top of page

A Kolcov karkötők szisztematikája megújításra került, így a felhasználási javaslatai is kiegészültek, módosultak. A KFSZ karkötők lágy finom működéssel de jelentős hatással vannak a szervezetre, kényelmes és biztonságos a használatuk.
Csuklón vagy boka körűl (karkötő tipustól függően) hordhatóak bizonyos problémák helyzetek megoldásától függően folyamatosan vagy szükség szerint.
A nőknek azt tanácsolják, hogy bal kezükön / jobb lábukon viseljék a karkötöt, a férfiak pedig jobb kezükön / bal lábukon. Mindemellet a karkötök mindkét kézen / lábon hordhatók váltakozva. Különbözö karkötők egyidejű viselése különbözö kezeken / lábakon bármilyen kombinációban megengedett.
A KFSZ karkötők kombinált visetésének hatásai azonban egyéniek lehetnek. ezért ajánlott a szervezet reakciójának nyomon követése. Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytöl érzettől függöen. Mérsékelten vízálló (ráfröccsenö vizet bírja), nem szétszedhetö! Folyadékot struktúrálhatunk vele, de nem szükséges. (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva vagy a palackra ). Zuhanyozáshoz használható — körbe a csapra kell tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.
KFSZ karkötök segítségével vizet is strukturálhatunk!
A különböző karkötök víz strukturálási ideje:
GÓLYA - 3 óra, INTELLIGENCIA AKTÍVÁTOR - 20 perc: HÁLA- 1 óra 10 perc VENNORM -2 óra, VITABALANCE - 1 óra, IMMUNE PAJZS - 2 óra, KARDIO -2 óra. MAGNAT - 20 perc, EGÉSZSÉG NAVIGATOR - 5 perc, MEGÚJULÁS - 1 óra 20 perc, TUDATOSSÁG -4 óra, FÉNY FORRÁSA - 2 óra, FITNESS - 40 perc, ELBŰVÖLŐ - 1 óra 20 perc.

Fitness karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten működik! Célja a terhelhetőség növelése, a fizikai aktivitás helyreállítása, a gerinc és az ízületek megerősítése. „Ép testben ép lélek” egy népszerű kifejezés, amely azt mondja, mennyire fontos az emberi egészség minden összetevőjének harmonikus kombinációja. Ha aktív életstílust, fizikai edzést vagy sportot végez valaki, az tükröződik a testén, az alakján. Törődik magával, fokozódik az életkedve, mindig jó formában és jó hangulatban van. A FITNESS karkötő nagyszerű segítője és hűséges társa minden mozgásnak! Vele együtt, még egy átlagos gyaloglás is teljes körű mozgásformává, edzéssé válik.

Karkötő felhasználási területei:
 hozzájárul a fizikai aktivitás megőrzéséhez, a test ellenálló képességének és élettartamának növeléséhez a nagyobb terhelhetőséghez és a fizikai erő gyors helyreállításához, támogatja a gerinc kiegyenesedését, a csigolyák közötti normál fiziológiai helyzet visszaállítását, a csigolyatörzs széthúzódásának korrekcióját nagy hatással van a hát és az hasi izmok erősítésére serkenti az izületek regenerálódását, helyreállítja a vérkeringést, megakadályozza a gyulladásos folyamatok előfordulását növeli a csont szilárdságát, megakadályozza a porcszövet elváltozását hozzájárul az idegrendszer helyreállításához és harmonizációjához, növeli a stressztűrő képességet elősegíti az agy stimulációját, a szív- és érrendszeri, légúti, immunrendszeri, endokrin rendszerek normalizálását, a test fiatalodását.
A  karkötő megkönnyíti az utat tesz a célok felé! A karkötők bár több lapon szereplő együttes információt tartalmaznak, minden esetben különleges és egyedi kombinációban és új infókkal is el vannak látva. Kolcov elmondása szerint más elven működnek, mint a KFSZ –ek és magas rezgésszinten ezért még erőteljesebb hatást és változást indikálnak. A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül.

Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

Magnat karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten működik! Segít a siker elérésében az élet különböző területein, növeli a fizikai, érzelmi, és szellemi energia szintet. A MAGNAT szó latin eredetű, „nagy embert” jelent. Azaz kiemelkedő, nemes vezető! Ha arra törekszünk, hogy mind az üzleti területen és az életben alapvetően nagy magasságot érjünk el, hogy befolyásos személyiséggé váljunk, növeljük a jóllétet mindezt aktív cselekvéssel és tettekkel, ha szeretnénk átvenni életünk vezetése felett az irányítást, akkor a Magnet karkötő kitűnő segítség számunkra. Személyes és szakmai növekedést tesz lehetővé, fejleszti a vezetői képességeket és azok megnyilvánulását alkalmazását. Segít erre alkalmas helyzetek, lehetőségek meglátásában, erőteljes vezetői szerepet tesz lehetővé csoportok, csapatok társaságok élén. Tiszta irányítói képességeink és erre a szerepre való alkalmasságunk jelentősen megnő. Új partnerek, lehetőségek sikerek lépnek életünkbe. A „MAGNAT” KFS karkötő a következő témákat tartalmazza: „siker”, “fortuna”, “arany homok”, “Zdrava”.

A karkötő felhasználási területei: segíti az üzleti pozíció javítását, az üzleti folyamatok energiainformáció védelmét, növeli a pénzügyi jólét szintjét, vonzza az anyagi és szellemi vagyon energiáját, aktiválja a kitűzött célok eléréséhez szükséges belső potenciált, hozzájárul a vágyak és szándékok megvalósításához, növeli a tanulási és az asszimilációs képességet, támogatja az intuíció fejlődését, a kreatív potenciál megvalósítását, hozzájárul az agyféltekék összehangolásához, növeli az elme erősségét, hozzájárul az érzelmi állapot harmonizációjához, a pszicho-érzelmi stressz megszüntetéséhez, hozzájárul a különböző eredetű fejfájások korrekciójához, az agyi keringés helyreállításához, az intrakraniális nyomás normalizálásához, a vestibularis ideg helyreállításához, a szédülés enyhítéséhez általános gyógyító és fiatalító hatása van a testre.
A „MAGNAT” CFS karkötő segít, hogy ne az élet „véletleneire” legyünk bízva, hanem tudatosan képesek legyünk irányítani saját utunkat és a bőség és jóllét állapotát saját magunk számára megteremthessük és fenntartsuk. Saját rejtett erőnk aktiválását teszi lehetővé! A karkötők bár több lapon szereplő együttes információt tartalmaznak, minden esetben + különleges és egyedi kombinációban és új infókkal is el vannak látva. Kolcov elmondása szerint más elven működnek, mint a KFSZ –ek és magas rezgésszinten ezért még erőteljesebb hatást és változást indikálnak. A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

Elbűvölő karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten működik! Feladata a nők egészségének helyreállítása és védelme, az önbizalom megerősítése, a stabilitás és a vonzerő növelése. Növeli a fizikai szépséget és vonzóvá válást! A bájos és ellenállhatatlanul vonzó és csábító nőiség megélését teremthetjük meg viselésével. Minden nő törekszik ennek megteremtésére, függetlenül az életkortól még akkor is ha mindezt önmaguknak sem vallják be. A valódi női szépség ismérvei az egészség, belső elégedettség, harmónia, szeretet, önismeret, mosoly, szelídség, báj, és a vonzó megjelenés és külső. Mindezek összessége alkotja meg azt az energetikát, ami a női vonzerő szabad kisugárzását és megélését biztosítja. Szinte körbelengi a NŐT! Kolcov „Elbűvölö” karkötője segít minden nőnek helyreállítani és megőrizni az egészségét, ifjúságát, báját, megtalálni és aktiválni a belső erőforrásokat, kiemelni az egyéniséget és egyediséget, az értékeket és megóvni a negatív behatásoktól. A karkötőn 4 mongol forrás polarizációja is rögzítve van, ami eddig egyetlen KFSZ – re sem került fel. Az „Elbűvölő” karkötő hatásai:  megmutatja a nő igazi valódi lényét és természetét, megteremti a belső harmónia és a csábítás ’állapotát’  harmonizálja a szexuális szférát, javítja a partnerekkel való kapcsolatot, és elősegíti a kölcsönös megértést mind a párkapcsolatokban mind a társadalomban elősegíti a biokémiai reakciók elindítását és a női nemi hormonok termelődését melyek segítik a szexuális vonzóságot. Segít a hormonális egyensúly fenntartásában, helyreállításában, valamint a reproduktív rendszer élettani működésének biztosításában hozzájárul az idegrendszer harmonizációjához, stabilizálja az érzelmi állapotok, különböző külső hatások megjelenésekor valamint a kismedencei szervek gyulladásos folyamatainak megelőzéséhez és korrigálásához, a fiziológiai funkciók gyorsabb helyreállításához segíti a különböző nőgyógyászati betegségek megelőzését és harmonizálását. Jó hatással van a meddőségre. Aktiválja, összehangolja és védi az energiaközpontok munkáját.
Az Elbűvölő karkötővel úgy érezheti magát, mint egy Istennő, egy boszorkány, egy bűvész! Vagyis egy igazi Varázslónő! :) Kolcov elmondása szerint más elven működnek, mint a KFSZ –ek és magas rezgésszinten ezért még erőteljesebb hatást és változást indikálnak. A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül.
Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

GÓLYA karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segíti a női és férfi reproduktív rendszer hormonális egyensúlyának és fiziológiai működésének helyreállítását, fenntartását. A gólya szent madár a különböző mitológiai, vallási és világi hagyományokban. Új életet, tavaszi, szerencse, harmónia, hosszú élettartam, bőség, termékenység jelképét szimbolizálja. A KFS karkötő "Gólya" segít minden felhasználónak, hogy teljesítse vágyait: a szülők megértik, hogy szeressék gyermekeiket és az egész szülő-gyermek kapcsolat szeretetteljessé válik. Segíti a felhasználó üzleti sikereit ,a  kreatív ötletek megvalósítását,  létrehozza és fenntartja a generációk közötti harmonikus családi kapcsolatokat, integritást és kapcsolatot teremt. „Gyere Légy boldog az élet minden pillanatában! „ A Kfs-karkötő rögzített polarizációi: a Radonezh Szent Sergius forrása a p. Radonezh, Sergiev Posad kerület, Moszkva régió, a Szűz Kazan Ikonának szent forrása. Chimeevo Kurgan régió; a hatalmi helyek polarizációja: Ulug-Khurtuyakh-Tas (vagy az anyák anyja) a Khakassia Köztársaságból és az ősi kegyhely. Boguraev, Belokalitvinsky kerület, Rostov régió. A „Gólya” karkötő felhasználási területei: Megelőző és korrekciós hatása van a különböző nőgyógyászati ​​és urológiai betegségek (gyulladásos, fertőző, bakteriális) széles körében. Segíti a női és férfi reproduktív rendszer hormonális egyensúlyának és fiziológiai működésének helyreállítását, fenntartását, a termékeny (gyermeknevelési) időszak meghosszabbítását. Támogatja az immunitáserősítését és fenntartását Hozzájárul a harmonikus várandóság megéléséhez, a fogantatáshoz és az egészséges baba születéséhez. Támogatja a fiziológiailag optimális szülést.
Támogatja a pszicho-érzelmi egyensúly gyors emelkedését a stresszes helyzetekben, és segít a nőknek a szülés előtti és utáni depresszió leküzdésében Hozzájárul az energiaháztartás helyreállításához, vitalitás növelésével. Segít a pszichológiai traumák, a tiltások és a blokkok feloldását, amelyek korlátozzák mind a gyermekben, mind szülőként. Az anya és apa  „szerep” kiegyensúlyozott megélését segíti, továbbá a meddőség lelki és testi okainak oldását. Segítségével az ember könnyebben válhat szülővé. Ugyanakkor segít hatékonyabban elvégezni az IVF eljárásokat. ( mesterséges megtermékenyítés). Segít minden felhasználónak elérni céljaikat az élet különböző területein - az üzleti életben, a családban, és kreatív területeken. Hozzájárul a szülők és a gyermekek közötti érzelmi kapcsolat kialakulásához és erősödéséhez, a gyerekekkel való kapcsolatok javításához és harmonizálásához a különböző nevelési időszakokban. Segít egyensúlyt teremteni az anyai / apai ösztön, a gyermek nevelése, a személyes érdekek és a család élete között. KFS karkötő - a jó szerencse jelképe minden embernek, hogy megtalálja a boldogságot és az örömöt, a vágyak teljesítését! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

KARDIO karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott: a kardiovaszkuláris rendszer  korrekciójára és egészséges működésének fenntartására. A szív a legfontosabb szerv: a terheléstől függően percenként 30 liter vért pumpál. Nemcsak az egész szervezet egészségi állapota, hanem életünk időtartama is függ ezen erőteljes motor megfelelő működésétől. Annak érdekében, hogy a szív- és érrendszer rendesen és meghibásodás nélkül működjön, napi támogatásra van szükség. Ez a Kardio karkötő célja. Hozzájárul a szív- és érrendszer harmonizációjához, óvatosan helyreállítja a meglévő betegségeket, megakadályozza az újak kialakulását, és meghosszabbítja az aktív élettartamot. A „KARDIO” karkötő a következő KFSZ-ek témáit tartalmazza: KFSZ 9., „Hosszú élet”, „LOVE” és egy új téma - a Hoprovski  Zori  Sanatorium területének vizének polarizációja mely  a Penza régióban található.
Hozzájárul a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez és korrekciójához. Hozzájárul a magas vérnyomás szabályozásához, valamint a vesefunkció és mellékvese-funkciók károsodásának helyreállításához. Elősegíti a kapillárisok megerősítését és helyreállítását. Megindítja az idegrendszer és a hormonrendszerek fiziológiai működésének helyreállítását, serkenti az agyat, a gyomor-bél traktust, a májat és az epehólyagot. Hozzájárul az intrakraniális nyomás normalizálásához. Infarktust követően megindítja a szívizom regenerálását, az érfalak helyreállítását. Támogatja a stroke utáni és az infarktus utáni állapot gyorsabb rehabilitációját. Hozzájárul az ateroszklerózis megelőzéséhez, célja az érrendszer ateroszklerotikus plakkoktól való megtisztítása és kialakulásának megakadályozása, csökkentve a szívinfarktus és a stroke kockázatát. Támogatja a férfi és egy nő közötti kapcsolatok kialakulását és harmonikus fejlődését. Hozzájárul a generációk között továbbított negatív programok felszámolásához. Segít a különböző generációk - a szülők és a gyermekek - közötti kapcsolatok összehangolásában. Segíti a szeretet energiához való kapcsolódást, a megértést és nagyobb önismerethez vezet a használata. Oldja a szív érrendszer megbetegedései mögött álló pszichszomatikus okokat. Segíti az aktív életmódot! . A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 160807.png

IMMUN PAJZS karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a test védelmének növelése, az immunitás támogatása Az „IMMUNE Pajzs” KFS karkötő a megbízható pajzs, amely megvéd a betegségektől és biztosítja az immunrendszer szélesebb körű támogatását. Erősíti az egész testet és hozzájárul a jó egészség helyreállításához és megőrzéséhez minden korban. Az „IMMUNE Pajzs” KFS karkötő a következő KFSZ –ek információit tartalmazza:KFSZ2, „OLGIR”, „VARVARIN Kulcs”, „Élet - Zsiva”. Páratlanul erős védelmet nyújt az immunrendszer maximális támogatásával. 
Segít visszaállítani a szervezet védelmét és az immunválasz minden fázisát, ezáltal biztosítva az immunrendszer fiziológiai működését Segíti a szervek és szövetek gyulladásának megszüntetését gyulladásos, bakteriális és vírusos betegségek esetén. Megelőző és korrekciós hatással van a szervezet védekezésének kialakulására az olyan külső tényezők hatásai ellen, amelyek az egészséges sejtek patológiásan megváltozott (PIC) átalakulását (mutációját) provokálják. Hozzájárul a testsejtek korlátlan patológiai növekedésének megelőzéséhez, korrekciójához, lassításához. Hozzájárul a nyirokfolyadék stagnálásának kiküszöböléséhez, és segíti a normál folyamatok visszaállítását. Ez a sejtek teljes működéséhez vezet - a tápanyagok felvételéhez és a salakanyag eltávolításához, valamint a gyulladásos folyamatok leállításához.  Elősegíti a szervezet méregtelenítését - a különböző mérgező anyagok eltávolítását, semlegesítését. Elősegíti a szervezetben az összes anyagcsere-folyamat helyreállítását és normalizálását . Helyreállítja a vérkeringést minden létfontosságú szervben (szív- és érrendszeri, légzőszervi, gyomor- bélrendszeri, húgyúti, reproduktív, endokrin) Elősegíti a máj, a vér, a gyomor-bétraktus tisztítását, a regenerálást. Gyorsítja a betegség utáni rehabilitációs folyamatokat. Eltávolítja az energiaközpontokon keresztül történő áramlást megakadályozó blokkokat és  harmonizálja  helyreállítja az életenergia áradását. Javítja az emberek hangulatát, állóképességét és alkalmazkodóképességét Megbízható védelem neked és az immunitásodnak! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

VITABALANCE karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy híres drámaíró azt mondta: „Az elménk és az érzések alárendeltek az emésztőszerveknek. Nem tudsz dolgozni és gondolkodni, ha nincs rend és egyensúly a gyomorban. A gyomor meghatározza az érzelmeinket, hangulatunkat, szenvedélyeinket. És ez igaz – a gasztrointesztriális traktus (GIT) és különösen a hasnyálmirigy minden részének megfelelő, harmonikus munkája az egész szervezet egészségének alapja. A „VITABALNCE” KFSZ karkötő célja a gyomor-bélrendszer fiziológiai működésének helyreállítása és fenntartása. Erősíti a testet és hozzájárul a teljes jóléthez minden korban.A „VITABALANCE”  karkötő a következő KFS témákat tartalmazza: „BALANCE”, „Egészség Kulcsa”, „AMARANT” és a tavasz polarizációja Mongóliaból.
A VITABALANCE  karkötő hatása:Hozzájárul a hasnyálmirigy problémák megelőzéséhez, helyreállításához és korrigálásához. Megelőző hatással van az inzulin előállításával és asszimilációjával kapcsolatos folyamatokra, hozzájárul az anyagcsere folyamatok helyreállításához és szabályozásához. Hozzájárul az anyagcsere-rendellenességek fiziológiai paramétereinek normalizálásához (beleértve a vércukorszintet); Gyulladás gátló, antimikrobiális, sebgyógyító hatással rendelkezik a gyomor-bélrendszer különböző részein. Hozzájárul a gastrointestinalis funkció szabályozásához és helyreállításához,  az emésztési folyamatok javításához, a fokozott gázképződés  megszüntetéséhez. Hozzájárul a gasztrointesztinális evakuálási funkció szabályozásához és helyreállításához. Célja a normális gastrointestinalis mikroflóra helyreállítása és fenntartása. Elősegíti az immunitás védelmét és fenntartását, helyreállítja a védelmet és biztosítja a szervezet különböző betegségekkel szembeni ellenállását. Segít enyhíteni a görcsöket és megszünteti az irritábilis bél szindrómát. VITABALANCE karkötő  - az emésztőrendszer egészségének erős támogatása! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

INTELLIGENCIA AKTIVATOR karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja, hogy mindenki számára segítséget nyújtson, aki bármely életkorban szellemi munkával foglalkozik –pl: tanulás, fejlesztés, kutatás, vállalkozás. Segítségünkre van az általános jó egészség megteremtésében,a mentális képességek fejlesztésében, a memória fejlesztésében, a demencia elkerülésében. Segít, hogy minden életkorban élvezhessük barátaink rokonaink embertársaink társaságát kiváló szellemi képességeink birtokában. Az Intelligencia aktivátor támogat bennünket a szellemi fejlődésben, a felnőttkori tanulásban, hogy folyamatosan képezhessük magunkat és képesek legyünk céljaink elérésére. Az üzleti életben résztevőknek is biztos támogatást nyújt a tiszta elme működéséhez és világos gondolkodáshoz. Segíti a kreatív ötletek megszületését és megvalósulását. Használata elvezet az anyagi haszon az érzelmi örömök és a szellemi elégedettség megéléséhez- Az Intelligencia aktivátoron a következő KFSZ - ek témái vannak felírva: KFSZ13,Indi, Neurovita, Szeretet. Ezek karkötőn található kombinációja egyedi hatékonyságot produkál. Hatása: Hozzájárul a különböző neuorológiai betegségek megelőzéséhez és korrekciójához, segíti a neurózis, a szorongás a depresszió, és a pszicho-érzelmi egyensúlytalanság egyéb megnyilvánulásának kiküszöbölését. Fokozza a koncentrációt, a fizikai kitartást, és elősegíti a tanulási folyamatokat. Fokozza a tanulás iránti vágyat és érdeklődést a nagy mennyiségű információ befogadását. Többek között célja a két agyfélteke működésének harmonikus egyensúlya. Segíti a tehetség fejlesztését, a kreatív képességek felismerését és megnyilvánulását. Aktiválja a spirituális
életszemléletet, elősegíti az intuíció fejlődését, a tudat kibővítését az elfogadást, a szeretet és a tudatosság megnyilvánulásain keresztül. Segít harmonizálni a társadalmi kapcsolatokat a különféle generációk - a szülők és a gyermekek – között. Elősegíti a gyermek születésekor meghatározott programok megszüntetését. Segít megérteni a dolgok, jelenségek, az élet törvényeinek mély lényegét. Elősegíti az összes energiaközpont működésének aktiválását és harmonizációját.  „Az intelligencia aktivátor” karkötő hatékony segítség minden korosztály értelmiségének! Minden új dolgok tanulására tett erőfeszítés meghozza gyümölcsét, az ötletek valóra válnak, az álmok közelebb kerülnek! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges. (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

EGÉSZSÉG NAVIGÁTOR karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott: azoknak, akik egészségesek, fiatalok és aktívak szeretnének lenni minden életkorban. Az egészséges életmód az emberi élet azo filozófiája és koncepciója, amelynek célja az egészség javítása és fenntartása megfelelő táplálkozás, fizikai erőnlét, és a rossz szokások elutasítása. Mindannyiunkban felébred az igény erre az életmódra tartósan vagy időszakosan. Sokan azonban nem tudják, hogyan is valósítsák meg, minek álljanak neki. Az Egészség aktivátor karkötő egy a modern technologiát megjelenítő segítség ezen egészséges állapot megteremtéséhez. Segítséget nyújt a prevencióhoz és az egészségfejlesztés területén. Erőt és kitartást ad. A következő KFSZ - ek témáit regisztrálják az Élet Navigátor karkötőn: KFSZ 2, KFSZ 5, KFSZ 11. Az Egészség Navigátor karkötő működése: Elősegíti a máj és az eperendszer megújulását és helyreállítását, normalizálja funkcionális állapotát. Hozzájárul a méregtelenítő hatáshoz" - javítja a máj méregtelenítő funkcióját, elősegíti a test általános tisztítását, a méreganyagok eltávolítását. Segít az emésztőrendszer helyreállításában, az enzimek termelődésében, javítja a perisztaltikát. Elősegíti a testben a különböző lokalizációjú gyulladásos folyamatok megelőzését és korrekcióját. Segít helyreállítani az anyagcserét, normalizálja a mikro- és makroelemek összetételét. Növeli a stresszellenállást, normalizálja az érzelmi hátteret, nyugtató hatású. Segít a testnek gyorsabban felépülni aktív terhelésnél a fizikai és pszicho-érzelmi erők kimerülésénél. Elősegíti a pszichológiai függőséget okozó különféle káros anyagok (alkohol, dohány stb.) iránti vágy megszüntetését. Segít megtalálni az ember belső erőforrását, megmutatja valódi lelkiségét, növeli az energiaszintet, segít eltávolítani a szellemi növekedés akadályait. Az egészség navigátor - jó egészség és jó hangulat! Egy modern és hatékony asszisztens minden ember számára a test és a szellem gyógyításában! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

FÉNY FORRÁSA karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a személyes tér megtisztítása és az energia-információk védelmének létrehozása. Biofiled - ezt viszi az ember az univerzumba, az életmódját, érzelmeit és érzéseit. Tudományos szempontból a biológiai mező fizikai sugarak halmaza, beleértve az elektromágneses sugárzást is. A negatív környezeti tényezők, a pusztító gondolatok és befolyások hatása miatt megsérülhet, szerkezete megszakad, egyensúlyhiány figyelhető meg. Ez árthat az embernek, és egészségi problémák és mindennapi kudarcok láncolatát idézheti elő az élet minden területén. A  karkötő segítségével megvédheti magát és szeretteit a negatívumoktól. A  Fény forrása karkötő egy megbízható pajzs az ember energiamezejébe történő jogosulatlan behatolás ellen. Lehetőség arra, hogy szabadon dönthessen és behatások nélkül alakíthassa életét. A következő KFSZ témáit regisztrálták a Fény forrása láb „karkötőn”:  KFSZ 20, KFSZ 23, KFSZ 24. A Fény Forrás karkötő működése: Hozzájárul az emberekre, tárgyakra, ruházatra és a helyiségekre gyakorolt ​​különféle energiainformációs hatások diagnosztizálásához és megsemmisítéséhez minden szinten. Segít kiküszöbölni a létfontosságú energia elvonására szolgáló különféle módszerek hatásait (illetéktelen személyek és tárgyak irányított támadása; önmagukkal szembeni cselekedetek és gondolatok) Célja a különféle eredetű negatív energiakötések és "horgonyok" megsemmisítése. Hozzájárul az illetéktelen energiainformációs hatások kiegyenlítéséhez, a biofiled körüli védő energiahéj kialakításához. Tükörhatású,  így célja visszatükrözni a negatív hatásokat, barátságtalan gondolatokat eredeti forrásához. Általános gyulladásgátló és antibakteriális hatású, hozzájárul a szervek és rendszerek különféle betegségeinek megelőzéséhez és korrekciójához. Segít erősíteni és fenntartani az immunitást, gyorsabban gyógyul a betegség és a műtét. Célja a fiatalítás és a biológiai életkor csökkentése. A FÉNY FORRÁSA- az ember gonosz gondolatok elleni őrzője, barátja és védelmezője! Egy karkötővel biztos lehet benne, hogy vágyaiban, gondolataiban és tetteiben akadálytalanul vállalhat személyes felelősséget az életéért! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

VENORM karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja az alsó végtagok vérkeringésének helyreállítása, enyhíti a duzzanatot és a fáradtságot a lábakban. Könnyű séta, gyönyörű lábak és az aktív életmód képessége - mindez a vénák állapotától függ. Sajnos a modern életmód - a motoros aktivitás hiánya és a rendszeres túlmunka - negatívan befolyásolja a lábak egészségét, ami a lábak nehézség érzéséhez, duzzanathoz, a vénák tágulásához és a vénás csomók kialakulásához vezet. A Venorm segít a lehetséges betegségek kialakulásának megakadályozásában, a kialakult állapot enyhítésében és a lábak egészségi állapotának helyreállításában. Bármilyen életkorban hordható. A következő KFSZ témái szerepelnek a VENORM láb „karkötőn”: SZERBIA GYÖNGYE, ZSIVA, GYŐZTES, és egy új polarizáció Mongóliából. A  VENORM  „karkötő” működése: Hozzájárul az értágulatok, a perifériás érrendszeri betegségek korrekciójához és megelőzéséhez. Segít a stagnálás kiküszöbölésében és a nyirokfolyadék keringésének normalizálásában, enyhíti a duzzanatot és ödémát. Elősegíti a vérkeringés helyreállítását a perifériás keringés kapillárisban és a vénás és artériás hálózatában. Hozzájárul a test szív- és érrendszeri, központi idegrendszer betegségeinek megelőzéséhez, ideértve a szívroham és stroke. Profilaktikus trombotikus hatással rendelkezik (vérrögök megelőzése). Célja még az atherosclerosis megelőzése, segít megtisztítani az érrendszert az atheroscleroticus plakkoktól. Segít enyhíteni a fáradtságot, gyorsan feltölti a fizikai erőt, növeli a test állóképességét és alkalmazkodni a fizikai aktivitáshoz. Segít megújítani a testet és meghosszabbítja az aktív élettartamot. Segít helyreállítani a test védekező képességét és biztosítja az immunrendszer fiziológiai működését. A VENORM KFS karkötő egyenlő a lábad fiatalosságával, könnyűségével és egészségével! Légy első, légy egészséges, légy sikeres! Férfiaknak a jobb bokán, nőknek a bal bokán kell hordani. A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat.
Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-29 163612.png

MEGÚJULÁS karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a test hatékony tisztítása, az egészség helyreállítása, a környezet káros hatásainak minimalizálása. A megfelelő időben elvégzett méregtelenítés és a test folyamatos tisztítása jelenti az egészségi állapot átfogó megközelítését. Végül is: minél idősebbek leszünk, annál több káros anyag halmozódik fel a testünkben. Ráadásul elég csak egy kellően erős parazita terheltség, amely egyre gyakrabban „megtámadja” a testet. Ennek következtében megjelenik a gyakori fejfájás, az emésztőrendszeri problémák, kialakulhatnak krónikus betegségek, az állandó fáradtság és energiahiány jelentkezik. Mindezek a tünetek azt jelzik, hogy eljött az idő a megújulásra - a test lágy, de hatékony megtisztítására, hogy az megszabaduljon az összes felesleges és káros anyagtól. Mindezek mellett megértjük és elfogadjuk azt a tényt is, hogy minden nap, megelőző intézkedéseket kell tennünk, hogy támogatni kell a testünket, és ameddig csak lehet amíg bővelkedik az erőforrásokban. És ebben a folyamatban mindenkinek segít a „MEGÚJULÁS” KFSZ Karkötő. A „MEGÚJULÁS” KFSZ Karkötőn a következő KFSZ-ek témái kerültek felvitelre: KFSZ 1. sz. „ANTIPARASITA”, KFSZ 2. sz. „DETOX”, „AMARANT”, valamint a „BAGIATA” forrás polarizációja (Dél-Oszétiából). A „MEGÚJULÁS” KFSZ Karkötő működése: Elősegíti a kifejezett gyulladásgátló, antimikrobiális, antibakteriális, parazitaellenes hatást. A szervezetben olyan környezetet hoz létre és segít fenntartani, amelyben a vírusok, baktériumok, férgek, egysejtűek fokozatos elnyomásra kerülnek és azt követően elpusztulnak az az emberi testben. Hozzájárul a bél mikroflóra állapotának normalizálásához és fenntartásához, aminek következményeként javul és helyreáll a bélben történő vitaminok és ásványi anyagok felszívódása és az emésztés. Célja az emberi immunrendszer aktivitásának helyreállítása: helyreállítja a védekező képességeket, biztosítja a szervezet ellenálló képességét a különböző betegségekkel szemben. Hozzájárul, hogy az emésztőrendszerben ne alakuljanak ki krónikus betegségek, megakadályozza, megelőzi azokat (például a gyomorhurut, gyomorfekély és nyombélfekély, kolitisz és enterokolitisz kialakulását). Erősíti a máj méregtelenítő funkcióját, elősegíti a szervezet méreganyagok történő tisztítását. Hozzájárul a máj és az eperendszer megújulásához és helyreállításukhoz, normalizálja a szervek funkcionális állapotát. Célja a PIC (kórosan megváltozott sejtek) kialakulásának és fejlődésének megakadályozása. Megakadályozza a testben az autoimmun folyamatok kialakulását. Elősegíti a bőr megtisztulását és gyógyulást különféle betegségek dermatológiai megnyilvánulásainál (seborrhea, ekcéma, dermatitis, neurodermatitis, hyperkeratosis, psoriasis, égési sérülések, gyulladásos megnyilvánulások, vágások, kopások stb.) Segít a faggyúmirigyek működésének helyreállításában. Aktiválja a belső szervek szöveteinek regenerációs folyamatait, ezáltal lassítja a test öregedési folyamatát. Elősegíti az összes szerv-rendszer betegségeinek megelőzését és helyreállítását, helyreállítja azok védekező képességét és normalizálja az anyagcserét. Célja a szénhidrát- és lipid anyagcserének a helyreállítása, amely elősegíti az édességek és a káros ételek (gyorsétterem, dohányzás, alkohol) iránti vágy csökkentését és az egészséges táplálkozási elvek fenntartását. A méregtelenítő hatása hozzájárul az alak harmóniájához, erő és energia túlfeszültséghez vezet. Növeli a stresszel szembeni ellenállás képességét, normalizálja az érzelmi hátteret, nyugtató hatású. A „MEGÚJULÁS” KFSZ Karkötő egyenlő - a test hatékony tisztításával, az egészség helyreállításával, az immunitás erősítésével, valamint a környezetünkből fakadó káros hatásokra adott válasszal! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

TUDATOSSÁG karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja a pszichológiai értelemben vett komfort és kényelem, a belső harmónia és az egyensúly visszaszerzése. Az emberben az ki az evolúciója során különböző félelmek fejlődtek ki, amelyek mentén alkalmazkodtuk a biológiai jelekhez – a különféle veszélyek mért fájdalom. A félelemre adott megfelelő válasz segített és segíti az embert, hogy képes legyen a környezethez alkalmazkodni. Ugyanakkor előfordulnak fóbiák is - irracionális, ésszerűtlen, tartós és túlzott félelem egy tárgytól vagy helyzettől, miközben azok nem jelentenek valós veszélyt a valóságban. Sajnos az félelmek és az erős fóbiák jelentősen korlátozzák az ember életét, mivel jelentősen csökkentik az életminőséget és megakadályozzák a kívánt célok elérését. A mentális kényelem helyreállítása és a fenti probléma megoldásában segít a KFSZ karkötő „TUDATOSSÁG”, - felnőtteknek és gyermekeknek. A „TUDATOSSÁG”, KFSZ Karkötőn a következő KFSZ-ek témái kerültek felvitelre: KFSZ 11. sz. „EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD”, KFSZ 17. sz. „ÚJJÁSZÜLETÉS”, „HÁROM SZENTEK”, „ANTIKATAKLIZMA”. A „TUDATOSSÁG”,” KFSZ Karkötő működése: Célja a pszichoszomatika - a testi betegségek fizikai szintű megnyilvánulásainak - megértése, amelyek valamilyen pszichológiai trauma, félelem és fóbia eredményeként merültek fel. Segít azonosítani az embernek az betegséghez kapcsolódó negatív állapothoz kapcsolható fizikai és pszichológiai szintjén fennálló okokat. Elősegíti az embert körülvevő bioenergia és energetikai mező megtisztítását és a különféle negatív programok törlését a Szellem-Lélek Test szintjén. Célja a szervezet korrigálása és helyreállítása az idegrendszer pszichogén rendellenességei (neurotikus rendellenességek, depresszió, stressz állapotok, poszttraumás stressz rendellenességek, érzelmi izgalom vagy az összes érzelem elnyomása, félelmek) esetén. Segít az adrenalin (a félelem hormonja) termelésének szabályozásában, ezáltal „elsimítja” a hormonális hátteret, csökkenti a vérnyomást, javítja az alvást. Segíti a szervezetet az idegrendszer különféle örökletes betegségeiben. Erősíti az emberi szervezet védekező képességét, elősegíti az immunitás erősítését és megakadályozza a különféle szervek és rendszerek betegségeinek kialakulását, ideértve a következőket: szezonális (influenza, SARS, ARI). Hozzájárul a neuro-vegetatív rendellenességek (álmatlanság, fejfájás, rosszabbodó általános állapot, vegetatív-érrendszeri dystonia stb.) helyreállításához és megelőzéséhez. Hozzájárul az élettel és egészséggel kapcsolatos potenciális veszélyek feloszlatásához. Elősegíti a rossz szokásokhoz kapcsolódó utálat kialakulását - alkohol, dohányzás, túlzott étkezés stb. Tölti az élet energiáját, csökkenti az agresszió megnyilvánulásait. A „TUDATOSSÁG”,” KFSZ Karkötő - garantálja a nyugalmat, a pszichológiai értelemben vett kényelmet, a belső harmóniát és az egyensúly visszatérését! A Kolcov karkötők a csuklón esetleg a bokán hordva, a testfolyadékot struktúrálva fejtik ki a hatásukat. Bármely egyéb Kolcov termékkel  együtt használhatók, korlátozás nélkül. Felhasználási  javaslat: Nőknek a bal, férfiaknak a jobb csuklón kell hordani. Egyszerre több típusú karkötő is viselhető.  (egymás mellett ) Napközben kell használni akár egész nap, egyéni igénytől  érzettől függően. Mérsékelten vízálló,( ráfröccsenő vizet bírja) nem szétszedhető! Vizet akár lehet vele kezelni, de nem szükséges.  (struktúrálási idő kb. fél óra, körbe a pohárra húzva,  vagy a palackra ) Zuhanyozni is  lehet vele – körbe a csapra tenni, de figyelni rá, hogy közvetlenül ne érje víz.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

AMULETT karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Amulett KFSZ karkötő célja a fizikai test megfiatalításának, a Lélek betegségeinek és a fizikai testben való megnyilvánulásainak a helyreállítása.
Különleges karkötő az eddigiekhez viszonyítva, hiszen rugalmas és célzott egy adott személy számára születési dátumának megfelelően, a druidák horoszkópja szerint. Normalizálja és dinamizálja az ember energiaállapotát, vitalitással tölt el, véd a negativitástól. Az egyén energiaszintjének jelentős emelésével elősegíti a fizikai test fiatalító folyamatainak aktiválódását, a Lélek betegségeinek gyógyulását és azok megnyilvánulásait a fizikai testben. Támogatja a különféle szervrendszerek széles skálájával járó betegségek megelőzését, megoldását és korrekcióját: mozgásszervi, szív- és érrendszeri, légzőszervi, kiválasztó, emésztési, idegi, keringési, szexuális, nyirok-, endokrin, érzékszervek, bőr. Erősíti az immunitás megőrzését és fenntartását, biztosítja a test alkalmazkodóképességét és fokozott ellenállását a külső és belső tényezők hatásainak, beleértve azokat is, amelyek a test kórosan megváltozott sejtjeinek (PIC) megjelenéséhez vezetnek. Fontos része lehet a sérülések, műtétek, más jellegű betegségek utáni átfogó rehabilitációs és gyógyulási programnak: gyulladásos, bakteriális, vírusos (beleértve a tüdőgyulladást, ARVI, COVID-19 stb. Után) Segít megszüntetni az idegi feszültséget, stresszt, depressziót, helyreállítani a test biológiai ritmusát, normalizálni az alvást Célja a személyes határok megőrzése és tiszteletben tartása, a harmonikus kapcsolatok fenntartása Kiépíti a balesetek és katasztrófák elleni energetikai védelmet, segíthet az élet akadályainak felszámolásában, és megtalálni a legjobb kiutat különböző nehéz vagy bonyolult élethelyzetekben Megtölti az embert a jó szerencse, a Fortuna energiájával, megnyitja az életutakat, erősíti a legjobb tulajdonságait és feloldja a kényelmes élet hiányait. Mindezzel segíti az új idő energiáiba való megérkezést. Fák/ cserjék, gyógynövények, kristályok polarizációját rögzítették az Amulett karkötőkön a druida horoszkóp szerint, valamint az Egészség Enegiája, a Spanyolország Kincse és az Orlovy Erdő KFSZ általános témáit. Az Amulett KFSZ karkötő és a Talizmán KFSZ egyedi párost alkotnak. Együttesen megbízható erős védelmet, egy biztos „holdat”, bölcs tanácsadót és belső stabilitásunk megtartóját találjuk meg bennük. Mindig segítenek, minden életkörülményben velünk vannak és támogatnak, védik és segítik a jó szellemi lelki és testi állapot megszerzését és megtartását!

Összesen 22 típusú Amulett KFSZ karkötő készült a születési dátum alapján a druidák horoszkópja szerint.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

ŐRZŐ karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti a biomező gyors helyreállítását, és segít egy olyan rendszer felépítésében, amely megvédi a felhasználót a negatív energia behatolástól, a külső manipulációk kísérleteitől és a személyiség energiaszerkezetének harmadik felek általi ellenőrzésétől. Fenntartja az energetikai hátteret és harmonizálja rezgéseit akönnyű rezgéstartományban Erőt és tiszta energiát ad, elősegíti az energia zökkenőmentes átjutását minden szervben és rendszerben, beleértve a csakrát is Célja az immunrendszer működésének megőrzése és fenntartása, biztosítva a szervezet megfelelő válaszát és stabilitását a különböző külső és belső tényezők hatásaival szemben Elősegíti a betegségek megelőzését és egészségének javítását. Különböző etiológiájú krónikus betegségek széles körének komplex terápiájában használják a különböző rendszerek és szervek hatékonyabb és gyorsabb helyreállításához: mozgásszervi, szív- és érrendszeri, légzőszervi, kiválasztó, emésztőrendszeri, idegrendszeri, nyirok-, endokrin Elősegíti a szövetek regenerálódását, a sérülések gyógyulását, a bőr külső megújulását. Megteremti és fenntartja a biztonság, a személyes biztonság, az áldott béke és a belső harmónia érzését
Segít felgyorsítani az általános programokkal való munka folyamatát, a karmikus feladatok megoldását és a múlt csomóinak feltárását Magasabb szintre emeli a modern elektronikai eszközök és elektromágneses sugárzás elleni védelem kialakítását.
Fontos része lehet az átfogó rehabilitációnak és a sérülések, műtétek, más jellegű betegségek utáni helyreállítási programnak: gyulladásos, bakteriális, vírusos (beleértve a tüdőgyulladást, ARVI-t, COVID-19-et stb.) A KFSZ Őrző karkötőjén az ÉLET ENERGIÁJA medál témái vannak átfogalmazva (a víz polarizációja a Bashkaus felső szakaszán, Katun folyók, folyók és források a Belukha hegy lábánál (Kukuya, Ursul, Koksa, Szent Kulcs, Aranykulcs), patakok a Teletskoje -tó környékén (Achilman - a patak torkolata, Kulerge - kék patak)); valamint a KFSZ Elite sorozat általános témái  - Spanyolország kincse, Orlovi erdő, Egészség energiája. A víz strukturálási ideje a KFSZ Örző karkötővel 4,5 óra.

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

BÉKEHOZÓ karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetőséget ad a kívánt pozitív valóság kialakítására és megteremtésére, jobb életteret teremtminden ember számára! Célja a konfliktusok megszüntetése, energetikailag világos tér kialakítása magunk körül, békés életkörülmények között élni. Te a világban vagy, és a világ benned van... A Béketeremtő karkötő segít, hogy Ember maradj az élet minden viszontagságában, hogy kedvességet és szeretetet mutass a világ felé, minden körülmény ellenére;teremteni, és nem rombolni, - hisz ez a magas rezgésű emberek ismérve és jellemzője.
Béketeremtőnek lenni az életben annyit tesz, mint könyörületesnek és empatikusnak lenni; hogy képesek vagyunk értékelni az életet, és ne örüljünk senki kárának, halálának; Az Ember-Béketeremtő nem hivatás, hanem lelkiállapot. És ez semmiképpen nem azonosítható az életkorral, a vallással, a fajjal, hanem minden egyes ember bölcsességétől és vágyától függ, hogy tetteivel, gondolataival, szavaival növelje maga körül a szeretetet és a jóságot. Minél több béketeremtő lesz, annál jobb lesz a helyzet a világban. A Béketeremtő karkötőre a következő KFSZ ek témái is felírásra kerültek: Béke, Kozák
kulcs, Győztes, Szeretet Segít enyhíteni a feszültséget a társadalomban, a közösségekben és embercsoportokban, kedvező teret teremt az emberek pozitív kommunikációjához és interakciójához. Segíti a felhasználót a helyzetek, körülmények események bizonytalanságából fakadó belső szorongás, zavarodottság, frusztráció megszüntetésében. Így a legjobb módon találja meg a kiutat a jelenlegi helyzetből. Hozzájárul a különböző szintű konfliktusok kiküszöböléséhez, az ember belső állapotától kezdve egészen a komplett társadalomig. Az élet bajait, problémáit, negatív megnyilvánulásait, pozitív eredmények megélésére alakíthatja át.. Hozzájárul,  hogy a felhasználót és a környező teret átalakítsa,-  harmóniával, kreatív pozitív energiával, az igaz szerelem magasabb fényrezgéseivel töltse meg. Átviszi a belső béke állapotát a külső környezetbe, ezáltal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy energetikailag világos teret teremtsen maga körül, és békés életkörülmények között élhessen. Elősegíti az emberekkel, a természettel, az állatokkal szembeni gondoskodó attitűd kialakulását, a fokozott érzékenységet, a társadalomra való ráhangolódást. Életenergiával tölt fel, növeli az energiaszintet, megtisztítja a szervezetet a felhalmozódott negatív mentális energiáktól, pozitív hatással van a hangulatra, segít fenntartani a fizikai aktivitást hosszan tartó fokozott stressz esetén is. Megszünteti a szorongás állapotát, az élményekben való túlzott érzelmi érintettséget, a morális depressziót, a levertséget, az apátiát; segít megőrizni a felhasználó személyiségének integritását különböző stresszhelyzetekben Magában foglalja a tudatosságot, - idővel a tetteink és meghozott döntéseink tudatosítása, megtanít a teljesség, az öröm, a boldogság, a kedvesség állapotában élni. Fokozza az emberben a legjobb tulajdonságokat, feltölt reménnyel, feléleszti rálátásunkat az élet értelmére, erősíti a legjobba vetett hitet, segít a változások elfogadásában, az Univerzális tervekkel való együttműködésben. Célja a traumás érzelmek gyógyítása, segít a különböző generációk - szülők és gyermekek - közötti kapcsolatok harmonizálásában; segít megtalálni a közös hangot és a közös nyelvet minden ember számára. Lehetőséget ad a kívánt pozitív valóság kialakítására és megteremtésére! A Békehozó karkötő jobb életteret teremt minden ember számára! Víz struktúrálás ideje 15 perc

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

VÉDELMEZŐ karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A VÉDELMEZŐ karkötő a test és a lélek védelméhez szükséges eszköz bármilyen élethelyzetben! Hozzájárul az élet és egészség védelmét szolgáló biztonságos tér kialakításához, segít abban, hogy a megfelelő időben a megfelelő segítség érkezzen meg. Nehéz időnkben a környezetünkből érkező támadások és fenyegetések kivédésére szolgáló védelmek kialakításának témája mindannyiunkat foglalkoztat. Hogyan lehet megtalálni-kialakítani a lehetőséget a veszélyes helyzetek elkerülésére vagy a kilépésre minimális veszteséggel és pozitív tapasztalattal? Ez a karkötő egy megbízható, hűséges segítő lehet az ilyen helyzetekben. Krízishelyzetben vagy erőteljes támadásokkor segít visszaállni a középpontba, nyugalmat stabilitást eredményez, könnyebben megtaláljuk a kiutat a problémás helyzetből, segít megerősíteni a belső védelmet, biztonságos teret hoz létre az egészség és az élet megőrzéséhez, minimalizálja a traumatikus élmények beépülésének kockázatát mind testi mind lélek szinten.
Stabilizálja, védi és megóvja a felhasználót a nehéz és életveszélyes időkben. Megteremti a lehetőséget rá, hogy a szükséges pillanatokban a megfelelő támogatás, segítséget megkapjuk és képesek legyünk felismerni és élni is vele. Legyen szó felsőbb hatalmakról vagy más emberekről ( akár idegenekről is. Közreműködik az életet és az egészséget veszélyeztető potenciális veszélyek lebontásában, beleértve a terrorfenyegetéseket  és támadásokat is.
Segít megvédeni az embereket és a teret a külső, természeti és ember okozta katasztrófáktól.
A felhasználót a tudat legmagasabb szintjeire juttatja, segít csökkenteni az idegi és pszichológiai stressz megnyilvánulásait, segít a környezet pártatlan felmérésében és a potenciális veszélyek és riasztó helyzetek azonosításában, lehetővé teszi a dolgok lényegébe és a történésekbe való betekintést. Lehetőséget ad arra, hogy a legkedvezőtlenebb élethelyzetben is pozitív tapasztalatokat szerezzünk, hogy  saját attitűdjeinket, meggyőződéseinket kívülről rákényszerített információk nélkül is megfelelően átalakítsuk.
Beindítja a különböző  élethelyzetek sikeres megoldásának folyamatait, felgyorsítja a belátás létrejöttét, segít a megértésben. Hozzájárul a külső feltételek kialakulásához annak érdekében ( képes „befolyásolni” a külső körülményeket) , hogy elkerülhető legyen számunkra hogy potenciálisanveszélyes helyre kerüljünk.Erővel és energiával tölti fel az embert, aktiválja az érzelmi állapot kezelésének képességét, a félelmeket erővé alakítja.
Kitartást, bátorságot,  testi és szellemi erőt ad az embernek, hogy könnyebben legyőzze az élet minden megpróbáltatását.
A VÉDELMEZŐ karkötő a test és a lélek védelméhez szükséges eszköz bármilyen élethelyzetben! Víz struktúrálás ideje 15 perc

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

Szuperanya karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGÍT MINDEN ÉDESANYÁNAK, HOGY MEGFELELŐ ERŐVEL RENDKELKEZZNEK, HOGY KÉPESEK LEGYENEK A KÖLCSÖNÖS MEGÉRTÉST KIALAKÍTANI, CSÖKKENTI AZ IDEGI- A ÉS PSZICHOLÓGIAI FESZÜLTSÉGET

KFSZ „SZUPERANYA” karkötőn felvitt témák KFSZ Elit Sorozatából származó- „Mágikus Bölcső”, „Mennyei Közvetítés”, „Transzformáció” és „Az Élet Védelmezője”.

A víz strukturálásának ideje: 20 perc.

Segít a nőket abban, hogy képesek legyenek feldolgozni a „rossz anya vagyok”, „de mégis anya vagyok” hozzáállásból fakadó krízishelyzetet.

Megmutatja annak lehetőségét, hogy képesek vagyunk megtalálni az egyensúlyt és a harmóniát az anyaság, a család az önmegvalósítás és a kiteljesedés között.

Megtanítja a nőket arra, hogy képesek legyenek energetikailag szétválasztani a különböző társadalmi szerepeket - anya, feleség/házastárs, barát, hogy gyorsan tudjanak váltani és a megfelelő állapotból legyenek képesek kommunikálni, ily módon segít megőrizni a barátságot, a szerelmet.

Aktiválja a családban a különböző generációk közötti kapcsolatok harmonikus szintjeit, elősegíti a kölcsönös megértés, a harmónia-, a béke-, az öröm-, és a nyugalom állapotának kialakulását; a meghittség és családi melegség légkörének megteremtését, azaz kialakítja az „otthon” fogalmát - egy olyan helyet, ahol a gyermek úgy érzi, hogy szívesen látják, védve érzi magát, ahová mindig mindenhonnan visszatérhet, ahol elfogadják, támogatják és megértik, minden körülmények között.

Segít elfogadni a saját gyermekünket (gyermekeinket) önálló egyéniségként a családon belül, és ezt a feltétel nélküli szeretet, gondoskodás energiáival, a tolerancia és megértés megnyilvánulásaival teszi.

Segíti a nőt abban, hogy olyan közvetlen, szeretett személlyé váljon, aki képes támogatni és bátorítani az örökbefogadott vagy nevelt gyermekeket, biztosítva számukra a szeretetet és gondoskodást, amire ezeknek a gyerekeknek annyira szükségük van.

Segíti a nevelőanyát abban, hogy a gyermekeket a kedvességre, az érzékenységre és felelősségre tanítsa, miközben a gyerekek növekszenek és fejlődnek és leküzdik a nehézségeket és a kihívásokat.

Célja, a férfi és nő összekapcsolódásának elősegítése: a kapcsolatok kialakulása, fenntartása, harmónia és az örömteli kommunikáció, az összetartozás elfogadásán keresztül megélt mély érzések  

Segíti a nőket, hogy felvállalják és kimutassák valódi természetüket, hogy bízzanak női energiáikban és megnyilvánulásaikban – mert nem szabad elfeledni, hogy egy boldog anya a legjobb minta a gyerekeknek a családmodell, a partnerség és az egymás iránti tisztelet kialakulásához.

.Aktiválja az egész energiarendszert és táplálja az energiaközpontokat (csakrákat), helyreállítja a bioszféra szerkezetének integritását, a dühöt kedvességgé, az irigységet jóindulattá, a gonoszságot irgalommá alakul át.

Célja, hogy megtisztítsa az összes energiatestet: a negatív üzenetektől, a negatív érzelmektől- és gondolatoktól, különböző eredetű és erejű manipulatív programoktól, beleértve az önmagunkra gyakorolt negatív befolyásolást is (önmagunkkal való elégedetlenség, önmagunk elítélése és az „önmarcangolás” egyéb formái).

Felszabadít bennünket, hogy szeressünk, érezzünk, lássunk, hogy megértsük önmagunkat, a többi embert és a körülöttünk lévő világot, hogy képesek legyünk teljes életet élni: hogy „szárnyaljunk”.

A Lelkünket és az elménket kristálytiszta gondolatokkal és Isteni csenddel tölti meg.

A KFSZ segít bennünket abban, hogy gyengéden, nyomás (presszió) nélkül kikerüljünk az érzelmi „gödörből” - a depresszió, az apátia, a passzivitás, a mély csüggedtség és a magányosság érzéseiből.

A bennünk zajló pozitív átalakulási folyamatokhoz reményt, bátorságot, cselekvőképességet kapunk, hogy új gondolatokkal, ötletekkel felvértezve a teljesség és az öröm állapotában tudjunk sikeresen előre haladni az életben.

Védettséget nyújt az élet nehéz pillanataiban, óráiban és az életveszélyes időszakokban, lehetőséget kapunk a védelem és a támogatottság megélésére.

Segít megőrizni azokat az erőforrásokat, képességeket és készségeket, amivel a KFSZ használója már rendelkezik (mind szellemi, mind pedig anyagi értelemben), támogatást és segítséget nyújt mind az egyszerű, mind pedig a nehéz ügyekben.

Segít az Ősökkel, az Ősök energiamezejével történő munkában, hogy képesek legyünk az elmúlt generációk negatív programjait blokkolni, a karmikus problémákat pedig megoldani.

Hozzájárul az agyféltekék harmonizálásához, a kreativitás és a kreatív gondolkodás megnyilvánulásához, az élet és az aktuális események új szemszögből való szemléletének kialakításához.

Megadja nekünk azt a képességet, hogy irányítsuk az álmainkat: óvatosan, lépésről-lépésre és fokozatosan vezet be a tudatos álmok világába, megértjük, hogy minden válasz bennünk van: csak képesnek kell lennünk arra, hogy figyeljünk és meghalljuk az intuíciónkat.

Célja a felhasználó fizikai egészségének támogatása alvás közben, lehetőséget ad a teljes pihenésre, relaxációra, a fizikai és erkölcsi erő helyreállítására.

Segít, hogy álmainkban iránymutatókat kapjunk az életünket érintő különböző kérdésekre és helyzetekre vonatkozóan, a Felsőbb Erőktől tiszta jelek formájában, külső illúzióktól mentesen.

Elősegíti a "fiatalság gén" bekapcsolódását és aktiválódását, meghosszabbítva az aktív hosszú élettartam időszakát.

Célja a központi idegrendszer funkcionális állapotának javítása, segít csökkenteni az idegi- és pszichológiai feszültség megnyilvánulásait, „lefékez minket”, a nyugalom és a harmónia állapotához vezet; lehetővé teszi, hogy bármely helyzetet a megfelelő módon tudjunk értékelni.

Megszünteti a negatív jövőképek kialakításának szokását, segít a társadalomban való megnyilvánulásunkat és önkifejezésünket, elősegíti az érzelmek és a beszéd kontrollját; különösen ajánlott stressz és depressziós esetén.

Segítőtárs lehet az idegrendszer túlterhelése okozta fejfájás és álmatlanság, az érzelmi és fizikai fáradtság, valamint a kiégés (anyai, szakmai) esetén.

Gyulladáscsökkentő hatást érzékelhetünk mozgásszervi megbetegedések esetében (ízületi gyulladás, arthrosis, bursitis stb.), beleértve a sérüléseket is, elősegíti a porcszövet helyreállítását, hosszan tartó használat esetén enyhe fájdalomcsillapító hatású is lehet egyben.

Támogatja a vér mikrocirkulációjának javulását, a simaizmok relaxációját a központi idegrendszer betegségei eseteiben, ezért a KFSZ használata ajánlott az agyi bénulás, a szklerózis multiplex, a bénulás és a parézis hosszú távú komplex terápiájában, a stroke utáni időszakban, agysérülések után.

Gyulladáscsökkentő hatást tapasztalhatunk a kismedencei szervek betegségeiben, beleértve a mozgásszegény életmódból fakadóan kialakuló betegségek esetén is.

Komplex programok részeként jól működik a pajzsmirigy betegségei; valamint a hangszalagok betegségei esetén; általános harmonizáló hatással van az 5. energia központra.

KFSZ Karkötő „SZUPERANYA” használatára vonatkozó ajánlások

A KFSZ Karkötőt a kézen ajánlott viselni, segítségével strukturálhatjuk (információval töltjük fel) a vizet - ehhez a karkötőt egy pohár / üveg víz köré kell zárni .

Ajánlott a szülőknek, hogy napi áldásként és iránymutatásként használják gyermekeik számára a gondolatban megfogalmazott mondatokat. Vegyük fel a karunkra és szóban vagy gondolatban kívánjon sikeres napot; a gyűrű formára zárt karkötőt a gyermeke képére is felteheti.

Családi konfliktushelyzetekben, ahol az érintett felek az „anya és a gyermek” ajánlott, hogy a gyermeken legyen a karkötőbe befoglalt KFSZ (Lapok) egyike, az anya pedig – viseljen egy KFSZ-karkötőt, ami majd lehetővé teszi, hogy meghallgassák egymást, találkozzanak, hogy kölcsönös megértést teremtsenek.

Harmonizálja az anya állapotát, segít az anyáknak (különösen a kisgyermekeseknek) alvás közben ellazulni, relaxálni és pihenni. Napközben tegye fel a KFSZ karkötőt, és vegye kezébe vagy fogja kézen a gyermeket. /  a fejlődési és viselkedési zavarokkal (ADHD - figyelemhiányos hiperaktivitási zavar, autista spektrum stb.) küzdőket is/.

A KFSZ hasznos lehet az ima és a meditáció során, amikor a Felsőbb Erőkhöz folyamodunk a gyógyulásért, a megbocsátásért, az elfogadásért, a feloldozásért, a spirituális belátásért és a Lélek belső bűnöktől való feloldozásáért.

Csökkenti a felénk áramló agressziót, a férfiakban a hirtelen kitörő indulatokat.

Anya az, aki életet ad! Az anya a legfontosabb személy a gyermek életében, ő az első, akivel a gyerek először találkozik ezen a világon. Anya, aki feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást és támogatást biztosít a gyermekeinek - egész életük során, függetlenül azok tetteitől. Az anya segíti a gyermeket a fejlődésben és az új dolgok megismerésében. Segít a gyereknek abban is, hogy alkalmazkodjon a társadalomhoz és megtalálja helyét az életben. Az anya kulcsszerepet játszik a gyermek személyiségének és a gyerek másokkal való kapcsolatainak kialakításában. Az anya szerepe az életünkben felbecsülhetetlen, és nem számít, hogy vér szerinti vagy örökbefogadó anyáról van szó. Minden anyuka egyedülálló módon járul hozzá a gyermek személyiségéhez és annak jólétéhez.

„SZUPERANYA” KFSZ KARKÖTŐ - VÉDELEM, SEGÍTSÉG ÉS TÁMASZA MINDEN ÉDESANYÁNAK !

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

"SUPERMAN" KFSZ - karkötő

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGÍT KIALAKÍTANI A JÖVŐBE VETETT BIZALMAT, A CÉLOK ELÉRÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ERŐT, FELISMERNI A LEHETSÉGES ERŐFORRÁSOKAT. ENERGETIKAI TÁMOGATÁST NYÚJT ÉS MEGTANÍTJA A FELHASZNÁLÓT, HOGY HELYESEN ÉRTÉKELJE A CSALÁDBAN BETÖLTÖTT SZEREPÉT.

A KFSZ Karkötőn a következő KFSZ témák vannak felírva: „AFROSIAB”, „OLKHON LELKE”, „MAXIMUS”, „FEKETE HEGY”.

A víz strukturálási ideje 20 perc.

 • Örvény szerkezetű energiamezőt hoz létre a felhasználó körül, egyesíti a harmonizált négy elem - víz, tűz, levegő és föld - erőit, helyreállítja ezen energiák egyensúlyát a testben, újraindítja az energia-információs rendszert és feltölti azt életerővel.

 • Erősíti a férfi belső tartását, segít neki, hogy magabiztosnak érezze magát és feltárja az eddig kifejeződésre nem jutott lehetőségeit. Ennek eredményeképpen a férfi energetikai „szárnyakat növeszt”.

 • Fokozza a bátorságot, az elszántságot, a belátás képességet, koncentrálja az energiát és nem engedi, hogy az szétfolyjon és lemerüljön. Ez az idő és az energia áramlásának egy különleges érzését és érzékelését hozza létre.

 • Segít abban, hogy a felhasználó helyes döntéseket hozzon az életében és hogy a képességeivel kapcsolatban magabiztos legyen. Ennek eredményeképpen többé nem merül fel az önmagunkba és a tetteinkbe vetett önbizalomhiány kérdése: „Tudom, hogy mit kell tennem, és azt meg is teszem!". Segít beazonosítani a jövő szempontjából fontos lépéseket

 • Megismerteti a karkötő viselőjét a „méltóság” koncepciójával, mely az életpotenciál fontos részét képezi, amelyre minden egyes férfinak szüksége van céljai eléréséhez, beleértve a sportot, az üzleti életet, a párkapcsolatokat és a szülői szerepvállalást.

 • Hozzájárul a szexuális szféra minőségének javításához, növeli a férfiak energiaszintjét és szexuális aktivitásukat.

 • Segít felébreszteni az igazi férfias önismeretet, önmagunk, - mint férfi -  pszichológiai megértését.

 • Segít a férfiaknak abban, hogy újra higgyenek önmagukban és a saját erejükben, a múltban átélt pszichológiai traumák ellenére is.

 • Lehetőséget ad az embernek, hogy szembe nézzen önmagával, hogy mélyen elmerüljön önmagába, megismerje a saját Lelkét. Feltölti az információs mezőt erősen koncentrált, tiszta energiával és pozitív érzelmi komponenssekkel.

 • Segít a férfiakat abban, hogy megtalálják és megértsék életük célját, megérteti velük a lehetőségeiket, erejüket, az erőforrásaik sokoldalúságát, bizalommal tölti fel őket, hogy képessé váljanak megbirkózni az életben felmerülő nehézségekkel.

 • Lehetővé teszi a férfi számára, hogy önmagába nézzen, hogy elmerüljön a belső világában, a lelkében, hogy tiszta energiával és pozitív érzelmekkel teljen fel.

 • Segít felébreszteni az igazi férfitudatot „ÉN FÉRFI VAGYOK”, valamint a férfi pszichológiai érettségét.

 • Dolgozik a férfi önmagába és saját erejébe vetett hit helyreállításán, beleértve a múltban történt pszichésen traumatikus helyzeteket is.

 • Információs szinten segít kialakítani az önteltség nélküli büszkeség állapotát a férfi fejlődési mód elfogadásaként, miközben szereti és tisztelik a női nemet.

 • Hozzájárul a test helyreállításának és megfiatalításának megkezdéséhez, valamint a különböző szervek és szervrendszerek munkájának normalizálásához; azaz általában javítja és fenntartja a férfiak megfelelő egészségi szintjét és a nemiségmegéléséhez szükséges szexuális erejüket.

 • Célja a fáradtság csökkentése, az állóképesség növelése, hatékony a krónikus fáradtság enyhítésében, a hormonális egyensúlyhiány okozta stresszszint csökkentésében.

 • Csillapítja a negatív érzelmi kitöréseket és a szeretteink ellen irányuló agressziót, -ami sok esetben akkor is létrejöhet, ha a szeretteink nem szorulnak semmilyen védelemre.

 • Segít a finom energiák szinkronizálásában, helyreállítja a biomező általános szerkezetét, és fizikai szinten öngyógyító és önszabályozó folyamatokat indít el.

 • Segít mélyebben megérteni és átérezni a férfi-nő közötti kapcsolat témájának sajátosságait, lefedve az érzelmek teljes spektrumát: a harmonikus közeledéstől a teljes lelki egységig.

 • Felerősíti az apai tulajdonságokat, segít, hogy jó példát mutathasson gyermekeinek, értékelve a családban betöltött szerepüket.

 • Elvezet annak megértéséhez, hogy mit jelent jó apának lenni, és hogyan lehet úgy kapcsolódni a gyerekekhez, hogy azok értékeljék az édesapjukkal való kapcsolatot.

 • Célja, hogy minden életkorban harmonikus és tiszteletteljes kapcsolatot alakítson ki a gyerekekkel, segítse őket abban a felismerésben, hogy a szereteten és elfogadáson alapuló kommunikáció a fontos, nem pedig a nevelés, a nyomásgyakorlás és/vagy a fizikai vagy érzelmi erőszak bármely formája, még akkor sem, ha az a legjobb szándékkal is történik.

 • Célja a negatív generációs tapasztalatok, a múltbeli kapcsolatok sikertelen forgatókönyveinek kiküszöbölése, hogy ne ismétlődjenek meg a múltban elkövetett vagy megtörtént hibák.

 • Megszünteti az energia stagnálását, megtisztítja -  az 1. energiaközponttól lefelé, a talpig tartó -  születési csatornákat, aminek köszönhetően beindulhat a „gyógyulás”.

 • Segít megnyitni egy adott terület egregorját, ami segíti a virágzó utazásokat, a pihenést és bármilyen olyan tevékenységet, amely ökológiai szempontból hasznos más emberek és a környezet számára.

 

Javaslatok az „SZUPERMAN” KFSZ-karkötő használatára vonatkozóan:

 

 • ✓ A karkötőt a csuklón ajánlott viselni. A víz strukturálására (információval történő feltöltésére) is használható. Ehhez a karkötőt egy pohár vízre, vagy más, vízzel teli edény köré kell csatolni, és ajánlott 20 percig rajta hagyni.

 • ✓ A KFSZ-karkötő az élet minden területén és minden pillanatban használható: a munkahelyen, sport és nyaralás közben, a rokonokkal és a barátokkal való kommunikáció során.

 • ✓ A tipikus férfi betegségek megelőzésére, például a prosztata működésének normalizálására: helyezzük el a KFSZ-t az orr középső zónájára és ezzel egyidejűleg tartsuk a figyelmünket a fejünk felett 30-50 cm távolságra elhelyezkedő területen 3-5 percig. Ezután tegyük át a KFSZ--t az ajkaink sarkaihoz felváltva, egyszer jobbra, egyszer balra, és ismét tartsuk a figyelmünket fent, ugyanazon a magasságon. Mintha fentről néznénk saját magunkra. A test információs zónáinak megfelelően, az ajkak sarkai a szexuális rendszerrel, az orr közepe pedig a prosztatával és a méhhel van kapcsolatban. Miközben végezzük a gyakorlatot, a 2. számú csakra magasságára elhelyezhetjük a „SZERETET FORMULÁJA YANG” nevű KFSZ-t.

 • ✓ A 2. számú csakra aktiválásához rögzítsük a karkötőt a jobb kezünkre, majd a tenyereinket összedörzsölve és azokat felmelegítve végezzünk körkörös mozdulatokat az energia központ (csakra) körül, az óramutató járásával megegyező irányban, 1-3 percig, amíg az energia központ meg nem nyílik.

 • ✓ Az egyéni születéskori feladatunk, a sorsunk megértéséhez, tartsuk a kezünkön lévő karkötőt a 4. energia központon és kérjük meg a Lelkünket, hogy segítsen megérteni az életfeladatunkat.

 • ✓ A Yang (az igazi férfi) energiák felébresztése érdekében végezzünk néhány gyakorlatot a jobb kezünkkel: sulyzózzunk, szorítsuk ökölbe majd lazítsuk el a kezünket.

 • ✓ Komplex megközelítésben használhatjuk a KFSZ-Karkötőt a megfelelő KFSZ-ekkel a Yang--szervek (férfi szervek) energetizálására is

 

 • A tüdő helyreállítására hatékony gyakorlat az „Egészséges Tüdő” és az 5. számú „Rehabilitáció” KFSZ-ek együttes használata: a „Szuperman” KFSZ-t erősítsük fel a kezünkre, és a másik két KFSZ segítségével „pumpáljuk” (közelítsük és távolítsuk) a tüdő magasságában, elöl és hátul a kezeinket, minimum 3-5 percig (lehetőleg reggel 5.00 óra előtt).

 • A hólyagbetegségek oldódásához és a húgyhólyag betegségeinek megelőzéséhez, helyezzük el a 2 számú „Detox” és a „Nefrit” nevű KFSZ-ket a 2. számú energia központra, a 15.00 és 17.00 óra közötti időszak során, miközben KFSZ-Karkötő a csuklónkon van.

 • A vastagbélbetegségek helyreállításához és megelőzéséhez a 3. számú energia központra a reggel 5.00 - 7.00 óra közötti időszakban helyezzük el a 2. számú „Detox” KFSZ-t miközben a KFSZ-Karkötő a csuklónkon van.

 • A vékonybél betegségeinek a helyreállításához és megelőzéséhez 3. számú energia központra 13.00 - 15.00 óra közötti időszakban helyezzük el a 2. számú „Detox” KFSZ--t miközben a KFSZ-Karkötő a csuklónkon van.

 • Az epehólyag betegségeinek a helyreállításához és megelőzéséhez 3. számú energia központra 21.00 - 22.00 óra közötti időszakban helyezzük el a 2. számú „Detox” KFSZ--t miközben a KFSZ-Karkötő a csuklónkon van.

 • A 2. számú energiaközpontra történő rontások, kötések kiküszöböléséhez helyezzük el a 23. számú „Felszabadítás” nevű KFSZ-t a 2. számú energia központra, miközben KFSZ-Karkötő a csuklónkon van.

Napjainkban a „Szuperman” egy olyan férfi, aki képes elérni a céljait, kedves és tisztelettudó a környezetével szemben, aki aktív életmódot folytat, aki családjának támasza, miközben szerető férj és apa is egyben. A Szuperman megfelelő intelligenciával és tudással is rendelkezik, ami segíti őt az élet különböző problémáinak megoldásában. Emellett az igazságosság és a gyengék védelmének szimbóluma is, aki mindig kész a segítségére sietni azoknak, akiknek szükségük van rá. Férfias kiállása és bátorsága inspiráló, követendő példává válik. Ugyanakkor, a Szuperman szerepében megtestesülő férfi bár átéli a félelmeket, kétségeket és bizonytalanságokat , de mindig képes megtalálni az erőt, az új utakat és azokat az eszközöket, amelyek segítségével minden akadályt képes leküzdeni.

KFSZ SZUPERMAN KARKÖTŐ SEGÍTI A FÉRFIAKAT ABBAN. HOGY LEKÜZDJÉK A NEHÉZSÉGEKET ÉS HOGY EGY JOBB JÖVŐT LEGYENEK KÉPESEK MEGTEREMTENI, MELY JÖVŐ A REMÉNY, AZ ERŐ ÉS A BÁTORSÁG SZIMBÓLUMA!

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png

OPTIMISTA karkötő KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ ÉRZELMI ÁLLAPOTOK KEZELÉSÉNEK KÉPESSÉGÉT, A SZERETETBEN ÉS HARMÓNIÁBAN VALÓ ÉLET LEHETŐSÉGÉT SEGÍTI ÉS NÖVELI AZ ELSZÁNTÁGOT.

 Az Optimsta karkötőn a következő KFSZ témák lettek rögzítve: HARMONIA, ARANY GOBI, LHASA, HÁROM SZENTEK.

A víz strukturálási ideje 20 perc.

 • Aktiválja az érzelmi állapotok kezelésének képességét, megszünteti a negatív érzelmeket a finom energetikai síkon, harmonizálja a felhasználó belső világát, feltölti a szeretet energiájával. A pszicho-érzelmi és fizikai állapot szabályozójaként és stabilizátoraként működik.

 • Ráhangolja a felhasználót a pozitív élethelyzetekre, kialakítja azt a belső igényt, hogy az anyagi és szellemi összetevők között érzelmi és energetikai egyensúlyban maradjon.

 • Hozzájárul a szellemi képességek harmonikus fejlődéséhez, teljes értékű elemző és kreatív gondolkodást biztosít.

 • Különböző paraméterek összhangját alakítja ki a fizikai, az intellektuális, a spirituális és az érzelmi intelligencia aspektusainak fejlesztése érdekében, segíti a Felsőbb Énnel, mint a saját Szellemi erő végtelen forrásával történő összekapcsolódást.

 • Célja, hogy a felhasználó akár a munkahelyen, akár a vállalkozásában sikereket érjen el, hogy elősegítése a karrierjét és a belső önbizalom felépítése által képes legyen a nehézségeket és kihívások leküzdeni.

 • A negatív életkörülmények megértésén keresztül segíti azokat értékes élettapasztalatokká alakítani, a pozitív egyéni hozzáállás kialakításával javítja az élet minden aspektusának megítélését, és elősegíti a felhasználó spirituális fejlődését.

 • Célja, hogy megnövelje a racionalitás, az értelem és a tudatosság szintjét, ezáltal pozitív változásokat hozva az egyéni sorsban, elősegítve az életesemények korrigálását.

 • Segít felébreszteni és aktiválni a személyiség energetikai állapotával összefüggő  tudatközpontot. Irányítja és megtisztítja a teljes energiastruktúrát, az energiaközpontokat és erőteljes védelmet épít ki a személy bioenergetikai mezőjében.

 • Célja a személyiség belső tartásának kialakítása, a saját, független vélemény kialakításának és nyílt kifejezésének biztosítása, a karrierépítés elősegítése, valamint az önbizalom kiépítése a nehézségek és próbatételek leküzdésére.

 • Erőt, bátorságot és bölcsességet ad a felhasználónak, erősíti az akaratot, valamint kialakítja annak képességét, hogy képes legyen megvédeni a nézeteit a ráerőltetett véleményekkel, gondolkodási sztereotípiákkal és manipulációkkal szemben (a bűntudat, a kötelességérzet és a befolyásolás egyéb destruktív megnyilvánulásaival szemben).

 • Hozzájárul a jellem formáláshoz, különösen serdülőkorban: türelemre, toleranciára, a világ és a világban elfoglalt hely megfelelő érzékelésére késztet, ösztönzi a tanulási vágyat, a felvilágosodásra való törekvést és a szellemi horizontok bővítését. Elősegíti a bátorság és a modern társadalom kísértéseivel szembeni lelki ellenállás kialakulását.

 • Segít megtalálni az inspirációkat és felszabadítani az egyéni kreativitást.

 • Hozzájárul a személyes tér és a társadalmi kapcsolatok harmonizálásához, a belső kényelem állapotához. Használatával képessé válhatunk „elmerülni” a belső és a külső világ egységének érzésében és a velük való mély kapcsolatban.

 • Segít megtisztítani a környező teret a negatív energiától és a nehéz információs légkörtől, kedvezőbb teret megteremtve, ami fizikailag is érezhető lesz. Ily módon könnyebben, szabadabban tud majd lélegezni.

 • Különösen jótékony hatással van a szív- és koszorúér energiaközpontjaira.

 • Hozzájárul a szomatikus betegségek mentális megnyilvánulásainak megelőzéséhez

 • Megelőző hatást fejthet ki az idegrendszer másodlagos betegségeire (különböző eredetű neurózisok), amelyek az állandó stressz és érzelmi terhelés miatt alakulnak ki.

 • Támogatja a neuro-vegetatív rendellenességek (álmatlanság, fejfájás, általános állapotromlás, vegetatív dystonia stb.) helyreállítását és megelőzését.

Javaslatok az „OPTIMISTA” KFSZ-karkötő használatára vonatkozóan:

A karkötőt a csuklón ajánlott viselni. A víz strukturálására (információval történő feltöltésére) is használható. Ehhez a karkötőt egy pohár vízre, vagy más, vízzel teli edény köré kell csatolni, és ajánlott 20 percig rajta hagyni.

 • A KFSZ-karkötő az élet minden területén és miden pillanatában használható: a munkahelyen, sport és nyaralás közben, a rokonokkal és a barátokkal való kommunikáció során.

 • Határozottan ajánlott állandó jelleggel viselni a különböző eredetű szomatikus betegségek megjelenésekor, valamint a pszichoszomatikus szövődmények (depresszió, neurózisok stb.) megelőzése érdekében.

 • Fontos lehet a serdülőknek és mindazok számára, akik a személyiség kialakulásának és formálódásának időszakán mennek keresztül, bármilyen életkorban, a fejlődés különböző szakaszaiban.

 • Ennek a KFSZ karkötőnek a használata bármely életkorban nagyon hasznos lehet az optimizmus és a vidámság felélesztésére.

Az optimizmus, a harmónia és a jólét elérésének egyik leginkább kulcsfontosságú összetevője. Hiszen a pozitív gondolkodás és a dolgok pozitív alakulásába vetett hit révén győzhetjük le a nehézségeket és tapasztalhatjuk meg az örömöt és boldogságot az élet minden területén és minden pillanatában. Egy optimista nemcsak belső békét és harmóniát talál, hanem másokat is segít a spirituális fejlődés útjának követésében.

AZ OPTIMISTA KFSZ KARKÖTŐ – A VILÁGOSSÁG ÉS A FÉNY FORRÁSA, AMELY MINDIG VELÜNK VAN, MÉG AZ ÉLET LEGSÖTÉTEBB PILLANATAIBAN IS!

Capture d’écran 2023-03-23 154149.png
bottom of page