodási folyamatokat a felnőtteknek segít megbirkózni azokkal a problémákkal, amelyeknek a gyökere a gyermekkorba vezet. Felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt oldja a transzgenerációs blokkokat, kötéseket, nehezteléseket segít normalizálni az immunrendszert bármilyen életkorban.
A lapot olyan hamar amint csak lehetséges gyermekeknél kell alkalmazni. A generációs lap gyerekeknek és felnőtteknél a „belső gyerekkel” való munkára lett kifejlesztve. A szülői, családi és generációs energiák kiegyensúlyozására szolgál. A mai gyerekeknek segít abban, hogy új evolúciós utakon járjanak. A szeretet szféráját segíti és a szülői kötéseket hatékonyabbá teszi. A felnőtteket a lap megint kapcsolatba hozza a belső gyermekkel. Ez által a szülők a tudatlan gyermeki szerkezetektől feloldódnak és a gyerek fejlődése egy fényesebb szférába kerül. Egy nagyon erős és intenzív kötődés alakul ki érzelmi kommunikációs szinten, mely a családba nagy boldogságot hoz. Így egy egyedülálló családi harmónia alakulhat ki, mely, mint a nap új életet és magasabb rezgést hoz. Ebben a fényben felvirágzik minden egyedi hajlama egy teremtménynek – a szülőké épp úgy, mint a gyermeké. A gyereknek amilyen korán csak lehet, már oda kell adni a lapot, hogy a gyorsan felnövő életben optimálisan fejlődjön. A mai gyerekeket szellemileg kell segíteni és nem racionálisan megtörni. Szülőként látni kell a tehetséget és az adottságokat, ebben segíteni és fel kell hagyni azzal, hogy a gyerekeket uralják – egy példaszerű vezetésre van szükségük őszintén, nyitott szívvel és sok figyelemmel, - szeretettel vezetve és elfogadva. A lap minden célhoz vezető folyamatot magasabb szinten segít, és így akár óvodában és iskolában is kialakít egy magasabb rezgésű mezőt, melybe a gondozókat és a tanárokat is belevonja. A felnőttek a lapot arra tudják használni, hogy egy nagyon nehézen feldolgozott gyerekkori bántalmat és korlátozásokat feldolgozzanak, feloldjanak, vagy szülőktől – nagyszülőktől hozott blokkokat, mintákat nehezteléseket felülírjanak. A szülő-gyermek kapcsolat generációkon átívelve tisztul, harmonizálódik, még abban az esetben is, ha bármely fél már nem tartózkodik fizikai testben.
Az „Egészséges generáció” KFSZ-re kódolt erőhelyek: a gyermekvédő „Radinec”, a következő dolmenek: „Maya”, „Érzékenység”, „Anyai áldás vagy szív”, „Méh”, „Has”, „Az egészség sziklája”, „Életszeretet”, Életcél”, a Lénai Pillérekből származó kövek polarizációja. (Jakutia)

Capture d’écran 2023-03-19 170739.png

KFSZ „Férfi védelem”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a lap amulettként szolgál férfiak számára. Elengedhetetlen azok számára, akik a napjaik folyamán számos emberrel érintkeznek ( előadásokat tartanak, kezelnek, tanítanak, terápiáznak stb.) Véd az energiavesztéstől, az energiavámpíroktól, a rosszindulatú emberek pszichoenergiáitól, a mentális és pszichés kötésektől és ráhatásoktól. Segít megbirkózni a gyulladásos folyamatokkal, segíti a hormonális szabályozásokat, energia tisztító, segít megszabadulni az depresszió az aggodalom szomorúság érzésétől. Javítja a helyzetfelismerést és az emberi bölcsességet. Elősegíti harmónia a béke megteremtését és a magas szintű rezgések érzékelését. Tisztítja az energiával való kezelést. Segít helyreállítani a férfi test funkcióit, így a férfi erőt, a potenciált, a szexuális energiákat. Erőt, önbizalmat ad. Könnyebb meglátni az új lehetőségeket. Segít legyőzni anehézségeket, kijavítani a múlt hibáit. Könnyebben leküzdhető  használatával a fáradtság, a fizikai rendellenességek,segít hozzáférni a kozmikus energiákhoz, és támogatja a személyiségfejlődést. Erőt ad, véd a negativítástól és a félelemtől. Jó eredménnyel használható extrém esetekben, mint az eplepszia és a skizofrénia.
Használata különösen javasolt: fizikai és mentális egészség helyreállítása, idegi és mentális zavarok, depresszió, idegösszeroppanás, különböző neurózisok,stresszes helyzetekben, férfi betegségek esetét, hormonális szabályozás és betegségek, véd a káros szochiopatogenikus hatásoktól, fokozza a vitalitást és a szervezet alkalmazkodóképességeit, véd az elektromágneses és geopatikus sugárzásoktól, segít visszaállítani a férfi test funkcióit, növeli az önbizalmat, és saját képességeink kihasználását, növeli a szexuális potenciát, célja a férfiak ellen irányuló különböző információs támadások kivédése, megvéd az energia-információs programozások hatásától, helyreállítja a férfi egészségét, védi az energiamezőt, segít megtartani a fizikai és lelki egyensúlyt, normalizálja és stabilizálja a férfi lelkivilágot.
A „Férfivédelem” KFSZ-re kódolták : „Férfiegészség”, „Férfivédelem” és a Ra dolmenek.

Capture d’écran 2023-03-19 165554.png

KFSZ „Női védelem”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a lap amulettként szolgál nők számára. Elengedhetetlen azoknak, akik a napjaik folyamán számos emberrel érintkeznek ( előadásokat tartanak, kezelnek, tanítanak, terápiáznak stb.) Véd az energiavesztéstől, az energiavámpiroktól, a rosszindulatú emberek pszichoenergiáitól, a mentális és pszichés kötésektől és ráhatásoktól. Segít megbirkózni a gyulladásos folyamatokkal, segíti a hormonális szabályozásokat, energia tisztító,segít megszabadulni az depresszió az aggodalom a szomorúság érzésétől. Javítja a helyzetfelismerést és az emberi bölcsességet. Elősegíti a harmónia, béke megteremtését és a magas szintű rezgések érzékelését. Elősegíti az energiával való kezelést. Segít helyreállítani a női test funkcióit, így a szeretet, egészség, fiatalság, szépség, anyaság megélését. Támogat a nehézségek legyőzésében a múlt hibáinak kijavításában. Könnyebben leküzdhető használatával a fáradtság, a fizikai rendellenességek,segít hozzáférni a kozmikus energiákhoz, és támogatja a személyiségfejlődést. Erőt ad, véd a negativitástól és a félelemtől. Segít extrém esetekben, mint az eplepszia és a skizofrénia.
Használata különösen javasolt: fizikai és mentális egészség helyreállítása, idegi és mentális zavarok, depresszió, idegösszeroppanás, különböző neurózisok, esetén és stresszes helyzetekben, női betegségek esetét, hormonális szabályozás és betegségek fennállásakor, véd a káros szochiopatogenikus hatásoktól, növeli a női vonzerőt, fokozza a vitalitást és a szervezet alkalmazkodóképességeit, véd az elektromágneses és geopatikus sugárzásoktól, segít visszaállítani a, női test funkcióit, növeli az önbizalmat, és saját képességeink kihasználását, célja a nők ellen irányuló különböző információs támadások ellensúlyozása, megvéd az energia-információs támadások hatásától Pl. a szex területén, segít megszüntetni a pszichológiai blokkokat és a „magányosság” programot, harmonizálja az energiaközpontok munkáját, helyreállítja és védi a női egészséget, normalizálja és stabilizálja a női lelkivilágot, segít megvédeni az, energiamezőt (aurát), segít megerősíteni a rokoni és családi kapcsolatokat.

A „Női védelem KFSZ-re kódolva van kiegészítésképpen a női erőhelyek polarizációja: a „Női egészség”, „Női védelem” és „Makos” dolmen.
Kódolt a Kozmikus Csodatétel csatornája „Maya”-INIHI.

Capture d’écran 2023-03-19 170054.png

KFSZ „Szerelem”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szerelem energiájába visz, elvezet annak megértéséhez és befogadásához, hogy önmagunkat az univerzum, a világegyetem fontos részének tartsuksegít fejleszteni az állatok és a természet védelmét, segít harmonizálni a különböző nemzedékek közti viszonyokat (szülők-gyerekek), segít a férfiak és a nők közti harmonikus kapcsolatok kialakításában, segít megtalálni a „másik felünket”, normalizál minden fiziológia folyamatot a szervezetben, segít feloldani a nemekre vonatkozó programozást.
Ezt a lapot a szívenergia erősítésére és a szív magasabb szintű kozmikus és spirituális szeretet felé nyitására fejlesztették ki. Az akadályozó energia blokkok feloldását segíti, melyek a belső szabadságot és nyitást egy felsőbb szerelmi energia felé meggátolták. Igaz szerelem csak akkor alakulhat ki, ha a szívből az összes félelmet elűzték. Csak így tud egy szerető szív a kozmikus impulzusra törekedni, egy magasabb érzékelési képességen rezegni és minden formáját az önblokkolásnak elengedni. Így a szerelmi Kolcov lap a tényleges, kozmikus szerelemhez vezet. A félelem legyőzése a szerelembe való belépés bátorságot követel és egy magasabb érzékelési képességet. A félelem minden formája a belső szabadság kibontakozása ellen van, pont emiatt a lap rendezőmezőit erre a szintre helyezték. A hatást nem lehet meghatározni, mert minden embernek más blokkja és félelme van, melyekben csak egy közös pont van: korlátoznak. A lap olyan erőt fejt ki hogy nem is sejtett érzelmeket hoz fel a szív mélyéből. Például vizsgákon vagy hasonló helyzetekben az érzelmeket a lap csillapítja és a figyelő képességet erősíti, melyben a megértésnek egy új formája alakul ki. Ebben a Kolcov lapban találhatók a maximális tudatosság potenciál, melyek minden léleknek a tudatlan étervilágban a rendelkezésére áll. Először a kozmikus szerelmen keresztül jutunk be abba az asztrális tudatossági világba, melyben semmilyen félelem és korlát nem létezik, és semmilyen önkiközösítés és korlátozás nincs. Az ezen a kártyán lévő energetikai információk ( helyek, kövek, szakrális tárgyak polarizációi) elősegítik, hogy az adott személy maximálisan meg tudja élni a szeretni és szeretve lenni állapotát. Ez a két érzelmi állapot harmonikusan nem létezik egymás nélkül. Segítenek megélni - megérteni az érzelmeket és az érzéseket, hogy harmonikus kapcsolatot építsünk Önmagunkkal, a családunkkal, és számunkra fontos emberekkel. A szeretet, a szerelem, a tisztesség és a megbocsátás elősegítője az életünkben. Segít feloldani a múlt sérelmeit a megbocsátás által. Általa könnyen elérhetjük az Önszeretet a belső egyensúly
állapotát, melyen keresztül emberi kapcsolataink is átalakulnak. Élesíti az érzékelésünket, segít megtalálni a szerelmet, a kölcsönös megbecsülés érzését az ellenkező nemmel. Bizalmat erősít, segít megszüntetni, áthidalni a kapcsolatokban létrejött árkokat. Jótékony hatással van az emberi pszichére, "megtanít" a szeretni és szeretve lenni érzésére.

Capture d’écran 2023-03-19 170624.png

KFSZ „Siker”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít harmonizálni és szinkronizálni mindkét agyfélteke munkáját támogatja a tanulási hajlandóságot, segít felszínre hozni az elrejtett életpotenciált, segít a célkitűzésben és a sorrendiség meghatározásában, növeli az anyagi jólétet, aktivizálja a belső potenciált a kitűzött célok eléréséhez, megelőzi a sokkot, segít túllenni a sokk utáni állapoton, segít megvalósítani a vágyakat és a szándékokat.
Azok számára lett alkotva akik részt vesznek az üzleti életben, karriert szeretnének építeni, tervekkel és célokkal rendelkeznek. Ez a lap segít bennünket, hogy eredményesen gyorsabban érjük el céljainkat. Meglepő eredményeket és fordulatokat tapasztalhatunk a használatakor. Kolcov azt vallja, hogy a siker nincs ok nélkül, így a következő hatásokkal rendelkező polarizációkat írta a lapra: szellemi frissesség, memória megtisztítása, bizalom a saját képességeinkbe, a kétségek felszámolása. Teljes mértékben ki tudjuk használni az elménk potenciáját. Eltávolítja a negatív energiákat; és 90 % - ban csökkenti az információ veszteséget. Kreatív energiákkal kel feltöltenünk magunkat. Feléled tudatalatti hatalmunk a siker megteremtéséhez.  Felélesztirejtett erőinket, tehetségünket, a kreatív impulzusokat, újraéled az akaraterő. A türelmetlenséget és a lustaságot nekünk kell kiiktatnunk. Ki kell használni az adódó lehetőségeket Ez a lap a saját értékelésben segít, és hogy a „bőség” belsőleg és külsőleg megvalósuljon,és azt védelmezze. Az egyetlen út, hogy a belső negatív nyomásokat, mintákat és az egot szabályozzuk, ami az egyéni értékek megtalálásában rejlik, a saját életútban és értelmében.
Amennyiben belső bőséget és harmóniát hordozunk magunkkal, akkor az a külső világban is megnyilvánul, mivel az univerzumban minden a rezonanciára épül. Hasonló a hasonlót vonzza. Egy élet bőséggel, minden féle erőfeszítés nélkül, az eredménye egy új értékelésnek, mely a saját jólétet és mások jólétét is figyelembe veszi. Az értékelés a legrégebbi gondolat, amivel rendelkezünk, mivel a tudatlan gyermekkorból adódik, amikor a gyermek megpróbál a szülőkhöz igazodni. Ekkor kialakul egy értékelési gondolat, mely az egész életünkben nyomot hagy. Ez az értékelési gondolat a mozdító rugója az egonak, melyet egy rendszerként kell felfogni, melyben az információ (érték) és energia (akarat) adva van. Az önbecsülés is egy manipulált kondicionálásnak van kitéve, ami által nagyon nehéz lesz a meglévő információs mezőből kiszabadulni. A „bőség és siker” lappal egy magasabb szintű rendszer és információs szinthez csatlakozunk hozzá, így már az önbecsülésünk nem annyira függ a körülöttünk lévő mezőtől.
A lap mezői ezen felül figyelmeztető hatást is keltenek: amikor a személyes „bőség és siker”-et veszély fenyegeti, akkor rezeg az energiája. A használónak csak azt a képességét kell kifejlesztenie, hogy az impulzusok változását felismerje – és akkor minden mintha önmagától működne. Pozitív mellékhatása még hogy feloldódik minden egzisztenciális stressz és egzisztenciális félelem rendszer.
A „Siker” KFSZ-re kódolt erőhelyek: a spirál középpontja a Sámánasszony hegyen (Arkaim), a Nagy Karaganuka folyó (Arkaim), az Értelem hegy (Arkaim), Radonyeckij szt. Szergej templom mellett fakadó forrás, az „Életszeretet, rendeltetés” és a „Tor” dolmen, a Lénai Oszlopok (Jakutia) és egy sor kozmoenergetikai csatorna „A siker képlet”.

Capture d’écran 2023-03-19 171247.png

KFSZ „Harmónia”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyensúlyba hozza az anyagi szükségleteket és a lelki emelkedést, segít sikereket elérni a munkában és az üzleti életben, támogatja a karrier
növekedést, gyorsítja a lelki fejlődést, segít harmonizálni a személyes teret és a társadalmi kapcsolatokat, segít megtisztulni a negatív programoktól, segít a negatív érzelmeket pozitívvá változtatni, pozitív életszemléletet generál, a szerelem energiájával tölt el részben a „Szerelem” KFSZ-re kódolt csatornákat tartalmaz.
A harmónia Kolcov lap javítja a test, szellem és lélek egységességét. Segíti a személyes fejlődést és összekapcsolja a magasabb szellemi értékeket a földi erővel és hatalommal bennünk. A lap segít a szellemet, a testet és a lelket szinkronizálni. Önmagában ezek a jobb kötések által és az létrészeink összehangolása által az energetikai diszharmónia szabályozható, az egész kisugárzás megváltozik. Emellett egy magasabb szellemi rezgés jobb anyagi és társadalmi sikerhez is vezethet; még belső és külső bőséghez is. Ez a lap az „Arkaim” hely erejét tartalmazza, egy ősi kelta pap/ druida akadémia, ahol a napisten temploma is található volt. A víz polarizálódása a közepéből elősegíti a bölcsességet és a szellemi fejlődést. Ezt a helyet „az árják ős otthonának” is nevezik, és a rezgések összekötnek minket a gyökereinkkel. A hegy lábánál található forrás „Tscheka/Chec” információit is tartalmazza, amit a hely hatalmának és bőségének is neveznek.

Capture d’écran 2023-03-23 144344.png

KFSZ „Hosszú élet”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a vérnyomás szabályozása, beleértve azokat az embereket, akiknél nagy a sokk, agyvérzés, stroke és az infarktus kockázata, gyorsan regenerálja a szervezetet infarktus és stroke után, megelőzi a szív- és érrendszeri és központi idegrendszeri betegségeket, regenerálja a szívizmokat infarktus és az érfalakat agyvérzés esetén, megelőzi az érelmeszesedést, megtisztítja az atheromától, szabályozza a koponyaűri nyomást, aktivizálja az immunrendszert, daganatellenes hatású, természetes geoprotektorokat tartalmaz, megfiatalítja a szervezetet, meghosszabbítja az aktív életet.
A lap regenerálja a szív- keringés rendszert és optimalizálja az agy vérellátását. Ezt a lapot kimondottan szélütés és infarktus utáni gyors regenerációra fejlesztették ki. A tárolt információk gyorsan normalizálják az agyi vérkeringést, és a teljes szív keringési rendszer is. Emellett, ha egészséges valaki, beállítja az egészséges életenergiát és az energia értékeket egy egészséges fiatal szintjére viszi. A lap a „Feder Alchanow” információit tartalmazza, „koponya” a Pshada falu mellett fekvő a karsztbarlang vizét. És hogy ezeket az erős információkat védjék, még az „Arany Piramis” csatornát hozzá adták.

Capture d’écran 2023-03-23 145339.png

KFSZ „Tisztán látás” egészséges szem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztítja a szem ereit és szabályozza a vérkeringést a látószervekben, megelőzi a szem degeneratív elváltozásait, zöld- és szürkehályog, retinaleválás, megelőzi a szem kifáradását a látószervek terhelése esetén (számítógépes munka, nagymennyiségű látással kapcsolatos információ befogadása, erős napsütés), felfedi a szembetegségek okát (máj és vastagbél megbetegedések), felfedi a zajló események valódi okát, leveszi a szemekről a pszichológia és energetikai „függönyt”.
Ezt a lapot azért fejlesztették ki, hogy a látást segítse. A szem különböző megbetegedései regenerálásában segít. Az összes agysejt regenerálása, legfőképp a szem összes alkotóeleméé. A fej mirigyeit aktiválja és az agyi keringést harmonizálja. A lap használata segít a pszihológiai – érzelmi „fátyolt” is eltávolítani. A rajta található bázis információk a buddhista „Alkhanai” templom helyi ereje, a Sayan hely keleti nyúlványaiban – tavasszal a leghatékonyabb. Hogy ennek az információnak az egyedi védelmét biztosítsuk hozzá adtuk az „Arany piramis” és a polarizációért a „Dolomitok harmonizációja” a Pshada falu melletti észak kaukázusi nyúlványokban, a híres Gelendzhik város közeléből. Ezen felülel a lap tartalmazza „A szem” patak forrásvizének információját, mely az Alanhayskom természetvédelmi területen fekszik. Alanhay egy öreg vulkán a Sayan hely nyúlványaiban. Az orosz specialista Hotchenkova Natalia Vadimovna egy internetes konferenciában közölte a Kolcov lap használattal kapcsolatban, hogy ez a Kolcov lap sikeres a zöldhályog, szürkehályog, az elhelyezkedése rendellenessége (távol látó, rövid látó, különböző kancsalság, fénytörési hibák, szemtengelyferdülés, szaruhártya görbület) esetén.

Capture d’écran 2023-03-23 145559.png

KFSZ „Tisztán látás 2” egészséges szemek 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tisztán látás 2-es lap kiegészíti az egyes lapot pozitív hatással a látásra. A tisztán látás 2, három különböző ismert forrás energiáját tartalmazza. Ezen felül speciális kozmo - energetikai csatornák vannak a lapon, mint ahogy az arany sorozatban. Ezek az információs csatornák 5- 10-szer erősebbek, mint az eddigiek. A tisztán látás 2-es lap hatékony:  gyulladásos, fertőzéses, vírusos, bakteriális szembetegségek, rövid és távollátás szemtengely ferdülés esetén, mind regenerálásra mind megelőzésre szürke – és zöld hályog megelőzésére,helyrehozására, szem belső nyomásának szabályozására,  a látószervek szövetének a tisztítására, a szem szövetének és véredényének eredeti formájára való visszaállítására,  a látószervek vérellátásánaszabályozására és helyreállítására, a látóidegszállak károsodásának megszűntetésére, a látószervek megfelelő oxigén ellátásának a helyreállítására, javítja a szöveti anyagcserét és táplálja a szemlencsét, a retinát és szaruhártyát,eredményes retina leválás megelőzésére és cukorbetegség esetén, szemsérülés következményeinek az eltüntetése, a szivárványhártya feltöltése tiszta fényenergiával, antioxidációs védelem a szabadgyökök ellen, a központi idegrendszer azon részeinek helyre állítása mely a látásért felelős, a belsőelválasztású mirigyek és agyancsere helyreállítása az egész testben.

A tisztán látás 2-es lap a következő források információit tartalmazza: Szűz-forrás: ez Izborskban fakad a „jézus születése” templom közelében (egy falu Petschora-Distrikt, Pskov régió). Sok elképesztő beszámoló létezik erről a forrásról. A dicsősége viszont egy vakon született lány történetével kezdődött, a szemét édesanyja a forrás vizével mosta és azonnal látott utána.
Szem-forrás: az Altáj-hegységben Belokurikhában a szent Pantaloen templomában az egyik forrás. A helység már 100 éve ismert. A bennszülöttek rendszeresen a templomból hozzák a vizüket és a Belokurikhai szanatóriumokba mennek. A forrásnak antibakteriális tulajdonságai vannak. A vizet szembetegségek elleni krémekbe is keverik, tinktúrákat készítenek, étkezésre és teába is használják. Shumak-forrás: Shunak egy természetes erőhely a keleti Sayan hegységen 1558 méter magasan. Az Oka-körzethez tartozik a Burjation régióban és „Oroszország gyöngyeként” vagy „orosz kis Tibetnek” is nevezik. A Shumak-forrás a szemproblémák ellen a legnehezebben elérhető forrás egy völgyben, melyben több mint 100 forrás található. Minden egyes forrás szelektíven egy adott szervre vagy keringésre hat az ember testben, mint egy finoman hangolt hangvilla. Így a forrásokat sokrétű formában energetikai harmonizálásra lehet használni. A Shumak-forrásnak van a legkülönlegesebb ereje. A legendák szerint a források már Dschingis-Chan idejében is ismertek voltak és ő maga is a Shumak völgyben erősítést lelt. Napjainkban a forrásokat orvosilag megvizsgálták és a különleges tulajdonságai miatt az orosz orvoslásba a Shumaksky-víz néven felvették. A források a völgyben, a földben kisebb mélyedésekben vannak és mindegyiknek más az íze és más az alapásvány tartalmuk, hidrogén-karbonátok, kálcium és magnézium, és magas a szilícium tartalmuk. A víz hőmérséklet 22 – 55 °C között változó. Ezenfelül magas a radon tartalmuk. Az orvosi balneológiában ismert, hogy a radon az emberi immunrendszert serkenti és ezáltal a betegségeket enyhíteni tudja.

Capture d’écran 2023-03-23 150326.png

KFSZ Gyógyítás 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lapnak az információi egy orosz tó különleges vizéből származnak, mely vízének a rezgését nagyon erősnek mondják. Samara tartományban található szent tó polarizációja a legfőbb információ, amit tartalmaz. A tó környékén számtalan csodás felépülés, és csoda történt, és történik a mai napig. Csodás fényjelenségek is jellemzik a helyet. Sok tudós, és kutató vizsgálja a jelenséget, és a hatásokat. Különösen jól kezelhetők vele az izületek, gerincsérülés, alkohol és nikotinfüggőségek. Javítja a látást és a szembetegségeket, és csodás változások jöhetnek létre bénulás esetén. Ezen kívül minden betegség jól reagál rá, és erősödik a szervezet immunrendszere. Összetett betegségek és problémák esetén is kiváló hatékonysággal működik energetikai szinten segíti az ízűletek és gerinc szabályozását, növeli az állóképességet, enyhíti a bénulás mindenféle típusát, segít a dohányzás és alkoholról való leszokásban és más függőségektől való megszabadulásban.

Capture d’écran 2023-03-23 150925.png

KFSZ Gyógyítás 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a lap az egyik legerősebb regeneràlo hatással bír a lapok közül. A ZAMZAM forrás polarizációját tartalmazza, melyről rengeteg információ ismert, érdemes részleteiben utána nézni. A forrás vizét a WHO a legtisztább víz  kategóriába sorolta. Ősi iszlám zarándokhelyről van szó, melyhez számos csoda köthető. Olyan népszerű és egyben védett, hogy a szaudi kormány megtiltotta a kereskedelmi mennyiség kivitelét az országból. A ZamZam vize, nemcsak a szomjat, hanem az éhséget is csillapítja. Allah küldötte Dailami azt mondta róla Zamzam vize minden betegségre gyógyír.
Különösen jól reagálnak rá: szembetegségek, fekélyek, hályogok,kötőhártya és szaruhártya gyulladás, a testben található kövek műtét nélkül eltűnhetnek, terhesség alatt segíti az egészséges magzati fejlődést, csökkenti a császármetszés szükségességét, nagyon hatékony daganatos betegségek esetén, (különösen tekintettel a leukémiára) Ezen kívül minden betegségnél előszeretettel fogyasztják. Főként ennek a víznek a polarizációját tartalmazza a lap. Egészségjavító hatásán kívül jelentős védelemmel bír mentális támadások, átkozódás, szemmel verés, és energiavámpirizmus ellen. energetikai szinten segíti a kötőszövetek, szervek és lágyrészek regenerációját, az idegrendszer szabályozását segíti.
Alkalmazás: Gyógyító 1-es és 2-es lapot nagyon jól lehet egymással kombinálni, pl. „áramoltatni”.

Capture d’écran 2023-03-23 151246.png

KFSZ Amaranth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Amaranth lap információját a különleges növénynek köszönheti. Az Amaranht növényt az UNESCO a III. évezred növényének választotta. Már a Mayak és az ősi egyiptomiak is nagyon becsülték ezt a növényt. Az Amaranth-nak magasabb a fehérje és az ásványianyag tartalma, mint a világszerte termesztett legtöbb gabona félének. A protein nagy részben alapvető aminosavból áll (12-15%), ezen belül lizin (szupererőként számít az agynak), úgymint a metionin és niacin.
Nagyon magas a vas, cink, magnézium és kalcium tartalma is. A szénhidrátok legnagyobb része balasztanyag. Összeségében az anyagtartalma az emberi testre kedvező mértékben kombinált. Ezért az Amaranth böjt után vagy hosszabb idejű betegség esetén pár nap alatt helyrehozza a test energiaszintjét.
Minden Amaranth termék hatását 100 % -al lehet növelni, ha az Amaranth kolcov lappal strukturálják. Az Amaranth lap tartalmaz információkat a csontok és csonthártya szövetek támogatásában, mely csontritkulás esetén nagy segítséget nyújt. Ezenfelül antioxidáns folyamatokat segíti, fiatalító hatással rendelkezik és aktiválja a testben az energia áramlást. Az Amaranth pozitív katalizátorként hat a sokrétű betegségek enyhítésében és hasonlóképpen az Amaranth kolcov lap a következő segítséget nyújtja: krónikus fáradtság és kimerültség, idegesség és alvásizavarok, idegbetegségek, fejfájás és migrén, székrekedés, savas gyomor és savas böfögés, gyenge ellenállóképesség, gyenge légutak és idő előtti megöregedés, bőrbetegségeknél és gyulladt száj nyálkahártyánál, vesebetegségek, aranyér, gyomorfekély, szklerózis, cukorbetegség és magas koleszterin szint, elhízás és vitaminhiány (műtét után), csontritkulás és törés, sugár utáni károsmaradványok elégetése.
Ezen felül az Amaranth olaj aktív polarizációját tartalmazza. Természetes aktív formátum, az olaj minden pozitív tulajdonságával, amiket az ipari felhasználás rendszerint semlegesít vagy jelentősen csökkent. Ezen formulában az olaj minden bőrre és szervezetre gyakorolt előnyös hatása maradéktalanul érvényesül. Az Amarath olaj: Ismert, természetes forrása a szkvalén. A szkvalén az emberi bőr fő komponense. Összetételében legközelebb áll az emberi sejthez. Ha a szkvalén vízzel érintkezik, kémiai reakció indul el, melynek hatására az oxigén rögzül és feltöltődik a testbe a szervekben a szövetekben, ezzel plussz energiaforráshoz juttatva azokat. Hiánya a szervezetben felelős egy sor betegség kialakulásáért, mert oxigénhiányt és sejtpusztulást eredményez és ez az állapot elsősorban a daganatos betegségek kialakulásának kedvez. Ezért a szakértők úgy vélik, hogy fontos daganatellenes faktor a szkvalén. Nagyban növeli az immunrendszer hatékonyságát, ezzel biztosítva a szervezet stabilitását. Mivel az emberi sejthez a leghasonlóbb szerkezetű, így könnyen behatol a testbe és beépülve fejti ki jótékony hatását.
Az Amaranth olaj tartalmazza a legmagasabb szkvalén mennyiséget 8% -ot. Az Amaranth olaj egyedülálló biokémiai összetevője révén gyorsan és hatékonyan felszívódik és kifejti markáns megelőző tulajdonságait. Különösen ajánlott az alábbi esetekben:  Szív és érrendszeri betegségek, érelmeszesedés megelőzésére, rákos betegségek megelőzősére, a napozás káros következményeinek kialakulása ellen, sugárzás, leégés esetén, vágások és egyéb, mechanikai sérülések a bőrön, véraláfutások esetén, elhalványítja, eltávolítja a friss hegeket ( műtétieket is), tüdő és mellhártya gyulladás esetén, nőgyógyászati betegségek esetén, bőrgyógyászati betegségekre (pikkelysömör, ekcéma, atópiás dermatitis, fekélyek stb.), anyagcsere zavar, immunrendszer és a hormonrendszer erősítése, bőr, test ,arc helyreállítása, fiatalítása, testkontúr javítása, cellulitisz kezelése

Capture d’écran 2023-03-23 151654.png
bottom of page