top of page

KFSZ  "Egészség kulcsa" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendezi és helyreállítja energiainformációs szinten:

·       az emésztőszerveket /a gyomor-bél traktus minden szakaszát, a májat, az epehólyagot, a hasnyálmirigyet/

·       a gyomor-bél traktus kiválasztó funkcióját, javítja az emésztést, megszünteti a felfúvódást                                     

·       a gyomor-bél traktus kiürítő funkcióját                                        

·       a lipidcserét, normalizálja a koleszterinszintet                                             

·       a mellékvesék működését, a hormontermelést /szteroidok, szaporítószervek, adrenalin, noradrenalin/

·       a szervezet só-víz egyensúlyát, segít lelohasztani az ödémákat.  

Gyulladásgátló, mikrobaellenes, sebmegszüntető hatású a gyomor-bél traktus fekélyesedése esetén. 

Elmulasztja a görcsöket és az irritációs bélszindrómát.

Harmonizálja a perifériás idegrendszer munkáját, a vér-és nyirokkeringést.

A KFSZ-szel strukturált víz külsőleg alkalmazva /borogatásként, kötésként/ fájdalomcsillapító hatású húzódások, rándulások, bőrsérülések  /kisebb sebek, égések, rovarcsípések/ esetén.              

Helyreállítja:

·       a bőr minden rétegét különböző megbetegedések esetén, amelyek a bőr sérülésével járnak.                  

·       az érintés funkcióját /tapintással szerezhető információ, hideg és meleg érzékelése, fájdalomérzékelés, ízérzékelés, a tárgyak kézzel történő érzékelése/. 

 A KFSZ-re egy hidrogén-szulfid forrás vizének polarizációja van kódolva /Kamcsatka/. Ennek a forrásnak a vizét már sok éve használják a helyi emberek kezelésekhez, állatok számára, de öntözésre is.

KFSZ  "Egészség kulcsa 2" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten hat a következőkre: 

Elősegíti:

- a fekélybetegségek megelőzését és a bélnyálkahártya károsodásának kialakulását

- a görcsrohamok csökkenését és az állapot enyhítését irritábilis bél szindróma esetén

- a bélnyálkahártya regenerálódásának folyamatait

- a felszívódás javulását, a tápanyagok beépülését, az emésztő enzimek szintézisét

- a perisztaltika és a bélműködés funkcióinak helyreállítását, a kiürítés funkció javítását a rendszeres székletürítéshez

- a normál bél mikroflóra helyreállítását és fenntartását

- az immunitást, növeli a vírusokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet

- a gyorsabb felépülést számos különböző eredetű bélbetegség, sebészeti beavatkozás után.

Hatással van:

- a bél minden részére, a vastag- és vékonybél teljes szakaszára

- a székelési rendellenességekre (székrekedés, gyakori székletürítés).

Az "Egészség kulcsa 2" KFSZ különösen a rendszertelen és kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén ajánlott, illetve a gyorséttermi, a fűszeres, füstölt, sózott, zsíros ételek, a nehéz húsok és lisztből készült élelmiszerek, a kémiai tartósítószerek, szénsavas italok használata, valamint étrendváltás esetén. Továbbá mozgásszegény életmód, ülőmunka, székelési problémák /hasmenés ill. székrekedés, stressz, depresszió, illetve olyan rendellenességek kapcsán, melyek az immunerősség csökkenésével vannak összefüggésben. 

Az "Egészség kulcsa 2" KFSZ ajánlott még műtét előtt és után  a gyorsabb felépülés érdekében.

KFSZ  "Varvarin kulcs" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a különböző gyulladásos, bakteriális és gombás betegségek megelőzéséhez és korrekciójához.

Általános gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása elősegíti a nők és férfiak reproduktív rendszerének különböző gyulladásos betegségeinek megelőzését és kijavítását.

Elősegíti az immunitás erősítését és fenntartását,  a légutak erős fertőzöttségének gyorsabb helyreállítását, amikor megjelenik a betegség első tünete.

Elősegíti a magnézium (Mg) nyomelemének asszimilációját, amely biztosítja a szervezetben található különféle létfontosságú folyamatok fiziológiai működését (különösen idegi, kardiovaszkuláris, csont- és emésztőrendszerekben).

Elősegíti a foszforsav- és szénhidrát-anyagcserét.

Elősegíti az enzimreakciók helyreállítását (az emésztőrendszerben, a májban, az epehólyagban).

Elősegíti a regenerációs folyamatok szabályozását és a szövetek és szervek sejtjeinek megújítását, a vitaminok és ásványi anyagok asszimilációját.

Elősegíti a  különböző felsőlégúti betegségek korrekcióját és megelőzését, a köpet kifolyását és kiválasztását a tüdőből.

Elősegíti az agyi struktúrák diszfunkciója (hipotalamusz, agyalapi mirigy, epiphysis) helyreállítását, az endokrin rendszer helyreállítását.

Segít megszüntetni a "száraz szem" szindrómát, enyhíti a számítógép melletti hosszantartó munka által okozott görcsöket, pozitívan befolyásolja a szem üvegtestét, hatásos a szürkehályog esetén.

Elősegíti a vegetatív és vascularis disztónia enyhítését, helyreállítja az erek rugalmasságát, csökkenti az erek elvékonyodását és megakadályozza a trombózis kialakulását.

Segíti a köröm, a bőr gombás megbetegedéseinek helyreállását és megelőzését, beleértve a fejbőr seborreáját, hozzájárul a körömlemez gyorsabb helyreállításához, kifejezett gombaellenes hatást fejt ki.

A "Varvarin kulcs" KFSZ-szel strukturált víz ajánlott a házi készítmények (savanyúságok, marinátok stb.) elkészítéséhez, a  savanyúságokat egész télen frissen tartja, a zöldségek erősek és ropogósak maradnak.

A KFSZ hatékonyan használható háziállatok  számára (macskáknak, kutyáknak, papagájoknak stb.), és az állattenyésztési ágazatban is, különösen az állatok első kihajtásakor, a tehenek szállításakor.

A gombás kórokozók jelenlétében javasolt a "Varvarin kulcs" és az 1. és 2. KFSZ hosszú távú kombinált alkalmazása. A szájüreg és az íny nyálkahártyáinak betegségeivel a KFSZ "Varvarin kulcs" és az  "Egészséges fogak” használata lehet eredményes.

A "Varvarin kulcs" KFSZ-re a Varvarian kulcs forrásvizének a polarizációját kódolták. A víz rugalmasságának varvarin-kulcsról történő polarizációját írják. Ez a híres forrás Pereslavl-Zaleski város mellett,, Jaroszlav régió közelében található. A Varvarin  kulcs, az Alexandrov-hegy, a Szin-kő és a Plescsejev-tó együttesen egy egyházi komplexumban szerepel, amely az ősi szláv istenségnek, Jarilnak van szentelve.  

A Varvarian  kulcs szent helynek számít, ezért csak a tiszta gondolatokkal és szándékkal szabad végezni a munkát a KFSZ-szel!

KFSZ  "GEPAVITA" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten :

 • a különböző típusú májbetegségek gyógyítását és 8megelőzését: vírusos, gyulladásos, fertőző, kémiai

 • a hepatocyták (májsejtek) regenerációját és a különböző májbetegségek gyógyítását /fertőző májgyulladás, májzsugorodás, epehólyag-gyulladás, epeúti gyulladás)

 • a szervezetbe különböző módon bekerült méreganyagok kivezetését (gyógyszeres kezelés, alkoholfogyasztás)

 • a test méregtelenítését - a fehérje-anyagcserét és a bélben felszívódó káros anyagok mérgező termékeinek megsemmisítését

 • a fehérje (beleértve az aminosavat), zsír-, szénhidrát-, lipid-, nitrogén-metabolizmus helyreállítását és szabályozását; a protein komplexek májban lévő zsírok (lipoproteinek), szénhidrátok (glikoproteinek) és hordozó komplexek kialakulását a szervezet számára (például transzferrin - vas hordozó)

 • a májsejtekben a szekréciós folyamatok élettani napi ritmusának helyreállításában: nappali körülmények között - az epe éjszakai szekréciója - a glikogén szintézise

 • a dyspepsiás jelenségek megszüntetését a májban és az epehólyagban, (gyomorbetegségek, hasmenés és székrekedés váltakozása, hányinger, hányás, ízérzékelési torzítás, étvágytalanság, valamint a szájban reggel vagy étkezés után keserű íz)

 • a vitaminok - különösen az A, D, E és a B csoport - asszimilációját, tárolását és szintézisét, a vérképzéshez szükséges nyomelemek (vas, kobalt, réz) beépülését

 • a vérrögképződéshez szükséges anyagok termelődését (protrombin, fibrinogén), valamint számos olyan anyagét, amelyek lelassítják ezt a folyamatot (heparin, antiplasmin), és így helyreállítják a vérképzőszervi folyamatokat a szervezetben

 • a bőr, a haj és a körmök helyreállítását és megújítását; eltávolítja a bőr és a nyálkahártya sárga színét

 • az emberi szervezet immunrendszerének védelmét és az immunrendszer állapotának fenntartását fizikai szinten.

A CFA "GEPAVITA" minden más, májbetegségben szenvedő ember számára szükséges; terhes nők cholestasis jelenlétében, az epe intrahepatikus stagnálásával kapcsolatosan. A gyógyszerek bevitele során megnövekedett terhelés esetén a terápia átadása a megvonási szindróma kijavítására (alkoholos és narkotikus mérgezésekkel).

A KFSZ"GEPAVITA" minden, bármilyen eredetű májbetegségben szenvedő ember számára szükséges; olyan terhes nőknek, akiknek cholestasisuk van, amely az epe intrahepatikus stagnálásával kapcsolatos. A gyógyszerek bevitele során megnövekedett terhelés esetén, illetve absztinencia szindróma terápiája esetén (alkoholos és narkotikus mérgezéseknél).

A „GEPAVITA” KFSZ sikeresen használható az 1, 2, 5-ös KFSZ-szel, az Amaranttal, a Természetes Antibiotikummal, a Láma Forrással, a Zsivával, Olgirral, Sambala forrással.

A KFSZ-re egy mongóliai forrás polarizációja van kódolva.

Strukturálási idő legalább 1 óra.

gepavita.jpg

KFSZ  "SZERBIA GYÖNGYE" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten segíti:

·a végtagok és a gyomor-bél traktus perifériás keringési betegségeinek megelőzését és korrekcióját

·a perifériás érbetegségek kijavítását és megelőzését, helyreállítja a vérkeringést a kezek és a lábak ereiben (kivéve azokat, amelyek a fej és a szív vérét szolgáltatják)

·megelőzni a keringési rendellenességek kialakulását a keringési rendszer széles körében és korrigálni a stagnációt az egész vénás rendszerben, megakadályozni az aranyér kialakulását és gyulladást csökkenteni a hemorrhoidal csomópontokban, ha jelen vannak (belső és külső aranyér)

·a visszértágulat megelőzését

·gyulladásgátló hatással van a végtagok véredényeire, és elősegíti a perifériás véráramlás helyreállítását

·a fájdalom szindróma eltávolítását, amely mozgáskor a csípőben, a fenékben, a térdben, a lábakban és a lábakban (nyugalmi helyzetben megszűnik), visszaállítja az érzékelést az alsó végtagokban

·a nyirokrendszer helyreállításában és normál keringésében, az ödéma eltávolításában

·az idegimpulzusok áthaladását a perifériás idegrendszer idegrostjai mentén, a felső és alsó végtagok ideggyulladásának megelőzését

·a stagnáló jelenségek megelőzését a kismedencei részben férfiaknál és nőknél, ami a véráramlás helyreállításához vezet a reproduktív rendszer szerveiben. Ennek következtében megakadályozza a férfiak impotenciáját és hozzájárul a libidó helyreállításához a nőknél

·Prevencióként szolgál gyomorfekély ellen, illetve a kialakult problémát korrigálja

·segíti a hasnyálmirigy jó működését és regenerálódását

·az emésztőrendszer nyálkahártyájának helyreállítását, gyógyítja az eróziókat és fekélyeket, fenntartja a normál mikroflórát.

Megelőző, trombotikus hatású (vérrögképződés megelőzése).

Gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású gyomor-bélrendszeri betegségekben (gyomorhurut, gyomorfekély és nyombélfekély, colitis, enteritis).

Javítja az artériás és vénás keringést hyperemia, ischaemia, trombózis, embólia (véredények elzáródása) esetén, segíti a kapilláris, vénás és artériás vérkeringés helyreállítását a felső és alsó végtagokban.

A „Szerbia gyöngye” KFSZ elengedhetetlen azok számára, akik a végtagok keringési betegségeitől szenvednek, beleértve a cukorbetegséget, valamint a  dohányzóknál. Azok számára, akik gyakran repülnek repülőgépeken, illetve ülő életmódot folytatnak.

A KFSZ-szel strukturált  vízből naponta másfél litert ajánlott fogyasztani. A fogyasztást osszuk el néhány alkalomra, étkezés előtt fél órával, illetve étkezés után egy órával. Hasznos lehet ezen kívül a KFSZ-szel strukturált vízzel lemosásokat, borogatásokat, fürdőket venni. A krémeket, kencéket is érdemes strukturálni külsőleges használat előtt.

A KFSZ-re a szerbiai Gornya Trepcsa üdülő forrásának a vize van kódolva.

KFSZ  "A Hatalmas hegy forrása" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ösztönzi az ember összekapcsolódását a saját belső védő- és  helyreállító rendszerével, vagyis öngyógyító, önregeneráló folyamatok beindítását indikálja.

Optimalizálja a szervezet stabil élettani állapotát azáltal, hogy megnövekedett nem - specifikus rezisztencia állapotba kerül. Ebben az állapotban megnövekszik a külső tényezők befolyásával szembeni ellenállás (rossz ökológia, fizikai és idegi stressz, antibiotikumok, fertőzések, traumák);

Célja a szervezet élettani rendszereinek tisztítása és megújítása, az önszabályozási mechanizmusok beindítása;

Hozzájárul a test általános védekező rendszerének erősödéséhez és az egészség helyreállításához, és növeli az immunitást a szezonális járványok idején. Védelmet nyújt a baktériumok, vírusok és gombák fertőzéseivel szemben;

Különböző etiológiájú gyakori megfázás, hörgő-pulmonális betegségek  megelőzésére és korrekciójára szolgál (hörghurut, tüdőgyulladás, asztma, primer atelektázis);

Segít helyreállítani a sav-bázis egyensúlyt, a fehérje egyensúlyt és az antitoxikus májműködést.

Segít a mellékvesék működésének normalizálásában, az artériás nyomás szabályozásában /vérnyomás/, segíti a pulzusszám csökkentését;

Célja a szervezeti struktúrák és működésük helyreállítása, a belső szervek szövetei és a bőr megújulása.

Segít a lélek és az összes energiaközpont rendkívüli tisztításában, a saját és indukált pusztító programok eltávolításában, bármilyen eredetű az emberi biomezőbe történő behatolás kivédésében.

Segít megnyilvánulni a tudatosságot, a bizalom állapotának felébredését a személyiség belső magját, a magasabb Én megnyilvánulását;

Elősegíti a valódi belső vágyak teljesülését a boldogság és a jólét megélését, a család amulettjeként szolgálhat;

Segít az utazóknak, különösen a szélsőséges túrákon (hegyek, rafting stb.), felébreszti az utazás iránti szenvedélyt és szeretetet.

A "Hatalmas hegy forrása" KFSZ ajánlott a külső és belső világképek ősi élettani mechanizmusainak aktiválására annak érdekében, hogy a szervezet képes legyen a külső és belső befolyásoló tényezők által okozott károk helyreállításra, ezek elleni védelemre és biztosítja az ehhez szükséges energiát.  A betegségek és traumák (beleértve a pszichológiai traumákat) utáni hagyományos gyógyítási eljárás hatékonyságának fokozására is használható.

A "Hatalmas hegy forrása" KFSZ nagyon jól működik együtt minden korábban megjelent KFSZ-el, különösen az arany sorozattal.  /Mayan Teurgy/

A Dagestánban (Orosz Föderáció) a Shalbuzdat-hegynél  4142 méter magasságban található forrásból származó víz polarizációja van rögzítve a "Hatalmas hegy forrása" KFSZ-en.

A víz struktúrálás ideje „Hatalmas hegy forrása” KFSZ esetében 4 óra.

KFSZ ANTITROMBIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CÉLJA A VÉRREOLÓGIA JAVÍTÁSA ÉS A TROMBUSKÉPZÉS KOCKÁZATÁNAK CSÖKKENTÉSE

Az Arkánum sorozat tagja. A KFSZ- en 12 hatékony ájurvédikus és gyógyhatású készítmény, A-, E-, C-vitamin, rezveratrol, omega-3, dihidroquercetin, kurkuma, gyömbér, ginkgo biloba, méhpollen, gyógynövények (vadgesztenye, lóhere, réti fű, árnika montana) , tűzifű, astragalus, citromfű, japán sophora, fekete bodza, mocsári cinquefoil, ziziphora capitate, köpeny), fehérfűz kéreg, bogyók (málna, áfonya, erdei szamóca), gombák (reishi, kínai fekete gomba, fekete csiperkegomba), lé hagyma és fokhagyma információjának polarizációja van rögzítve.
A víz strukturálási ideje 15 perc.

 

 • Célja  a trombózis kockázatának csökkentése, a hemodinamika és a vér reológiájának javítása  (a vér mozgása az erekben, a viszkozitás csökkentése és a folyékonyság javítása)

 • Információs szinten, segít  szabályozni a vérzéscsillapítást és fenntartani a fiziológiás egyensúlyt  a véralvadási és véralvadásgátló rendszer között

 • Inormációs  thrombocyta-aggregáció-gátlóként , támogatja a vérlemezkék összekapcsolódásának megakadályozására irányuló folyamatokat, és a vérrögök feloldódási folyamatát, vagyis a a  fibrinolízist

 • Célja a szervezet öngyógyító, önszabályozó folyamatainak aktiválása, hogy  a szívizom vérellátása javuljon, a trombózis és az erek embóliáját elkerülje, prevenciós céllal alkalmazhatjuk, a stroke, szívroham, ischaemiás szövődmények, visszér, thrombophlebitis kockázatának csökkentésére.

 • Segíthet  megelőzni a véralvadási zavarokat , megelőzni a hemokoagulatív mikrotrombusok képződését,  lelassítani a  vörösvértestek és a vérlemezkék aggregációját (összetapadását) (olyan fehérjék, amelyekből vérrögök képződnek)

 • Az összetevők hatásának célja, - melyek információi rögzítésre kerültek,-   az érfal integritásának helyreállítása , az artériás erek megerősítése, a mikrokeringési struktúrák állapotának és a vénás erek falában az anyagcsere javítása, az agyi keringés helyreállítása és a  véráramlási zavarok  (turbulencia, turbulens mozgás) megelőzése.

 • Közvetett értágító hatása lehet,  (artériák és kapillárisok tágítása), ami segíthet  megszüntetni a görcsöket és megerősíteni az érfalakat, ami javíthatja a szervek és a keringési rendszer működését, csökkentheti a vérnyomást, normalizálhatja a vénás kiáramlást

 • Gyulladáscsökkentő hatát is tapasztalhatunk, és csökkenhet az anyagcserezavarok előfordulása.

 • Jól használható a hatékony átfogó rehabilitációban, a  koszorúér bypass műtét, stroke, szívinfarktus és pitvarfibrilláció után

 • Támogatja vérrögképződés kialakulásának egelőzését  csípő- vagy térdprotézis során

 • Alkalmazhatjuk az érelmeszesedés vagy cukorbetegség miatti érelzáródás során, pl. csökkenhet a trofikus fekélyek kialakulásának kockázata,  a szem ereiben vagy a hallószervekben fellépő keringési zavar

 • A strukturált, informatizált víz nagyfokú biológiai hasznosulással rendelkezik, és nincs negatív hatással a szervezetre

 

 Javaslatok az KFSZ ANTITROMBIN  használatához:

 • Használja önálló megelőzési eszközként, komplex terápiás programokban, beleértve az orvosok által javasolt gyógyszereket és eljárásokat.

 • Használata ajánlott a 40 év felettieknek, valamint mindenkinek, aki mozgásszegény életmódot folytat, ami miatt nagyobb a szélütés, szívinfarktus, thrombophlebitis kialakulásának kockázata.

 • Ajánlott hasnyálmirigy-betegségben, cukorbetegségben és trofikus rendellenességekben szenvedők számára .

 • Hatékony műtétek utáni felépülés, bármely betegségből való lábadozás időszakában ( pl. vírusjárványok után)

 • Igyon tiszta, KFSZ -el strukturált vizet a WHO ajánlásai szerint: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztás mennyiségét.

 • Naponta 1-2 alkalommal végezzen pumpálást, / vagyis helyezze 2-3 percre az érintett területre, előtte/utána fogyasszon 1-1 pohár struktúrált langyos vizet / . Használjuk együtt lokálisan egyéb KFSZ -kel amik az adott probléma egyensúlyozására valók.

 • Használja együtt az FSC „ATERIUS”, „ENDOVITA”, „BALANCE” rendszerrel A keringési rendszer szabályozását célzó komplex programokhoz, az érrendszeri és endokrin betegségek széles körének korrigálásához használja együtt a KFSZ Aterius -al ( későbbiekben kerül forgalomba), a KFSZ Endovitával, a KFSZ Balansz -al..

 • Egészítse ki a KFSZ használatát aromaterápiával. Az illóolajok segítenek enyhíteni a tüneteket, mert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkeznek, és javítják az érrendszeri tónust. Különféle felhasználási lehetőségek lehetségesek: aromalámpák, medálok, diffúzorok, masszázs illóolajokkal. Az Antitrombinnal leginkább a bergamott, ilang-ilang, levendula, tömjén, mirha, teafa, fekete bors, működik együtt. Például a problémás területek masszírozásához minden 30 ml alapolajhoz adjunk hozzá körülbelül 12 csepp azonos nevű illóolajat, vagy készítsünk keveréket különböző olajokból / használat előtt kötelező allergiavizsgálattal./ Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el az adott olajon lévő terméktájékoztatót.

Attachment - 2024-01-17T133202.968.jpg

KFSZ  "Orlovi erdő " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A betegségek aktív megelőzésére és a fő testrendszerek támogatására szolgál.

Az Orlovi erdő KFSZ -t a fő testrendszerek fiziológiai normán belüli megelőzésére és működéseinek támogatására tervezték

Különböző eterdetű krónikus betegségek széles körének komplex terápiájában alkalmazzák a rendszerek és szervek hatékonyabb és gyorsabb helyreállításához.

Elősegíti az immunitás fenntartását, a szervezet saját hatékony védekezésének kialakulását a kórosan megváltozott sejtek (PIC) megjelenéséhez vezető külső és belső tényezők hatásai ellen, ezért ajánlott a kóros sejtburjánzás okozta betegségek komplex programjában használni .

Hatékonyan működik a bronchopulmonáris - légzőszervi rendszer, - a gyomor-bél traktus, a nőgyógyászat, az urológia stb.- területén.

Biztosítja a test védekezőképességét és fokozott stabilitását, különösen az ARVI, ARI, influenza stb. Járványai és szezonális járványai során.

Célja a kulcsfontosságú funkciók fenntartása és aktiválása a rehabilitációs és gyógyulási programokban betegségek, sérülések, műtétek után.

A közérzet hirtelen romlása esetén alkalmazható sürgősségi segélyként!

Elősegíti a szövetek gyors regenerálódását, a bőrelváltozások gyógyulását, a külső fiatalítást.

Meghatározatlan diagnózisok, elhúzódó gyógyulási folyamatok, egészségi állapotromlás, gyengült állapot leromlott immunrendszer esetén kitűnően alkalmazható.

Elősegíti a biomező bővítését, az ember energiapotenciáljának helyreállítását, az energiaháztartás harmonizációját, stabilitásának fenntartását.

Elősegíti az akaraterő, a döntéshozatal, az alkalmazkodás egyensúlyban történő megnyilvánulását a társadalomban, harmonizálja az ellenkező nemmel való kapcsolatokat.

Energiával tölti meg az embert és a teret, ezáltal növeli a fizikai és a mentális erőnlétet, kiküszöböli a negatív, harmadik féltől származó befolyásoló programokat.

Elősegíti a test biológiai ritmusainak összehangolását.

Ajánlások az Orlovi erdő KFSZ használatára:

A Felszabadító KFSZ – el együtt alkalmazva a leghatásosabb!

Mindemellett az alábbi KFSZ kel is kompatibilis: Kamerton, KFSZ 1, KFSZ 2, KFSZ 5, KFSZ 11, Mamma, Erős víz, Egészség kulcsa, Egészség kulcsa 2, Allergia, Gobi kod, Endovita, Bölcs titka, Tiszta tekintet, Gepavita,, Zsiva, Olgir, Extra lor, Amarant, Élet forrása, Titkos tó, Danilova tó, Gyógyító helyek, Hosszú élet, A nagy hegy forrása, Főnix,

Utazások során hatékonyan segíti a szervezet átállását az időzónákhoz.

Használjuk zuhanyzáshoz, fürdéshez.

Ennél a KFSZ – nél nagyon fontos a megfelelő mennyiségű struktúrált víz fogyasztása!

Az Oryol régió Oryol erdőjéből származó forrás polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálásának ideje  az Orlovi erdő KFSZ – nél 4 óra.

KFSZ  "FELSZABADÍTÓ " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja az energiaközpontok tisztítása és elegendő mennyiségű személyes energia helyreállítása.

• Hozzájárul az embert körülvevő energiatér és az ember saját energia mezőjének a megtisztításához bármilyen mértékű jogosulatlan energiainformációs behatolás esetén, akár a külső, akár a belső önpusztító negatív programokból eredően

• Hozzájárul a test méregtelenítő funkcióinak a szabályozásához, az esetleges mérgezés eltávolításához, ideértve a következőket: energetikai behatásokat, vagy elősegítve a gyomor-és bélrendszer perisztaltikus mozgását

• Erős antibakteriális, anti-virális és parazitaellenes hatású a különféle szervrendszerekben lévő gyulladásos folyamatok esetében (bronhopulmonális, ENT, húgyúti, reproduktív)

• Gyulladás gátló és görcsoldó hatása van a gyomor-bél traktus betegségeiben

• Célja a személyes energia megfelelő szintjének feltöltése és helyreállítása

• Minden felhasználó esetében külön-külön, egyénileg, egy finom energetikai síkon törli az energiaközpontokból az ott meglévő összes felesleges információt

• Aktiválja az összes energiaközpont munkáját, létrehozva egy személyes programot az aktuális pillanatban érzett harmonikus életérzetéből

A „FELSZABADÍTÓ” KFSZ hatékony:

• Látens vagy nyilvánvaló egészségügyi problémák, diagnózis hiánya, állandó betegségek, fokozott ingerlékenység, ok nélküli agresszió és fokozott fáradtság esetén

• A tisztulás és a helyreállítás megelőző eszköze, mind a társadalom egészében, különösen nagy tömegben, illetve olyan kisebb helyeken is, ahol sok a „jóakaró”

• Komplex terápia részeként, különböző szervekben és szervrendszerekben zajló bármilyen gyulladásos folyamat esetében

Javaslatok a „FELSZABADÍTÓ” KFSZ használatához:

• A korábban kiadott KFSZ-ek közül együtt különösen jól használható, a 2. számú „DETOX”, és a 20. számú. „TISZTÍTÁS, ASZTRÁL TISZTÍTÁS” lapokkal.

• Az első eszköz kell, hogy miután visszatér a társadalomból, hogy megelőzze a betegségeket

• Igyon a KFSZ-el strukturált vizet, végezzen energetikai gyakorlatokat, hordja „önmagán” a hétköznapokban, illetve társadalmi érintkezésekkor

A „FELSZABADÍTÓ” KFSZ -en található polarizáció az Orjoli régióban található Orjol erdő területén lévő forrás.

A „FELSZABADÍTÓ” KFSZ használatához a víz strukturálási ideje – minimum 1 óra.

KFSZ  "PARASZKEVA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a főbb szervrendszerek gyógyulásához, kifejezetten az üzletemberek és az utazók segítségére, támogatására került létrehozásra

• Elősegíti a látószervek javulását a különböző gyulladásos és fertőző betegségek esetében, mint például: a szemhélyszéli gyulladás (blefaritis), kötőhártya-gyulladás, szaruhártya-gyulladás (keratitis), gennyes elváltozások, látóideg gyulladása stb.

• Hozzájárul a retina betegségeinek megelőzéséhez és komplex kezeléséhez (beleértve a cukorbetegség különféle formáit is), valamint a látás elősegítéséhez a látószervek életkori változásaikor (beleértve a zöldhályogot, és a szürkehályogot) valamint a szem fénytörésének hibái esetében is (astigmatizmus)

• Elősegíti a test méregtelenítését, fokozza a vizeletkiválasztó rendszer működését (vese, hólyag stb.) valamint a gyomor-bél traktus (különösen a vékonybél és vastagbél) funkcióit.

• Segít a hormonális szint helyreállításában, a pajzsmirigy betegségek (fertőző, autoimmun, hiper- és hypothyreosis) megelőzésében és korrekciójában

• Enyhíti a különféle lokalizációjú fejfájások hatását (beleértve a migrént, poszttraumás állapotokat is), enyhíti az agyi érgörcsöket

• Célja az agyi érelmeszesedések (stroke) megelőzése és a stroke utáni állapot rehabilitációja.

• Elősegíti a nők reproduktív rendszerének különféle természetű betegségeinek megelőzését és az állapot módosítását és javítását, például meddőség eseten

• Energia szinten hozzájárul a kívánt gyermek megfogantatásához, a gyermek kihordásához, valamint a komplikációktól mentes szüléshez

• Célja a nemzedékek közötti családi kapcsolatok, valamint az ellenkező neműekkel való kapcsolatok helyreállítása és azok harmonizálása, elősegíti a döntés meghozatalát például: az élettárs kiválasztásakor, önmagában személyes talizmánként vagy a családi talizmánjaként szolgálhat.

• Az üzleti kapcsolatokban és üzleti életben elősegíti a felek közötti kölcsönös megértést (ideértve a hosszú elhúzódó tárgyalásokat vagy konfliktushelyzeteket is), az ügyletek végrehajtásakor, a szerződések aláírásakor segíti a helyes döntés meghozatalát, és célja hogy személyes, energia-információs védelmet nyújtson.

• Elősegíti az állatállomány, a madarak, a háziállatok különböző betegségeinek megelőzését és azok javítását

• Elősegíti a betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelését, növeli a mezőgazdasági földterületek és farmergazdaságok terményeinek csírázását és hozamát

• Segít megtalálni a helyes megoldást az utazók számára, befolyást gyakorol az utazás idejének és a helyének megválasztására, az utazás mindenkori szakaszában elősegíti a biztonságos utazást, ideértve a különböző emberekkel folytatott kommunikációt is.

A „PARASZKEVA” KFSZ hatékony:

• Már kialakult látószervek betegségeinek esetén, a stroke megelőzésekor, különösen a veszélyeztetett emberek korcsoportjában

• Azok számára, akik szenvednek a fejfájástól. Javasolt továbbá a testtel és a gerinccel foglalkozó szakemberek felkeresése (csontkovácsok, manuális terapeuták, professzionális masszázs terapeutak) a gyógyulás integrált megközelítése érdekében.

• Az anyaságról álmodozó nők számára. A reproduktív rendszer olyan betegségeihez használható, ahol a cél, hogy a fogamzás lehetőségei javuljanak, hogy egészséges csecsemő születethessen.

• A tárgyalások során szerződések megkötéséhez

• Azok számára, akik utaznak, vagy csak utazást terveznek

• A család varázsaként védi a kandallót

Javaslatok a „PARASZKEVA” KFSZ használatához:

• A korábban kiadott KFSZ-ek közül együtt használható olyan esetekben, ahol a legfontosabb: egészség, kölcsönös megértés megtalálása az emberek

• Nőknek ajánlott KFSZ-ek „BEREGINA”, “CHAROVNITSA”, “MAMMA”, “FEMALE CHALES”, 13. számú “EGÉSZSÉGES INTELLIGENCIA” karkötővel együtt használni.

• Igyon a KFSZ-el strukturált vizet, végezzen energetikai gyakorlatokat, hordja „önmagán” a hétköznapokban, illetve társadalmi érintkezésekkor

• A szerződésekkel való munkához, tárgyalások során, üzleti kérdések megoldásához

• A szemre vonatkozó készleteket (cseppek, kenőcsök) felépítése a látószervek betegségeinek orvoslására

• Javasoljuk, hogy strukturálják a szemre vonatkozó gyógyszerkészleteteket (cseppek, kenőcsök) és más külsőleges használatos krémeket, kenőcsöket és egyéb termékeket a szem megbetegedési esetén

• Ha számítógéppel vagy más olyan eszközökkel dolgozik, amelyek megnövekedett szemfeszültséget okoznak, kombinálja a lap használatát különféle szemgyakorlatokkal

• Használható a stroke-ot követő rehabilitáció során, kombinálja a KFSZ „HOSSZÚ ÉLET”, „INDI”, „ZDRAVA”, „HÁROM SZENTEK” lapokkal

A KFSZ „PARASZKEVA” a Paraszkeva nevű Szent Forrás polarizációját tartalmazza a Toplovszkij-kolostorból, Topolevka falu mellett, Krím, Oroszország.

A „PARASZKEVA” KFSZ használatához a víz strukturálási ideje - minimum 4 óra.

KFSZ  "PETROVOCSKA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendszerek és szervek helyreállítására szolgál, harmonizálja a teret,

lelki békét ad.

A Petrovochka-forrás (Tula régió) vizének polarizációja regisztrálva van a KFSZ-en.

 • A bronchopulmonáris rendszer működésének helyreállítására szolgál: javítja a hörgők átjárhatóságát és a köpet ürítését, helyreállítja a hörgőhámot, valamint törli a bronchopulmonalis rendszer betegségeinek információs összetevőit világjárványok, szezonális vírustámadások idején

 • Célja az idegrendszer működésének harmonizálása, a stressz, pánikrohamok, depresszív állapotok és ezeknek a test fizikai állapotára gyakorolt ​​következményeinek megszüntetése.

 • Hozzájárulhat az artériás és koponyaűri nyomás stabilizálásához (az állandó stressz miatt, az adrenalin felszabadulása miatt), javítja az agy prefrontális kéregének állapotát, növeli a koncentrációt és javítja a memóriát

 • Ozmotikus vízhajtóként hathat, eltávolítja a felesleges vizet a szövetekből, segít csökkenteni az ödémát, segít gyengéden csökkenteni a vérnyomást

 • Gasztroprotektív tulajdonsággal rendelkezik, segít beindítani a teljes gyomor-bél traktus nyálkahártyájának regenerációs folyamatát, és megakadályozza a fekélyek kialakulását.

 • Segít a lép funkcionális állapotának javításában, gyengéden megszünteti a torlódást, javítja a vérképzést és javítja az immunitást

 • Segít oldani az ember belső konfliktusait, feszültségeit, szülői attitűdjeit, egyensúlyt teremt az „akarom” és a „nem tudok” között, megbékéléshez, a Lélek diktátumainak és a szív vágyainak (érzelmi impulzusok) megegyezéséhez vezet.

 • Harmonizálja a teret, barátságos hangulatot teremt, elsimítja a konfliktushelyzeteket

 • Finoman segít eltávolítani a tudatalattiból a negatív programokat - félelmeket, haragot, hitrendszereket, blokkokat

 • Bölcsességet, szellemi megbékélést, lelki békét, integritást, érettséget tesz lehetővé, segíti önmagunk pozicionálását a világban, és a megfelelő nézőpontot megtalálni a világ eseményeivel kapcsolatban.

 • Felkészít bennünket a régi energetikából az új energiastruktúrákba való átmenetre, megkönnyítve ezzel a magasabb rezgésszintre való átállást és az ehhez való alkalmazkodást, minden eddigi tudásunk és tapasztalatunk leghatékonyabb alkalmazását.

Javaslatok a KFSZ Petrovocska használatához:

Egyedülálló tandemet alkot  az Átalakulás KFSZ – el.

Lágyan, barátságosan működik, az első érintkezéstől kezdve aktívan tud kommunikálni

A hatodik energiaközponttól (3. szem csakra) kezd dolgozni

Különösen jól alkalmazható a túlterheltség és a súlyos stressz integrált megközelítésben a neuropszichés állapot stabilizálása érdekében és a test sejtszintű helyreállításában különböző típusú betegségek lefolyását követően.

"Élő" állapotba strukturálja a vizet

Hatékonyan kombinálható az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen a Neurovita, Élet szabálya1, Élet szabálya 2, Egészség kulcsa 1 és 2, Zsiva, Zdrava, KFSZ 2, Egészséges tüdő, Bakalar Yukatan, Élet tavasza

A víz struktúrálásának ideje: 18 perc

KFSZ  "KUZA BARLANG - Zanzibár " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít blokkolni és feldolgozni a jelen negatív, pszichológiailag traumatikus élményét a lelki és fizikai egészség helyreállítása érdekében.

A Kuza-barlang (Zanzibár-sziget) vizének polarizációját tartalmazza

 • Segíti a harmonikus idegrendszeri munkát, a gátló és gerjesztő folyamatok egyensúlyi állapotba való visszaállítását, a depresszió, félelem, pánik, szorongás, és egyéb pszichésen túlterhelt állapotok oldódását.

 • Segít enyhíteni a stresszt, megnyugtatja az elmét, visszaállítja az egyensúlyi állapotot, segít belépni a nyugalom meditatív állapotába, oldja a feszültséget a testben.

 • Alkalmazása a mély ellazulás, külső és belső feszültségektől való leválás oldott állapotához vezet.

 • Célja, hogy pszichológiailag egészséges légkört teremtsen a társadalomban, vagy egy csoporton belül, segít enyhíteni az érzelmi kitörések intenzitását

 • Segít blokkolni a jelen negatív, pszichológiailag traumatikus élményeit, valamint pozitív irányba feldolgozni a történéseket, a pszichoszomatikus zavarok kialakulásának megelőzése érdekében.

 • Tonizáló hatással van a szervezetre, és segít az erő helyreállításában

 • Normalizálja a szervezet energia- és élettani folyamatait, valóban harmonikus állapot alakul ki.

 • Segíti a felhasználót hogy tevékenységeit eredményesen végezze, harmonizálja a családi – társadalmi kapcsolatokat, lassítja az öregedési folyamatokat, és további fejlődéseknek nyit utat különböző területeken.

 • Segít megszabadulni a betegségektől, energia-információs szinten a hasnyálmirigy helyreállítását szolgálja, aktiválja és javítja a gyomor-bél traktus egészének aktivitását, növeli a nyálkahártyák ellenálló képességét.

 • Életerővel, fiatalsággal tölt fel, támogatja az egészség helyreállását, növeli az immunitást, és a sejtszintű regenerációt betegségek után.

 • Alvás közben elősegíti a pihenést és a felhasználó fizikai és finom testének helyreállítását

 • Hozzájárul konstruktív pozitív kívánságaink és szándékaink megavalósulásához.

Javaslatok a Kuza-barlang Zanzibár használatához:

Egyedülálló párost alkot a Kuumbi barlang Zanzibárral.

Alternatív név – Szent Energiák KFSZ

Előfordulhat, hogy a KFSZ nem nyílik meg azonnal, mert először az egész testet feltérképezi, megkeresi a szükséges aktivációs pontokat (ahol blokkok, kötések találhatók), majd aktívan bekapcsolódik a konkrét fizikai és lelki (lelki) problémákkal kapcsolatos munkába.

Egyéni folyamatot épít fel és különböző szinteken dolgozik, a probléma mélysége, a felhasználó negatív eseményekben való elmerülésének mértéke szerint (hírek, körülmények)

Ennek az KFSZ-nek az alkalmazásakor nagyon fontos a jóra, a kívántra gondolni, és amennyire lehetséges, vizuálisan megjeleníteni.

Nagyon jól működik cukorbetegeknél (segít a szövetek tápanyagfelvételének helyreállításában, az erek állapotának javításában). Használatakor sok, ezzel a lappal struktúrált vizet kell fogyasztani.

Súlyos traumatikus eseményeket átélt emberek lelki és mentális egészségének helyreállításában nagyon sokat segít. (terrortámadások, romok alatt rekedés, fizikai erőszak, katasztrófák stb.)

Fontos eszköz a speciális szakemberek (pszichológusok, vészhelyzeti segítők, pszichoterapeuták, tanárok) számára a pszichológiai segítségnyújtás során.

Nagyon hatékony légzőgyakorlatok, jóga, meditáció közben, hogy a mentálisan, pszichésen vagy fizikailag traumatikus, negatív élmények testi és tudatalatti hatásait kivezessük.

Javasoljuk a víz strukturálását gyógyfürdők felhasználásához, mikor gyógynövényeket, különféle egyéb adalékanyagokat (magnézium, illóolajok, sók stb.), használunk, és kozmetikai maszkoknál a szépség és a fiatalítás érdekében.

Hatékonyan kombinálható az összes korábban kiadott KFSZ-el, különösen: KFSZ 2, KFSZ 7, KFSZ 8, Szépség faktor, Fiatalító alma, Rapa, Petrovocska, Lhassa, Manasarovar, Zöld Tara, Kamerton, KFSZ 18, Mennyei ajándék, Fartuna, Siker, Főnix, Egészség kulcsa, Egészség kulcsa 2, Kardio és Magnat karkötők.

Víz strukturálási idő - 18 perc.

Attachment (34) (1).jpg

KFSZ  "Lámák forrása " - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A "Lámák forrása" KFSZ hatásai energia információs szinten:

·       a testben áthatóan harmonizálja a fizikai és láthatatlan szinteket,

·       a tudat szintjén különböző átfogó folyamatokat indít be,

·       elindítja a lelki és tudatalatti szinteken a harmonizációs folyamatokat,

·       normalizálja az idegrendszert és egészséges egyensúlyt teremt az izgalom és nyugalom között, mely az egész testre pozitívan hat, kiegyenlíti a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszerben a diszharmóniát és harmonizálja a mellékvesét,

·       csökkenti a stresszt és a belső alkalmazkodás és agressziós állapotokat,

·       erősíti a test-mértani egyensúlyát és ennek a fénymátrixát, így az emberek egyre jobban tudatosak lesznek és a gondosság állapotába kerülnek,

·       a belső harmóniát és világ érzékelést stabil állapotba hozza (Itt és Most),

·       hatékonyan megtisztítja és felújítja a májat, túlterhelés, mérgezés, elzsírosodás és túlsúly esetén,

·       a különböző szervi funkciókat normalizálja, mint pl szívkeringés, vér és hormonrendszer,

·       szabályozza az anyagcserét és segít a súly megtartásában vagy javításában,

·       állatokon is hatékony minden élettani aspektus szempontjából és hasonlóan a szellemi felépülésre is.

A "Lámák Forrása" lap egy mongóliai erőhelyről kapta az információkat, ahol gyakran fordulnak meg a buddhista lámák, ezért kapta a bennszülöttektől ezt a nevet.

Life-Test eredmények: a lap egy nagy energiájú semleges energiamezőt sugároz. Ezzel legfőképpen a gyökér csakrát és a többi alsó csakrát tölti fel energiával, de a felső csakrák értékét is emeli.

Родник Лам.jpg

KFSZ  "Balance " - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A KFSZ - "Balance"  hatásai energia információs szinten:

·       segíti és helyreállítja a hasnyálmirigy működését, az immunrendszer, a vérösszetétel, az anyagcsere megújulását és szabályozását

·       segít eltávolítani és megelőzni az inzulintermelési hibákat

·       megelőzi és javítja az inzulin újra hasznosítással kapcsolatos folyamatokat,

·       serkenti az antitestek termelődését és megelőző hatása van a vírusos megbetegedésekkel szemben.

Ezen a lapon a CHAO maya energia csatorna található.

KFSZ  "Zsiva" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat!

Elősegíti:

 • a szervezetet a  parazitáktól való megtisztításban (különböző fajok, protozoák és egyéb kórokozók bélférgéből), erőteljes antiparazita hatással rendelkezik

 • a metabolikus folyamatok valamennyi típusának helyreállítását és normalizálását

 • az endokrin rendszeri rendellenességek (hasnyálmirigy, mellékvese, pajzsmirigy, szexuális mirigyek) helyreállítását és betegségeinek megelőzését.

Segít megszüntetni a stagnálást  és normalizálja a nyirok folyadék keringését, a vérkeringést (ami a sejtek teljes működéséhez vezet  - a sejtek tápanyag felvétele és a hulladék kivezetése normalizálódik) megszűnhetnek a gyulladásos folyamatok és azok terjedése.

Elősegítheti:

 • a szervezet védekezésének helyreállítását és az immunreakciók minden fázisát, ezáltal biztosítja az immunrendszer megfelelő  élettani működésének feltételeit

 • helyreállítani  minden létfontosságú rendszer vérkeringését (szív- és érrendszeri, légzőszervi, emésztőrendszeri, húgyúti, reproduktív, endokrin) és a vérnyomás optimalizálását.

A KFSZ „Zsiva” kitűnően működik együtt a következő lapokkal: KFSZ-1, KFSZ-2, KFSZ-3, KFSZ-4, KFSZ-16, KFSZ-20, "Természetes antibiotikum", "Erős víz", "Amarant", "Gyógyító helyek", "Gyógyító helyek-2", "Danilova tó" és az "OLGIR".

Жива.jpg

KFSZ  "ENDOVITA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hasnyálmirigy-betegségek (akut és krónikus pancreatitis, cisztás formációk) megelőzésére és korrigálására tervezték

Segít megállítani a különféle etiológiájú gyulladásos folyamatokat, megakadályozza a hasnyálmirigy kötőszövetének hegképződéseit

Hozzájárul a korrekcióhoz és megakadályozza a PIC (kórosan megváltozott sejtek), ciszták és kövek képződését a hasnyálmirigyben

Elősegíti a hormonok szintézisét, amelyek szabályozzák a szénhidrátok anyagcseréjét a szervezetben (inzulin és glükagon)

Hozzájárul az exokrin hasnyálmirigy-aktivitás szabályozásához, az emésztő enzimek felszabadításához a vékonybélben, szabályozva az emésztést és az étel felszívódásának folyamatát

Segít a diszpeptikus emésztési rendellenességek kiküszöbölésében (túlsúlyosság, émelygés, hányás, puffadás, széklet instabilitása stb.)

Megakadályozza és korrigálja az epehólyag-gyulladás kialakulását

A KFSZ "ENDOVITA" akut és krónikus pancreatitisben, cholecystitisban, kolecisztopankreatitiszben szenvedő emberek számára ajánlott. Különösen ajánlott azoknak, akik hosszabb ideig gyógyszereket szednek (hormonok, antibiotikumok, nem szteroid gyulladáscsökkentők), autoimmun betegségek, anyagcsere rendellenességek (cukorbetegség, elhízás, bélbetegségek,- különösen vékonybél) és más gastrointestinalis betegségek esetén. A KFSZ mindenkinek ajánlott, akinek kiegyensúlyozatlan étrendje van és életében nem szerepelnek a a természetes, jó minőségű ételek.

A KFSZ "ENDOVITA" helyén a MAYA TAMIYASHCHE űrkutatás csatornáját írják fel a hasnyálmirigy-betegségek megelőzésére és korrekciójára.

A víz strukturálásának ideje a KFSZ „ENDOVITA” -nál legalább 20 perc.

Эндовита.jpg

KFSZ  "UNIVERZUM SZÁLAI " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2022. július 2-án vett víz polarizációját tartalmazza, a népnaptár szerint ez Zosima méhész napja.

Strukturálási idő - 15 perc.

Megnyitja a teret, kapcsolatot teremt az Univerzum Felsőbb Világaival

Segíti a felhasználó energiamezőinek és struktúráinak összehangolását, kiküszöböli bennük a "torzulásokat".

A negatív pszichés energia legerősebb transzformátora, megtisztítja a felhasználó terét és mindenkit , aki abba belép.

Aktiválja az energiaméregtelenítés folyamatait a szervezetben, egyszerre tisztít (eltávolítja a múlt terhét), megújít és kozmikus áramlások energiáival tölt fel.

Felgyorsítja az energiaáramlást és katalizálja a biokémiai folyamatokat

Fokozatosan helyreáll a mikro- és makrokozmosz információ szintű kommunikációja,

 és a felhasználó finom testének aktiválása révén a családi kötelékek egyensúlyozódnak.

Működőképes állapotban tartja a magasabb energiaközpontokat/csakrákat (7-9),

mély holisztikus megértést ad a földi élet jelentőségéről

Dolgozik az érzelmi szinttel, a tudattal, a tudatalattival és az összes csakrával.

Összeköti az embert a Nap energia-információs szerkezetével, beindítja az energiaáramlást a mezőben a gyógyulás érdekében, pl. megszabadít a fantomfájdalomtól

Segít növelni az anyagi jólétet, visszafizetni a pénzügyi adósságokat (lásd: Használati ajánlások), segít "földelni" a felhasználót annak érdekében, hogy bekapcsolja az energiaáramlást a pénzügyi célok elérése területén az egyéni jóléti szint növelésének céljából.

Aktiválja az intuitív isteni csatornát, kedvez az új, jó vállalkozásoknak és tetteknek, sikert vonz hozzájuk

Egészséget, erkölcsi/leki erőt és boldogságot ad az embernek, segít abban, hogy az Élet „édessé” váljon.

Gyengéden és lágyan segít meggyógyítani bármely szervet a szeretet magas frekvenciájú energiáin keresztül, megnyitva a szívközpontot.

A szeretet szintjére emelve az áldozat a szenvedés, a neheztelés és a düh állapotának megszüntetését támogatja, ahol pedig probléma van, ott nagyon érzékenyen aktiválja a területet.

Úgy működik, mint egy "Lila láng", a fölösleges, felületes és destruktív programokat kiégeti

Tisztítja a nyirokrendszert, a májat és az epehólyagot ( a harag, az agresszió, a neheztelés energiái ezeken a szerveken keresztül oldódnak )

Segít megérteni önmagunkat, megtalálni a kudarcok kiváltó okait, és pozitív élménnyé alakítani.

Védelmet nyújt a méheknek és a méhészeknek.

Növeli a méhek termelését, megelőzi és gyógyítja a méhbetegségeket.

Javaslatok az Univerzum szálai KFSZ használatához:

Egyedülálló tandemet hoz létre a Nap mosolya KFSZ – el.

Az Univerzum szálaival való munkát a következő képpen kezdjük: Tegyük a földre a testhez képest vízszintes helyzetben és mindkét lábunkkal álljuk rá. ( a fele kb az egyik a másik fele a másik talp alá kerül. Így egy „kozmikus” tojás kezd kialakulni az ember körül – egy védőburok.

A KFSZ energiája gyorsan aktivál és nyit, de fokozatosan, „adagol” módon hat. Nem nyitja a következő szintet az előző áramlás teljes elfogadásának és növekedésének pillanatáig. Egymás után kapcsolódnak be a következő csakrák: 4, 5, 3, 2, 1

A fenti gyakorlatot ( és minden egyéb gyakorlatot) nem ajánlatos este végezni, nem javasolt alvás alatt a párna alá tenni, mert erős töltő és energetizáló hatása miatt nem tudunk aludni. Teljes felhasználása( hordás, vízivás, gyakorlatok stb) max 17.00 óráig naponta.

Törekedjünk rá, hogy szomorú, letört állapotban ne használjuk.

Pénzügyi adósság teljes kiegyenlítésének elősegítése a KFSZ – el: Mikor egy részletet fizet vissza, gondolatban hozza létre a szándékot ( a teljes kiegyenlítésre) , majd mondja ki hangosan „ Rövidesen visszafizetem a teljes adósságot”. Ezt követően rögzítse a jobb csuklójára a lapot és azzal a kézzel adja át a részletet. Átutaláskor ugyanezt a tematikát alkalmazza, csak az utalást végezze a jobb kezével.

Speciális segítség azoknak a felhasználóknak, akik éjszakai műszakban dolgoznak, kamionosoknak, rendkívüli, tanórán kívüli munkavégzés során, utazóknak (időzónaváltás esetén), vagy minden olyan helyzetben mikor ébernek kell lenni, alvás helyett.

Egyedülálló speciális gyakorlat végezhető vele/ egész a lélek szintig segít gyógyulni/  a következő két KFSZ – el együtt használva:

Vedd jobb kezedbe az Univerzum szálait, bal kezedbe a Sorskerék KFSZ – t, figyeld meg néhány pillanatig az érzelmi és fizikai állapotodat. Majd a Szent Szeretet lapot - mint fő döntőbírót a szerelemben és a kapcsolatokban – tedd a csecsemőmirigy vagyis a lélek területére. Bármilyen érzelmet átalakít, a szeretet legmagasabb energiaszintjére emeli, növeli a vibrációs áramlást és a tudatosságot.

02.07 - Zosima méhész napja a népi naptár szerint. A KFSZ nagy segítség a méhészekne. Strukturáld vele a méhek kaptárában hagyott vizet és mézet, szándékként kifejezve használd a rituális szavakat: „Roy gudi, repülj a mezőre, térj haza a mezőről, hozz mézet”

Ha mézet (lépes mézet és a hagyományos folyékonyt) struktúrálunk ennek az KFSZ-nek a segítségével, közben létrehozhatunk szándékot az energiaredszer DNS – szintű helyreállítására a Teremtés normájára.  

Attachment (71).jpg

KFSZ  "BUKOVICHKA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiválja a szervek energiarendszerét, megelőzi, rehabilitálja az összes élettani folyamatot, egyensúlyba hozza a biomezőt.

A Bukovichka fürdő (Arandjelovac, Szerbia) balneológiai üdülőhely ásványi gyógyforrás vizének polarizációja van jegyezve ezen a Kolcov lapon.

 

 • Kiegyensúlyozza a biomezőt, összehangol vele és védőteret hoz létre a felhasználó számára. Közvetlen érintkezéskor (térben, helyiségben) elzár a rosszakarók elől, harmonizálja és összehangolja az érzelmi állapotot.

 • Aktiválja a szervek energiarendszerét és az energiaközpontok szintjeit: 2, 3, 4, 5, 6

 • Az összes szervrendszernél hozzájárul a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás hatékony megnyilvánulásához, aktiválja a stagnáló folyamatokat, segít megszüntetni a gyulladásos folyamatokat a nyirokcsomókban, célja a toxikus terhelés csökkentése.

 • Fenntartja és erősíti a használó immunállapotát, segít megelőzni és korrigálni a különböző légúti betegségeket, beleértve a krónikus, lassú és hosszú gyógyulási időszakkal járó nehezen gyógyuló betegségeket (tisztázatlan etiológiájú köhögés, hörghurut, bronchiális asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség stb.)

 • Megelőzi, rehabilitálja és enyhíti a felhasználó állapotát gyulladásos és degeneratív reumás betegségekben (rheumatoid arthritis, arthrosis, spondylosis, osteoporosis, myositis stb.)

 • Aktiválja a gyógyulási folyamatokat a gyomor-bél traktus betegségeiben (gyomor bármely szekréciós funkciójával járó krónikus gastritis, duodenitis, szövődménymentes peptikus fekély), javítja a gyomorfekélyes reszekció utáni állapotot, segít enyhíteni a krónikus vastagbélgyulladást és a Crohn-betegséget

 • Elősegíti a máj, az epehólyag és az epeutak gyógyulását és méregtelenítését (hepatitis utáni szindrómánál, krónikus hepatitissnél, diszkinéziánál), javítja a kövek összezúzása vagy műtéti eltávolítása utáni állapotot

 • Segít megelőzni a hasnyálmirigy-betegségeket és javítja a krónikus hasnyálmirigy-gyulladás állapotát remisszióban, diabetes mellitusban és szövődményeiben - emellett angiopátia (érbetegségek) és neuropátia (idegtörzsek károsodott anyagcseréje), a cukorbetegség (I, II típusú) komplex terápiájában is alkalmazzák.

 • Elősegíti a méregtelenítést, a nyirokáramlás normalizálását, az ödéma és a felesleges folyadék eltávolítását, a húgyúti rendszer javítását, a "homok" eltávolítását, vizelethajtó hatású, segít különböző urológiai betegségekben (hólyaghurut, urethritis, nephritis stb.)

 • Megelőzi és rehabilitálja a neurológiai és izombetegségek állapotát felnőtteknél és gyermekeknél (idegrendszeri károsodás, születési trauma utáni állapotok)

 • Segít a sérülések rehabilitációjában és a mozgásszervi rendszer számos betegségének korrekciójában

 • Megakadályozza a perifériás keringési zavarok kialakulását (artériás és vénás rendszerek)

 • Hozzájárul a bőr állapotának javításához betegségek és sérülések esetén (dermatitis, ekcéma, égési sérülések), valamint a körmök és a haj erősítéséhez, helyreállításához.

 • Beindítja az anyagcsere helyreállításának és az endokrin rendszer javításának folyamatát, megelőzi a pajzsmirigy túlműködését, az elhízást

 • Segít a fizikai görcsök, szűkületek (izom, érrendszeri) megszüntetésében. Energia-információs szinten közreműködik az energiablokkok, a szövődménymentes születési sérülések (beleértve a perinatális időszakban keletkezett sérüléseket is) és ezek következményeinek megelőzésében és feloldásában.

Javaslatok a KFSZ "BUKOVICHKA" használatához:

A biomező védelmére és az érzelmi állapot harmonizálására született, a rosszindulatúsággal érintkezve ez a KFSZ azt nem tükrözi,  hanem egyszerűen nem engedi be a felhasználó mezőjébe.

A KFSZ használata segít abban, hogy félelmek nélkül, a világ és az események világos érzékelésével kijussunk a „ködből a napfénybe”, és segít feloldani a környező világra (Istenre, más emberekre stb.) vonatkozó igényeket. .)

Univerzális eszköz sérülések, műtétek utáni rehabilitációhoz, krónikus betegségek terápiájához.

Szükséges cukorbetegség esetén, az egészség megőrzése érdekében. pl. gyermekeknél

Nagyszerűen beilleszthető szanatóriumok, gyógyfürdők egészségjavító protokolljaiba és programjaiba, otthoni gondozásba felnőtteknél és gyermekeknél is születéstől kezdve.

Várandóság alatt a nőknek különösen ajánlott, hogy csökkentsék a perinatális időszakban, a szülés során bekövetkező sérülések valószínűségét (különösen császármetszés esetén)

Hasznos  fürdőzéshez használni, mert méregteleníti, gyógyítja és megfiatalítja a bőrt

Univerzális korrektor a fellendítéshez, különösen akkor, ha úgy érezzük nincs választási lehetőségünk, vagy nem érezünk elegendő energiát a változtatáshoz.

Bármilyen KFSZ el kombinálható, különösen  : KFSZ2, KFSZ10, KFSZ11, Amarant, Balance, Varvarian kulcs, Gepavita, Danilova tó, Hósszú élet, Szerbia gyöngye, Egészséges tüdő, Élet forrása, Gyógyító helyek1 és 2, Kozák kulcs, Egészség kulcsa 1 és 2, Gobi Kod, Mamma, Neurovita, Nefrit, Szent tó, Orlovi erdő, Felszabadító, Paraszkeva, Petrovocska, A lélek ébredése, Rapa, Mozgás szabadsága, Élet tavasza

Víz strukturálási idő - 10 perc.

KFSZ  "FUNGIMIN" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerves gombaölő szer polarizációja van a KFSZ en regisztrálva.

Víz strukturálási idő -  10  perc.

•           Hatékony megelőzési eszköz a különböző gombás fertőzések (mikózisok) ellen, ha a szervezet immunológiai rezisztenciájának csökkenése (immunhiány) jelentkezik.

•           Megelőzi és megszünteti a gombás fertőzés okait, segít a tünetek megállításában, a szövődmények és az újrafertőződés kivédésére, megszüntetésére irányul

•           Hatékony eszköz az onycholysis (a köröm teljes vagy részleges leválása a körömágyról) megelőzésére és korrekciójára.

•           Erős a gombaölő hatást fejt ki, segít a szisztémás mikózisoknál, a szervezet egészének károsodásánál, amikor különböző szervek és rendszerek is érintettek

•           Hozzájárul a bőr és a körömlemezek felületes gombás betegségeinek megelőzéséhez és korrekciójához .

•           Célja a szövetek, a körömlemez helyreállítása, regenerálása, táplálása, hidratálása és javítja a bőr külső állapotát, felgyorsítja a hám megújulását

•           Segít megszüntetni a lágy szövetek duzzanatát, puhítja az érdes bőrt, támogatja az érintett keratinizált sejtek hámlását

•           Gombás betegségek megelőzésére és korrekciójára irányul a nőgyógyászatban, urológiában, a szájüreg nyálkahártyájának, fül-orr-gégészeti szervek és a gyomor-bél traktus elváltozásainál is.

•           Megelőzi a gombás fertőzéseket és korrigálja a fejbőr állapotát a betegség külső megnyilvánulásaival (korpásodás, hámlás, viszketés stb.)

•           Segít megelőzni a külső bőrkárosodásból eredő esetleges fertőzéseket (irritáció, vágások, horzsolások, pelenkakiütés, túlzott izzadás stb.)

•           Csökkenteni a lábizzadást, valamint segít megszüntetni a gombás fertőzéseket általában kísérő szagokat és viszketést.

•           A gombaellenes hatás mellett a Fungimin KFSZ védelmet nyújt a külső környezet negatív hatásaival szemben.

Javaslatok a KSZ FUNGIMIN használatához:

•           Fogyasszon naponta elegendő mennyiségű a KFSZ -el strukturált vizet – akut esetben 1 hónaptól 1 évig terjedő hosszútávú kúrában. Mindenkinek javasol ha évente 3-4 alkalommal végez vele 1 havi ivókúrát a szervezet mikrobaterhelésének csökkentése és az általános egészséges flóra fenntartása érdekében.

•           Struktúrált vizet külsőleg is használjuk az adott fertőzött területen minimum 1 hónapig – elhanyagolt vagy régóta fennálló állapotban 6 hónapig, vagy pl az egészséges köröm újranövekedésének ideje alatt. Minden este 20-30 percig az érintett testrészt ( kart, lábat ) merítse teljesen el a struktúrált vízben.

•           Kezelje meg a külső használatú alkalmazott gyógyszereket, vagy gyógynövénytermékeket is. ( krémeket, cseppeket, kenőcsöket, olajokat stb ) és kenje a területet naponta 2 alkalommal. A terméket tiszta száraz bőrfelületre vigye fel reggel és este. ( bőrre, körömlemezre stb.)

•           Hatékony megoldást nyújt  öblögetéssel is, nőgyógyászati, urológiai, fül-orr-gégészeti esetekben, és haj vagy fejbőr kezelésére.

•           Ügyeljen arra, hogy a lábápoló termékeket strukturálja, és kiemelten használja azokat magas páratartalmú nyilvános helyeken (szauna, fürdő, medence stb.)

•           Használja lakkok, géllakkok felvitele előtt és után megelőző fürdőként a köröm pihentetésére és helyreállítására

•           A sportcipőket (és bármilyen mást is) javasolt rendszeresen kimosni strukturált vízzel - a gombás fertőzések megelőzése és korrekciója érdekében

•           Strukturálja a samponokat és hajápolási termékeket is (tonik, szérum, maszk, stb.)

•           Strukturált vizet használjon növények, gyümölcsök és zöldségek öntözésére

•           Háziállatok egészségének megőrzése – Ivóvíz strukturálása

Attachment (28) (3).jpg

IMMUNIUM KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A klasszikus /természetes/ gyógyászat 20 különböző, bevált hatású, helyileg alkalmazható készítményének polarizációját tartalmazza a KFSZ :  ájurvédikus gyógynövény- és ásványi komplexek, transz- és parafarmakonok, étrend-kiegészítők, kurkuma, spirulina, vitaminok (C liposzómális formában, A, D 3, B csoport) , gombák ( cordyceps, lingzhi, shiitake, chaga, vörös légyölő galóca), 12 gyógynövény (sagan-daily, lucerna, astragalus, echinacea, monarda, eukaliptusz, terminalia chebula, kamilla, zsálya, gyömbér, oregánó, japán moszat), nyomelemek (magnézium, cink, vas, szelén, kálium, kalcium), méhpempő,  L -lizin aminosav, fulvosavak és huminsavak.

Víz strukturálási idő -  20  perc.

A fenti összetevők információs hatása energetikai szinten az alábbiakat eredményezheti:

Elősegíti  a szervezetben a teljes immunvédelem  (nem specifikus és specifikus immunitás) mechanizmusainak aktiválását és optimalizálását,  növeli a szervezet adaptációs képességeit , ami fontos a szezonális betegségek és a daganatok előfordulásának megelőzésében.

Célja a limfoid szövetet tartalmazó anatómiai struktúrák helyreállítása, részt vesz a szervezet védőreakcióját végrehajtó sejtek képződésében, az immunitást létrehozása érdekében.

Célja  a fertőzésekkel szembeni rezisztencia kialakítésa, az immunvédelem nem specifikus tényezőinek aktiválása, a megfelelő immunválasz kialakítása, az  immunkompetens sejtek közötti károsodott interakció helyreállítása, a gyógyulás felgyorsítása és a kockázat csökkentése, betegségek utáni szövődmények.

Elősegíti az antivirális, antibakteriális, gombaölő hatások megnyilvánulását  különböző szervrendszereken,  ezért hatékony általános használata fertőző, gombás vagy vírusos betegségek alatt és után, valamint prevencióban.

Elősegíti  a gyulladáscsökkentő hatást, enyhe lázcsillapító hatást érzékelhetünk,  hat a patogén mikroflórára, segít megelőzni a betegség krónikus formába való átmenetét

Megakadályozza az immunhiány kialakulását a szervezetben

Segít a szervezetnek  felismerni a kórokozók (kórokozók) széles körét  , és megkülönböztetni őket saját egészséges  szöveteitől

Segíti a szervezetet  megbirkózni a különféle allergénekkel, fejleszti  az immunológiai memóriát , ami hatékony immunválaszt  eredményezhet  bármely kórokozóval szemben

Aktiválja  a központi idegrendszer védekező rendszereit,  az autonóm idegrendszert, a neurohumorális szabályozást,  megakadályozza a stressz kialakulását  és oldja annak esetleges negatív hatásait a szervezetre.

Segít  megnövelni a remisszió időtartamát krónikus betegségekben,  helyreállítani a szervezet természetes védekezőképességét

Elősegítheti  a gázcsere fokozódását a tüdőben, a vér oxigénkapacitásának növekedését,  növeli a szövetek oxigénfogyasztását

Célja  a szövetek és szervek trofikus (táplálkozási) folyamatainak aktiválása,  a vérellátás javítása és a nyirokáramlás fokozása.

Az anyagcsere szabályozásához hozzájárul   : támogatja az egészséges szervezetben zajló élettani folyamatokat, és ezek megsértésének észlelésekor harmonizálja az anyagcsere-folyamatokat, energiainformációs szintű eltérések esetén (vagyis különböző betegségek testi szintű megnyilvánulása esetén)

Optimális feltételeket teremt  a szabad gyökök semlegesítéséhez, az apoptózis szabályozásához, az autofágiához  (genetikailag programozott sejthalál és új, egészséges sejtekkel való helyettesítés) a szervezet időben történő védelméhez és a betegségekre való hajlam csökkentéséhez

Hozzájárulaz energia-anyagcsere és az oxidatív folyamatok aktiválásához a szövetekben, célja a szervezet saját antioxidáns enzimek aktivitásának növelése, megvédve a sejteket az oxidatív stressztől.

Elősegítheti  a sejtek regenerációs és megfiatalítási folyamatainak felgyorsítását,  a szervezet egészének korai öregedésének megakadályozását.

A strukturált, informatizált víz biohasznosulása magas, míg a gyógyszerformákkal ellentétben  nincs negatív hatással a szervezetre, nem hat az egészséges sejtekre, nem okoz túlzott immunaktivitást.

Javaslatok az FSC "IMMUNUM" használatához:

 • Használhatjuk önmagában megelőzésre, vagy komplex terápiás programokban, orvosok által javasolt gyógyszerek és eljárások bevonásával.

 • A betegségek korai szakaszában jelentős támogatást adhat hatékonysága, serkentve a szervezet immunválaszát és gátolva a  kórokozó mikroorganizmusok szaporodását. Betegségek elhúzódó lefolyása esetén és elhúzódó felépüléseknél is jelentős segítséget nyújthat.

 • Használjuk együtt az KFSZ Relaxum-mal, (későbbiekben fog megjelenni)  hogy megszüntesse a stresszt, mint számos betegség kiváltó okát, beleértve a az immunrendszer rendellenességeit.

 • Igyunk a KFSZ -el struktúrált tiszta vizet a WHO ajánlásainak megfelelően: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegyük figyelembe lakóhelyünk régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növeljük a vízfogyasztást.

 • Végezzünk helyi kezeléseket a problémás területeken naponta többször. Alkalmazzuk az egyes problémákra ajánlott speciális KFSZ – kel együtt ( pl. cukorbetegsésg: Balance + Immunium )

 • Kiegészíthetjük aromaterápiával. Az illóolajok segítenek a tünetek enyhítésében. Különböző alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, medálok, diffúzorok, masszázs illóolajokkal (ánizs, bergamott, vetiver, oregánó, szegfű, muskátli, grapefruit, gyömbér, izsóp, ciprus, babér, tömjén, boróka, naioli, fenyő, rozmaring, szantálfa , fenyő, kakukkfű, citronella, teafa, zsálya, eukaliptusz) Használat előtt struktúráljuk a KFSZ el őket. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el a termékhez fűzött megjegyzést.

GEPALUX KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ARKÁNUM sorozat tagja. A klasszikus orvoslás 15 különböző tematikus, bizonyított hatású készítményének, ayurvédikus gyógynövény- és ásványi komplexek, transz- és parafarmakonok, étrend-kiegészítők, vitaminok, valamint taurin, alfa-liponsav, koenzim Q10, omega-3, gomba (lingzhi) , cordyceps), gyógynövények (máriatövis, volodushka, cinquefoil, bergenia, körömvirág), feketekömény olaj, elhullott méhek, méhpempő, múmia polarizációját tartalmazza.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

Víz strukturálási idő - 15 perc.

Hozzájárulhat a  máj, az eperendszer és az epehólyag élettani funkcióinak szisztémás helyreállításához,  az epehólyag és az epevezeték záróizom koordinációjához, a nyombél lumenébe történő epeáramlás szabályozásához.

A felsorolt összetevők hatásai, - melyek energia információja rögzítve van a lapon:

 • Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, görcsoldó, choleretic, vírusellenes, gombaellenes, allergiaellenes, baktericid, parazitaellenes, sebgyógyító hatással bírnak.

 • Hozzájárulnak  a máj optimális működéséhez , az emésztés normalizálásához, a széklet szabályozásához, köszönhetően a  hepatotoxikus hatásnak és a szervezet fokozott méregtelenítésének, 

 • Vírus és kábítószer okozta hepatitis, cirrhosis  (máj „alkoholos megbetegedése”, májkárosító anyagokkal: gyógyszerek, gombák, mosószerek, színezékek stb.) megelőzésére, dekompenzációra utaló jelek esetén.

 • Elősegítik  az epe képződését és javítják annak minőségi összetételét, növelhetik az epe reológiáját , valamint enyhe choleretikus hatást válthatnak ki.

 • Támogatják az epekőképző koleszterin feloldását , gátolhatják a májban a koleszterin termelődését és a bélben történő felszívódását, ezáltal csökkenhet az epekőképződés, azaz átfogó litolitikus hatást fejthetnek ki.

 • Segíthetnek  helyreállítani a máj hematopoietikus funkcióját

 • Májvédő szerként alkalmazva segíthetnek  helyreállítani az anyagcsere-folyamatokat a májban , növelhetik a szervezet ellenálló képességét a destruktív endogén és exogén tényezők hatásával szemben, és általában a máj kompenzációs és regenerációs képességének javítását szolgálják. Hatásuk a máj mikrocirkulációjának javítására irányul, és sejtjeinek életképességének növelésére

 • Hozzájárulhatnak a máj zsíros hepatosisának tüneti korrekciójához  (ez a kóros folyamat a szív- és érrendszeri betegségek és az érelmeszesedés kockázati tényezője), elősegíthetik az anyagcsere modulálását, a zsír feloldását és eltávolítását a májból.

 • Segíthetnek  megelőzni a gyomor-bélrendszeri betegségek kialakulását:  gyomorhurut, gyomorfekély, vastagbélgyulladás, enterocolitis, onkológiai folyamatok, - ha megfelelő terápia után jelen vannak, komplex alkalmazás esetén elősegíthetik a hosszú távú remissziót.

 • Segíthetnek  aktiválni az immunmoduláló hatást , befolyásolják a máj immunológiai reakcióit és fenntartják a szervezet egészének immunitását

 • Közvetve  segíthetnek csökkenteni az inzulinrezisztenciát , hipoglikémiás hatásúak (csökkenthetik a vércukorszintet)

 • Elősegíthetik  a biológiailag aktív anyagok (hormonok, vitaminok, mikroelemek) felszívódását  ,az anyagcsere helyreállítását , szabályozottabb lehet  a lipid anyagcsere, fontos szerepet játszanak a metabolikus szindróma kialakulásának megelőzésében, hatékonyak az elhízás megelőzésében és korrekciójában.

 • Hatásukra lassulhat az öregedési folyamat és segítséget nyújthatnak a daganatok megelőzésében, a reproduktív rendszer betegségeinek kialakulásában  nőknél és férfiaknál egyaránt.

 • Kedvező hatással lehetnek  a bőr állapotára , így használatuk bármilyen bőrbetegség esetén ajánlott

 • A strukturált, informatizált víz biológiai hasznosulása magas, és nincs negatív hatása a szervezetre.

Javaslatok az KFSZ GEPALUX használatához:

 • Használja önállóan megelőzési eszközként, komplex terápiás programokban, az orvosok által javasolt gyógyszerek és eljárások mellett.

 • Időseknek ajánlott, mert esetükben lassul az epehólyag kiürülése, ami a kövek képződésének felgyorsulásához és a cholelithiasis kialakulásához vezethet.

 • Profilaktikus használata ajánlott,  a cholelithiasis kialakulás valószínűségének csökkentésére, ha a szülők vagy közeli rokonok ebben a betegségben szenvednek.

 • Elhízásban, cukorbetegségben, pajzsmirigybetegségben és egyéb anyagcsere- és endokrin rendellenességekben szenvedőknek ajánlott.

 • Megelőzés érdekében ajánlott 25-30 napig időszakosan használni: férfiaknak félévente egyszer, nőknek évente 3-4 alkalommal. A nők többszörösen nagyobb eséllyel szenvednek epekőbetegségben, mint a férfiak és ez  közvetlenül összefügg a hormonális háttér sajátosságaival: az ösztrogének növelik az epében a koleszterin mennyiségét és csökkentik az epesavak tartalmát. Ennek eredményeként az epe litogenitása (a kőképződésre való hajlam) nő, ami ennek megfelelően negatív egészségügyi következményekkel járhat.

 • Veszélyes iparágakban dolgozók, ipari területen élők, mezőgazdaságban foglalkoztatottak, alkoholt fogyasztók, rendszeresen gyógyszert szedők számára releváns.

 • Használja a KFSZ - t bármilyen gyógyszeres terápiával együtt, mivel az antibiotikumok, NSAID-ok és más gyógyszerek negatívan befolyásolhatják az epetermelést a májban.

 • Használja KFSZ Gepalyuxot  műtétek után a gyorsabb és hatékonyabb rehabilitáció érdekében (a gyomor-bél traktuson végzett sebészeti beavatkozások után gyakran alakul ki biliáris diszkinézia).

 • Használatakor fontos WHO ajánlásai szerint vízmennyiséget a KFSZ -el strukturálva fogyasztani: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztást.

 • Végezzen általános egészségügyi pumpálást /  Általános felhasználási javaslatok-Napi gyakorlatok/ napi 1-2 alkalommal, használja a többi hasonló témájú KFSZ – el együtt . ( Gepavita, Varvarian kulcs, Lámák forrása stb)

 • Kiegészítheti a KFSZ - t aromaterápiával. Az illóolajok segítenek enyhíteni a tüneteket, mivel gyulladásgátló és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkeznek. Különböző alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, medálok, diffúzorok, masszázs illóolajokkal (szegfűszeg, cédrus, levendula, citrom, fenyő, rozmaring, kakukkfű, eukaliptusz) – használat előtt ezen a KFSZ -en megstruktúrálva. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el az adott termék megjegyzését.

Kilenc Gyógyító KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2023.május 12.-én vételezett víz polarizációsa van regisztrálva a KFSZ – en, mely Memnon az ősi szláv gyógyító energiacsatornájának információját tartalmazza. E napon van a kilenc kirgíz keresztény szent nagy ünnepe Arta ( a zorosztriánus hagyomány szerint a világot generáló mozgatóerő, illetve a valódi Jó útját jelképezi)  az ősi szláv gyógyító Memnon

Víz strukturálási idő - 25 perc.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

 • Célja a felhasználó erőteljes fizikai felépülése, és az energiatestekre is hat. Használata erővel tölt fel, enyhíti a fárdatságot, fiatalossá teszi a testet.

 • A szív- és érrendszer, nőgyógyászati, urológiai, a gyomor-bél traktus, a hasnyálmirigy, a lép globális és alapvető energetikai javítását szolgálja

 • Elősegítheti a lélek és a test gyógyulási folyamatait  a 9 energiaközpont erősítése és feltöltése révén: Исток, Зарод, Живот, Ярло, Лада, Леля, Устье, Чело, Родник

 • A Szeretet energiájának befogadása és áramoltatása érdekében tágítja a 4. csakrát (ANAHATA), a felhasználó állapotának megfelelő maximumra. Először a 4., 6., 7., 8., energiaközpontot érinti, majd bekapcsolja az 1, és 2. is. (enyhe lüktetést érezhetünk)

 • A gerinc menti energiapályával is dolgozik – az alsó részben sűríti az energiát ami felemelkedik, kinyílik és feltölti az egész szervezetet az egészség energiájával

 • Együttműködik az intellektussal, a kognitív funkcióival, harmonizálja és stabilizálja a jobb és bal agyfélteke munkáját, segíti a bennünk lévő potenciál kibontakozását, a tehetséget megnyilvánulását, lehetővé válik a kreativitás szereteten keresztüli megvalósítása.

 • Erősíti a torokközpontot – könnyebben fogalmazzuk meg és adunk hangot gondolatainknak és érzéseinknek. Jó szolgálatot tesz online megbeszéléseken, és előadások tartása közben. Fizikai szinten támogatást nyújthat a fertőzések okozta torokbetegségeknél, fájdalomcsillapításnál.

 • együttműködik a tudatalattival, növeli a Magasabb Erőkbe vetett bizalmat, szinte fizikailag érezhetjük a felsőbb erők támogató jelenlétét a hátunk mögött.

 • Elvezethet annak felismeréséhez és elfogadásához, hogy minden nap új élet kezdődik új lehetőségekkel, minden ember egyedi így a még hasonló helyzetek megélése is lehet teljesen különböző.

 • Rálátunk múltbéli helyzetekre, felismerhetjük a ragaszkodás értelmetlenségét és valódi okait, könnyebben engedhetjük el az elavult helyzeteket, és tisztábban beláttjuk, ha szakember segítségére lenne szükségünk.

 • Ezzel az eszközzel, egy támogató energiát kapunk a múlt elengedéséhez, - akár globálisan a teljes múltunkról akár egy tegnap történt eseményről legyen is szó – elfogadóvá válunk a távozó dolgokkal, helyzetekkel, személyekkel kapcsolatban és a keserűség, szomorúság átalakulhat egy élettapasztalat nyugodt megélésévé.

 • Életünket megtisztíthatjuk a 9 „átoktól” : lelki fájdalom, kétségbeesés, reménytelenség, ismeretlen veszteségek, ártó bűbáj, kísértések, az elme fogsága, szomorú magány, akaratvesztés és lelki fájdalom

 • Új tetteinkhez energiát nyerhetünk, hogy egy másfajta életet legyünk képesek kialakítani, lelkesedéssel, könnyedséggel, optimizmussal. Használatakor előfordulhat, hogy oly mértékű lelki felszabadulást érzünk, hogy a könnyek is kicsordulnak a megkönnyebbüléstől, majd teljes lelki nyugalom és derű áradhat szét bennünk.

 • Erősödhet az önmagunkba vetett hit, mely új kezdetekre inspirálja azokat akik erre készen állnak – „ vegyük kézbe sorsunkat, és haladjuk meg jelenlegi életünket összhangban a világgal”

 • Fokozódhat bennünk a könnyedség, a harmónia mind a világgal, a környezettel, mind saját bensőnkkel.

 • Megjelenik a „kegyelem energiája „, melynek segítségével az ember, megváltoztatva önmagát (nézeteit, szokásait, cselekedeteit), megváltoztathatja a körülötte lévő világot.

 • Mélyen felismeri és elfogadja saját és mások élete magasabb értelmét, értékét és jelentőségét

 • Bekapcsolhat az itt és most tudatossága, majd feléled a hála érzése mindazért a jóért, amivel rendelkezünk az életben (még akkor is, ha ezek olyan hétköznapi dolgok, amelyek szinte magától értetődőek, például otthon, étel, ruha, szerelem stb. .)

 • Egészséges, kedves csodálatot ébreszt önmagunk, mások, és a világ egésze iránt

 • Lehetővé teszi számunkra, hogy lelki békében és erkölcsi jólétben éljük életünk

 • Hatására fejlődhet a tiszta helyzetérzékelés, a belátás képessége, és a lélek energiájával összekapcsolódva megtanuljuk hallani önmagunkat, bízni magunkban és érezni az energiákat.

 • Aktiválódhatnak a prófétai álmok ( ha ilyen előfordul azt érdemes magunkban őrizni és nem elmondani másoknak)

 • A Kilenc gyógyító energia segíthet a „befagyott” kapcsolatok felélesztésében, meggyógyításában, a kölcsönös megértésben, az érzések új szintre emelésében, a kapcsolatok értékének és fontosságának megértésében a jövőbeni válság megelőzése érdekében. ( nem csak párkapcsolatokban de gyermek-szülő kapcsolat esetén is.

 • Energetikailag védi a családot és eltávolítja a kártékony energiákat az otthonunkból, eseményharmonizációs hatása van.

 • Védelmet nyújt a lélek tisztaságához, a kísértések elkerüléséhez

 • Energiája kapcsolatba lép a magasabb rezgések energetikájával, követi az Univerzum globális energiafejlődésének spirálját, mely a boldogságot és Fényt jelenti.

 

Javaslatok a KFSZ Kilenc gyógyító használatához:

 • Egyedülálló párost alkot az Izlandi Kék lagúnával. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

 • Ennek a korrektornak az energetikája teljesen egyedi, megismételhetetlen, nem hasonlítható össze más KFSZ -ek energiáival. Különböző energiainformációk egész halmazát foglalja magában, összekapcsolva őket egy Egésszé. Úgy működik mint amikor egy legmagasabb szintű Mester, aki számtalan különböző technikát birtokol, megalkotja saját egyedi módszertanát a hozzá fordulókkal való munkavégzéshez, minden embernél teljesen egyéni megközelítésben.

 • Az energiája könnyű, lágy, repülő, örömteli, de sűrű - áthatolhatatlan mint a szurok. Automatikusan azokra a területekre és testrészekre irányul, amelyek támogatásra, változásra, kiegyenlítődére szorulnak

 • Javasoljuk, hogy az első érintkezéskor legalább 30 percig a kezében tartsa a korrektort, majd a későbbiekben elegendő néhány percre a kezébe venni alkalmanként.

 • Az KFSZ alkalmazása során a pozitív érzések és érzelmek fenntartására kell törekedni. Nem szabad irigyelni, kritizálni és elítélni másokat.

 • Nagyon fontos, hogy ha üzleti szintre alkalmazzuk, lassuljunk le, hagyjuk el a kapkodást.

 • Az alvás területére helyezve a gondolatok, meglátások, ötletek az álmokon keresztül érkeznek

 • A gyógyulás és a fiatalítás érdekében jobb, ha negatív ORP-vel kezelt vizet ( magas anti-oxidáns tartalmú víz , pl. Pi víz-lúgos víz) ) strukturáljuk iváshoz és mosáshoz a KFSZ – en.

 • Gyulladt mandulánál mindkét oldalról a torkra helyezhető.

 • Kapcsolatok kiegyensúlyozására írhatunk pozitív szándékú megerősítést a lappal a kezünkben. pl: „a kapcsolatom XY -al tele van szeretettel és megértéssel”

 • Használhatjuk a korrektort lakóhelyiségek talizmánjaként, vagy személyes talizmánként szolgálhat mindenki számára

 • Ahhoz, hogy egészséggel, erővel és jó szerencsével telítsük magunkat, végezhetünk rituálét: délben kimegyünk a KFSZ – el egy útkereszteződéshez, álljunk szembe a széliránnyal, és gondolatban ismételjük: „Telített vagyok egészséggel, erővel, fiatalsággal és sok szerencsével”

 • Gyűjthetünk gyógynövényeket: nyírfalevél, ribizli, vörösáfonya, viburnum kéreg, csalán, pitypang, útifű, édesanyánk vagy nevelőanyánk számára teának- ezek a KFSZ el struktúrálva 77 betegség gyógyító folyamatát indíthatják el. Gyógynövénygyűjtés előtt 9 jócselekedetet végrehajtása javasolt.

A Kilenc gyógyító KFSZ különösen hasznos, amennyiben:

 • Új dolgokat tanulunk, vagy tanuló életkorban vagyunk  (az általános iskolásoktól a felnőttekig) Előadóknak bármilyen közönség előtt, beleértve az online előadásokat is

 • Ha nem tudjuk elengedni a múlt fájdalmát.

 • Ha hajlamosak vagyunk fejben újra és újra ismételgetni múltbéli eseményeket, beszélgetéseket.

 • Ha úgy véljük, régen minden jobb volt és benne ragadunk ebben az állapotban, ezért nem látjuk vagy elszalasztjuk a jelen nagy lehetőségeit.

 • Félünk újra megpróbálni valamit, ami egyszer nemsikerült vagy félünk az újrakezdéstől.

 • Elzárkózunk a jelentől és a jövőtől a múlt fájdalma és félelmei miatt

 • Ott is kockázatot látunk, ahol nincs, így visszavonulunk és így nem érjük el céljainkat, nem teljesítjük be vágyainkat és álmainkat.

 • Hiányzik az elismerés, a csodálat mások részéről.

 • Híján vagyunk az önszeretetnek.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

KFSZ Relaxium

 

 

 

 

 

 

 

SEGITI A STRESSZOLDÁST ÉS A KOGNITÍV FUNKCIÓK FEJLŐDÉSÉT

Ez a KFSZ a klasszikus orvoslás 18 különböző tematikus, bizonyított hatású készítményének, ayurvédikus növényi-ásványi komplexeknek, transz- és parafarmakonoknak, étrend-kiegészítőknek, valamint C-, B 6 , B 12 vitaminok , folsav, omega 3- vitaminok polarizációját tartalmazza. A 6-9, nyomelemek (magnézium-malát, cink), gyógynövények (orbáncfű, golgotavirág, griffonia, bacopa monnieri, gotu kola), gombák (sün, légyölő galóca), lazactej kivonat, méhkenyér, méhpempő, amino savak (L- tirozin , L-triptofán, ademetionin, L-teanin és glicin) polarizált információja is felírásra került.
A víz strukturálási ideje 15 perc.

 

 • Oldja a mindennapi lelki, érzelmi és intellektuális feszültségeket amelyek stresszt okoznak

 • Segít a különböző neurotikus rendellenességek, krónikus fáradtság szindróma, érzelmi kiégés esetén , csökkentheti a megnövekedett emocionalitású, sérülékenységgel és kisebbrendűségi komplexussal járó neurotikus megnyilvánulások előfordulását, amelyek befolyásolják a jellem kialakulását

 • Rendszeres használata pozitív hatással van a kognitív funkciókra, növeli a koncentrációt, elősegíti a tanulási és információ-asszimilációs folyamatok aktiválását, erősíti a rövid és hosszú távú memóriát, valamint az életkorral összefüggő kognitív funkciók komplex terápiájában is alkalmazhatjuk.

 • Javítja a szervezet hipoxiához való alkalmazkodását, segíthet helyreállítani az idegsejtek működését

 • Aktiválja az adaptív szemlélet kialakítását, a viselkedési reakciók optimalizálását, amelyek célja a problémák pozitív megoldása és a hasznos eredmény elérése, pl. segít tudatosan kialakítani a hasznos viselkedési mintákat (ismétlődések vagy minták), saját védekező reakciót bármilyen negatív külső és belső tényezőre (agresszió, önagresszió, környezet, események, emberek)

 • Segít megvédeni a szervezetet az idegi sokk, szorongás, stressz hatásaitól, és célja, hogy növelje a szervezet alkalmazkodóképességét a nagy terhelésekhez és extrém helyzetekhez

 •  Támogatja idegi feszültség csökkentését , a szorongás megszüntetését , a stressz hatásainak enyhítését a mentális és fizikai egészség szintjén anélkül, hogy álmosságot vagy letargiát okozna.

 • Segít a poszttraumás szindrómákban és a „visszaemlékezésekben” (akaratlanul visszatérő emlékek, amikor egy személynek hirtelen, általában erős, ismétlődő tapasztalatai törnek fel a múltból)

 • Minden életkorban segít megelőzni a neurózisok kialakulását, pl. gyermekkorban (logoneurosis, enuresis, rögeszmés mozgások neurózisa), szülés utáni neurózis nőknél, potencia csökkenése férfiaknál és egyéb típusok. Már kialakult esetekben - hozzájárul korrekciójukhoz

 • Az összetevők, melyek információit tartalmazza hozzájárulnak  a központi idegrendszer korrekciójához a fóbiák megszüntetéséhez, a pánikrohamok megelőzéséhez, az állapotok enyhítéséhez. Az egyes gyógynövények hatására tapasztalhatjuk a  pánikrohamok számának csökkenését, a félelem, a depressziós állapotok külső megnyilvánulásai - hangulati ingadozások, könnyezés, agresszió, hisztéria, apátia oldodását.

 • Segíthet az alacsony vitalitáson (aszténia), javítja a hangulatot, elősegíti a dopamin termelődését - az öröm és boldogság hormonját.

 • Támogatólag hat a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az emésztőrendszer, a reproduktív és a csontrendszer számos betegségének megelőzésére és korrekciójára , a szervezet sejtjeinek és szöveteinek anyagcseréjének és energiaellátásának javítására.

 • Segíthet az endokrin rendszer működésének helyreállításában, ami a teljes hormonális háttér normalizálódásához vezet, és megelőző mechanizmus a szívkoszorúér-betegségek (szívroham, stroke), magas vérnyomás, cukorbetegség és pajzsmirigybetegségek (thyrotoxicosis, myxedema) kialakulására.

 • Helyreállhat a nemi hormonok termelődése a nőkben , ezáltal segít a premenstruációs szindróma (PMS) lefolyásának javításában agressziókitörések vagy hirtelen hangulati ingadozások nélkül

 • Közvetve segít korrigálni a krónikus stressz vagy sokk reakciójaként fellépő következményeket : túlzott étvágy, zsigeri zsír felhalmozódása, függőségek (étel, gyógyszer), segíthet csökkenteni és szabályozni a vérnyomást, a vércukorszintet 2-es típusú cukorbetegségben

 • Közvetve aktiválja a melatonin (alváshormon) termelődését , hatékony lehet az alvászavarok esetén, segíti a könnyebb elalvást, meghosszabbítja az alvás mély fázisát, hogy a szervezetnek legyen ideje teljesen felépülni az éjszaka folyamán

 • Segít javítani az immunitást és erősíti a szervezet védekezőképességét

 • A strukturált, informatizált víz biohasznosulása magas, nincs negatív hatással a szervezetre, nem okoz álmosságot, levertséget, függőséget, nincs elvonási szindróma.

 Javaslatok a KFSZ "RELAXIUM" használatához:

 • Használja „megelőzési” eszközként, komplex gyógyszerterápiás programokban, beleértve az orvosok által javasolt gyógyszereket és eljárásokat.

 • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott az egyszeri stressz (vizsga, nyilvános beszéd stb.) és a krónikus stressz (tragikus események, agresszió, hosszan tartó stresszes időszakok, specifikus munkavégzés magas koncentrációval stb.) esetén. A pszichológiai rehabilitáció szakemberei számára is nagyon hasznos.

 • Gyermekek és serdülők számára fontos időszakos használatra az idegrendszer harmonizálása érdekében (például óvodai, iskolai, főiskolai beilleszkedés során, vizsgákra való felkészüléskor stb.), valamint a figyelemzavaros gyermekek komplex terápiájában, tartós rendellenesség, hiperaktivitás, autizmus spektrum, fejlődési elmaradás esetén

 • Idősek számára az intellektuális képességek és a stresszállóság fenntartásához.

 • Reproduktív korú nők számára ajánlott alkalmazni a ciklus különböző szakaszaiban, a pszicho-érzelmi állapot korrekciójára, a türelmetlenségre, az idegrendszer egészének harmonizálására.

 • Férfiaknak ajánlott az intim szférában fellépő problémák pszichés, fizikai és érzelmi állapotának korrigálására, motiválatlan agressziókitörésekre, idegrendszer harmonizálására egy mozgalmas nap után stb.

 • Igyon tiszta, KFSZ -el strukturált vizet a WHO ajánlásai szerint: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztás mennyiségét.

 • Végezzen napi gyakorlatokat min két alkalommal.

 • Használhatjuk  a KFSZ Migrénnel együtt a különböző típusú fejfájások problémáinak megoldására, a KFSZ Maximusszal a férfiaknak és a KFSZ Bereginyával a nőknek a potenciazavarok és a csökkent libidó pszichokorrekciójára. Alkalmas egyéni kombinációk létrehozására különféle KFSZ -kel betegségek megelőzésére és korrekciójára, mert sok betegség kiváltó oka a stressz.

 • Ideges feszültség esetén az ember gyakran abbahagyja a mély légzést, és felületes légzésre vált, ami hipoxia kialakulásához vezethet. Ezért szorongásos állapotban helyezze a KFSZ -t a mellkasára, lélegezzen be lassan 4 számolásig, tartsa a levegőt 4 számolásig, majd lassan lélegezze ki 4 számolásig. Ismételje meg többször.

 • Kiegészítheti a KFSZ-t aromaterápiával. Különféle alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, függesztékek, diffúzorok. Ha gyorsan meg kell nyugodnia, csak cseppentsen egy csepp olajat a pulzus területére, vagy csepegtesse az olajat egy szalvétára (zsebkendőre), és lélegezze be az aromát 1-2 percig. Az állandó stresszt hatékonyan kezeli a KFSZ-en strukturált alábbi illóolajok felhasználásával végzett relaxáló masszázs: narancs, babér, bergamott, valerian, jázmin, ilang-ilang, cédrus, levendula, tömjén, majoránna, mandarin, citromfű, mirha, menta , neroli, pacsuli, rózsa, kamilla, szantálfa, fekete kömény. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el a terméktájékoztatót.

BARSZKY TAVASZ KFSZ

 

 

 

 

 

BEFOLYÁSOLJA AZ „ÉLŐ VÍZ” ENERGIÁJÁNAK EREJÉT, SEGÍT GYÓGYÍTANI A LÉLEK TRAUMA ÉLMÉNYÉT, FÓKUSZT ÉS ERŐT AD A SZEMNEK

 

A Barsky (Evleisky) forrásból, vételezett víz polarizációját tartalmazza. /st. Evleika,  Nikolsk, Penza régió/

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 10 perc.

 • Lélek szinten kapcsolatot létesít a Felsőbb Énnel, hogy a belső világok megértést találjanak, emlékeztetve arra, hogy mindannyian mi magunk vagyunk az Univerzum

 • Támogatja a szervezet azon képességét, hogy ellensúlyozza a felgyorsult entrópikus folyamatokat

 • Önbizalmat ébreszt és megkönnyíti a Flow állapot elérését

 • Mélyíti a kapcsolatot a lélek és a szív között, egyetlen egésszé egyesíti az energiájukat.

 • Világosságot és megértést hoz, a környező világ érzékelésének többdimenziós szintjére helyezkedünk át, eloszlanak az illúziók és félelmek, béke és nyugalom érzetét kelti.

 • Nagyszerűséget, hatalmat és erőt kölcsönöz a tekintetnek, megteremti a belső méltóság érzését és a mások iránti mindent elfogadó tiszteletet anélkül, hogy a társadalmi státusszal foglalkoznánk.

 • Megnyílik a bánat és szomorúság valódi megértése, mély szintű ismeretekhez jutunk a történések okairól és lényegéről, arról, hogy az emberek milyen élettapasztalatot merítenek ezekből az eseményekből. Ez azáltal történik, hogy a létezés fontos részeként elfogadjuk és megértjük, hogy mi történik.

 • Információs szinten dolgozik a tudatalattival, óvatosan és finoman bánik az emlékezetes, erős élményekkel és szenvedéssel telített pillanatokkal. Ilyenek lehetnek például az elfelejtett gyermekkori pszichés traumák (bántalmazás - lelki fájdalom, szenvedés - megtört psziché), az érzelmi elhagyatottság érzése, amelyre az ember nem biztos, hogy emlékszik, de mégis magában hordozza, és kifelé, a viselkedésében, arckifejezésében, kifejezésekben, testfelépítésben nyilvánul meg , amelyet -  tudat alatt - mások is olvasnak. A lélek élményében rejtőzködő betegség is lehet. Ez a folyamat egy gyógyító munkájára emlékeztet, aki segít meggyógyítani a lélek traumatikus élményét

 • Érzelmi szinten működik, gyengéden és finoman gyógyítja a régóta elfojtott dolgokat, beleértve a fájdalom ősi, öröklött fantomjait is.

 • Csökkenti az agressziót, a rejtett és elfojtott haragot, a megvetést, a gyűlöletet, valamint megszünteti a feszültséget és a feszülést a testben. Meghatározza a kiindulási pontot - ezen állapotok forrását, és oda irányítja az energiát a gyógyulásukhoz.

 • Használata gazdagítja a hála mély megértését, növeli az energia, a tudás és a bölcsesség szintjét, fejleszti a szeretet képességét és annak az igazságnak a felismerését, hogy a jólét az ember nyitottságával arányosan nyílik meg.

 • Információvédelmet biztosít, melynek köszönhetően az egész univerzum támogat és hozzájárul a személyiség növekedéséhez, fejlődéséhez és formálásához

 • Elősegíti a könnyű ellazulást, megszünteti a fáradtságot, lendületet, határtalan boldogságot és olyan nyílt, őszinte, „élő” örömöt ad, amit gyermekkorunkban tapasztaltunk

 • Segít elmerülni a szeretet, a kedvesség, a figyelem és a gondoskodás érzetében, a kényelem, a nyugalom és a csend érzését kelti, felébreszti a vágyat, hogy megálljunk és élvezzük ezt az állapotot valami örömteli és kellemes érzésre találva.

 • Felszabadítja a kreatív gondolkodást és kreatív energiát, könnyen jönnek az új ötletek és gondolatok

 • Profilaktikus eszközként szolgál a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának és előrehaladásának megelőzésére

 • Helyreállító hatása van a szervezetre, hasonlóan az „élő víz” gyógyító erejéhez.

 • Beindítja a csontrendszer helyreállítási folyamatait, segíti a fogak egészségének megőrzését

 • Segítheti a test sejtszintű helyreállítását.

 • Fiatalító jellegű folyamatokat indíthat el a szervezetben

 • Gyengéden aktiválja a vastagbél méregtelenítési folyamatát

 • Segíti a regenerálódási és rehabilitációs folyamatokat

 Javaslatok a KFSZ Barszky tavasz használatához:

 • Az energia nagyon lágy és gyengéd, finoman és óvatosan működik, alacsony sebességen és alacsony fordulatszámon működik, ugyanakkor mélyen behatol a probléma gyökeréig

 • Az energia annyira jótékony hatású, hogy vágyunk arra, hogy megízleljük és élvezzük. Ha a nap nehéznek és stresszesnek bizonyul, ez az energia enyhíti a belső feszültséget és ingerlékenységet, segít gyorsan és hatékonyan áttérni egy barátságos lelkiállapotba.

 • Bármilyen meditációs gyakorlat során segít elérni az elme mély nyugalmát az önfelfedező utazáshoz. Megszűnik a saját test határainak érzékelése, megszűnik a hiúság, a szorongás, az izgalom és a nyugtalanság.

 • Amikor magányra van szükségünk, a KFSZ hűséges barátként viselkedik - csendesen, ugyanakkor jelenléte érezhető. Nem terhel, hanem támogatást és megkönnyebbülést hoz minden stresszes érzelmi helyzetben.

 • Alkalmas a megfelelő pihenésre és a fizikai erő helyreállítására, segíti az újraindítást és az energiaegyensúly helyreállítását, nagyon hasznos érzelmi kiégés esetén, amikor esetleg nem vesszük észre az okokat, hanem az állapotot  egyszerűen súlyos, állandó fáradtságnak tekintjük.

 • A tisztségviselők és a hatalmon lévők számára különösen fontos, hogy tiszteletben tartsák az összes választót, függetlenül az emberek életkorától és társadalmi helyzetétől.

 • Tisztító gyakorlatokba általános és egyéni programok szintjén is bekapcsolódhat, mert minden elfojtott kellemetlenség elsősorban információs programok és energiablokkok formájában halmozódik fel a csontrendszerben. A folyamat magában foglalja ennek a fájdalomnak az elengedését, amely eleinte fokozódhat, de a KFSZ energiái segítenek enyhíteni. Úgy érezhetjük, mintha valami puha és gyengéd dolog került volna a csontokra, és az kezd megtelni fénnyel.

 • Segít megszabadulni a pangó érzelmektől, amelyek felhalmozódtak, és nem találnak kiutat. A KFSZ energiái gondosan felszínre hozzák ezeket a problémákat és meggyógyítják őket, mintha „lyukakat” foltoznának be.

 • Inspiráló üzenetek: „Vedd kezedbe sorsod irányítását – sikerrel jársz.” "Érezd az érzéseidet, gondolkodj pozitívan, bízz az intuíciódban." “Minden szuper lesz”

 • Mindenkinek szüksége van az érzések harmonizálására és egy kényelmes lelki állapotra , a negatív érzelmek semlegesítésére és a személyes potenciál felszabadítására

 • Használjuk egészség helyreállítási és rehabilitációs programokban, mivel a földi sík minden szintjén erőforrásokat biztosít, energiát, erőt, optimizmust és gondolatokat kölcsönöz, amelyek elősegítik a test helyreállítását

 • Ha szükséges, hozzunk létre tandemeket olyan egyéb KFSZ - el, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, és alkossunk érdekes kombinációkat más korábban megjelent Kolcov lapokkal.

bottom of page