top of page

KFSZ  "Allergia" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat!

 • Antiallergiás hatása van, megakadályozza az allergiás reakció "antigén-antitest" kialakulását, immun komplexek kialakulását, elősegíti az allergiás komplexek eltávolítását a szervezetből

 • Segít megelőzni az allergiás reakció kialakulását a szervezetben

 • Növeli az immunrendszer sejtjeinek érzékenységét a különböző allergénekre, ezzel erősítve az immunitást

 • Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, gombaellenes, parazitaellenes hatással bír. Jól működik allergiás különböző eredetű légúti és egyéb allergiás eredetű megbetegedések esetén (bronchiális asztma, allergiás rhinitis, allergiás kötőhártya-gyulladás, allergiás bélféreg stb)

 • Enyhíti a nem fertőző jellegű allergiás tüneteket (idegesség, táplálék, gyógyszer, nap és egyéb allergia)

 • Enyhíti a allergiás reakciók külső tüneteit (bőrirritáció, a különböző kiütések, dermatitis, ekcéma, pikkelysömör)

 • Elősegíti a légzési nehézség megszüntetését, csökkenti a nyálkahártya ödémáját

 • A különböző hormonális rendellenességek allergiás megnyilvánulásainak összetett terápiáját kiegészítve használják az anyagcsere korrekciójára.

 • Hatékony megelőző eszköz a metabolikus rendellenességek megelőzésére a gyógyszerek hosszú távú használata során

 • Elősegíti a nyálkahártyák normális mikroflórájának és bőrének fenntartását

 • Ez hatásos a pszichoszomatikus és stressz okozta allergiás megbetegedések kezelésében.

KFSZ „ALLERGIA” erősen ajánlott mindenkinek aki bármilyen típusú és eredetű allergiás megbetegedésben szenved, vagy allergiás reakciókat tapasztal. Legyen az szezonális,(pollen, virág, nap, hideg stb) vagy tartós. Használata javasolt a szezonális megbetegedések súlyosbodásának időszakában a tünetmentesség fenntartása érdekében; az ökológiailag kedvezőtlen régiókban élő és a veszélyes iparágakban dolgozó emberek számára; állandó gyógyszerfogyasztás mellett, beleértve a hormonális típusú gyógyszereket.

KFSZ "ALLERGIA" nagyon jól használható együtt  a KFSZ 1, 2, 5, "Egészséges TÜDŐ", "EXTRA LOR", "Egészség Kulcsa", "Egészség Kulcsa 2", "INDI"; Ezekkel kombinálva, erősebb hatást fejt ki.

Érdemes és fontos a KFSZ Allergia használata  mellett is figyelni a helyes táplálkozásra, a gyomor mikroflórájának egészséges fenntartására.

KFSZ  "BUKOVICHKA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiválja a szervek energiarendszerét, megelőzi, rehabilitálja az összes élettani folyamatot, egyensúlyba hozza a biomezőt.

A Bukovichka fürdő (Arandjelovac, Szerbia) balneológiai üdülőhely ásványi gyógyforrás vizének polarizációja van jegyezve ezen a Kolcov lapon.

 

 • Kiegyensúlyozza a biomezőt, összehangol vele és védőteret hoz létre a felhasználó számára. Közvetlen érintkezéskor (térben, helyiségben) elzár a rosszakarók elől, harmonizálja és összehangolja az érzelmi állapotot.

 • Aktiválja a szervek energiarendszerét és az energiaközpontok szintjeit: 2, 3, 4, 5, 6

 • Az összes szervrendszernél hozzájárul a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás hatékony megnyilvánulásához, aktiválja a stagnáló folyamatokat, segít megszüntetni a gyulladásos folyamatokat a nyirokcsomókban, célja a toxikus terhelés csökkentése.

 • Fenntartja és erősíti a használó immunállapotát, segít megelőzni és korrigálni a különböző légúti betegségeket, beleértve a krónikus, lassú és hosszú gyógyulási időszakkal járó nehezen gyógyuló betegségeket (tisztázatlan etiológiájú köhögés, hörghurut, bronchiális asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség stb.)

 • Megelőzi, rehabilitálja és enyhíti a felhasználó állapotát gyulladásos és degeneratív reumás betegségekben (rheumatoid arthritis, arthrosis, spondylosis, osteoporosis, myositis stb.)

 • Aktiválja a gyógyulási folyamatokat a gyomor-bél traktus betegségeiben (gyomor bármely szekréciós funkciójával járó krónikus gastritis, duodenitis, szövődménymentes peptikus fekély), javítja a gyomorfekélyes reszekció utáni állapotot, segít enyhíteni a krónikus vastagbélgyulladást és a Crohn-betegséget

 • Elősegíti a máj, az epehólyag és az epeutak gyógyulását és méregtelenítését (hepatitis utáni szindrómánál, krónikus hepatitissnél, diszkinéziánál), javítja a kövek összezúzása vagy műtéti eltávolítása utáni állapotot

 • Segít megelőzni a hasnyálmirigy-betegségeket és javítja a krónikus hasnyálmirigy-gyulladás állapotát remisszióban, diabetes mellitusban és szövődményeiben - emellett angiopátia (érbetegségek) és neuropátia (idegtörzsek károsodott anyagcseréje), a cukorbetegség (I, II típusú) komplex terápiájában is alkalmazzák.

 • Elősegíti a méregtelenítést, a nyirokáramlás normalizálását, az ödéma és a felesleges folyadék eltávolítását, a húgyúti rendszer javítását, a "homok" eltávolítását, vizelethajtó hatású, segít különböző urológiai betegségekben (hólyaghurut, urethritis, nephritis stb.)

 • Megelőzi és rehabilitálja a neurológiai és izombetegségek állapotát felnőtteknél és gyermekeknél (idegrendszeri károsodás, születési trauma utáni állapotok)

 • Segít a sérülések rehabilitációjában és a mozgásszervi rendszer számos betegségének korrekciójában

 • Megakadályozza a perifériás keringési zavarok kialakulását (artériás és vénás rendszerek)

 • Hozzájárul a bőr állapotának javításához betegségek és sérülések esetén (dermatitis, ekcéma, égési sérülések), valamint a körmök és a haj erősítéséhez, helyreállításához.

 • Beindítja az anyagcsere helyreállításának és az endokrin rendszer javításának folyamatát, megelőzi a pajzsmirigy túlműködését, az elhízást

 • Segít a fizikai görcsök, szűkületek (izom, érrendszeri) megszüntetésében. Energia-információs szinten közreműködik az energiablokkok, a szövődménymentes születési sérülések (beleértve a perinatális időszakban keletkezett sérüléseket is) és ezek következményeinek megelőzésében és feloldásában.

Javaslatok a KFSZ "BUKOVICHKA" használatához:

A biomező védelmére és az érzelmi állapot harmonizálására született, a rosszindulatúsággal érintkezve ez a KFSZ azt nem tükrözi,  hanem egyszerűen nem engedi be a felhasználó mezőjébe.

A KFSZ használata segít abban, hogy félelmek nélkül, a világ és az események világos érzékelésével kijussunk a „ködből a napfénybe”, és segít feloldani a környező világra (Istenre, más emberekre stb.) vonatkozó igényeket. .)

Univerzális eszköz sérülések, műtétek utáni rehabilitációhoz, krónikus betegségek terápiájához.

Szükséges cukorbetegség esetén, az egészség megőrzése érdekében. pl. gyermekeknél

Nagyszerűen beilleszthető szanatóriumok, gyógyfürdők egészségjavító protokolljaiba és programjaiba, otthoni gondozásba felnőtteknél és gyermekeknél is születéstől kezdve.

Várandóság alatt a nőknek különösen ajánlott, hogy csökkentsék a perinatális időszakban, a szülés során bekövetkező sérülések valószínűségét (különösen császármetszés esetén)

Hasznos  fürdőzéshez használni, mert méregteleníti, gyógyítja és megfiatalítja a bőrt

Univerzális korrektor a fellendítéshez, különösen akkor, ha úgy érezzük nincs választási lehetőségünk, vagy nem érezünk elegendő energiát a változtatáshoz.

Bármilyen KFSZ el kombinálható, különösen  : KFSZ2, KFSZ10, KFSZ11, Amarant, Balance, Varvarian kulcs, Gepavita, Danilova tó, Hósszú élet, Szerbia gyöngye, Egészséges tüdő, Élet forrása, Gyógyító helyek1 és 2, Kozák kulcs, Egészség kulcsa 1 és 2, Gobi Kod, Mamma, Neurovita, Nefrit, Szent tó, Orlovi erdő, Felszabadító, Paraszkeva, Petrovocska, A lélek ébredése, Rapa, Mozgás szabadsága, Élet tavasza

Víz strukturálási idő - 10 perc.

Attachment (43).jpg

KFSZ  "Varvarin kulcs" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a különböző gyulladásos, bakteriális és gombás betegségek megelőzéséhez és korrekciójához.

Általános gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása elősegíti a nők és férfiak reproduktív rendszerének különböző gyulladásos betegségeinek megelőzését és kijavítását.

Elősegíti az immunitás erősítését és fenntartását,  a légutak erős fertőzöttségének gyorsabb helyreállítását, amikor megjelenik a betegség első tünete.

Elősegíti a magnézium (Mg) nyomelemének asszimilációját, amely biztosítja a szervezetben található különféle létfontosságú folyamatok fiziológiai működését (különösen idegi, kardiovaszkuláris, csont- és emésztőrendszerekben).

Elősegíti a foszforsav- és szénhidrát-anyagcserét.

Elősegíti az enzimreakciók helyreállítását (az emésztőrendszerben, a májban, az epehólyagban).

Elősegíti a regenerációs folyamatok szabályozását és a szövetek és szervek sejtjeinek megújítását, a vitaminok és ásványi anyagok asszimilációját.

Elősegíti a  különböző felsőlégúti betegségek korrekcióját és megelőzését, a köpet kifolyását és kiválasztását a tüdőből.

Elősegíti az agyi struktúrák diszfunkciója (hipotalamusz, agyalapi mirigy, epiphysis) helyreállítását, az endokrin rendszer helyreállítását.

Segít megszüntetni a "száraz szem" szindrómát, enyhíti a számítógép melletti hosszantartó munka által okozott görcsöket, pozitívan befolyásolja a szem üvegtestét, hatásos a szürkehályog esetén.

Elősegíti a vegetatív és vascularis disztónia enyhítését, helyreállítja az erek rugalmasságát, csökkenti az erek elvékonyodását és megakadályozza a trombózis kialakulását.

Segíti a köröm, a bőr gombás megbetegedéseinek helyreállását és megelőzését, beleértve a fejbőr seborreáját, hozzájárul a körömlemez gyorsabb helyreállításához, kifejezett gombaellenes hatást fejt ki.

A "Varvarin kulcs" KFSZ-szel strukturált víz ajánlott a házi készítmények (savanyúságok, marinátok stb.) elkészítéséhez, a  savanyúságokat egész télen frissen tartja, a zöldségek erősek és ropogósak maradnak.

A KFSZ hatékonyan használható háziállatok  számára (macskáknak, kutyáknak, papagájoknak stb.), és az állattenyésztési ágazatban is, különösen az állatok első kihajtásakor, a tehenek szállításakor.

A gombás kórokozók jelenlétében javasolt a "Varvarin kulcs" és az 1. és 2. KFSZ hosszú távú kombinált alkalmazása. A szájüreg és az íny nyálkahártyáinak betegségeivel a KFSZ "Varvarin kulcs" és az  "Egészséges fogak” használata lehet eredményes.

A "Varvarin kulcs" KFSZ-re a Varvarian kulcs forrásvizének a polarizációját kódolták. A víz rugalmasságának varvarin-kulcsról történő polarizációját írják. Ez a híres forrás Pereslavl-Zaleski város mellett,, Jaroszlav régió közelében található. A Varvarin  kulcs, az Alexandrov-hegy, a Szin-kő és a Plescsejev-tó együttesen egy egyházi komplexumban szerepel, amely az ősi szláv istenségnek, Jarilnak van szentelve.  

A Varvarian  kulcs szent helynek számít, ezért csak a tiszta gondolatokkal és szándékkal szabad végezni a munkát a KFSZ-szel!

Варварин Ключ.jpg

KFSZ  "VELIKORETSKY" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul:

 • az egész szervezet funkcionális állapotának teljes helyreállításához, a védőerők erősítéséhez és az immunitás növeléséhez

 • a metabolikus folyamatok helyreállításához, a só – víz – ásványi anyag háztartás egyensúlyához (javítja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását a szervezetben).

Jótékony hatással van a szív-érrendszerre (javítja, megerősíti a szívizmot, segít megelőzni szívinfarktust, a szív gyulladásos betegségeit, a szívritmuszavarokat)

Segíti:

 • az idegrendszer állapotának összehangolását, enyhe nyugtató hatású, enyhíti a traumatikus helyzetek érzékelését, lágyítja az érzelmi kitöréseket

 • a vér és a nyirok cirkuláció normalizálódását, a test méregtelenítését, növeli az oxigénellátást (a szervezet oxigénnel való dúsulását)

 • a felső légúti légzőszervek funkcionális állapotának javítását, a hörgők és tüdő gyulladásos betegségeinek gyógyulását

 • az izomrendszer erősítését, fejlődését

 • az izomtömeg térfogatának növekedését a kardio terhelhetőséget testedzés, testmozgás során

 • a látás normalizálódását az oculomotor és intraocularis izmok funkcióinak helyreállításával, javítva az artériák, arteriolák és kapillárisok teljesítményét; használható a retinális leválás megelőzésére.

CFS "Velikoretsky" jól működik kölcsönhatásban KFS 9, 18, 19, Amarant, Gyógyító helyek, Gyógyító helyek 2, Növények és állatok, Természetes antibiotikum, Beauty factor, Fekete hegy, Hegyi oltár, Lhassa, Arany homok, Fiatalító alma, Erős víz, Szent barlang , Élet szabálya-1 ,Élet szabálya-2 ,Nefrit, Indi lapokkal.

A Velikoretsky” és a „Balance”, nagyon hatékony hatást gyakorol a hasnyálmirigyre 2-es típusú cukorbetegség esetén.

Figyelem: a víz strukturálása minimum 55 perc legyen.

veliko.jpg

KFSZ  "Tűz ajándéka" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szervezet belső memóriájának szinkronizálására és erőteljes energia-információs védelem felépítésére tervezték. Segít ellenállni a bizonytalanságot keltő külső tényezőknek és azoknak a külső kaotikus jelenségeknek, amik az emberi elmére, testre és energiainformációs mezőkre negatívan hatnak.

Felébreszti a test belső genetikai memóriáját és összhangba hozza a központi idegrendszer aktivitásával, szinkronizálódik az ember biológiai mezejével és beilleszti azt az univerzum energiainformációs rendszerébe, nagymértékben javítva ezzel ezt a magas rendű kapcsolatot. Hozzáférést tesz lehetővé új, magasabb szintű védelmek kiépítésére.

Testi szinten célja a légzőrendszer különféle betegségeinek megelőzése és korrekciója, különösen járványok idején.

További segítségként és támogatásként szolgál a nem specifikált diagnózisokhoz a gyógyszerek mellé, súlyosan beteg embereknél, hosszan tartó betegségek esetén.

Hozzájárul az illetéktelen energiainformációs invázió eltávolításához és semlegesítéséhez, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy negatív hatást gyakoroljanak az egészségre és az energiaállapotra;

Segít megszabadulni az energetikai kötelékektől, megtisztíthatja a gondolatokat, és átalakítja azokat a szeretet és a hála szándékává;

Segít létrehozni egy erőteljes egyéni energiarendszert a test védelme érdekében.

Segít a különféle típusú pszichológiai függőségek (alkoholizmus, dohányzás, túlzott étkezés, kábítószer-függőség) súlyos állapotainak megszüntetése érdekében végzett összetett munkában.

Segít különféle terek és helyiségek tisztításában.

Segít az ősi vonallal való munkában, a keletkezéshez való visszatérésben, a genetikai emlékek felélesztésében .

A Tűz ajándéka KFSZ segíti az emberi test,elme és szellem mint  nyitott biológiai és energia-információs rendszer megtapasztalását, ami elválaszthatatlanul kölcsönhatásba lép a környezetével, de a környezetet kiterjesztve az egész univerzumra és kiegészítve az emberi szervezet több millió éves evolúciós tapasztalatához való hozzáféréssel.

 A KFSZ-szel végzett rendszeres munkával az emberi test jól működő, érzékeny rendszerré, a biomező erőteljes energiapajzsgá válik.

A Tűz ajándéka KFSZ-en a Perun, Ra és Ar kozmikus energia csatornáit égő módban rögzítették.

A víz struktúrálásának ideje körülbelül 15 mp.

KFSZ  "GOBI KÓD" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiváló stressz esetén, és a társadalmi nyomás okozta bezárkózás esetén.

Idegi és fizikai kimerültség esetén, depresszió, és egyéb hosszú távú pszichológiai diszharmónia esetén jó szolgálatot tesz a komplex terápiában

Erősíti az immunrendszert, így többek között a szezonális megbetegedések kivédésére vagy könnyedebb lefolyására is alkalmazható.

 Sportolók és fizikailag aktív emberek számára jól használható.

Elengedhetetlen a több műszakban, vagy váltott műszakban dolgozóknak, és az időzónákhoz alkalmazkodóknak, vagy akinek bármely más ok miatt felborult a bioritmusa.

Mindenki számára hasznos aki emelni akarja a személyes fejlődés szintjét, meg akarja ismerni önmagát. A pozitív személyiségvonásokat erősíti.

Használati javaslatok :

A Góbi Kód KFSZ kombinált használata növeli a szervezetre gyakorolt ​​pozitív hatásokat az energiavédelem, az életerő helyreállítása és a létfontosságú energia fokozása érdekében.

Kompatibilis a korábban kiadott KFSZ-ekkel, különösen ajánlott a KFSZ "Győztes", "Erős víz", "Camerton", "Indi", "Harmonia", "Lhasa", "Hegyi oltár." Szent barlang"

Struktúráljon vele vizet és hordja magánál, különösen barátságtalan konfliktusoktól terhelt közegben.

Használja a helyreállító és meditatív gyakorlatoknál és sportolás során

Struktúrálási idő idő:  legalább 4 óra.

KFSZ  "Győztes" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat!

 • Elősegíti az intellektus, a szellemi erő és az érzelmi összetevők közötti kölcsönhatás lehető legnagyobb feltárását.

 • Elősegíti a különböző időtartamú és intenzitású fizikai stressz okozta kimerültség oldását

 • Elősegíti a fizikai erő komplex helyreállítását és az érzelmi szféra harmonizációját

 • Fokozott stressz esetén is segít megőrizni a fizikai erőnlétet és aktivitást

 • Segíti a keringési rendszer normalizálódását ezáltal növeli a tartós terhelhetőséget

 • Eredményes a szív- és érrendszeri, légzőszervi, idegrendszeri, endokrin rendszeri betegségek megelőzésében

 • Fokozza az agyműködést minden korosztály számára így hozzájárul a hosszú harmonikus élethez.

 • Segít megőrizni az érzelmi stabilitást fokozottan stresszes helyzetekben ( pl.: vizsgák,versenyek, konfliktusok, érzelmi mélypontok, válsághelyzetek)

 • Fokozza az intuitivitást, az érzékenységet a megérzéseket így elősegíti a környezettel és más emberekkel való összehangolódást

 • használatával megteremtjük saját energetikai egyensúlyunkat és hatásosan véd  az energetikai támadásoktól

Főként a  Bayarhongor goalak (Mongólia) Shargalzhut egyik termálforrásának  polarizációját tartalmazza

A KFSZ GYŐZTES 1, 3, 4, 7 energiaközpontra hat elsősorban.

Különösen ajánlott  hivatásos sportolóknak,  aktív sportolóknak és mindenki számára, akiknek

tevékenysége nagy fizikai és érzelmi stresszel jár, vagy akinél érzelmi illetve életválság alakult ki.

A test gyors és összetett helyreállításához ajánlott kombinálni az Erős Víz KFSZ -szel.

A víz strukturálásának ideje - legalább 20 perc.

KFSZ  "Spanyolország kincse" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a mozgásszervi rendszer fejlesztéséhez, a bronchopulmonáris (légzőszervi), nőgyógyászati, urológiai, bőrbetegségek megelőzéséhez és korrekciójához.

Elősegíti a mozgásszervi megbetegedések megelőzését és korrekcióját, beleértve a gyulladásos betegségeket is (artralgia, ízületi gyulladás, artrózis, köszvény, coxarthrosis, epicondylosis stb.) És az ízületi porc disztrófiájával (osteochondrosis), és az életkorral összefüggő degeneratív betegségeket (csontritkulás)

Szív- és érrendszeri betegségek esetén is ajánlott, segít enyhíteni a fájdalmat, csökkenti a vérnyomást, helyreállítja a pulzusszámot.

Elősegíti a légzőrendszer funkcionális állapotának helyreállítását a felső légutak, a hörgők és a tüdő számos betegségében.

Fontos láncszem az átfogó rehabilitációs programban az ENT-szervek korábbi, eltérő természetű betegségei után: gyulladásos, bakteriális, vírusos (beleértve a tüdőgyulladást, ARVI, COVID-19 stb.)

Elősegíti a nyálkahártya ödémájának kiküszöbölését, a hörgők és a bronchiolák görcsének enyhítését a bronchiális asztmában a remisszió és súlyosbodás során.

Elősegíti a nemi szervek gyulladásos, fertőző, vírusos megbetegedéseinek megelőzését és korrekcióját. Ideértve az immunitás csökkenésével, a személyes higiénia szabályainak be nem tartásával, a nőgyógyászati ​​eljárások következtében bekövetkező pH megsértésével járó nem specifikus betegségeket.

Elősegíti a férfiak és nők vizeletrendszerének, széleskörű urológiai betegségeinek (vese, húgycső, hólyag, húgycső) megelőzését és korrekcióját, beleértve hipotermiával, ülő életmóddal, keringési rendellenességekkel, nyirok torlódásokkal kapcsolatos problémákat  a kismedencei szervekben.

Segít helyreállítani a sav-bázis egyensúlyt és a víz-só egyensúlyt, segít enyhíteni az ödémát bármilyen patológiában.

Segít enyhíteni a stresszt, a depressziót, megszüntetni az álmatlanságot, hatékony az idegi kimerültség esetén.

A bőrbetegségek - dermatitis, ekcéma, pikkelysömör, neurodermatitis, pattanások, sebek, vágások (beleértve a gyulladásos összetevőket is) - helyreállítására irányul.

Segít megerősíteni a csontokat, fogakat és körmöket.

Elősegíti a bőr megújulását és fiatalítását azáltal, hogy helyreállítja a bőr különböző rétegeinek vérellátását (a kozmetológiai és plasztikai sebészeti alkalmazások széles skálája)

A Spanyolország Kincse KFSZ kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen a következőkkel: Mozgás szabadsága, Bogurajszi, Főnix, Paraszkeva, KFSZ 3, Szövetség, Neurovita, Varvarian kulcs, Egészséges tüdő, Extra lor, Allergia, Kamerton, Szépség faktor, KFSZ 19, KFSZ 10, KFSZ 5,

A betegség remissziója és súlyosbodása során - például a bronchiális asztmában - ajánlott inhalációkat végezni KFSZ – el strukturált vízzel vagy gyógyszerekkel.

Fontos a megfelelő mennyiségű  strukturált víz fogyasztása, az energia szivattyúzás, KFSZ – el fürdés, zuhanyozás, és a kozmetikumok, pl a tusfürdő testápoló struktúrálása.

Jól használható komplex kezelési programokban, valamint a fizikai rehabilitáció hatékonyságának növelése, gyorsítása érdekében, műtétek és sérülések után, beleértve a sportorvoslásban

Használatának kezdetén előfordulhat a mozgásszervi megbetegedések tüneteinek súlyosbodása. Ezesetben átmenetileg csökkenteni kell a korrektor használatának intenzitását és más ezen betegségekre ható KFSZ – et is érdemes ekkor használni ( pl Mozgás szabadsága, KFSz 10 ) Ebből adódóan fontos a fokozatosság betartássa.

Ajánlatos kozmetikai és gyógyászati ​​krémeket, kenőcsöket, különféle higiéniai termékeinket struktúrálni és külsőleg bőrre illetve zuhanyzáshoz bőrápoláshoz vagy helyi alkalmazásra felhasználni.

Házi SPA tevékenységekhez is kiválló (sófürdők, iszapkezelések, kozmetikai maszkok és pakolások, aromadiffúzorok, sóbarlangok stb.)

Egészségfejlesztő gyakorlatokhoz nagyon jól használható (légzési technikák, jóga, qi-gong, wushu)

A Spanyolország Kincse KFSZ a  Salinas de Torrevieja (Spanyolország) rózsaszínű tó vizének polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálási ideje a Spanyolország kincse KFSZ – nél - 4,5 óra.

KFSZ  "Extra Lor" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energia Információs szinten hat a következőkre: 

- Segít megelőzni a különböző eredetű felső-és alsó légúti szervek megbetegedéseit / fül, orr, szájüreg, nyelőcső, gége, tüdők / :  vírusos, bakteriális fertőzés, súlyos akut légzőszervi szindróma, influenza, fülgyulladás, nátha, antritis, orrpolip, torokfájás, hörghurut és egyéb hurutok, torokgyulladás, mandulagyulladás stb. akut vagy krónikus stádiumban

- Elősegíti a különböző kórokozók (vírus, staphylococcus, streptococcus, gomba stb.) által okozott fertőző betegségek okozta süketség helyreállítását-  Segít csökkenteni  a felső-és alsó légúti szervek  betegségei által okozott tüneteket  / nyálkahártya ödéma, izzadás, köhögés stb /- Elősegíti a gyorsabb felépülést a betegségek után
- Segít megszabadulni az orrdugulástól különböző  allergiák esetén  / szénanátha, arcüreggyulladás, orrmelléküreg-gyulladás stb.)
- Hatékony eszköz az esetleges szövődmények megelőzésére, amelyek az egyes szervrendszerek különböző súlyos betegségeit okozzák
- Elengedhetetlen segítője a szervezet védekező rendszerének  szezonális betegségek és járványok idején (pl infulenza).

 

Az "Extra Lor" KFSZ-en célszerű strukturálni az ivóvizünket, a folyékony gyógyszereket / orrcsepp, torok inhalálására szolgáló oldatok, szirupok, főzetek stb./

 

A KFSZ-re egy mongóliai termálforrás polarizációja van kódolva / Sargalzsut, Bajanhongor aimag /. A víz szilíciumban gazdag. 

NORVÉGIA REJTÉLYE KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGSZÜNTETI A PUSZTÍTÁSOKAT AZ INFORMÁCIÓS MEZŐBEN,

NÖVELI A BIZALOM ÉS A STABILITÁS BELSŐ ÉRZÉSÉT, TÁMOGATJA AZ ÉLET ÚTJÁT -

ÉLETFOLYAMATOKAT AZ EGÉSZSÉG TERÜLETÉN

A szeliai Szent Szunniva (az első norvég szent) barlang kútjából származó víz polarizációját rögzítették a KFSZ – en. /Fr. Selja, Norvégia/

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 12 perc.

 • Elősegíti a mentális tisztaság növekedését, kitisztul a homályos tudat, és elindul az agyi struktúrák könnyű helyreállási folyamata - információs szinten.

 • A tudatalatti mély szintjeit érinti, ahol a jelenlegi létezésből vagy múltbéli inkarnációkból fakadó nehéz érzelmek és összetett pszichológiai élmények rejtőznek, ahol a mentális védekező mechanizmusok gátolják a tudatos megértést.

 • A felhasználó traumatikus attitűdjeinek és programjainak megtisztítására összpontosít, mint például a félelem, a bűntudat, a különféle természetű önpusztító hajlamok.

 • Feltárul az érzékelés új horizontja és a tudat lehetőségei, bizalom ébred a Lélek örökkévalóságában, a testi haláltól való félelmet pozitív energiaárammá alakítja, ami ezáltal támogatja az életet. A mindennapi életben többször hangzik el majd az „Én az életet választom” kifejezés.

 • Segít észrevenni, hogy személyes világunk mennyire megtelik színekkel és életerővel, növekszik az örömérzet.

 • Elősegíti az energiaközpontok (csakrák) elzáródásának feloldását, helyreállítva azok teljes működését

 • Segít megszabadulni az információs mezőnkben levő pusztító hatásoktól , megértjük személyünk sértetlenségét, vagyis megőrizzük és integráljuk lelki tisztaságunk és érintetlenségünk.

 • Stimulálja a spiritualitásának ébredést és elősegíti az őszinte hit kialakulását.

 • Az energetikai harmónia felélesztésére szolgál, erősíti az akaraterőt, és segít koncentrálni az energiaforrásokat és a potenciált a célok eléréséhez.

 • Erősíti a képességeinkbe vetett bizalmat, lehetővé teszi, hogy kialakítsuk magunkban a belső támogatottság, és a személyes méltóság érzését.

 • Megfelelő, helyes (igaz) útmutatást kapunk, ami arra késztet, hogy magabiztosan kövessük a választott életutat.

 • Felébred a tudatos hála érzése és megértjük ennek – mint a gyors pozitív átalakulások kulcsának - fontosságát az életfolyamatokban.

 • Gyógyulnak a mentális traumák, elősegíti a megszabadulást az energetikai „héjtól” – a múltbeli tapasztalatok súlyosságától.

 • Áldott energiával telíti a szív energiaközpontját, megtölti hittel és szeretettel, harmóniát és békét hoz a Lélekbe, megtöltve az embert az Isteni szeretet fényével.

 • Feloldódik a Lelket beborító illúziók és tudatlanság fátyla, elősegíti a Lélek különböző inkarnációiból származó tapasztalatainak megélését és elfogadását, a szeretettel való gazdagodás és telítődés érdekében.

 • Jósággal és szentséggel tölt el , magas frekvenciájú energiával és érintetlen tisztasággal táplál, feltárja a tudatot saját jó cselekedeteinek irányába, erősíti a megkülönböztetés képességét / a jót a rossztól / ezáltal a figyelmet a helyes tettek irányába fordítja. 

 • Korlátlan lehetőségeket és kilátásokat tár fel egy olyan jövő megteremtésére, amelyre a Lélek törekszik, és amelyben maradni akar.

 • Fokozza és összpontosítja a figyelmet, segít, hogy minden ami az életben szükséges a megfelelő sorrendbe kerüljön a helyére, helyreállítva a harmóniát mind a környezeti térben, mind az általános életvitelben

 • Lehetőséget ad arra, hogy „leföldeljünk”  - stabilitást és szilárdságot szerezzünk

 • Támogatja az immunrendszert és támogatja az „élet áramlását” – az egészség tartományában zajló létfontosságú folyamatokat, aktiválva a szervezet tartalék képességeit és erőforrás-erőit.

 • Csökkenti a fizikai és szellemi fáradtságot, egészséges optimizmust és tiszta gondolkodást biztosít

 • Az egészség területén segíti a mozgásszervi rendszer erősítését, beleértve az ízületeket és a gerincet

 • Segíti az agyi aktivitás energiafunkcióinak növelését és elősegíti az új idegi kapcsolatok kialakulását

 • Támogatja a hallás helyreállítását testi és lelki szinten egyaránt, segíti a figyelmes és a tudatos hallás képességének fejlesztését, vagyis tudatosan, tisztán észlelni, amit valaki mond, és nem saját verzióban értelmezni.

 • Elősegíti az egészséges haj- és körömnövekedéshez szükséges fontos mikroelemek szervezet általi felszívódását

 • Segít megerősíteni a fogzománcot és megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, megelőző asszisztensként működik a száj egészségének megőrzésében

Javaslatok a KFSZ Norvégia rejtélye  használatához :

 • Támogatást nyújt a mély érzésekkel és érzelmi feldolgozással járó komplex belső munka elvégzéséhez. E folyamat után az ember „bónuszokra” számíthat új életutak és lehetőségek felfedezésére, valamint az érzelmi és energetikai stressz súlyosságától való megszabadulás révén a lélekállapot enyhülésére. Az élet ezután könnyebbé válik. Fontos, hogy rendszeresen végezzünk általános takarítást a tudatalatti részekben.

 • A funkcionális állapot korrekciója során fellép a felgyülemlett tehertől való megszabadulás érzése, a jövőbeni kedvező események előérzete. Javul a hangulat, - mintha egy ünnep előestéjén lennénk, és a varázslat várakozása lebeg a lélekben. Akár az újévi várakozás. Világossá válik: a közelgő változások nemcsak, hogy pozitívak lesznek, hanem annál is sokkal jobbak, mint ahogy azt el tudjuk képzelni

 • Javaslat: Érdemes egy 21 napig tartó intenzív használati ciklust alkalmazni. Minden nap nagyjából ugyanabban a napszakban 10-15 perc alatt az összes csakrán haladjunk végig /lentről felfelé/ mindegyiknél pár perces pumpáló mozgással.

 • Értékes eszköz a pszichológussal és pszichoterapeutával folytatott átfogó munkához, valamint a különféle meditációs gyakorlatokhoz, amelyek célja a pszichés traumák felismerése, megvizsgálása és gyógyítása.

 • Hasznos a KFSZ használata esti zuhanyozáshoz egy fárasztó nap után, hogy lemossuk a felgyülemlett energetikai „szennyeződést” és a fizikai fáradtságot.

 • Használata javasolt fizioterápiás eljárásokhoz, amelyek célja a mozgásszervi rendszer és a hallószervek egészségének javítása

 • Hasznos a fogkrém és szájvíz KFSZ -el való strukturálása a mindennapi ápoláshoz és a fogak és ínybetegségek megelőzéséhez, valamint a fogzománc erősítéséhez.

 • Tökéletes ház, lakás takarításhoz, a lakótereink hatékonyabb takarítása és a kedvező energiainformációs légkör kialakítása érdekében.

 • Tandem KFSZ -ek létrehozásakor válassz olyan témákat, amelyek harmonikusan illeszkednek egymással, és bátran kísérletezz a korábbi KFSZ -kel is.

bottom of page