top of page

KFSZ  "HÁLA" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energia információs szinten hat!

Támogatja az erőteljes testi-lelki gyógyulást, eltávolítja a jogosulatlan energiahatásokat és az információs programokat.
Hozzájárul az idegfeszültség, az irritáció, a fáradtság és a stresszes helyzetek gyorsabb feloldásához.
Megszünteti a depresszív állapotot.
Segít a felhasználónak a harmónia, a szeretet, a nyugalom, a béke elérésében és fenntartásában.

Hozzájárul az agyi féltekék harmonizációjához, a kreatív és szellemi potenciál felfedéséhez, a felhasználó rezgésszintjének növeléséhez, az intuitív gondolkodás és hozzáállás kialakulásához.

Segít a társadalomban, a családban felmerülő konfliktusok megszüntetésében, a kommunikáció új szintjének elérésben.  Kommunikációnk az elfogadás, a hála és a szeretet állapotából történik.
Támogatja a belső erőforrás elérését.
Segít teljesíteni az álmokat és vágyakat.

A "GRACE" KFSZ ajánlott:

Mindazoknak, akik szellemi és fizikai gyakorlatokkal foglalkoznak.
Annak, aki az energiáinak és a rezgéseinek a magas szintjét kívánja élni, és fókuszáltan megélni a jelent.
Az élet minden területének összehangolására.
A depresszióból és az erősen stresszes állapotokból, és konfliktushelyzetekből való kilábaláshoz, a belső béke megtalálásához.

A "GRACE" KFSZ –en  rögzített polarizáció : a Radonezhi Szent Sergius  forrása (Gremyachiy kulcs). Malinniki, Sergiev Posad kerület, Moszkva régió; az anyja Kazan ikonjának forrása, p. Radonezh, Sergiev Posad kerület, Moszkva régió;forrás Savva Storozhevsky, Sergiev-Posad.

A „GRACE” KFSZ víz struktúrálási ideje  legalább 2 óra.

Благодать.jpg

KFSZ  "AZ ÉLET TAVASZA" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A testet és a szellemet egymással összhangban a fiatalításra hangolja és az hosszú aktív élettartamhoz igazítja.

Elősegíti a mély fiatalító folyamatok elindítását, amelyek jelentős pozitív hatással vannak az egészségre

Serkenti a test sejtszintű fiatalítását, kezdve az egyes sejtek élettanilag helyes működésének helyreállításával - energiasejt-terápia

Segít növelni az idős emberek sejtjeinek funkcionális potenciálját az aktív hosszú élettartam érdekében. Támogatja külső - belső fiatalság állapotának megőrzését.

Az életkorral kapcsolatos nemkívánatos változások megelőzésének és a lehetséges betegségek kialakulásának megelőzésére szolgál.

Célja az emberi bioenergetikai rendszer helyreállítása, megőrzése és harmonizálása, minden energiaközpont aktív munkájának fenntartása minden életkorban

Segít megbirkózni az információk sokféleségéből adódó agyi túlterheléséből fakadó fáradtsággal

Támogatja az erőnlétet és a  gyorsabb regenerációt az erős fizikai aktivitás és a dinamikus sportolást követően.

Célja a saját fibroblasztok - a saját kollagén és elasztin előállításáért felelős fő sejtek - termelésének stimulálása

Hozzájárul egy egyedi energiainformációs program elkészítéséhez melynek célja a meglévő negatív változások korrekciója, az élet meghosszabbítása és az öregedési folyamatok lassítása, felfüggysztése.

Enyhíti az öregedés enyhe és hangsúlyos elsődleges külső jeleit, segíti a bőr, a haj és a körmök táplálását belülről, javítja a vitaminok, ásványi anyagok és biológiailag aktív anyagok felszívódását

Fokozza a vitalitást, a hangulat növekedését, harmonizálja az érzelmi hátteret, megteremti az ifjúság érzésének belső hangulatát.

Segít hogy az  életet a feltétel nélküli szeretet, hűség, odaadás állapotában éljük, a gyűlölettel, a haraggal ellentétes energiákban.

Elősegíti a vágyak teljesülését

Ajánlások Az Élet tavasza KFSZ használatához:

Ezt a KFSZ – t minden lehetséges módon érdemes használni: - igyon vele strukturált vizet, végezzen energia szivattyúzást, viselje amikor emberek között van, zuhanyozzon és fürödjön, végezzen méregtelenítő eljárásokat, szervezzen rendszeres böjtnapokat és terápiás böjtöt, használja sportolás és fitnesz közben.

Bármely más KFSZ el jól kombinálható, különösen a következőkkel: Erős víz, Győztes, Szépség faktor, Hosszú élet, Amarant, KFSZ 6, KFSZ 7, Főnix, Szeretet, Harmónia, Boguraiszky, Lada Istennő ereje, Fiatalító alma, Kolcov Fénye, az Elme hatalma,

Karkötők közül: Kardio, Fitness, Gólya, Elbűvölő

Az Élet tavasza a Főnix KFSZ – el együtt alkalmazva egyedülállóan hatékony kombinációt hoz létre égési sérülések, sebek, vágások, horzsolások regenerációjára. Komolyabb kozmetikai és  orvosesztétikai eljárásokat követően (hámlasztás, biorevitalizáció, plasztikai beavatkozás stb) gyors rehabilitációt, és helyreállítást tesznek lehetővé.

Célszerű az ápoló kozmetikumokat strukturálni, különös tekintettel az öregedésgátló termékekre, és használjuk otthoni fürdőprogramokban (terápiás fürdők, pakolások, masszázs)

Használja meditatív gyakorlatokban, légzési technikákban a tudat tisztítására, a fizikai és érzelmi rehabilitáció folyamataiban.

Jól alkalmazhatják munkájukban például a kozmetikusok, masszőrök, kozmetológusok, oszteopaták, reumatológusok

A Ritsa Nemzeti Park (Abházia - Grúzia) Madárcsőr-vízeséséből származó víz polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálási ideje az Élet tavasza KFSZ – el 2 óra

Kizárólag energia információs szinten hat!

КФС_ВЕСНА ЖИЗНИ.jpeg

Izlandi Kék Laguna KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Reykjavík közelében található Reykjanes – félsziget Kék lagúna ( Bláa lónið ) geotermikus vizének magas ásványi koncentrációjú polarizációját regisztrálták a KFSZ – re.

Struktúrálási idő – 15 perc

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

Jól alkalmazható pikkelysömör esetén. Alkalmazásakor csökkenhet a hámlás, a gyulladásos folyamatok, az immunreakciók. Ekcéma esetén javulhat a bőr állapota, megjelenése.

 • Megfigyelhető a körmök és a haj állapotjavulása, a turgor és a bőrtónus növekedése (javulhat a dermisz és az elasztinrostok szerkezete )

 • Segítheti a lipidanyagcserét és a szív -érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzését, javulhat az erek rugalmassága

 • Segíthet felgyorsítani az idegimpulzusok átvitelét azáltal, hogy javulhat a szinoptikus átvitel mechanizmusa

 • Fokozódhat az ízületek kötő- és hámszövetének és a gerinc rugalmassága.  

 • Sikeresebben előzhetjük meg  a légzőrendszer betegségeit, hatékony lehet a "nedves" köhögés, orrfolyás megszüntetésére

 • Serkenti a fagocitózist (sikeresen tisztul meg a szervezet a kórokozóktól és a sérült sejtek maradványaitól ), növekszik a szervezet vírusokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége

 • Gyógyító energiával táplálja a szerveket (a KFSZ maga „olvassa és érzékeli” a feszültségmentesített szerveket és rendszereket)

 • Ösztönzi az elmét  a „Mindennek megvan a maga ideje”, „A pihenés olyan fontos, mint a munka” és ehhez hasonló gondolatok megjelenésére és ennek következményeként kipihentebbnek érezhetjük magunkat.

 • Emellett segíti az önmagunkba való elmélyülést, terveink higgadt őszinte elemzését : „ mit is akarok valójában? Miért? Hogyan? És milyen cselekvési algoritmust kövessek a cél érdekében?

 • Könnyű létérzékelést tesz lehetővé, párosulva minden történés bölcs megközelítésével

 • Megteremthetjük a lelki és anyagi gyarapodás előfeltételeit, jelzőjeként és előhírnökeként szolgál a változások kezdetének és az erőteljes előrelépésnek az élet útján.

 • Lehetőségünk nyílik arra, hogy önmagunkban támaszt találjunk, érett, felnőtt énünk belső magjára infantilis áldozatvállalás/mártírkodás nélkül. ( „ persze megint csak magamra számíthatok” gondolatok oldódása)

 • Fiatalság érzésünk keletkezik, fiatalossá válunk, aktiválhatjuk a test megfiatalodásának folyamatait

 • Segítségével tudatosítjuk a válaszokat a következő kérdésekre: „Kinek mit adsz és miért? Kitől mit veszel és miért?

 • Feléled az önmagunkhoz való őszinteség.

 • Helyreállítja a férfi és női energiák egyensúlyát a személyen belül, ami könnyedséghez (flörtöléshez vezet az ellenkező nemmel) , ugyanakkor öngondoskodáshoz: "Ne alkudj meg semmivel"

 • Segít abban, hogy az események menetét negatívról pozitívra változtassuk, miközben be tudjuk fogadni, hogy a helyzet megoldásának alternatív változata is lehetséges (nem úgy, ahogyan az ember maga eltervezte), pl. egy másik eseményvektor

 • Helyreállíthatjuk az „kapok-adok” egyensúlyt, támaszt és stabilizáló energiát ad minden területen - egészség, érzelmek, anyagi világ

 • Kapcsolatba lép a „Lélekkel”, megértést hoz „Isten az én szememen keresztül nézi a világot. Az isteni egy része vagyok, nincs mitől félnem ezen a világon."

 • Erőt és energiát ad a globális célok megvalósításához, az emberiség javára (nem személyes érdek)

Javaslatok az Izlandi Kék laguna KFSZ használatához:

Erős tandemet hoz létre a Kilenc gyógyító KFSZ – el. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

Gyakorlat: Egy szándék megvalósításához a következő algoritmust használjuk: Fejezzü ki a szándékot, tartsuk a kezében a KFSZ-t, kérjük meg, hogy az élet ezen területén megoldódjon ez vagy az a probléma. Üljünk nyugodtan és figyeljük meg érzéseinket. A lényeg nem a fantáziálás, hanem az, hogy megfigyeljük, milyen üzenet érkezik (gondolatok, érzések, megértés, képek - mindegyik külön-külön). Ez a gyakorlat nem csak a különösen érzékeny embereknek szól, hanem mindenki számára megfelelő, csak csendben, ellazult állapotban fontos végezni.

 • Struktúrálhatjuk vele a samponokat, körömerősítőket, testápolókat, kondícionálókat, krémeket, - beleértve a gyógyászati termékeket is.

Az Izlandi kék laguna KFSZ különösen hasznos amennyiben :

 • Keressük az élet problémáinak megoldásmódját

 • Kicsinek és jelentéktelennek érezzük magunkat, ettől elveszik az önbizalom, a támogatottság érzése

 • Ha sokszor túl sokat adunk saját rovásunkra, vagy túl sokat veszünk el másoktól

 • Az önszeretet hiánya miatt hajlamos valaki kapcsolatba lépni szinte az első megjelenő emberrel

 • Ha a körülmények és általában az élet áldozatának érezzük magunkat, intrikának vagyunk kitéve, és ezek a dolgok le is kötik gondolatainkat.

 • Méltatlannak tartjuk magunkat jobbra, hajlamosak vagyunk önmagunkat hibáztatni mindazért ami történik.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen: Nap hírnöke, Aranyhomok, Szerelem, Boldogság, Fortuna, Magnat karkötő "BULLETIN OF THE SUN", "GOLDEN SAND", "LOVE", "HAPPINESS", "FORTUNA", FSC-karkötő "MAGNAT". Piramis (háromszög) gyakorlatban jól működik a többi KFSZ – el – kéréstől függően ( pl.: Szerelem, Univerzum titkai, Nap mosolya stb )

Attachment (99).jpg

KFSZ IGAZSÁGOSSÁG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HELYREÁLLÍTJA AZ IGAZSÁGOSSÁG EGYENSÚLYÁT, SEGÍTI AZ EMBEREK KÖZÖTTI EGYETÉRÉS KIALAKÍTÁSÁT, NÖVELI A SZÁNDÉK VIZUALIZÁLÁSÁNAK HATÁSÁT

A KFSZ-en a 2023. 10.10.-i dátumhoz kötődően - a zoroasztrianizmus hagyományában a (világ egyik legrégebbi, mindmáig létező iráni vallás szerinti) a Mithrász ünnepek / Mithras a Naphoz, a nap sugaraihoz kapcsolódó isten, a mennyei törvény, az igazságosság, a rend védőszentje és őre/- energiacsatornájának polarizációját rögzítették.

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 15 perc .

 • Tartalmaz egy kommunikációs csatornát a tudat legmagasabb szintjeivel; „Ő” a legjobb mentorod; mindig minden célt és célkitűzést koordinálhatsz vele. A Felsőbb Én a cselekvések összehangolásának szintje és legmagasabb minősége, valamint a szándék, az akarat, a legjobb utáni vágy, a kreativitás és mindezek megnyilvánulása a saját életünkben.

 • A Felsőbb Erők minden döntésének elfogadását teszi lehetővé mind a saját mind a világ sorsában zajló eseményekkel kapcsolatban. Megszünteti a felhasználó belső „háborúját”.

 • Tudatosítja a dolgok rendjét. Az ok-okozati összefüggésekben, a gondolkodásban, az érzelmekben, „rendet tesz”, hogy az ember az eredendő szisztémát kövesse, és ne növelje az igazságtalanságot a káoszt (ezek növelésével nem tudja csökkenteni a karmáját)

 • Segíti az emberek közötti kiegyezést, erkölcsi és jogi határok kialakítását és megteremtését, békés megegyezésekhez vezet

 • Helyreállítja az egyensúlyt az igazságosság egyensúlyát / „ ajándék és befogadás ”,/ amikor más emberekkel, a világgal érintkezik

 • Segít megtanulni az adott szót, ígéret, (eskü)működésének szabályát. Ha szavadat adod, akkor mindig tartsd be, tartsd tiszteletben a másikat a megállapodások során ( akár barát, partner, gyermek, vagy ország stb) . Egyformán tartsd szem előtt a saját érdekedet és a másikét.

 • Szabályozási mechanizmusokat tartalmaz, pl. ahol a legmagasabb szintű igazság és igazságosság egyensúlya nem áll fenn, ott ez az energia elkezdi a helyére tenni a helyzetet, a közös ügy és érdek által egyesített folyamatok minden résztvevője számára.

 • Semlegesíti a kritikai megnyilvánulást, és üzleti irányba tereli a beszélgetéseket: ha azt szeretné, hogy a dolgok másként alakuljanak, tegyen konstruktív javaslatot, és dolgozzon a jóért, és ne folytasson „terelő beszédet”

 • Elősegíti az akaraterő, a szándéképítés és a felelősségtudat fejlődését

 • Fokozza a tanulási képességet és alázatot, elvezet annak megértéséhez, hogy mire van szükség vagy mit érdemes tanulni a célok, célkitűzések eléréséhez az élet különböző területein

 • Erősíti a szándékok vizualizálásának hatását, aminek hatására könnyebben valósul meg amit szeretnénk. Ezért érdemes felismerni, mire gondol, amikor ezzel a KFSZ - el dolgozik

 • Segíti a személyes szándékok megvalósulását, valódi vágyakat ébreszt, amelyek beteljesülését az ember lélekből szeretné, ezért egyben félhet is tőle . Ezért fontos, ha menet közben szorongás lép fel, túl kell tekintened a szorongáson, és szembe kell nézned valódi vágyaiddal.

 • Segít felismerni és megérteni saját igazságunkat, elismerni belső igazságérzetünket és e szerint cselekedni – az önfejlesztésre való tudatosság részeként.

 • Bekapcsolja és megtisztítja az összes csakrát és meridiánt.

 • Tudatosítja a személyes félelmeket további kidolgozás céljából, hogy mindenki sikeresen haladhasson tovább a személyes fejlődés útján – spirituális, erkölcsi, érzelmi vonalon egyaránt.

 • Eltávolítja azokat a tilalmakat, amelyek méltánytalanul korlátozzák az embert, és megakadályozzák külső-belső szépségének megnyilvánulását. Olyan hiedelmek feloldásával dolgozik, amelyek arról szólnak, hogy hogyan ne nyilvánuljunk meg (valaki fantáziája, nevelése, javaslatai alapján), mert ez korlátozza a személyiség szerkezetét.

 • Fizikai tettrekészség és energikus vágy ébredhet a rendrakásra az élet minden területén: otthon, egy dolgozóasztalon, papírokban, kapcsolatokban stb.

 • Segít enyhíteni az energiatúlterhelést, a szorongást, az izgatottságot, a bűntudatot, a haragot

 • Célja, hogy a túl magas és az alacsony önbecsüléssel dolgozzon. Mindkét lehetőség többrétegű problémákkal jár a felhasználó számára, ezért fontos az egyensúly és a megfelelő, mindenkitől független önértékelési állapot megteremtése.

 • Pénzáramlás nyílik a pénzügyek rendbetételére, de nem pazarlásra és szeszélyekre, hanem arra, ami igazán fontos: kezelésre, „fejlesztő” utazásra, képzésre stb.

 • Kitisztítja a finomstruktúrából az „energiatelepesek” és más alacsony frekvenciájú entitás jelenlétét.

 • Motto: A szeretet a Rend következménye. A rend a szeretet szabad áramlásának csatornája. Ha az emberben rend van, szeretet áramlik benne. Ha rend van az ember körül, akkor minden megtelik szeretettel, ha rend van a kapcsolatokban, akkor a szeretet zavartalanul áramlik az emberek között

 • Segít minden felhasználónak felismerni a legjobb potenciálját, bővíteni képességeit, és erőt meríteni terveik megvalósításához.

 • Támogatja a kreativitás minden megnyilvánulását.

 • Segít megtisztítani bármilyen karmát (ősi, személyes).

 • Dolgozik a térrel, megtölti azt arany fénnyel, kristálytisztasággal, segít kialakítani a különböző tevékenységek ideális terét  (otthon, iroda, előadás, tárgyalások, pszichológusi foglalkozások, meditáció, stb.)

 • Javítja a mozgásszervi rendszer egészségét, a mozgásszervi rendszert (feszültség-, fájdalomcsillapító hatása lehet)

 Javaslatok alkalmazási területek a KFSZ AZ IGAZSÁGOSSÁG ENERGIÁJA használatához:

 • Ahogy kapcsolatba kerülünk vele, azonnal beindul az erős energiaáramlás. Érdekes tapasztalat lehet, hogy az elején egy rövid ideig /kb 1 perc/ csak nézzük a KFSZ-t koncentrálunk rá, kapcsolódunk és hangolódunk.  Az áramlás folyamatosan körben kering fentről lefelé, szünetekkel a torok közepén, lefedi a teljes mellkasi régiót (az alsó állkapocstól a napfonatig), a szívközpontot.

 • Mindenkinek hasznos lehet alkalmazni ezt a KFSZ-t ! Belső „auditot” fog végezni, segít a test, a szív, a lélek, a tudat korrekciójában, és személyes „pszichoterapeutaként”, „orvosként”, „barátként” dolgozik. Segít átváltani egy olyan tudatállapotra, amely elvezet az erősségeid és gyengeségeid megértéséhez, és segít meglátni és értelmezni azt, ami korábban láthatatlan vagy érthetetlen volt. Minden esetben megtalálja azt, amivel az egyes felhasználóknak dolgozniuk kell!

 • Különösen fontos azoknak, akik „elvesztették” a szívüket. Ez az energia segít felemelkedni a „padlóról” a „nagyszerű vagy, meg tudod tenni ” szintre! Menj és tedd meg, sikerülni fog!”

 • Használhatjuk egy vágy beteljesítésének folyamatában. A KFSZ használata olyan emberekkel való találkozást segíti elő, akik segítenek megvalósítani ezt a vágyat.

 • Ha spirituális tanítóra, mentorra, jó tanárra van szükséged valamilyen szakmában, vagy tantárgyban akkor a KFSZ-t a kezedben tartva a  Mitra energiájához kell fordulnod és kérned kell.

 • Nagyon hasznos minden politikusnak és kormánytisztviselőnek a tisztességes/ebb/ szakmai úthoz

 • Fontos a katonaság számára, mert számukra a rend, a fegyelem és a felelősség a legfontosabb

 • Kiváló eszköz pszichológusok és segítő szakemberek számára

 • Segíteni mindenkinek, aki rendszerben és logikusan szeretné megszervezni és megvalósítani vállalkozását,/ bármilyen szintű és léptékű vállalkozást/

 • Kiváló amulettként szolgál az egész család számára

 • Ha igazságtalanul bántak velünk, kezdjük el alkalmazni a KFSZ-t figyelve a gondolatainkra és a helyzet nagy eséllyel tud tisztázódni, akár büntetések, retorziók nélkül.

 • Fokozottan legyünk tudatosak és figyeljünk a testünkre miközben a KFSZ-el dolgozunk. Szánjunk időt, találjunk alkalmat a lazításra, figyeljük érzelmeinket, gondolatainkat, a fizikai érzeteket. A KFSZ minden szinten működik a szervezetben. Megjelenhetnek: testi-lelki fájdalmak, negatív gondolatok, érzelmek (pl.:harag). Ilyenkor át kell engedni az irányítást, és amennyire lehetséges számunkra, bízni kell a folyamatban. A legfontosabb megérteni, felismerni, elengedni, megbocsátani. A folyamattal a probléma gyógyulni kezd.

 • Végezd el az önszabályozási technikát: Vedd magadhoz a KFSZ-t. Relaxálj. Amikor egy speciális tudatállapotba lépsz, hallgass a testedre, és hagyd, hogy öngyógyuljon, ha pedig a test mozogni akar, akkor hallgass rá és engedd mozogni. A KFSZ energia hatására a test akár aktívan mozogni kezd, mintha manuálisan (vagyis egy másik ember kezek segítségével) kezdené  irányítani, az energia fentről lefelé halad a test hátsó felületén, majd alulról felfelé az elülső felület mentén, és így végez több ciklust. Hagyd, hogy a folyamat magától fejeződjön be.

 • Használhatjuk az alternatív gyógyításban, meditációs technikákban az állapot harmonizálására. Tapasztalt felhasználóként egy Igazság korrektort alkalmazhatunk regressziós technikákhoz. Segít olyan kulcspontokba érkezni, ahol az események alternatív ágai kialakulnak. Ugyanakkor kapcsolatot épít a jelennel a folyamat alatt és jelen időre vonatkozó képek, javaslatok, ajánlások érkeznek.  

 • Ha szükséges, használhatjuk tandemben, kombinációban más, korábban kiadott KFSZ -el.

Attachment - 2024-01-18T123156.469.jpg

KFSZ SZIMMETRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORRIGÁLJA A DESTRUKTÍV VISELKEDÉSI ALGORITMUSOKAT, ERŐT ÉS LEHETŐSÉGET AD AZ ÉLETBEN VALÓ SZIMMETRIKUS MEGNYILVÁNULÁSHOZ, A POSZTTRAUMÁS STRESSZ MEGSZÜNTETÉSÉN DOLGOZIK.

A KFSZ -re a Krasznojarszki régióban található Manai-hegység barlangjainak a föld alatt elhelyezkedő tó-együttes vizének polarizációját került felvitelre.

A víz strukturálásának ideje - 15 perc.

 • Feltölti a lap használóját aktivitással, kreativitással, könnyedséggel, örömmel, az élet örömével, a saját testünk elfogadásának, valamit a testünk megélésének érzésével. Lehetővé teszi a saját ritmusunkban történő létezést és az élet helyes áramlásának érzését.

 • Inspirálja a fényes jövőbe vetett hitet, feltárja a felhasználó előtt az igazi álmait és a valós vágyait, kilök mindent, ami romboló, „elvágja” a negatív gondolatokat, valamint a beteljesületlenségből fakadó sajnálatot, ily módon hozzájárul a felhasználó energiájának megőrzéséhez.

 • A lap, a KFSZ használóját szinkronizálja a természeti, a kozmikus és a geofizikai ritmusokkal az agyi biopotenciálok ingadozásain és az univerzális kozmikus kódok aktiválásán keresztül, amelyek tartalmazzák a természeti objektumok térbeli és időbeli szerveződésének alapvető információs programjait.

 • Erős köteléket teremt a Föld és az Univerzum energiáival, bekapcsolja az 1. és a 7.számú energetikai központokat (csakrákat). A fennmaradó öt energetikai központ pedig az energetikai gyakorlatokon keresztül kölcsönhatásba lép az 1. és 7. energetikai központokkal, aminek eredményeként javul az egész szervezet vitalitása.

 • Aktiválja a különböző szintű feladatok megoldásához szükséges gondolkodási folyamatokat, segíti a célok elérését, a lehetséges felismeréseket, serkenti a tudatosságot és a gyors reakciókat.

 • Segít megállítani a bennünk zajló belső párbeszédet, feltölti a felhasználó testét a természettel való harmónia állapotával, telíti a feltétel nélküli szeretet új energiájával, amelyet elsősorban önmagunkkal szemben érzünk (ha nem szeretjük magunkat, nem tudunk másokat sem szeretni).

 • Harmonizálja a felhasználó tudatát a jobb és bal agyfélteke energia-információs kiegyensúlyozása révén.

 • Felébreszti a tudatosságot: a használónak lehetősége van arra, hogy tudatos döntést hozzon a Lélek és az Elme összehangolt aktivitása által, hogy céljaihoz kapcsolódóan a szellemi és a fizikai fejlődés szimmetriájában cselekedjen. Ily módon megtörténik a saját energia visszatérése és a tudat leválása a ránk erőltetett technogén világ feltételeiről és körülményeiről, attól, ami „elszakít” minket a természettől, mind a környező világ, mind pedig a saját fiziológiai természetünk (bölcsesség) értelmében.

 • Helyreállítja és összehangolja a felhasználó meggyengült biomezejét, javítja az aura színhátterét (a személy valódi „útlevelét” a finom energetikai síkon) a felhasználó mentális szintjének harmonizálása által.

 • A férfiban kialakul a család, az otthon és az anyaország védelmezőjének állapota.

 • A nőben erősíti a nőiséget és a lágyságot, a férfit képessé teszi arra, hogy kedves engedékenységet tanúsítson a női szeszélyek iránt, valamint arra, hogy ne haragudjon a fokozott női érzelmességre, segít az aktív hallgatóság állapotában lenni.

 • Segít a nőnek elfogadni a férfit olyannak, amilyen, anélkül, hogy állandóan „piszkálnák” és megpróbálnák „megváltoztatni” (különösen, ha a családban a férfiak és a nők általános szerepei eltérőek), segít meggyógyítani a sérült férfiasságot.

 • Lehetővé teszi a romantikus kapcsolatokkal összefüggő események felpörgetését és azok gazdagítását, önmagunk és partnerünk elfogadásával és megértésével.

 • Segít a belső férfinak és nőnek egyesülni az egymás iránti szeretetben és elfogadásban, a teljesség megtalálásában; amikor egészek vagyunk, másképp érzékeljük magunkat, a világot és a kapcsolatokat - illúziók, kötöttségek, erőszak, valaminek vagy valakinek a megváltoztatására tett kísérletek nélkül (kivéve magunkat).

 • Erőteljes energia-információs korrekciót végez, megszünteti a fizikai test és a finom energetikai testek szintjén a destruktív elváltozásokat.

 • Célja, hogy eloszlassa a félelmeket, a negatív élményeket és azon energiastruktúrákat, amelyek a jelen és a múlt idő kellemetlen, stresszes eseményei során, a tűzzel való érintkezés során keletkeztek: tűzesetek, égési sérülések, a tűz keletkezésétől vagy a tűz által érintett emberek megfigyeléséből fakadó ijedtség, nyílt lángnak való kitettség (máglya, nyílt tűzzel működő tűzhely stb.).

 • Rendkívül hatékonyan működik a poszttraumás stressz megszüntetése esetében a tragikus események által érintett minden résztvevő vonatkozásában, mint például a katonai akciók, olyan helyzetek során, ahol robbanások vagy lövések dördültek el, vagy amikor lángolt a tűz (ami során vagy a résztvevők önmaguk, vagy a hozzátartozóik, különösen, ha a legközelebbi szeretteik meghaltak), és amiből fakadóan van egy energetikai és érzelmi pszichológiai trauma.

 • Korrigálja a destruktív viselkedési algoritmusokat és átalakítja őket a béke, az együttműködés és a békés interakció algoritmusává.

 • Segít „bekapcsolni” magunkat az akut figyelem tudatos állapotába, hogy képesek legyünk gyorsan és érzékeny módon megvizsgálni, gyorsan megérteni és értékelni az adott helyzetet: „Hol vagyok most?”. Célja a gyors tájékozódás a szituációban, a terepen, a veszély/biztonság valós és objektív mértékének meghatározására, a belső csend és nyugalom megőrzése mellett.

 • Biztosítja az életbe történő beilleszkedést, miközben segít kijelölni és fenntartani a személyes határokat. Ez az energia lehetővé teszi az ember számára, hogy elmélkedjen anélkül, hogy oda kapcsolódna be, ahol árthatna önmagának vagy bárki másnak. A bennünket körül vevők elkezdik érezni a KFSZ használójának ezt a különleges állapotát, ami által az egész mező egy stabilabb érzelmi üzemmódba vált át.

 • Segíti az aktív megfigyelő állapotát kialakítani az aktív élethelyzet fenntartása mellett, azaz abban segít, hogy akár hatalmas hallgatóság körében is, képesek legyünk gyorsan reagálni a felmerülő helyzetekre, miközben segít fenntartani az egyensúlyi állapotot és az érzelmi érintetlenséget a vitás helyzetekben; fenntartja a munkavégzés képességet, a szívélyesség szintjét és az aktív gondolkodási tevékenységet.

 • Korrigálja az összes finomtestet oly módon, hogy a személyiség számára a lehető legoptimálisabban és a lehető legkedvezőbb módon tud kapcsolódni a Felsőbb Énhez: ez a kapcsolat fokozatosan erősödik, a személyiség egyre tudatosabbá válik, és közben elfogadja magát, mint halhatatlan Lélek.

 • Célja, hogy megtisztítson minden olyan ősi családi vonalat és ősi programot, amelyek akadályozzák a lap használójának önmegvalósítását a jelenlegi úton, az itt és most pillanatban. Az Ősök Fájának gyógyítása az egyik elsődleges feladata is egyben.

 • Segít újra kapcsolatba lépni az ősökkel az apához kapcsolódó energia és emlékezet szintjén.

 • Fokozza a vitalitást, növeli a libidót.

 • Elvezet a „megnyilvánulás” kifejezés jelentésének megértéséhez, ami nem más, mint egy aktív, vibráló, teljes harmonikus élet, belső „démonok” nélkül.

 • Feladata és célja egyfajta baráti kötelék kialakítása a szülők és a gyermekek között; segíti a szülőket, hogy megnöveljék a rezgésüket a gyermekeik elfogadása során, amely jelentősen eltér az idősebb generációtól, mind a gondolkodásban, mind pedig a jelenről és a jövőről való nézetekben; saját életünk megtervezése a saját, nem pedig a szülői forgatókönyv szerint.

 • Életerővel ruházza fel a lap használóját, egyensúlyba hozza a test azon részeit, amelyekre a KFSZ-t alkalmazzák.

 • Komplex terápia részeként antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Az urogenitális rendszer helyreállítására irányul

 • Javítja az egészségi állapotot hörgő- és tüdőbetegségek esetén

 • Az izmokkal és a gerinccel dolgozik, segít enyhíteni az izomfájdalmakat

 • Megelőzi a fertőző betegségek kialakulását, helyreállítja a szervezetet ételmérgezés után.

 • Elősegíti a sebfelületek (égési sérülések, horzsolások, kisebb hegek) gyors gyógyulását.

 • Javítja a bőr állapotát, tonizálja és megfiatalítja a bőrt, harmonizálja a bőr zsírtartalmát.

 • Működik alvás közben is azáltal, hogy javítja az alvás minőségét.

AJÁNLÁSOK „SZIMMETRIA” KFSZ Használatára vonatkozóan

 • Tökéletes átalakító tandemet hoz létre a „A VÁLTOZÁS SZELE” KFSZ -szel, amellyel:

 • erőteljes energia-információs korrekciót hajt végre,

 • tiszta energiával tölti fel a teret és a lap használóját,

 • visszakapcsol az élet áramlásába és segíti a beilleszkedést,

 • eltölti a lap használóját a feltétel nélküli szeretettel,

 • segít alkalmazkodni a felgyorsult élet aktuális áramlásához,

 • kialakítja és megteremti a „lélek szárnyalásának” érzését, a lelkesedést és az örömöt,

 • energetikai védelmet és védettséget teremt a sors csapásaival szemben,

 • Az erőteljes, gyors energiaáramlás több cikluson megy keresztül: fentről - lefelé és alulról - felfelé is, egy energia spirál formájában gerinc mentén. Az adott, konkrét területen célirányosan működik, majd miután már nincs a továbbiakban szükség rá, átvált egy támogató, fenntartó szintre, anélkül, hogy túlzott energia többletet teremtene a szervezetben.

 • A legelső alkalommal, amikor még csak ismerkedünk a KFSZ -el, célszerű 500 ml strukturált vizet meginni, majd a későbbiekben a szokásos javasolt mennyiséget fogyasztani naponta 3dl víz / 10kg-ként.

 • Az energia önmaga fogja megtalálni a testben azt, ami fáj vagy nem megfelelően (helytelenül) működik, és elkezdi azt finoman korrigálni (KFSZ – Funkcionális Állapot Korrektor).

 • Törekedjünk arra, hogy a KFSZ- el való interakció során csak jó dolgokra gondoljunk, illetve koncentráljunk, csak a pozitív dolgokat lássunk és érezzünk, még akkor, ha ezt csak addig tesszük, amikor a KFSZ -el dolgozunk.

 • A szándékot kifejezve, megkérhetjük a felmenő generációk (nemzetség) megtisztítását: a szándékunkat kifejezve fel kell írni egy papírra, hogy mit szeretnénk, majd hangosan ki kell mondani, hogy pontosan mit szeretnénk megtisztítani. Dolgozzunk a szándékkal, kérjük meg, hogy menjen oda fény, ahol a probléma van a családban.

 • Ez a KFSZ egy kiváló eszköz lehet a pszichoterápiában az orvosi terápia kiegészítéseként, segít feloldani a tragikus események hatásait és a végzet, a tehetetlenség és az áldozattá válás érzését.

 • Házasság felbomlása (vagy házastársak/élettársak különválása) esetén, különösen, ha ez az esemény negatív forgatókönyv szerint történt, a KFSZ-szel a következő módon kell dolgozni: köszönje meg a partnerének a tapasztalatot, mentálisan ölelje meg, írjon neki levelet vagy üzenetet (nem szükséges elküldeni). Ezt a férfiak és a nők is egyaránt megtehetik. Hiszen minden párkapcsolati partner egy Tanító, aki segített vagy segít „kidolgozni” bizonyos tulajdonságainkat, megtanít minket a megbocsátás, a szeretet, az elfogadás képességére, toleranciához, vagy éppen ellenkezőleg, a saját véleményünkhöz való ragaszkodás képességéhez vezet...

 • Erre a lapra szüksége van minden olyan szülőnek, aki meg akarja érteni a gyermekét, hogy ez által a gyermek megtalálja a saját helyét az életben. Az édesanya a következő gyakorlatot végezheti: fogja a bal kézbe a „MAMMA” („BEREGINYA”, „SZERETET”), KFSZ-t, jobb kézbe pedig a „SZIMMETRIA" lapot. Az édesapa kiegészítheti a munkát oly módon, hogy más KFSZ-eket használ, pl.: „SZERETET FORMULÁJA -YANG" („FEKETE HEGY”, „SZERELEM”)

 • Azok számára is nagyon fontos ez a KFSZ, akik háborúkban vettek részt, konfliktusokat és veszekedéseket éltek át, akiknek nehéz volt a gyerekkoruk és megtapasztalták a szülők vagy a helyükben lévő közeli, jelentőséggel bíró emberek destruktív viselkedését.

 • Célszerű a lapot minden nap alkalmaznia, bármilyen rangban vagy pozícióban lévő katonáknak, pilótáknak, mindenféle közlekedési eszköz vezetőjének, beleértve a mezőgazdasági eszközöket is (pl.: kombájnok), mert esetükben megélesíti az általános helyzetekben szükséges látást ott, ahol állandó figyelemre, a külső helyzet megfigyelésére van szükség, ahol világosan be kell tartani a biztonsági követelményeket, mind a polgári ügyekben, mind pedig a katonasággal összefüggő kérdésekben.

 • A sportolóknak is a segítségére lehet, amikor versenyeken vesznek részt, főleg akkor hatásos, amikor ennek a lapnak a használatát kiegészítik a „GYŐZTES” KFSZ -el ( strukturált vizet kell inni és ezzel a 2 lappal kell az energetikai gyakorlatokat végezni.) - Ez egy nagyon erőteljes környezeti támogatás ad a testnek és a pszichének.

 • Nagyon jól passzol olyan női vezetőkhöz, akiknek a beosztottjai között sok testben, lélekben és szellemben is erős férfi van. A lap segít a nőknek, hogy egy férfiakból álló csoport jobban megértse, amikor információt akar közvetíteni, vagy feladatokat akar kitűzni, anélkül, hogy belemenne az érzelmekbe. Világos, konkrét és erőteljes energetikai támogatást ad a felsőbbrendű igazságosság törvényeit figyelembe véve, nem megengedve megbontani a kedvesség, a szeretet és a szépség egyensúlyát, azaz nem hagyva, hogy ezen értékeknek a szerepe és fontossága csökkenjen a feladatok végrehajtása során.

 • A tanárok segítésére is lehet, a lap használata ajánlott az oktatási intézményben (általános iskola, középiskola, főiskola, egyetem stb.), amikor a magas érzelmi állapotban lévő diákok a szünet, vagy a testnevelés után visszajönnek az osztályba, mert segít a figyelem átkapcsolásában és annak a megfelelő irányba terelésében, a testi feszültség enyhítésében és a gondolkodási tevékenységekben való részvételben.

 • Alkalmas eszköz lehet a nagyszámú résztvevővel rendelkező chat szobák moderátorai számára, a tőzsdék, kereskedések alkalmazottai számára, ahol sok információ van és azonnal reagálni kell a történésekre.

 • Ajánlható azoknak is, akik nagy mennyiségű információval dolgoznak: tanároknak, pedagógusoknak, szerkesztőknek, újságíróknak, haditudósítóknak, televíziósoknak, rendezőknek, színészeknek stb.

 • Komplex megközelítésben használva, - a gyógyszerekkel együttműködve, - alkalmas a vesék és a húgyutak problémáinak megoldására: a megfelelő mennyiségű strukturált víz bevitele mellett, rá lehet és rá is kell a KFSZ-re ülni, legalább 15 percig (inkább 30 percig) az energetikai gyakorlat során használt ciklusonként.

 • Néha megjelenhetnek fájdalmak, fájdalmas érzések is a problémás szervben/testrészben, de csak átmenetileg, mert a korrekció azonnal megkezdődik.

 • Ajánlott a KFSZ-t ahhoz a területhez közel elhelyezni, ahol az alvás, a meditáció, a relaxáció történik.

 • Kompatibilis a korábban megjelent KFSZ -kel, különösen az „ÁRAMLÁS ENERGÁJA”, „AZ ÉLET VÉDELMEZŐJE” és a „MÁGIKUS BÖLCSŐ” lapokkal. Óvatosabban szabad csak az „ALASZKA TITKA” KFSZ -el együtt használni. Hozza létre a saját lapkombinációt a személyes igényeinek és egyéni helyzetének megfelelően.

Attachment (3) (1).png

A Szellem szárnyai KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éltető energetikai teret formál, felsőbb erők támogatását közvetíti, deaktiválja a rövidtávú kapcsolati programokat, erősíti az érzelmi kapcsolódást a párkapcsolatban

A Hattyúk nevű szent szertartási hely polarizációját tartalmazza a KFSZ ( Yukatán félsziget Mexikó, Karib tenger) Ezen a helyen a Mexikói öböl őrző szellemei működnek közre.

A víz strukturálási ideje 20 perc.

 • Megtanít az „igazság szemével” látni önmagunkat, hogy mások ítéletei, hazugságai, negatív megnyilvánulásai ne befolyásolják önbecsülésünk. Kiküszöbölhetjük a hamis elképzeléseket magunkról, és az életről egyaránt, segít leküzdeni a bűntudatot, visszanyerni az önbizalmat, rájönni mit jelent önmagammá válni.

 • Beindul a belső harmóniába kerülés folyamata, és az egyensúly a globális Fénnyel.

 • Segít önmagunk mélyebb megértésében, így könnyebben értünk meg másokat is.

 • Segít újra felfedezni az önmagam és mások iránti elveszett szeretetet, helyreáll az önbecsülés és az önmegértés.

 • Nyugtat, lágyít, örömérzetet kelt. Fokozódik a humorérzék.

 • Erősödik a diplomáciai érzék, és a megfontoltság. Udvariasságra ösztönöz, arra, hogy finoman, lágyan fejezzük ki magunkat még akkor is ha kellemetlen a téma.

 • Elősegíti a tudat átalakulását, az önmagunkhoz és másokhoz való viszonyulást, felfedi és támogatja valódi tulajdonságaink megnyilvánulását, segít végig menni az átalakulás útján egy befogadó állapotban, a történések tudatában és elfogadásával.

 • Támogatást ad a Felsőbb Erőktől a nagy szeretettel való gondoskodás révén.

 • Lehetővé teszi, hogy feltárjuk lehetőségeinket és megérthessük a magas frekvenciájú energiák üzeneteit, jelentéseit.

 • Segít a Lét megértésében, a magasabb szintű önismeretben és az erkölcsi tisztaság kialakításában

 • Elősegíti a „hősiesség” és az önértékelés megnyilvánulását a férfiakban, serkenti az apaság érzésének kialakulását

 • Aktiválja a másokkal való törődés vágyát, de magában foglalja azt is, hogy megvizsgáljuk a gondoskodásunkat : valóban szükséges ez a törődés? kinek, milyen formában adjak segítséget? Arra ösztönöz, hogy ne erőltessük rá magunkat másokra anélkül, hogy megkérdeznénk vagy, hogy az illető kérné.

 • Fokozódik a nőkben a természetben rejlő tudás felfedezésére irányuló szándék, az úgynevezett „wicca varázslat” használata (A természet erőinek felhasználásán alapuló jószándékú rituálék, melyek magunk és mások segítésére irányulnak minden káros behatás nélkül)

 • Ez magában foglalja az energiák kezelésének gyakorlatát a problémák elkerülése vagy megoldása érdekében, valamint a természetes összetevők/alapanyagok tulajdonságainak ismerete: hogyan kell használni az olajokat, milyen fűszernövényeket és fűszereket adjunk a leveshez vagy salátához az egész család egészségének biztosítása érdekében, milyen gyógynövényeket hogyan használjunk stb/.

 • Éltető energiatereket alakít ki és erősíti őket. Különösen alkalmas erre a konyhai környezet, hiszen az ilyen térben készült ételek italok egészen más szinten táplálnak „gyógyíthatnak”

 • A férfiért, fiúkért mondott női imákat, fohászokat erővel energiával tölti fel.

 • Segítségével kapcsolódhatunk spirituális forrásainkhoz, a családi vonal gyökereihez és érzékelni kezdjük az őseinkkel való kapcsolatot

 • Oldódnak a családon belül hordozott elavult programok, attitűdök és ezáltal megerősödnek a családi kapcsolatok.

 • Energetikailag segít megerősíteni a meglévő párkapcsolatot, játékosságot, könnyedséget visz a kapcsolódásba, elmélyül és más szinteken kezd működni.

 • Szorosabb érzelmi kapcsolat kialakulását segíti elő pároknál, és minden közvetlen emberi kapcsolatban. Könnyedség, játékosság, és oldott légkör jön létre mégis , tartalmassá, intenzívvé válik és magasabb szintre emelkedik.

 • Segíti a társadalmi kapcsolatok kiépítését (üzleti, szomszéd, munkahelyi stb.) – az emberek kezdik jobban megérteni és jobban meghallgatni egymást, fokozatosan, de egyértelműen átalakulnak a kapcsolatok egy magasabb interakció szintjére.

 • Segít méltó partnert vonzani azoknak, akik egyedül vannak és komoly kapcsolatot keresnek.

 • Érdeklődő, nyitott részvételt és tudatos megközelítést biztosít a párkereséshez, megkönnyíti a kommunikációt és segít elsajátítani a feltűnésmentes flört művészetét

 • Deaktiválja a rövidtávú kapcsolati programokat mindkét nemnél ,az energia erős tartós kapcsolatok létrehozására irányul, melyek szövetséggé fejlődnek.

 • Segít felismerni valódi Énünk nagyszerűségét és aktiválja az önmagunkhoz való hűség energiáját ( Én-Vagyok)

 • Erős kapcsolat alakul ki a Forrással és a Teremtő kozmikus energiával, és ez folyamatos hozzáférést biztosít az életerőhöz.

 • Elősegíti a felhasználó személyes növekedését és fejlődését, egyetlen egésszé egyesíti az ember szellemi és anyagi összetevőit, segít szeretettel és törődéssel telítődni mind önmagunk, mind mások, mind a környező világ felé.

 • Megdolgoztatja a pszichét, az emlékezetből teljesen szürkezónába került emlékképek feldolgozásával olyan rejtett témákat ismer fel és hoz felszínre melyek létezéséről nem is tudunk, mert mélyen eltemetve találhatók a tudatalattiban. Ezek veszélye, hogy folyamatosan befolyásolják döntéseinket, működésünket, életünket anélkül, hogy tudomásunk lenne róla.

 • Használata segíthet eltüntetni a parazita szubszemélyiséget (kapcsolatot), amely a felhasználót is jellemezhetik és szerettei valamint ő maga is már hozzászokott. Erős érzelemkitörések, hirtelen hangulatváltozások, büszkeség, arrogancia, túlzó önérzet, lenézés, gőg, intolerancia ( „ én vagyok a főnök, te csak hallgass. Én jobban tudom” ) – azaz a bántalmazás megnyilvánulásai, hierarchikus fellépés, elnyomással, pszichológiai manipulációval.

 • Pszicho-érzelmi szinten lágy, könnyű, sima szabadságérzetet ad, megszabadulunk a fájdalmas terhektől, amely „láthatatlan súlyként” vagy „bilincsként” nehezedik az emberre – ez a folyamat hasonlít a finom és elegáns ékszermegmunkáláshoz.

 • Erőnövekedés jelenik meg, megnövekszik az energia, javul a hangulat, felébred a tevékenység iránti vágy, felmerül az igény, hogy fizikai, mentális és érzelmi alapon könnyed és kényelmes állapotban tegyen valamit, amely mozgás szabadságában és könnyedségben nyilvánul meg.

 • Gyengéden felébreszti a libidót, az intimitás kölcsönös gyógyulássá válik a lélek és a test egysége szempontjából

 • Méregtelenítő hatása van fizikai és energetikai szinten egyaránt, testen viselve minden csakrát-t, minden meridiánt megtisztít

 • Enyhe nyirokelvezető hatása van

 • A nők és férfiak urogenitális rendszerének energetikai javítására is szolgál

 • A szív- és érrendszer energetikai javításában segít

 • Jótékony hatással van a reproduktív rendszerre, a terhességre, a szülésre és a szüléssel kapcsolatos pszichológiai problémákra, valamint a nem kívánt terhességből adódó érzelmi instabilitásra, a magányosságra.

 • Alvás közben is gyengéden és finoman hat , anélkül, hogy megzavarná a nyugalmat és aktiválná az energiát

 • Segít mélyebb állapotba kerülni meditációban vagy imában

 • Áldást kapunk a megvilágosodás és a jó cselekedetek útján

 • Lehetővé válik, hogy élvezzük a környező világ szépségét, és a részének érezzük magunkat.

 • Segít megerősíteni az egységet és növekszik bennünk a kedvesség és a világosság, ami hatással van a környező világra.

 • Erősödik a kapcsolat  a Föld energiamezőjével a további evolúciós fejlődés érdekében

A Szellem szárnyai KFSZ energiajellemzője:

Az energia lágy, mint egy sűrű és átlátszó felhő, beburkol és irányított lágy folyamként hatol belénk.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK:

KFSZ mindenkinek javasolt aki:

 • Az önmegvalósítás útját járja

 • Nehezen kezeli a többi embertől jövő durva, kegyetlen nyelvezettel megfogalmazott visszajelzéseket

 • Nem magabiztos, mindig jelentős emberek támogatását és jóváhagyását keresi

 • Olyan Gyermekek vagy betegek ellátásával foglalkozó intézményben dolgozik, mert... interakcióba lép a felhasználóval és a térrel egyaránt

 • Párkapcsolatra vágyik, de tart is tőle, aki hosszú ideje van egyedül, vagy belső állapota a kudarcra ítélt magány

 • Bármilyen kreatív dologgal foglalkozik

 • Meditál, imákat gyakorol.

 • Szeret főzni - KFSZ segítségével strukturálhatja (informatizálhatja) a kész ételeket. Például helyezze a korrektort egy serpenyő alá, vagy tárolja fűszerek mellett, - kivéve gabonaféléket. A KFSZ - t a zsebünkben is tarthatjuk főzés közben. Bízzunk intuíciónkban. Gondoskodó, segítő, szeretetteljes gondolatokkal további programokat adhatunk ételeinknek.

 • Hajtsuk végre az őseinkkel való eredet rituálét: a KFSZ segítségével strukturáljunk vizet, majd emlékezve az ősökre, öntsük ki valamelyik fa vagy bármely élő növény tövébe.

 • Kéthetente egyszer zuhanyozzunk le a KFSZ-el. Minden szerv minden sejtje energetikailag megtisztul, feltöltődik az egészség információjával.

 • A családi harmónia és jólét érdekében a partnerek mindeggyike fogyasszon ezzel a KFSZ -el struktúrált vizet.

 • Az alvás minőségének javítása érdekében ajánlott a KFSZ-t az alvászóna közelében elhelyezni, kombinálható a Mágikus bölcső KFSZ - el. Az álmok élénkebbé és tartalmasabbá válhatnak, kialakul a teljes, minőségi pihenés, a fizikai és pszicho-érzelmi könnyedség érzése.

Gyakorlat: Kiegyenlítési lehetőség van az energiakapcsolatok megnyilvánulására és deaktiválására: helyezze az KFSZ-t a farokcsont alá, igyon 1 pohár strukturált vizet, figyelje meg a test reakcióit és felbukkanó érzelmeit. Egyéni reakciók lehetségesek: hirtelen hangulatváltozások, belső monológ megjelenése panaszokkal tarkítva (önmagunkkal vagy valaki mással kapcsolatban), fényáramlás érzése, imbolygás, álmosság

 • Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

Attachment - 2024-04-06T200949.801.jpg

KFSZ UNIVERZUM TÜZE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A KFSZ – re a 2023.08.15.- én – a zoroasztriánus hagyomány szerinti Tűzfesztivál napján megnyíló energiacsatorna polarizációja van felírva. A Királyok Tüze, a Fény erőteljes csatornája, mely a Kundalini Ereje a legfelsőbb értelemben. Ez egy gigantikus erő, mely uralkodni képes a társadalomban és a társadalmon.

A víz strukturálási ideje 20 perc. – Kizárólag energiainformációs szinten hat!

Erővel tölt fel, kreatív energiát szabadít fel, hiúság nélkül aktiválja az igazi kreativitás folyamatát, miközben a felhasználó valami újat, egyedit tud kínálni a világnak (irány, stílus, formátum, anyagok stb.)

Használatával világossá válik a szabadság és a kreativitás egyesülésének értelme a Tűz energiáin keresztül, amely megvilágítja a jövő felé vezető utat, amelyben nem lesz helye a gonosz megnyilvánulásának (A tűz, mint az isteni természet felébredésének szimbóluma az emberben, az élet és az anyagi alkotások áramlásának fenntartása)

Energiakorona érzetét kelti a fejen. Ez a „korona” gyűjti az energiát és a tudást, hogy elvezesse azt a 6. csakrába és így egy bölcs életképet adjon. Ezt követően a 4. csakrába lép, hogy megnyissa a szívet az életnek, majd a 3. csakrába, hogy a szándékot hatékonyan fejezzük ki  a különböző helyzetkezelésekben.

Aktiválja és egyensúlyozza a 4 -es és 5-ös csakrát, oly módon, hogy segít helyesen kifejezni a gondolatokat, képviselni a nézőpontunkat, anélkül, hogy másokat vagy a saját határainkat megsértenénk. „Szívből beszélek, szívből irányítom az életem, ami a szívemen az a számon – mindezt mások iránti tisztelettel”

Megtölti az összes csatornát és csakrát pozitív napenergiával, mintha meleg tűzzel legyezné a felhasználó testét

Aktiválja az ember erkölcsi aspektusát

Használatával megerősödik bennünk a belső alap így erős, stabil kapcsolatunk alakul ki az anyagi világgal.

Fokozódik az öröm, és boldogságérzet, „indokolatlanul” felbukkanhat a valóra vált vágyakat követő elégedettség és diadalérzet, egyfajta ünnepi ihletettséget érzékelhetünk, mégis könnyedséggel, huncutsággal közelítünk az élethez.

Növekszik a tudatosság és a belső bizalom az Univerzum gondviselésében, az ellenállás- elutasítás nélküli támogatottságban a bölcsesség, növekedés útját járva.

Lehetővé válik, hogy könnyedén, örömmel érjünk el sikereket, haladjunk az életben és ne ragaszkodjunk a múlthoz. A szerencsések, kiválasztottak boldogságállapota válik elérhetővé.

Könnyedebbé válik saját és a kollektív jövő módosítása, a szükséges változások, döntések kivitelezése a társadalomfejlesztési tervekben, reformokat véghez vinni úgy hogy felismerjük, felmérjük saját felelősségünket.

Lehetőség nyílik egy magas spirituális szint elérésére úgy, hogy az egész Univerzum fejlődésének legmagasabb érdekeit szolgáljuk, hogy valódi részeivé váljunk ennek a világnak, szolgáljuk a Földet, az emberiséget. A világ integritásának, szeretetének, energiájának helyreállításának részeivé válunk, szépséget, harmóniát teremtve magunk körül.

Azon értékes képesség kifejlesztésének lehetősége nyílik meg, hogy a lehetséges forgatókönyvek és azok következményeit kiszámíthassuk.

Megbékélhetünk a „Sorssal” annak tudatában, hogy minden sorsvonalnak megvannak a maga adottságai és a kapott ajándékokkal, meg tudunk birkózni a krízishelyzetekkel – megértéssel és hálával.

Azzal a tudatállapottal, hogy az Élet még mindig a létezés ünnepe, egy könnyed, laza, nyitott hozzáállással tudjuk megközelíteni a kellemetlen helyzeteket is.

Segít kilábalni a negatív érzelmi állapotból, vagy egyszerűen csak feldobja a hangulatot

A Szellem alkímiai folyamatán keresztül segíthet leküzdeni a félelmeket.

Azoknak kik szolgálatot végeznek megerősödik kapcsolatuk a Fény Magasabb világával, „szívük himnuszt kezd énekelni az egész Univerzumnak”

A tűzenergiával végzett tisztítási folyamatokon keresztül aktiválja a hosszú élettartam és az élethosszabbítás energiáit

Elősegíti az igazság tudatosítását és a helyes döntések meghozatalát, eltávolít minden régi viselkedési programot

Visszaáll a család ereje, megújul (ha elveszett, vagy korábban nem foglalkoztunk ezzel a témával) kapcsolatunk a Családdal

Tiszta, „látó” álmokat hozhat. Elalvás előtt tegyük a párna alá, és kérdést is tehetünk fel. Álmainkon keresztül választ kaphatunk, ami az élet megfelelő pillanatában megmutatja magát és kibontakozhat.

Javaslatok az UNIVERZUM TÜZE KFSZ használatához:

 • Csodás helyreállító tandemet hoz létre az Egészségkód KFSZ – el, mint a két szív egyesülése, mely a lélek szívévé olvad össze.

 • Tandemben végzett munka során az Univerzum Tüzét a jobb kezünkben, az Egészségkódot a bal kezünkben érdemes tartani.

 • A fizikai test erőteljes feltöltésére alkalmas

 • Elfogadóvá tesz  a Fény energiájára és az Univerzum bölcsességére

 • Használata egy erőteljes spirituális energia szakaszba irányít, megtisztítva a helytelen ítéletektől és mindentől, ami nem felel meg a következő fejlettségi szintnek

 • Ha pihenéshez használjuk, akkor a  passzív időszakban erőforrásain turbó módon töltődnek.

 • Alkalmazásával olyan szükséges „beállításokra” teszünk szert az új energiákban elérhető további eredmények előtt, hogy azok a lehető legmagasabb, legtisztább szinten aktiválódjanak.

 • Alkalmas a lelki szív megnyitására, hogy még mélyebben felismerjük valódi célunkat, önértékünket

 • Ez a KFSZ nagyon lágyan, de mélyen, nagy szeretettel dolgozik, mint egy jó orvos (szívből, lélekből, magas szintű együttérzéssel). Az azonosított vagy oldásra kész blokkok melyek a testünkben elraktározódottak képesek reagálni rá, - ez egy  fájdalmas érzés lehet a testben. (ebben az esetben feltétlenül nyomon kell követni, hogy pontosan hol ,mert ez a probléma/betegség lokalizációját jelzi)

 • Menedzserek, rendezvényszervezők, politikusok, művészek, tanárok számára hasznos, különösen azoknak, akik hatással vannak a társadalomra, annak fejlődésére, hosszú távú tervezésére, az élet különböző területeinek modellezésére.

 • Fontos lehet minden olyan ember számára, aki bármilyen tevékenységi területen (kreativitás, üzlet, technológia, zene, kézművesség stb.) részt vesznek alkotásban/létrehozásban.

 • Döntéshozatalhoz vagy valaminek a felismeréséhez gyújtsunk gyertyát, vegyük kézbe a KFSZ -t  és gondoljuk végi a helyzetet. Majd szakítsuk meg a gondolatfolyamot, tartsunk pillanatnyi „üres” szünetet, ezzel egy tiszta potenciálmezőt teremthetünk a tudatban, majd hagyjuk újraindulni és kövessük a felbukkanó gondolatokat, képeket, érzeteket melyekkel tippeket kaphatunk a megoldásra.

 • Segít eltávolítani a negatív információkat (importált negatív információkat, negatív energiát,  pusztító programokat). Ehhez vegyünk egy kis mennyiségű agyagot vagy homokot melyet az Univerzum tüze struktúrált vízzel hígítsunk fel házi tejföl sűrűségűre, és hagyjuk benne a láb- kéz lenyomatunkat.

 • Regenerálódhat a test az isteni tűz szívben való meggyújtásának gyakorlatával: Rögzítsük a KFSZ-t a 4. csakrára és vizualizáljunk oda egy lila lángot.  

 • Tartalmazza a „testfiatalító” folyamatok információját. Ennek használatához napkeltekor forduljunk kelet felé, képzeletben, vagy valóságban ”úsztassuk”, fürdessük arcunkat a nap és a KFSZ sugaraiban és vizualizáljuk, hogyan égeti le a napfény az öregség „álarcát”, majd képzeljük el magunkat fiatal, életerős testben. Ezt követően vegyünk egy struktúrált fürdőt egy pohár tej hozzáadásával, struktúrált krémekkel, olajokkal, maszkokkal.  

 • Használjuk az KFSZ-t, ha valamit kézzel készítünk (a KFSZ-t csuklóhoz rögzítve) Ha fákat, cserjéket, magvakat ültetünk, gondolatban képzeljük magunkat a kívánt jövőben

 • Meditációkban, kérésekben, szándékokban kérhetjük a múltbeli inkarnációk emlékének visszaadását a jobb megvalósítás érdekében (jobb tulajdonságok, tudás, készségek stb.) ebben az inkarnációban, mert minden, amit korábban kifejlesztettünk, a jelenlegi inkarnációra is lett teremtve. Kérhetjük a lehetőséget, hogy meggyógyítsuk azt, ami az elmúlt életekben negatív volt. ( - árulás,  pusztulás, betegség, harag stb.)

Attachment - 2023-12-11T182531.744.jpg

KFSZ Relaxium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGITI A STRESSZOLDÁST ÉS A KOGNITÍV FUNKCIÓK FEJLŐDÉSÉT

Ez a KFSZ a klasszikus orvoslás 18 különböző tematikus, bizonyított hatású készítményének, ayurvédikus növényi-ásványi komplexeknek, transz- és parafarmakonoknak, étrend-kiegészítőknek, valamint C-, B 6 , B 12 vitaminok , folsav, omega 3- vitaminok polarizációját tartalmazza. A 6-9, nyomelemek (magnézium-malát, cink), gyógynövények (orbáncfű, golgotavirág, griffonia, bacopa monnieri, gotu kola), gombák (sün, légyölő galóca), lazactej kivonat, méhkenyér, méhpempő, amino savak (L- tirozin , L-triptofán, ademetionin, L-teanin és glicin) polarizált információja is felírásra került.
A víz strukturálási ideje 15 perc.

 

 • Oldja a mindennapi lelki, érzelmi és intellektuális feszültségeket amelyek stresszt okoznak

 • Segít a különböző neurotikus rendellenességek, krónikus fáradtság szindróma, érzelmi kiégés esetén , csökkentheti a megnövekedett emocionalitású, sérülékenységgel és kisebbrendűségi komplexussal járó neurotikus megnyilvánulások előfordulását, amelyek befolyásolják a jellem kialakulását

 • Rendszeres használata pozitív hatással van a kognitív funkciókra, növeli a koncentrációt, elősegíti a tanulási és információ-asszimilációs folyamatok aktiválását, erősíti a rövid és hosszú távú memóriát, valamint az életkorral összefüggő kognitív funkciók komplex terápiájában is alkalmazhatjuk.

 • Javítja a szervezet hipoxiához való alkalmazkodását, segíthet helyreállítani az idegsejtek működését

 • Aktiválja az adaptív szemlélet kialakítását, a viselkedési reakciók optimalizálását, amelyek célja a problémák pozitív megoldása és a hasznos eredmény elérése, pl. segít tudatosan kialakítani a hasznos viselkedési mintákat (ismétlődések vagy minták), saját védekező reakciót bármilyen negatív külső és belső tényezőre (agresszió, önagresszió, környezet, események, emberek)

 • Segít megvédeni a szervezetet az idegi sokk, szorongás, stressz hatásaitól, és célja, hogy növelje a szervezet alkalmazkodóképességét a nagy terhelésekhez és extrém helyzetekhez

 •  Támogatja idegi feszültség csökkentését , a szorongás megszüntetését , a stressz hatásainak enyhítését a mentális és fizikai egészség szintjén anélkül, hogy álmosságot vagy letargiát okozna.

 • Segít a poszttraumás szindrómákban és a „visszaemlékezésekben” (akaratlanul visszatérő emlékek, amikor egy személynek hirtelen, általában erős, ismétlődő tapasztalatai törnek fel a múltból)

 • Minden életkorban segít megelőzni a neurózisok kialakulását, pl. gyermekkorban (logoneurosis, enuresis, rögeszmés mozgások neurózisa), szülés utáni neurózis nőknél, potencia csökkenése férfiaknál és egyéb típusok. Már kialakult esetekben - hozzájárul korrekciójukhoz

 • Az összetevők, melyek információit tartalmazza hozzájárulnak  a központi idegrendszer korrekciójához a fóbiák megszüntetéséhez, a pánikrohamok megelőzéséhez, az állapotok enyhítéséhez. Az egyes gyógynövények hatására tapasztalhatjuk a  pánikrohamok számának csökkenését, a félelem, a depressziós állapotok külső megnyilvánulásai - hangulati ingadozások, könnyezés, agresszió, hisztéria, apátia oldodását.

 • Segíthet az alacsony vitalitáson (aszténia), javítja a hangulatot, elősegíti a dopamin termelődését - az öröm és boldogság hormonját.

 • Támogatólag hat a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az emésztőrendszer, a reproduktív és a csontrendszer számos betegségének megelőzésére és korrekciójára , a szervezet sejtjeinek és szöveteinek anyagcseréjének és energiaellátásának javítására.

 • Segíthet az endokrin rendszer működésének helyreállításában, ami a teljes hormonális háttér normalizálódásához vezet, és megelőző mechanizmus a szívkoszorúér-betegségek (szívroham, stroke), magas vérnyomás, cukorbetegség és pajzsmirigybetegségek (thyrotoxicosis, myxedema) kialakulására.

 • Helyreállhat a nemi hormonok termelődése a nőkben , ezáltal segít a premenstruációs szindróma (PMS) lefolyásának javításában agressziókitörések vagy hirtelen hangulati ingadozások nélkül

 • Közvetve segít korrigálni a krónikus stressz vagy sokk reakciójaként fellépő következményeket : túlzott étvágy, zsigeri zsír felhalmozódása, függőségek (étel, gyógyszer), segíthet csökkenteni és szabályozni a vérnyomást, a vércukorszintet 2-es típusú cukorbetegségben

 • Közvetve aktiválja a melatonin (alváshormon) termelődését , hatékony lehet az alvászavarok esetén, segíti a könnyebb elalvást, meghosszabbítja az alvás mély fázisát, hogy a szervezetnek legyen ideje teljesen felépülni az éjszaka folyamán

 • Segít javítani az immunitást és erősíti a szervezet védekezőképességét

 • A strukturált, informatizált víz biohasznosulása magas, nincs negatív hatással a szervezetre, nem okoz álmosságot, levertséget, függőséget, nincs elvonási szindróma.

 Javaslatok a KFSZ "RELAXIUM" használatához:

 • Használja „megelőzési” eszközként, komplex gyógyszerterápiás programokban, beleértve az orvosok által javasolt gyógyszereket és eljárásokat.

 • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott az egyszeri stressz (vizsga, nyilvános beszéd stb.) és a krónikus stressz (tragikus események, agresszió, hosszan tartó stresszes időszakok, specifikus munkavégzés magas koncentrációval stb.) esetén. A pszichológiai rehabilitáció szakemberei számára is nagyon hasznos.

 • Gyermekek és serdülők számára fontos időszakos használatra az idegrendszer harmonizálása érdekében (például óvodai, iskolai, főiskolai beilleszkedés során, vizsgákra való felkészüléskor stb.), valamint a figyelemzavaros gyermekek komplex terápiájában, tartós rendellenesség, hiperaktivitás, autizmus spektrum, fejlődési elmaradás esetén

 • Idősek számára az intellektuális képességek és a stresszállóság fenntartásához.

 • Reproduktív korú nők számára ajánlott alkalmazni a ciklus különböző szakaszaiban, a pszicho-érzelmi állapot korrekciójára, a türelmetlenségre, az idegrendszer egészének harmonizálására.

 • Férfiaknak ajánlott az intim szférában fellépő problémák pszichés, fizikai és érzelmi állapotának korrigálására, motiválatlan agressziókitörésekre, idegrendszer harmonizálására egy mozgalmas nap után stb.

 • Igyon tiszta, KFSZ -el strukturált vizet a WHO ajánlásai szerint: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztás mennyiségét.

 • Végezzen napi gyakorlatokat min két alkalommal.

 • Használhatjuk  a KFSZ Migrénnel együtt a különböző típusú fejfájások problémáinak megoldására, a KFSZ Maximusszal a férfiaknak és a KFSZ Bereginyával a nőknek a potenciazavarok és a csökkent libidó pszichokorrekciójára. Alkalmas egyéni kombinációk létrehozására különféle KFSZ -kel betegségek megelőzésére és korrekciójára, mert sok betegség kiváltó oka a stressz.

 • Ideges feszültség esetén az ember gyakran abbahagyja a mély légzést, és felületes légzésre vált, ami hipoxia kialakulásához vezethet. Ezért szorongásos állapotban helyezze a KFSZ -t a mellkasára, lélegezzen be lassan 4 számolásig, tartsa a levegőt 4 számolásig, majd lassan lélegezze ki 4 számolásig. Ismételje meg többször.

 • Kiegészítheti a KFSZ-t aromaterápiával. Különféle alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, függesztékek, diffúzorok. Ha gyorsan meg kell nyugodnia, csak cseppentsen egy csepp olajat a pulzus területére, vagy csepegtesse az olajat egy szalvétára (zsebkendőre), és lélegezze be az aromát 1-2 percig. Az állandó stresszt hatékonyan kezeli a KFSZ-en strukturált alábbi illóolajok felhasználásával végzett relaxáló masszázs: narancs, babér, bergamott, valerian, jázmin, ilang-ilang, cédrus, levendula, tömjén, majoránna, mandarin, citromfű, mirha, menta , neroli, pacsuli, rózsa, kamilla, szantálfa, fekete kömény. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el a terméktájékoztatót.

Attachment - 2024-02-06T093939.210.jpg

KFSZ Boldogság ideje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ablakot nyit az élet potenciáira, növeli az abszolút szeretethez való kapcsolódás lehetőségét, aktiválja az élet szikráját és a hosszantartó energiát.

A moszkvai idő szerint 03:45-kor megnyíló energiacsatorna polarizációját tartalmazza a KFSZ. ( magyar idő: 01:45 – téli időszámítás)

A víz struktúrálásának ideje 15 perc.

Nincs szükség a rajta lévő csatorna újbóli megnyitására. Önállóan indul, ahogy a KFSZ -el dolgozni kezdünk. 

 • Szinkronizálja a felhasználót az összes dimenzióval, amelyek 03:45 – kor egy tengelybe állnak, és ahol minden „Én” térben és időben egy ponton találkozik.

 • Frissíti és újraindítja a felhasználó információs és energiarendszerét

 • Megnyitja a Mindenható leszálló energiáinak jótékony portálját

 • Segít növelni az ember racionalitásának, értelmességének és tudatosságának szintjét

 • Segít önállóan korrigálni a mentális attitűdöket, hogy újrainduljon az ember teremtő ereje a „Mentorszellemtől” és az információs mezőből kapott adatok alapján.

 • Kiegyensúlyozza a múltat ​​és a jövőt, ugyanakkor nem szakít el a megszerzett tapasztalatoktól, hanem átveszi a szükséges, legjobb dolgokat a múltból a jövő ismeretének tudatában

 • Aktiválja a „maximális teljesítmény elixírjének” energiáit a felhasználó minden tevékenységében, erőteljesen földel, energiastabilitással tölt fel

 • Lehetővé teszi az „energiaakkumulátorok” mindenkori újratöltését, amikor csak szükség van rá. / pl. hangulatodnak és vágyadnak megfelelően a kezedben tarthatod a „boldogság madarát” (energiaállapot)./

 • Használatával beleállunk a helyes életritmusba, aktiválja az élet szikráját, ugyanakkor szinkronizál bennünket az adott időpillanatban és a perspektíva vektorban zajló összes folyamattal, attól függően, hogy a jelenben van-e kiindulópont.

 • Energiatámogatással tölt fel, segít helyreállítani a belső erő- és energiaforrást, szabályozóként és stabilizátorként működik a felhasználó pszicho-érzelmi, fizikai és mentális állapotában

 • Tartalmazza a felhasználó összes életalgoritmusának összehangolását a Mindenhatóval ( Mentor, Felsőbb Erő, vagy Isten – ahogy általában nevezzük.

 • Elsősorban a 6. és 7. csakrát aktiválja, belőlük az energia célirányosan a 8. és 4. csakrába megy. Majd megnyitja a 4-est és leereszkedik a 3. csakrához.

 • Működése igazodik az energiaáramláshoz, hogy beindítsa az önszabályozás és az energiaközpontok tisztításának folyamatát

 • Segít kapcsolódni ősrégi bölcsességedhez, kibontja azokat az energiákat és tudást, amelyekre most szükség van, meditatív lelkiállapotba merítheti a felhasználót és a test egészét (ha megfelelően kérik)

 • Tartalmazza a Belső Megfigyelő állapotát, megtanít hallani a „csend hangját”, megérteni önmagad tudatos jelenlétének értelmét az életedben

 • Növeli képességünket önmagunk, mások és a világ abszolút szeretetére

 • A biztonság érzésével tölt el, hogy az életben mindent megélhetsz, mindent legyőzhetsz, mindent megtanulhatsz. Lélek szinten az abszolút szeretet nyugodt állapota virágzik ki, mentális szinten a Lélek együtt kezd áramlani az egész Univerzummal.

 • Frissíti a kvantuméletet támogató programokat

 • Lehetővé válik, hogy újraformázzuk magunkat egy magasabb frekvenciatartományban

 • Elindítja a fizikai test frissítésének folyamatát, a mentális, asztrális és éteri szintek paramétereinek jobb irányba történő megváltoztatásával

 • Kérésre, a hosszú élet energiáit aktiválja az emberben egy bizonyos korig, figyelembe véve az élet pozitív aspektusait és a spirituális igazságok megismerésére irányuló törekvéseit

 • Lehetővé teszi a „valóság alkímiájának” folyamatait, megnyitva a Lélek  kapuját

 • Segít a belső meglátásokat /betekintést önmagunkba/

 • Segít egységbe hozni az ember testét, elméjét és lelkét

 • Az emberi energiákat összhangba hozza a természettel, és újra kapcsolódik az Univerzum energiáival

 • A mentális aspektust az őszinte gondolatok irányába aktiválja

 • Lehetővé teszi a személy számára, hogy a Mindenható portálján keresztül kilépjen a globális információs rendszerekbe

 • Ablakot nyit az élet lehetőségeire, hogy megválaszthassuk utunkat

 • Növekszik alkalmazkodóképességünk a világ tér-idő kontinuumának változó paramétereihez

 • Lehetővé válik, hogy a kívánt módosításokat elvégezzük életprogramunkban.

 
Javaslatok a KFSZ „BOLDOGSÁG IDEJE” használatához:

 • Az energiaáramlás a gerincen keresztül gyorsan, a testen pedig finoman, lassan halad át, magas rezgésű egészségügyi információkkal hangolva a szerveket, pl. „beállíthatja” a szerv egészséges paramétereit

 • Ez a KFSZ mindenki számára hasznos, aki lendületes lelkesedést, gyors regenerációs készséget szeretne és át kíván váltani egyfajta boldogságállapotba.

 • A KFSZ energiája kreatív, konstruktív, bármilyen projekthez, vagy akár  gyermekszületéshez

 • A KFSZ – el való munka során fontos, hogy vagy egy kérést fogalmazz meg egy számodra releváns témában, vagy érzékelj egy útmutatást a Mentor Szellemedtől (alvás, meditáció és egyéb gyakorlatok révén). Vagyis fontos a felhasználó megértése  – miért fordul ennek a csatornának az energiáihoz?

 • Ráhelyezhetjük az 5. csakrára és kérhetjük kívánságunk teljesülését. A csatorna energetikája, erre a vágyra fog hangolódni, és ha benne van az életprogramunkban, akkor felgyorsul a megvalósulás folyamata. TECHNIKA: - megfogalmazzuk a vágyat, - a csakrára helyezzük a korrektort, - hangot adunk a kérésünknek, - nem kell elképzelni a megvalósuláslehetséges módjait, hanem csak a végső célt.                    Az akadályok elhárulnak. FONTOS: a vágy legyen „környezetbarát” – mind a többi emberrel mind a világgal szemben

 • Programokat állíthatunk fel a test egészségének javítására, kifejezhetjük az egészség javítására, valamint a test és a lélek gyógyítására irányuló szándékot, a betegségek fizikai és finom szintjén történő tudatosítása és megértése révén. Ha nincs külön kérés, akkor a KFSZ energiái aktívan megtisztítják és feltöltik a csakrarendszert.

 • A Mindenható portáljának (idő 03:45 – orosz, 01: 45- magyar) „tükör” alaptulajdonsága van: azzal, hogy elsődlegesen magas rezgésű kívánságokat küldünk másoknak (szeretet, boldogság, egészség), ezt megkapjuk magunknak is. Ezért, amikor az KFSZ - el dolgozunk, nem panaszkodhatunk az életre, sorsra, egészségre, vagy mások negatív viselkedésére - csak pozitív gondolatokkal változtathatunk a jelenen és a jövőn.

 • Ha vágyat fogalmazunk meg a fizikai megújulásra, akkor fontos melle tennünk, hogy ez szükséges számunkra a további végtelen lelki növekedéshez és fejlődéshez.

Attachment - 2024-02-06T093957.774.jpg

KFSZ  "BÉKE" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti a kapcsolódást a világ energiájával és aktiválja a béke, a nyugalom érzésének örömét.

Aktiválja és harmonizálja a négy elem világát a természetben és az emberben.

Megnyitja az emberben a szabadság terét és biztosítja ennek állandó külső és belső megnyilvánulását.

Elősegíti, hogy az ember és a körülötte lévő tér harmóniával, kreatív pozitív energiával, magasabb fényvibrációkkal töltődjön fel.

A világ energiáját behívja mind az emberi lélekbe, mind a környező térbe.

Hozzájárul a különféle szintű konfliktusok megszüntetéséhez, a személy belső vívódásaitól kezdve a társadalmi szintű ellentétekig.

A béke és a belső béke állapotát sugározza a külső környezetnek, ezáltal lehetővé téve az ember számára, hogy békés körülmények között éljen.

Elősegíti a ''Navodak'' isteni érzelmek aktiválását – ez a békéből fakadó öröm érzése.

Segít felismerni elfogadni és megélni, a béke, a szeretet, a harmónia, univerzális törvényeit, megtanít a teljesség, az öröm, a boldogság állapotában élni.

Segíti a pszichológiai - lelki traumák feloldásában és az érzelmi állapot helyreállításában különféle tragédiák, katasztrófák, negatív események után.

Javaslatok a KFSZ BÉKE használatára:

A víz vagy az élelmiszerek szerkezetének struktúrálását a KFSZ BÉKE segítségével lehetőleg 11-kor kell elvégezni, közben szavakkal is meg kell áldani.

Az isteni béke érzését az alábbi gyakorlattal rögzíthetjük a szervezetünkben: Vedd a Béke KFSZ -t a jobb kezedbe, kissé feszítsd meg a nyakad, majd érintsd a jobb kezedben lévő KFSZ - szel a nyaki artériát a jobb oldalon. Majd ugyanezt ismételd meg a bal oldalon a bal kézzel.

A KFSZ Béke erőt és energiát ad az alábbi élelmiszerek strukturálásán keresztül: pisztácia, tök, cseresznye, fekete gomba, zab, fahéj

Az KFSZ BÉKE aktiválja az isteni világ energiáját a következő hangszerek hallgatásán vagy lejátszásán keresztül: zongora, és húros hangszerek pl.:gitár

Önálló alkalmazásra – munkára ajánlott, vagy az alábbi KFSZ – el alkalmazható jól együtt: Indi, Lhasa, Szt. barlang, Fekete hegy, Hegyi oltár, Gobi kód, Arany Gobi, Manasarovar, Zöld Tara, Bölcs Titka, Titkos tó

A KFSZ BÉKE alkalmazása lehetőséget ad arra, hogy folyamatosan a belső béke állapotában legyünk (Navia istennő világának energiája) és megtapasztaljuk az Isteni öröm állapotát (''Navodak'') - melyet az emberiség már rég elfelejtett – a jelen világunkban is. NAVIA Istennő kozmikus energiájának polarizációja van felírva a BÉKE KFSZ – re. 

A víz struktúrálási ideje a KFSZ Béke esetében körülbelül 6 óra.

КФС_МИР.jpeg

KFSZ  "Mennyei közvetítés" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KFSZ Mennyei közvetítés /Kizárólag energia-információs szinten hat/

 • Segít támogatást kapni a felsőbb hatalmaktól, a személyes identitásunkat tisztítja és támogatja, megvéd a veszélyektől.

 • Erőteljes daganatellenes tulajdonságokkal rendelkezik, megfelelő szinten tartja az immunitást

 • Segít javítani a látás tisztaságát és élességét gyulladásos betegségek, akkomodációs zavarok esetén.,

 • Célja a központi idegrendszer funkcionális állapotának javítása, különösen a motoros funkciók meglévő rendellenességei esetén

 • Segít az idegrendszer túlterheltsége miatti fejfájás és álmatlanság esetén

 • Elősegíti az általános egészségi állapot javulását cerebrális bénulásban: csökkenti az agyi szervi károsodás hátterében a lokális idegi struktúrák spontán aktivitásával összefüggésben fellépő paroxizmusokat (görcsrohamokat), elősegíti az értelmi szint emelését, helyreállítja az ember térszerkezetének integritását (mátrix), figyelembe véve az egyéni karma lehetőségeit.

 • Jótékony hatással van teljes lényünkre, célja a lélek megtisztítása a negatív érzelmek, gondolatok elnyomásától, kristálytisztasággal és kegyes csenddel tölti meg a lelket és a gondolatokat.

 • Elbűvölő isteni erővel és energiával tölti el az embert, áldásokat hoz életünkbe

 • Aktiválja a családi kapcsolatok harmonikus szintjét, elősegíti a kölcsönös megértés, harmónia, béke, öröm, nyugalom megteremtését.

 • Megnyitja a 6. és 7. energiaközpont szintjét, felébreszti a spirituális princípiumot, kapcsolatot létesít a Forrással

 • Összeköti fizikai testünket a szellemi és lelki szintünkkel .

 • Beindítja és javítja az élethelyzetek sikeres megoldásának folyamatait, felgyorsítja a belátás megszületését és jelzőként azonosítja a riasztó helyzeteket, segít megérteni és kiküszöbölni a hibákat, a téves hiedelmeket, a pusztító önkritikát.

 • Segít a valódi, helyes életút kiválasztásában, hogy megértéssel, tudatosan, szűrők nélkül mozoghassunk a világunkban

 • Visszaadja aszemélyes identitást, megszünteti az éteri test irányítottságát(bármilyen formájú megszállottságot), elválasztja a felhasználó akaratát és elméjét a külső irányító erőtől

 • Véd a veszélyektől, ellenségektől és bajoktól, támogat és segít az úton

Javaslatok a Mennyei közvetítés KFSZ használatához:

Egyedülálló tandemet hoz létre a KFSZ Reneszánszal, hogy megteremtse a siker terét, áldásokat, támogatást és közbenjárást kapjunk a Felsőbb Erőktől, növelje a kompetencia szintjét a választott szakmai úton.

A Mennyei közvetítés KFSZ – el való első kapcsolatfelvételkor vegyük kezünkbe a lapot, adjunk hálát a Földanyának, saját anyánknak és a világ összes édesanyjának, hogy megkaphassuk a megértés, az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet erőteljes anyai energiáját.  

Onkológiai problémák és kezelések alkalmával enyhítheti az állapotot, támogatja a szervezetet csökkentheti a gyógyszerek mellékhatásait. Ilyenkor fontos a megfeleő mennyiségű struktúrált víz fogyasztása, a napi gyakorlatok, fürdés/zuhanyzás struktúrált vízzel, és szintén struktúrált testápolókat érdemes használni.

Szembetegségek esetén bármely életkorban javasolt szemcseppek, kenőcsök strukturálása, krémek készítése

Agyi bénulás esetén könnyíthet az állapoton napi gyakorlat és struktúrált víz bevitele.

Ha használjuk imákban és meditációkban, segít a magasabb erők felé fordulás, gyógyulás, megbocsátás, elfogadás, megbocsátás, spirituális megvilágosodás, a lélek belső bűnbánatának kérdéseiben.

A finom test megtisztításához komplex „szivattyúzást” (alsó/felső csakrára helyezni – egyik talp alá és ellentétes kézbe venni) ) kell végezni az KFSZ 20-as és a KFSZ 23-asal együtt. (egymás után)

Mindenkinek, aki eltéved az életben, és nem érti: mit tegyen, hogyan döntsön, hová menjen, hol az igazság, segíteni fog.

Támogatást nyújt és átitat az anyai szeretet szigorú, de valóban meleg energiájával minden szinten (akkor is, ha az anya már nincs ott)

Segít a családi kapcsolatokban. Feloldja a generációk egymás iránti elvárásait, segít egymás terét és identitását tiszteletben tartani és önállóságában elfogadni a családon belül.

Családi konfliktushelyzetekben pl. „anya-gyerek”  A Mennyei közvetítés KFSZ mindkét felet segíti hogy meghallja egymást, hogy kölcsönös megértés alakulhasson ki, és félúton találkozzon.

Segítséget nyújt a sofőröknek és az utazóknak a közutakon, -  megmutatja a legjobb utat

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ -el, különösen a következőkkel: Lada Istennő ereje, Elme hatalma, Női vonzerő, Férfi erő védelem, Transzformáció, Hála, Neurovita, Paraszkeva, Bogurajszki, Zdrava, Kamerton, Olgir, Zsíva, Hosszú élet, Hála karkötő

A Pochaev Lavra (Ternopil régió, Ukrajna) legrégebbi szentélyének, az Istenanya Celbont hordozó Lábja forrásának polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálásának ideje a Mennyei közvetítés KFSZ – nél 8 óra.

KFSZ  "Titkos Szent tó" - exklusiv lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A "Titkos Szent tó" energia információs szinten regeneráló hatással van a csecsemőmirigyre, az immunrendszerre, erősen antibakteriális, összességében egy fiatalító, életet meghosszabbító hatékonyságú.

Fokozza a növények növekedését és az állatok megtermékenyülését, segíti az extrém környezeti hatásokhoz történő alkalmazkodást..

Omsk tartományban Okunjewo falu egész Oroszországban ismert. Sok legenda övezi, melyek közül a legismertebb az öt tó: Danilova tó, Linyow, Schtuschtuje és Urman (Shaitan-tó). Az ötödik viszont a titkos, a rejtett szent tó. Nem mindenkinek mutatkozik meg és a vizének van a legkülönlegesebb ereje. Őjotr Jerschow „Púpos Lovacska” története alapján kapta a rejtett tó az orosz irodalomban a csoda erejét. Jerschow maga is pár évet élt Okunjewo-ban.

1992-ben a legendának egy különleges folytatása jött. Okunjewo falujába megérkezett az indiai Rasma Rosita, aki nyolc évig élet Indiában Sri Babaji asramban (spirituális elvonulóhely) és onnan gyalog jött Okunjewo-ba. Az indiai írások alapján az öt tó régen egy nagy csatának volt a helyszíne melyet Rama (Vishnu isten 7-dik inkarnációja) a gonosz hatalmak ellen vívott és a tó maga kozmikus eredetű. Az istene oldalán a majomfejű Hanuman harcolt. A majomhadsereg tábornoka és Raha-nak hűségese, ma Indiában az egyik leghíresebb Istenség. A segítségéért Hanuman megkapta ajándékba a mai Szibériát. A legenda szerint az öt tónál egy várost alapított, melynek a templomában egy kristályt őriztek, amely a kozmikus bölcsességet őrzi. Mind a mai napig Okunjewo közelében ez a templom rejtett. Titokzatos módon ez a tartomány misztikusan és energetikailag össze van kötve az öreg Indiával.

 A tó vize energetikailag kiegészíti és erősíti a másik öt tó hatását –  a legenda szerint, ha a vizét a másik öt tóhoz hozzá adják, akkor egy olyan ital jön létre, amely hatással van az elváltozásokra.

A Titkos szent tó mocsarak által olyan szinten elvágott a külvilágtól, hogy semmilyen járművel nem lehet elérni. Valószínűleg egy meteorit becsapódással keletkezett  mivel a másik tavak formája is hasonló és ezek elrendezése egy vonalon van. Ezen felül mágneses eltérések mérhetők, szeizmikus mozgások és más szokatlan dolog is ebben a tartományban.

Michail Reschkin a paranormális természeti jelenségek szakembere, újságíró aki egy tudományos felfedező utat szervezett, amely az Omsk tartomány északi részén a sokrétű energia jelenségeket kutatta. A tó vizét különleges energiapotenciállal jellemezte, amely a Danilowo tó többszörösét jelenti. Amennyiben a kettőt össze keverjük hatására a várható élettartam nagyban megnövekszik.

Tanács: a Titkos szent tó lapot a Danilova tó lappal kombinálva az egész testet meg lehet fiatalítani.

LIFE-TEST eredmények: A titkos szent tónak jobbra forgó elektromos energia mezője van mely 40000 Bovissal sugároz. Minden csakra enegia szintjét megnöveli, legfőképpen a harmadik szem és gyökér csakrát 40000 Bovisra (40000 a biztos mérési határ, valószínűleg 42000-re) és a napfonat csakrát 35000 Bovisra.

A meridián energia mérésnél a bőrellenállás mérésben elképesztő hatás igazolódik, amikor a titkos szent tó és danilowo tó lapokat együtt alkalmazzuk: a mérésben résztvevőkön mért átlagos meridián energia kimeneti érték 71,3 Kiloohm. Együttes alkalmazás esetén az értékek 42,7 Kiloohm-ra csökkennek, szóval egy egészséges felnőtt ember ideálértékére. Amennyiben 40 Kiloohm az ideálérték és ez egyenlő a 100 %-al, akkor ez 178,255%-os a kimeneti méréshez képest 106,75%-ra csökken. Ez az érték egy egészséges fiatal felnőttre jellemző, tehát a lapok együttes használatáról tényleg elmondhatjuk, hogy energetikailag fiatalító hatása van.

КФС Потаённое озеро.jpg

KFSZ  "KUZA BARLANG - ZANZIBÁR" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít blokkolni és feldolgozni a jelen negatív, pszichológiailag traumatikus élményét a lelki és fizikai egészség helyreállítása érdekében.

A Kuza-barlang (Zanzibár-sziget) vizének polarizációját tartalmazza

 • Segíti a harmonikus idegrendszeri munkát, a gátló és gerjesztő folyamatok egyensúlyi állapotba való visszaállítását, a depresszió, félelem, pánik, szorongás, és egyéb pszichésen túlterhelt állapotok oldódását.

 • Segít enyhíteni a stresszt, megnyugtatja az elmét, visszaállítja az egyensúlyi állapotot, segít belépni a nyugalom meditatív állapotába, oldja a feszültséget a testben.

 • Alkalmazása a mély ellazulás, külső és belső feszültségektől való leválás oldott állapotához vezet.

 • Célja, hogy pszichológiailag egészséges légkört teremtsen a társadalomban, vagy egy csoporton belül, segít enyhíteni az érzelmi kitörések intenzitását

 • Segít blokkolni a jelen negatív, pszichológiailag traumatikus élményeit, valamint pozitív irányba feldolgozni a történéseket, a pszichoszomatikus zavarok kialakulásának megelőzése érdekében.

 • Tonizáló hatással van a szervezetre, és segít az erő helyreállításában

 • Normalizálja a szervezet energia- és élettani folyamatait, valóban harmonikus állapot alakul ki.

 • Segíti a felhasználót hogy tevékenységeit eredményesen végezze, harmonizálja a családi – társadalmi kapcsolatokat, lassítja az öregedési folyamatokat, és további fejlődéseknek nyit utat különböző területeken.

 • Segít megszabadulni a betegségektől, energia-információs szinten a hasnyálmirigy helyreállítását szolgálja, aktiválja és javítja a gyomor-bél traktus egészének aktivitását, növeli a nyálkahártyák ellenálló képességét.

 • Életerővel, fiatalsággal tölt fel, támogatja az egészség helyreállását, növeli az immunitást, és a sejtszintű regenerációt betegségek után.

 • Alvás közben elősegíti a pihenést és a felhasználó fizikai és finom testének helyreállítását

 • Hozzájárul konstruktív pozitív kívánságaink és szándékaink megavalósulásához.

Javaslatok a Kuza-barlang Zanzibár használatához:

Egyedülálló párost alkot a Kuumbi barlang Zanzibárral.

Alternatív név – Szent Energiák KFSZ

Előfordulhat, hogy a KFSZ nem nyílik meg azonnal, mert először az egész testet feltérképezi, megkeresi a szükséges aktivációs pontokat (ahol blokkok, kötések találhatók), majd aktívan bekapcsolódik a konkrét fizikai és lelki (lelki) problémákkal kapcsolatos munkába.

Egyéni folyamatot épít fel és különböző szinteken dolgozik, a probléma mélysége, a felhasználó negatív eseményekben való elmerülésének mértéke szerint (hírek, körülmények)

Ennek az KFSZ-nek az alkalmazásakor nagyon fontos a jóra, a kívántra gondolni, és amennyire lehetséges, vizuálisan megjeleníteni.

Nagyon jól működik cukorbetegeknél (segít a szövetek tápanyagfelvételének helyreállításában, az erek állapotának javításában). Használatakor sok, ezzel a lappal struktúrált vizet kell fogyasztani.

Súlyos traumatikus eseményeket átélt emberek lelki és mentális egészségének helyreállításában nagyon sokat segít. (terrortámadások, romok alatt rekedés, fizikai erőszak, katasztrófák stb.)

Fontos eszköz a speciális szakemberek (pszichológusok, vészhelyzeti segítők, pszichoterapeuták, tanárok) számára a pszichológiai segítségnyújtás során.

Nagyon hatékony légzőgyakorlatok, jóga, meditáció közben, hogy a mentálisan, pszichésen vagy fizikailag traumatikus, negatív élmények testi és tudatalatti hatásait kivezessük.

Javasoljuk a víz strukturálását gyógyfürdők felhasználásához, mikor gyógynövényeket, különféle egyéb adalékanyagokat (magnézium, illóolajok, sók stb.), használunk, és kozmetikai maszkoknál a szépség és a fiatalítás érdekében.

Hatékonyan kombinálható az összes korábban kiadott KFSZ-el, különösen: KFSZ 2, KFSZ 7, KFSZ 8, Szépség faktor, Fiatalító alma, Rapa, Petrovocska, Lhassa, Manasarovar, Zöld Tara, Kamerton, KFSZ 18, Mennyei ajándék, Fartuna, Siker, Főnix, Egészség kulcsa, Egészség kulcsa 2, Kardio és Magnat karkötők.

Víz strukturálási idő - 18 perc.

KFSZ  "KUUMBI BARLANG - ZANZIBÁR" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A „Valóság formáló”. A pszichoszomatikus állapotok, a stressz, trauma okozta betegségek megnyilvánulásaival dolgozik, szellemi átalakulást hajt végre. 

A Kuumbi-barlangból (Zanzibár-sziget) származó víz polarizációját tartalmazza.

Segít helyreállítani az agyalapi mirigy és a hipotalamusz szabályozó funkcióját, közvetve elősegíti a hormonok termelődését, amelyek befolyásolják a növekedési és fizikai fejlődési folyamatokat, az anyagcserét és a szaporodási funkciókat.

Kedvezően hat az agyi erek állapotára, kíméletesen segít enyhíteni a túlerőltetés során fellépő görcsöket, fejfájást, az időjárási frontok hatásait, ezáltal csökkenti a szélütés valószínűségét.

Célja az idegrendszer szabályozó funkciójának stabilizálása, amely szükséges a szervezet funkcionális épségéhez és az állandó optimális belső környezet fenntartásához valamint hatékony és megfelelő reakciójához a külső környezet hatásaira és változásaira.

Segít stabilizálni a pszicho-érzelmi állapotot, segít helyreállítani a hormonális hátteret,-  beleértve a „boldogsághormonok” dopamin (a szív és az idegsejtek működési módja és a testtömeg, a teljesítmény a dopamin koncentrációjától függ) és a szerotonin (segíti az alvási és ébrenléti ciklusok szabályozását, a szervezet belső biológiai óráját) termelése. Emellett a hangulati, motoros, kognitív és autonóm funkciók egyensúlyának fenntartását is támogatja.

Stresszhelyzet kialakulásakor hozzájárul a megfelelő hormontermeléshez (adrenalin, noradrenalin), hogy mielőbb stabilizálódjon az ember állapota.

Segít enyhíteni vagy csökkenteni a stressz, trauma (lassult beszéd, dadogás, halláskárosodás, a végtagok motoros aktivitása (remegés, parézis) stb. által okozott pszichoszomatikus állapotok és betegségek megnyilvánulásait.

Segít szabályozni az anyagcsere folyamatokat, ezáltal befolyásolja a fogyást, fenntartja az egészséges harmóniát, amely megfelel az életkori sajátosságoknak és életciklusoknak

Segít enyhíteni a szemizmok feszültségét és görcseit a számítógéppel, okostelefonnal stb. végzett sokórás munka során.

Gyógyítja a „női könnyeket” (a család lelkét) a rokonok és barátok elvesztésének keserűségéből, ősi bölcsességgel, ősi tudással és a Föld békéjével ruházza fel, segít meghallani a „szív hangját”. A Földön sok nemzetség generációinak női erejét közvetíti, támogatást és segítséget nyújt a női szívek egyesítéséhez a béke és a szeretet érdekében.

Helyreállítja a mély kapcsolatot az Isteni Fény jelenlétével, összekapcsolja a „Vagyok” spirituális központját a Felsőbb Énnel, átviszi a felhasználót a tudatosság magasabb szintjére, aktiválja az Ősi emlékezetet

A tudatot úgy változtatja, hogy a világot nyugodt „semlegességgel” érzékelje, egyfajta mentális "lefegyverzést" hajt végre, és az emberek szívében és lelkében a gyűlölet fokozatos pozitív összetevőkké alakulhat át.

Átalakítja a felhasználó öntudatlan negatív mentális és érzelmi kisugárzását és negatív pszichés energiáját, amely önkéntelen, helytelen cselekvések eredményeként keletkezik, és amely a jövőben nemkívánatos valóság létrejöttéhez vezethet.

Segít eltávolítani a rosszindulatú emberek negatív üzeneteit és kívánságait

Segítséget nyújt nehéz élethelyzetekben

Elősegíti a védelmet a negatív élethelyzetekkel szemben

Felszítja a „belső tisztító tüzet” az emberben a Tűzelem aktiválásával

Aktiválja a felhasználó kreatív tudatát, jobbá alakítja életének külső terét

A felhasználó virágzó és biztonságos személyes valóságát, létterét képezi a Föld általános létterében - mezőjében.

Javaslatok a KFSZ Kuumbi barlag Zanzibár felhasználásához

Egyedülálló párost alkot a Kuza barlang Zanzibár KFSZ - el

Alternatív név – KFSZ Valóság formáló

Hatékonyabb együttműködni a korrektorral ha a hála érzésével dolgozunk, különösen az első érintkezéskor amikor kapcsolódunk  Kuumbi barlang legfinomabb energiájával.

Az KFSZ alkalmazásakor fontos, hogy saját magadon keresztül generálj fényenergiákat – vagyis tartsd tudatodban a Fényhez való kapcsolódást - , és ne feledd az Univerzum elvét: „amit sugárzol, azt kapod”

Használd imára a béke nevében ( állásfoglalás nélkül, anélkül, hogy erőszakra gondolnál bármely fél ellen ) és az egységért. A Női energiák egyesülése révén a Férfiak és a férfienergia világa is oldódik, finomodik.

A Nőnek fontos ennek a KFSZ – nek  a használata, annak érdekében, hogy kialakítsa és megszilárdítsa mentális tervét a pszichét stabilizálja, hogy összekapcsolhassa a Föld energiáját a női aspektus általános bölcsességével a belső nő erejének és tudásának legmagasabb megnyilvánulásával hogy ezáltal lehetőséget kapjon arra, hogy energetikailag a világegyesülésbe belépjen. Minden nőnek fontos, hogy legyen egy tányérja a mentális terv, psziché stabilizálására, hogy a földi energia és a női aspektus általános bölcsessége összekapcsolódhasson a belső nő erejének és bölcsességének legmagasabb megnyilvánulásaival, lehetőséget, hogy energikusan beléphessünk a nők világszövetségébe

A Férfiaknak azért fontos a használat, hogy megmutatkozhasson az egyensúly energiája a konfliktusok, összecsapások megoldására, az agresszió csökkentésére, az alapvető férfias tulajdonságok fejlesztésére, a megbízhatóság, a kitartás növelésére és a bolygó női energiájával való együttműködés támogatására irányuló cselekvésekre és tettekre.

A mikrostroke és következményeinek komplex terápiájában nagyon hasznosnak bizonyul, beleértve kisebb beszédzavarok korrigálását.

Jól használható olyan gyerekekkel és felnőttekkel való munkavégzés közben, akik valamilyen betegségben szenvedtek (például sokk vagy ijedtség miatti dadogás)

Átfogó fogyókúrás programokban, cukorbetegségben is nagy segítség lehet

EZ a KFSZ hatékonyan kombinálható az összes korábban kiadott lemezzel, különösen: Fortuna, Antikataklizma, Kolcov Fénye, Szeretet, Harmónia, Férfi erő védelem, Női vonzerő, Béke, Szövetség, Mennyei közvetítés,

Karkötők: Örző, Amulett, Védelmező és

Ha lehetőségünk van rá akkor használata előtt a Tisztítás és a feltöltés KFSZ – el kezeljük a szülőcsatorna területét.

Víz strukturálási idő - 12 perc.

KFSZ Asszonyok kincse / GÉSA/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • FELOLDJA A NŐI MAGÁNYOSSÁG /ELKÜLÖNÜLÉS/ FÉLELMÉT, FELSZÍNRE HOZZA A LÁGYSÁGOT ÉS A MÉLTÓSÁGOT, LASSÍTHATJA AZ ÖREGEDÉS FIZIKAI FOLYAMATÁT

 • A Szahalini Juzsno-Szahalinszki körzetben található GÉSA forrás vizének polarizációját regisztrálták a KFSZ -en.

 • A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 15 perc.

 • Elsősorban az 1., 2. (maximális hangsúllyal), 4., 5., 7. csakrákat aktivizálja, fogja és köti össze a meridiánok mentén, kapcsolatot alkotva: a Család és az Élet energiája + Szív (feltétel nélküli szeretet) + Lélek

 • Lehetőséget ad céljaid megvalósítására

 • Kortol függetlenül tárja fel a  nőben az „én NŐ Vagyok” lágyságát és méltóságát, kombinálva a „tudom, hogyan kell használni” tudással.

 • Energia szinten bekapcsolja azt az erőteljes belső Fény „generátort” amitől aztán elkezd minden terület jól működni a házasságban, kapcsolatokban.

 • Aktiválja a férfiak vonzerejét annak az energiának köszönhetően, amelyet a KFSZ Asszonyok kincse a Nőknek biztosít.

 • Nehéz nem észrevenni egy Nőt ezzel az energiával.

 • Felébreszti a nőies viselkedési jellemzőket - könnyedséget, játékosságot, flörtölést - szexuális felhangok nélkül. Az igazán nőies természetben rejlő attitűdöt, a játék a játék kedvéért, csak azért hogy mindannyian jól érezzük magunkat. „Minél boldogabb vagyok, annál boldogabbak körülöttem” .

 • Minőségileg új szintre emeli a környező világ minden elemének és részecskéjének szépségének érzékelését, beleértve az embert is. Az érzések szinergiája jön létre.

 • Feléleszti a béke és az elégedettség állapotát, a világ csodálatát, az élet teljességének érzését, magából az életből származó örömet és a harmonikus kapcsolatokat.

 • „Megtanítja” a nőt élvezni az élet pillanatait, észrevenni az apró dolgok ajándékát a Világban – élvezni egy csésze kávét, a napsugarakat, egy új parfümöt stb. Jön a megértés – az új életed a kezedben van!

 • Ez az energia magában foglalja a Nő számára a választási pozíciót a Férfiak vonatkozásában, miközben eltávolítja a magánytól való félelmet. Ez biztosítja a Nőnek azt a vonzerőt ami egyrészről tiszteletet ébreszt a Férfiban, másrészről feléleszti a vadászösztönt, a hódítás és törődés vágyát. A Nő nem erőlködik, nem a kudarcra ítélt magány állapotát közvetíti, hanem a „NŐ VAGYOK” belső meggyőződésének és biztonságának egyedülálló energetikai állapotába kerül. 

 • Elvezet annak felismeréséhez, hogy minden jelentős életesemény, beleértve a negatívakat is, értékes tapasztalat, amely bölcsességgé válik. Megtanítja, hogy ajándékként fogagjuk ezeket az élményeket is: fogadd el magad, szeresd önmagad, köszönj meg minden helyzetet, ami az életben történt (pozitív és negatív egyaránt)

 • Deaktiválja a felhasználó energiarendszeréhez fűződő, alacsonyabb rezgésszintekről érkezett energiaszál „kapcsolatokat”, amelyek behatolhatnak a tudatalattiba, a szexuális jellegű kegyetlen jeleneteket - erőszakot, perverziót, obszcén viselkedést - tartalmazó videók megtekintéséből származó nehéz benyomások következtében.

 • Megtanít építeni a személyes határaidat a férfiakkal való kapcsolatokban, mert a nő a világ közepe, önmagán keresztül éli életét, és meg kell tudnia védeni magát és gyermekeit

 • Növeli a nő „anyai” energiáit , hogy nyomás nélkül gondoskodjon a gyerekeiről

 • Segíti az összekapcsolódás az egy rezgésen lévő nőtársakkal, megnyitni az összetartozás éltető energiáinak áramlását az életedbe , elnyerni a többi nő Áldását.

 • Lehetőség nyílik a szülőkkel, gyermekekkel és házastárssal való jó kapcsolat helyreállítására, és szükség esetén szeretteink hamis és negatív hiedelmeinek információs mezőjétől való „elszakadásra”.

 • Célja a testi öregedés lassítása, beindítja a fiatalkori folyamatokat energia és fizikai szinten, fiatalos állapottal és érzéssel tölti fel a testet és a lelket.

 • Egyensúlyt teremt a férfi és női energiák között a női energiarendszerben, a nőiesség új oldalait nyitja meg, Yin erővel/energiával, magabiztossággal ruházza fel a szebbik nemet, növeli a vonzerőt és a csáberőt .

 • Új testtartásra késztet, a saját és a külső energia legjobb érzékelésének lehetősége miatt, kényelmes, harmonikus mozgást tesz lehetővé.

 • Segít az izomtónus erősítésében. Először felhozza és aktiválja a testblokkot, majd a korrektor elkezd vele dolgozni.

 • Tiszta ragyogást ad a tekintetnek – „a szemek csillognak”, segít növelni a fény belső potenciálját, aktiválja a női szépséget

 • Segít egyensúlyozni a hangulatingadozást, határt szab a túlzott érzelgőségnek, gyorsabban megnyugszik, kiegyensúlyozódik az állapot, finoman átvált a csend, béke, ellazulás állapotába, és fenntartja a kapcsolatot a testtel.

 • Használatával megszűnhet a híuság, csendes, ellazult, megfigyelő állapot jön létre. Ahelyett, hogy a férfit „női technikák”, „varázslatok” segítségével manipulálná előtérbe kerül a megértés, a másik értekéinek felismerése és kifejezése. A nő felismeri, hogy a férfi akit csak praktikákkal tud elcsábítani nem az ő „férfija”.

 • Segít nagyon rugalmasan viselkedni problémás kapcsolatokban az arrogáns, agresszív férfienergiákkal szemben, akik fájdalmat, haragot vagy kegyetlenséget okozhattak.

 • Célja a női energia belső átalakulása - több belső gyengédség és könnyedség jelenik meg - ez segít az energiát valóban nőiessé változtatni

 • Számos attitűd eltávolítására szolgál a tudat és a tudatalatti minden rétegében:

 • tudatos és tudattalan károsodások okozása a szervezetben,

 • a test önpusztításában (junk food, alacsony fizikai aktivitás, függőségek),

 • a test „javítására” irányuló kísérletek, amelyek a „nem vagyok elég” programon alapulnak, pl.„többet kell edzenem, hogy magam/férjem/barátnőim, a közönség kedvében járjak”,

 •  valamint a testemmel való elégedetlenség miatti önostorozás: „rövid lábak” /hosszú, térd görbe/vékony/kövér” stb.

 • Lehetővé teszi a nő számára, hogy tudatos és elégedett legyen önmagával, rugalmas legyen, megengedje magának, hogy szeressen és szeretve legyen, hogy megvalósítsa kreativitását.

 • Létrejöhet a test teljes elfogadásának érzése. A testpozitivitás itt nem azt jelenti, hogy „kövér vagyok, az is akarok lenni, és az is leszek”. A testpozitivitás ebben az esetben azt jelenti, hogy a tested szeretete,  -bármilyen legyen is jelenleg -, segít a megfelelő elfogadásban és gondozásban, tudatosan javítja testi és érzelmi egészségét, és nem kínzod magad, hogy valakinek (társ, közösségi installációk) kedvében járj, stb.

 • Együttműködik a tudatalatti alsó szintjeivel, kijavítja azokat a viselkedési algoritmusokat, amelyekből hiányzott néhány elem vagy jel, „biztonsági elemeket” telepít, és óvó, védelmező viselkedési mechanizmusokat alakít ki.

 • Eltávolítja azokat a fizikai és pszichológiai szorongásokat, amelyek a negatív programok, attitűdök és helyzetek hatására keletkeztek, amikor elfojtásra került a félelem, és a védekező reakciók mechanizmusai aktiválódtak a férfiakkal kapcsolatos veszélyhelyzetekben (bármilyen formátumú erőszak vagy annak kísérlete).

 • A félelmekkel és testi blokkokkal is dolgozik, ezáltal kiküszöböli az alacsony frekvenciájú rezgéseket, amelyek félelmet, bizonytalanságot, haragot hordoznak, és bilincsekké alakultak át a testben.

 • Nagy mértékű gondoskodó energiával tölti fel a nőt.

 • Segít kölcsönös szeretetet vonzani az életébe, és jó kapcsolatokat építeni a családban

 • Egészséges egyensúlyt teremt a női energiamezőben, növelve ezzel a gyermekek optimális fejlődéséhez és a férfi sikereihez szükséges pozitív mentális energiapotenciát.

 • Segít a nőnek felfedezni magában a női erő új isteni potenciálját, és kifejezni önmagán keresztül a lágyságot, kedvességet, megfontoltságot, irgalmat és lelki egyensúlyt, ami lehetővé teszi számára a külső szépség és egészséges hormonális funkciók hosszú távú megőrzését.

 • Testi szinten az energia célja a nőgyógyászat egészségének javítása bármely életkorban, felhasználható PMS és menopauza esetén

 • A nyirokkal is dolgozik, segít megszüntetni a nyirokrendszer torlódását

 • Ajánlások a KFSZ Asszonyok kincse /Gésa/ használatára vonatkozóan

 • Ez a KFSZ gyorsan nyílik, az energia nagyon gyengéd, sima, akár a hulló virágszirmok

 • Naponta érdemes elvégezni egy kis rituálét: Reggelente elsőre igyál egy pohár KFSZ Gésával kezelt vizet, és hajts végre egy napi gyakorlatot vele.-  pl.: „szappanként” dörzsöld végig a karjaidat lábaidat, vagy töltsd pár percig a csakráidat -  és változásokat fogsz észrevenni magadon, körülötted, önmagaddal kapcsolatban.

 • Ez a KFSZ a gondolat szintjén működik – elfogadja és megérti a nők betegségeinek okait. Munkavégzés közben kérni kell egy adott szerv és minden kapcsolódó szerv gyógyulását, amely a probléma kialakulásában részt vett (például szem, máj vagy gyomor-bél traktus)

 • Tartsd a lapot az 5. csakra szintjén, és közben köszönd meg mindenkinek, aki részt vett életed bármely eseményén, de mindenekelőtt magadnak: „köszönök minden élményt, amit átélhettem, amit átélem a mostanit és azt, amin holnap átmegyek, köszönetet mondok mindazoknak, akikkel utamon találkoztam, akik részt vettek életem eseményeiben, örömet vagy fájdalmat okozva.”

 • Ha segítséget szeretnél kapni, hogy mitévő légy egy bizonyos az emberrel kapcsolatban, hajtsd végre a következő gyakorlatot: tartsd a kezedben a KFSZ-t lélek szinten. /csecsemőmirigy/ Minden nő megkapja a saját információit, de vannak általános univerzális szavak, kifelejzések is: csak szeress, csak fogadd el, légy önmagad, vigyázz magadra

 • Ennek a Korrektornak az energiái valóban segíthetnek megváltoztatni az önmagunkhoz, mint nőhöz, valamint a férfiakhoz való hozzáállást. Igyál egy kis vizet, ülj le, nyugodj meg, töltődj fel az energiával és készülj fel a szeretet terjesztésére.

 • Kivétel nélkül minden nő számára alkalmas a fényesség, a nőiesség, a figyelem felkeltése, a szeretet és az önelfogadás területének emelésére.

 • Nagyon hasznos pubertás korú lányoknak, az önmagukhoz való hozzáállásuk, átmeneti hiányosságaik (fiziológiai elváltozások a szervezetben, egészségtelen arcbőr stb.) kiegyensúlyozására, valamint bármely életkorban, ha önmagukkal, testükkel, megjelenésükkel, nemünkkel szembeni elutasítás tapasztalható.

 • Nagyszerű balett-táncosok és minden más hagyományosan nőies táncosnő számára

 • Hasznos segítség minden kreatív egyénnek, aki zenei és énekes tevékenységgel foglalkozik

 • Alkalmas azoknak a nőknek, akik fitneszt és olyan sportokat űznek, amelyekben meg kell mutatni a test plaszticitását - ritmikus gimnasztika, műkorcsolya stb.

 • Terhes nők is használhatják (vizet inni, gyomorra kenni, alvóhelyre helyezni)

 • Bárki használhatja, aki nem érzi a törődést, az elfogadást és a szeretetet

 • Megoldást jelenthet azoknak a nőknek, akik kemények, merevek, akiket nehéz szeretni, nehezen alakítanak kapcsolódást, akik fukarkodnak az öleléssel, simogatással, érintéssel, akiket nehéz megközelíteni, nyitni feléjük szavakkal is, akár a gyerekeknek,  pertnernek vagy  barátoknak, szeretteiknek.

 • Segít megnyugtatni a gyermekeket (könnyek, dührohamok, félelmek)

 • Egyéb témák, amelyekkel az KFSZ energiáit felhasználva lehet dolgozni:

 • Magány, unalom, melankólia, legmélyebb szomorúság

 • Határtalanul csak várakozni, amikor az az érzésünk, hogy csak elmúlik az élet

 • Szigorú szabályok szerinti élet esetén, amikor a szerelem és az öröm tilos lehet, vagy „most nincs idő szórakozni”

 • Ha az a fajta kötelezettség érzés állandósul, hogy mindig tartozol valakinek: szülőknek, partnereknek, gyerekeknek, szomszédoknak, országnak stb.

 • Férfiak és nők közötti kapcsolatok különféle társadalmi formátumokban - házasság, család, szomszédok, kollégák stb.

 • Gyermekkorban kapott programok: pl.:„neked muszáj..”, „az élet várakozás”, „várnod kell”, „örökkévaló ünnepvárás” és „reménytelenség”

 • A tanult tehetetlenség témája: „az életed a felnőtteken múlik”, „az életed és az érdeklődésed most nem fontos”, „a csalódások a sorsod”

 • Megtévesztés, árulás, büszkeség, arrogancia

 • Más emberek magán- és nyilvános terveinek végrehajtásához kapcsolódó attitűdök, amelyek sértik egy másik ember személyes érdekeit

 • Bűnügyi témák, amikor az emberi élet leértékelődik, és a problémákat erőszakkal oldják meg (vagy ez volt a helyzet a múltban)

 • Javasolt a kozmetikai termékek (maszkok, krémek, masszázsolajok) strukturálása, fürdés  és zuhanyozás. Hasznos a KFSZ – el való fürdőzés fizikai aktivitás után is (sportolóknak, földeken dolgozni szeretőknek stb.) Hasznos  érzelmi fáradtság és kiégés esetén.

 • Javasoljuk, a KFSZ elhelyezését szépségszalonokban, masszázsszobákban, szanatóriumokban és pihenőházakban

 • Helyezze a KFSZ-t az alvás- és pihenőtérbe a teljes kikapcsolódás érdekében; álmunkban is olyan problémákkal dolgozik, amelyek mélyen a tudatalattiban vannak (ez a felhasználó számára észrevétlenül megtörténhet)

 • Kérjük tartsa szem előtt, hogy amikor elkezd a korrektorral dolgozni és esetlegesen  rejtett sérelmei, felhalmozott negativitásai vannak, létrejöhet egyfajta agresszió, ami a személyes határok és azok kijelölésének és megerősítésének szükségességének tudatosítását segíti egy bizonyos szakaszon. Viszont ezen keresztül képes lesz látni/felismerni azokat akik megsértik ezeket a határokat, és ezt követően új szinten kezdheti el az interakciók kiépítését. Figyelje ezt az állapotot és ha szükséges egészítse ki a munkát Bereginya, Love, Harmónia és hasonló KFSZ-kel.

 • A férfiak használhatják a KFSZ Asszonyok kincsét /Gésát/ pihenésre és kikapcsolódásra, valamint olyan témákkal dolgozhatnak, amelyek a korrektor működése alapján (a leírás alapján) megegyeznek velük. A saját női energiái feltárásával jobbra változtatja a világról alkotott felfogást, és kiteljesedhet, egyensúlyba kerül a világlátás

 • Ha szükséges, hozzon létre tandemeket más, korábban megjelent KFSZ -kel amiknek a témája szinkronizál, vagy kiegészíti a KFSZ Asszonyok kincse / Gésa/ témáját

Attachment - 2024-01-18T123111.766.jpg

KFSZ  "TRANSZFORMÁCIÓ" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erősíti bennünk a pozitív átalakításokhoz szükséges bátorság érzését.

Az összes energiatestünket megvédi bármilyen eredetű és erősségű irányított negatív behatástól és programtól.

Megtisztítja a szívet és a lelket és elindítja testünk öngyógyító folyamatait a finom síkon történt sérülések helyreállításán keresztül.

Aktiválja a teljes energiarendszert és erősíti a csakrákat. Visszaállítja a biomező szerkezetének épségét. A haragot szelídséggé, az irigységet jóindulattá, az ellenségeskedést kegyelemmé alakítja.

Aktiválja teljes spirituális újraindításunk folyamatát az új energiák diktátumának megfelelően.

Elősegíti minden festünk (éteri – fizikai) tiszta energiával való feltöltését.

Finoman nyomás nélkül segíti az érzelmi mélypontokból - depresszió, apátia, letargia, passzivitás, kétségbeesés, magány érzéséből - való elmozdulást.

Reményt bátorságot aktivitást ad életünk pozitív átalakításához, hogy sikerrel járjunk újító gondolataink ötleteink örömteljes megvalósításában.

Segít a tudatosság egy magasabb szintjének elérésében, és a pillanatnyilag releváns információk fogadásában és feldolgozásában egy felsőbb tudatállapottal történő összekapcsolódáson keresztül.

Megnyitja a lélek – szív legbensőbb kapuit, aktiválja a hozott lélekkódokat, a szeretet és az önzetlenség érzését.

Hozzájárul az agyféltekék harmonizációjához, a kreativitás megnyilvánulásához, az alkotó gondolkodáshoz, az élet és az aktuális események új nézőpontjának megjelenéséhez.

Elsődleges célja azonban a Férfi és Nő összekapcsolása egy magasabb szinten. Olyan emelt minőségű kapcsolódások létrehozása és fenntartása, melyben a magas szintű kommunikáció élvezete, a harmónia, az összetartozás, az összeillés, a partnerség és a szövetség alapvetően jellemző. Segíti a szabad akarati kötődés kialakulását az elköteleződést és feloldja az ezzel kapcsolatos félelmeket és blokkokat. A Szerelem bevonzására tervezték!

Segít a nőknek megmutatni valódi természetüket, megtalálni a belső bizalmi állapotot a női energiáikban, a szakrális nőiségben és a „királynői” megnyilvánulásban egyaránt. Feléleszti és fokozza a női varázst és vonzerőt ami mind új kapcsolódások bevonzásában segít mind pedig abban, hogy a férfiak friss megújult módon láthassák a régóta ismerős nőt, feleséget vagy társat.

Egyedülálló párost hoz létre a Tudás Fénye KFSZ - el. A két lap együtt a Mars és a Vénusz térteremtése az igaz szerelem születésének és megnyilvánulásának.

Elősegíti az emberek egyesülését a tudatosság és a lelkek szintjén.

Feladata a Lélek legmagasabb tulajdonságaival való kapcsolat - Fény, Tudás, Igazság

Segít az egészségügyi problémák megoldásában a férfi és női reproduktív rendszer működésének helyreállításában (nőgyógyászat, urológia, hormonális háttér)

Elősegíti az "ifjúsági gén" befogadását és aktiválását, meghosszabbítva az aktív hosszú életkort

Ajánlások a KFSZ Transzformáció használatához:

Nagyon jól működik a szülő gyermek kapcsolatokban is. Szülőként kézben tartva a KFSZ Transzformációt áldást és sikert kívánjunk gyermekünknek minden reggel.

Használják aktívan, akik reményvesztettnek érzik magukat vagy a kétségbeesés állapotában vannak.

Elhúzódó vagy súlyos betegségek esetén ajánlott kiegészítő segítségként használni!

Aktívan használjuk, ha új, magasabb szintű szerelmet vonzanánk be, vagy a meglévő kapcsolódásunkat emelnénk egy tisztább magasabb szintre.

Kompatibilis az összes korábban megjelent KFSZ el, különösen a következőkkel: Élet Tavasza, Nő vonzerő, Férfi erő védelem, Győztes, Smaragd tábla, Yin, Yang, Lhassa, Fekete hegy Karkötők: Elbűvölő, Magnat

A Makaryevskaya Pustyn (Leningrádi régió, Tosno kerület) Szent Makariusz -sziget kutjának (Szent forrás) vizének polarizációját tartalmazza.

A víz struktúrálás ideje 8 óra.

KFSZ  "A LÉLEK BREDÉSE" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít visszatérni az élő emberi kommunikáció valós világába, feltölt az optimizmussal, az öröm, a boldogság energiáival és oldja a belső feszültséget.

Segít kiküszöbölni a belső szorongást, zavartságot, oldja az események bizonytalanságából fakadó belső frusztrációt, miket az élet és a környezet helyzetei generálnak.

Aktiválja a Lélek általi szeretetenergia generálásának folyamatát úgy, hogy oldja a negatív programok által előidézett félelmeket ami által egy tisztább lélekállapot alakulhat ki, és az Isteni kegyelem állapota érzékelhető.

Használatával fokozódik az optimizmus, az öröm, a boldogság, az életszeretet, a harmonikus elfogadás és a nyugalom érzésének megjelenése, megélhetjük az egészséges altruizmus állapotát az aktuális események pozitív szemléletében – a „minden rendben van, de lesz még jobb” szemlélet érvényesül.

Erősíti a stabilitás, a magabiztosság érzetét, segít felismerni, hogy a boldogság magában az életút folyamatában található meg és nem egy inkarnációs végcél a lélek számára.

Segít kiküszöbölni a bizonytalanság és a félelem érzését álláskereséskor, interjúnkon való részvételen, és élethelyzetek megváltoztatása esetén, például új helyre költözéskor. Hamarabb tudunk komfortos biztonságos állapotot teremteni a változások ideje alatt is.

Egyik fő célja, hogy visszatérjen az élő emberi kommunikáció a világába, amelyben mindenki önmaga lehet, elfogadott, és megértett.

Kedvező terepet teremt a harmonikus kommunikáció és interakció megjelenéséhez egyes helyzetekben, ezáltal megkönnyíti az alkalmazkodást egy új élethelyzethez, egy új környezetben, csapatban és társaságban. Eltávolítja a kellemetlen, mérgező embereket az adott társadalmi körből.

Védi és megóvja a felhasználói teret a természeti katasztrófáktól

Segít a látószervek állapotának javításában különféle szemészeti betegségekben (például kötőhártya-gyulladás, uveitis ( érhártya gyulladás), iridociklitisz (fotofóbia, pupillaszűkület) stb.)

Segíti a bőr regenerációját - vágások, horzsolások, égési sérülések esetrén, csökkenti a keloid hegek valószínűségét műtétek után.

A mozgásszervi betegségek komplex terápiájában segít helyreállítani az emberi motoros funkciókat sérülések után, ízületi és gerincbetegségek esetén

Segít megelőzni a kórosan megváltozott sejtek növekedésével kapcsolatos betegségeket

Segít megszüntetni a szervezet általános gyengeségét, pl. betegség után isteni erővel és hatalmas energiával tölt fel.

Javaslatok a KFSZ Lélek ébredése használatához:

Különösen jól együttműködik a Tudás Fénye, a Transzformáció és a Mennyei közvetítés KFSZ – kel.

 • Felnőttek és gyerekek is használhatják egy új élethelyzetben, osztályban, új csapatban közösségben való beilleszkedés harmonikus működés elősegítésére

 • Tökéletes társaságokhoz, bulikhoz, baráti összejövetelekhez – ha az őszinteség, a barátságosság, a valódi kapcsolódás, a közös érdeklődési kör, a jó hangulat légkörét kívánjuk megteremteni modern kütyük, okostelefonok stb használata nélkül.

 • A BÉKE KFSZ – el való együtt alkalmazás esetén nagyon jó eredményeket érhetünk el autizmussal, spektrumzavarral küzdő gyermekeknél, vagy zárt, társadalomban nehezen működő embereknél.

 • Szembetegségek komplex terápiájában alkalmazzák a hagyományos eszközökkel együtt (gyógyszerekkel)

 • Használjuk betegségek utáni gyorsabb felépüléshez, amikor állandó fáradtság, gyengeség, életerő hiánya tapasztalható        

 Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen a következőkkel:Hatalmas hegy forrása, Csodatevő, Boldogság, Egészség energiája, Hála, Antikataklizma, Hosszú élete, KFZS 11, KFSZ 17, Mozgás szabadsága, Főnix, KFSZ 7, Fiatalító alma, Szövetség, Szeretet, Három szentek, Szent barlang, Indi, Győztes, Örökkévalóság, Hála karkötő, Megújulás, Fitnesz, Tudatosság

Az Isten-hegy barlangjából származó gyógyforrás vizének polarizációja van a KFSZ – en rögzítve.

Velikie Berezhsy (Kremenetsky járás, Ternopil régió, Ukrajna).

Víz strukturálási idő - 15 perc.

KFSZ  "ÖTÖDIK DIMENZIÓ" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximálisan aktiválja a többdimenziós fejlődés energiáit, megalapozza az alkotást, "hazugságvizsgálóként" működik

 A 2022. február 22-i „tükör” dátummal megnyílt energiaportál polarizációja van jegyezve a KFSZ -en.

 • Aktiválja az energiaáramlást, megszüntetve mindazt, ami a felhasználó külső és belső világában egyaránt elavult, globális búcsút indít és megválik minden régitől, elavulttól, ami megakadályozza a továbblépést.

 • Többdimenziós munkát végez. Kiegyensúlyozza az adás és elfogadás folyamatenergiáit, a legmagasabb/legfinomabb szinten (energia, gondolatok) tisztít. Ennek a folyamatnak a célja az egyesülés, egység, integritás, béke, egyensúly és az egyetemes harmónia megteremtése.

 • Segíti és lehetővé teszi a tudat polaritásának változását, aktiválja az energiákat a fejlődés más szintjére való továbblépéshez – hogy az elkülönülés kettősségéből a Binomális (Bin – két elv összekapcsolása a végtelenben ) Egység megélésébe érkezzünk.

 • „Eltöröl” mindenféle korlátot az emberi elmében, segít megtisztítani a 3D mátrix erőltetett, romboló programjait, megalapozza a jövő teremtését.

 • Segít a „felébredésben” , hogy meglássuk a valóságot. „Hazugságvizsgálóként” működik, megtanít felismerni, látni és eloszlatni a különféle indukált programokat, hazugságokat, a hamisságot a világrend globális folyamataiban. A „kényszeres” vagyis a tudattalan viselkedés, élet, létezés meglátása- belátása az önámítás megszüntetésével lehetséges. Ezért „láttatja” velünk a ránk kényszerített hamis értékeket, hiedelmeket, a negatív történelemtorzulásokat, a jó/rossz, a világosság és a sötétség fogalmainak deformitását.

 • Eltávolítja a korlátozó "horgonyokat", amelyek megakadályozzák a pozitív tapasztalatokat céljaink elérése felé vezető úton. Használatával könnyen megérkeznek a szükséges gondolatok és ötletek a tervek megvalósításához, segít megszabadulni a csüggedtségtől, a kétségektől és a félelmektől.

 • Segít eltávolítani a romboló vagy gátló karmikus kapcsolatokhoz való ragaszkodást, megszabadít a mérgező érzelmektől és érzésektől, lehetővé teszi, hogy kilépjünk a társfüggőségből bármilyen partnerkapcsolatban (család, munka, barátok, mentorok stb.), megtisztítja az elmét a pusztító kötődésektől és programoktól. Lehetővé teszi a kilépést a Mátrixból és egy más „valóság” érzékelését. A Felsőbb én integrálását központosítja, segít az öröm és szeretet kreatív energiáinak beindításában. 

 • Maximálisan aktiválja a szükséges energiákat a spirituális belátáshoz és a Lélek sokdimenziós fejlődéséhez; megújítja, átviszi a felhasználót a tudat fejlődésének új szakaszába, a Fény Magasabb Erőinek áldását közvetíti.

 • Megtanít felelősséget vállalni az életünkért, segít helyreállítani személyiségünk integrált szerkezetét.

 • Rendbe teszi és kiegyensúlyozza a biomező struktúráját, a férfi és női princípium energiáinak valódi megnyilvánulásait.

 • Lehetőséget ad arra, hogy megérezzük mi a valódi szelídség, szeretet és megértés. Egyetemes együttérzéssel tölt el, a szeretet és elfogadás legmagasabb megnyilvánulásai által. Mint egy jelzőlámpa fényt és irányt ad az Életérezd - mi a szelídség, szeretet és megértés, egyetemes együttérzéssel tölt el a szeretet és az elfogadás legmagasabb megnyilvánulásában, mint egy jelzőlámpa, fényt és irányt ad az élet alakulásához bármilyen körülmények között.

 • Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy észrevegye és kihasználja az életben rejlő kedvező lehetőségeket, megnyitja a bőség kapuját.

Javaslatok a KFSZ ÖTÖDIK DIMENZIÓ használatához:

 • A „ Föld – Űr” egyedülálló és nélkülözhetetlen tandemjét hozza létre a SZENT TÓ KFSZ – el.

 • A korrektor gyorsan, erőteljesen, óvatosan, a felhasználó iránti nagy univerzális szeretettel kapcsol be.

 • Nagyon fontos, hogy a 6. energiaközpontból kezdj el ezzel az KFSZ -el dolgozni, - ezen keresztül elsőként saját negatív( akár tudattalan) attitűdjeiddel és „üzeneteiddel” melyek kifelé irányulnak ( a világ, más ember, nemzet, állam, faj, a bolygó vagy önmagad felé) Majd folytasd a munkát a szívközponttal (4. energiaközpont)  és ezt követően az 1 és 2. csakrák következnek. ( ráülni) Befejezésül tetszőlegesen megkezelhetjük a többi energiaközpontot is.

 • Dolgozik a tudattal és a tudatalattival is: a fizikaiban – energiával tölt, a finom síkokon pedig kiegyenlíti az érzelmi hátteret jövő időben! ( azaz segít korrigálni a már kialakult eseményeket)

 • Különösen fontos, hogy figyelmesek és körültekintőek legyünk tettekben és szavakban!! Minden a „kezünkben és a fejünkben” van! A lap használata közben ezekre tudatosnak kell lennünk, mert „karmikus adósságainkat” ezáltal csökkenthetjük vagy növelhetjük.

 • Segít az embereknek a helyes döntések gyors meghozatalában, de azzal a feltétellel, hogy készen állunk meglátni a valóságot, melyet gondolatainkkal cselekedeteinkkel magunknak megteremtettünk. ( néha fájdalmas felismerni a dolgok valódi állapotát) . Ettől a pillanattól viszont tudatosan dolgozhatunk a KFSz – el Életünk igazításán.

 • Hasznos lehet jegyzeteket írni  "Megszabadulok a régi negatív programoktól" formátumban, meditálhatunk a megtisztulásról és a függőségektől, negatív érzelmektől való megszabadulásról. Finoman képes eltávolítani az agressziót.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ-el, főként a KFSZ 17, KFSZ 20, KFSZ 22, Smaragd tábla, Univerzum titka, Átalakítás, Új idő, Petrovocska, Kuza barlang Zanzibár, Kuumbi barlang Zanzibár, Szeretet, Reneszánsz, Béke, Sors kapuja, Elme hatalma, Bakalar Yukatan, Lélek ébredése  

Víz strukturálási idő - 45 perc.

Attachment (26) (2).jpg

KFSZ  "KOLCOV FÉNYE" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat!

Ez egy egyedi Kolcov lap, ami 1000 db os limitált szériában készült. Kolcov elmúlt kutatási éveinek eredményeként, egy eddigi legszélesebb körben alkalmazható lapot hozott létre, mely a jelenlegi csúcsot képviseli a KFSZ - ek történetében! Mindenben a leg! A leghatékonyabb, a legtöbb információval ellátott, a legkombináltabb, a legerősebb és még sorolhatnánk. De nézzük mit tud!

Több szervezeti és mentális diszfunkciót korrigál ,már a kialakulástól és prevencióra is tökéletes.

Mind szellemi, mind fizikai szinten hatékonyan alkalmazható!

Ez az első olyan lap aminél a víz szerkezeti kezeléséhez szükséges idő 8 óra,mivel óriási mennyiségű, összetett információt tartalmaz!

-Hozzájárul a fő szervrendszerek élettani működésének fenntartásához, az egész szervezet funkcionális állapotának általános javítását és az immunrendszer maximális támogatását látja el.

- A betegségek megelőzésére, korai kezelésére, vagy előrehaladott állapotban is hatékonyan használható

-Hozzájárul a szervezet működésének az összehangolásához és az összes belső szerv és rendszer ideális működéséhez.

-Hozzájárul a vitaminok, ásványi anyagok, mikro- és makroelemek  beépüléséhez és felszívódásukhoz,és aktivizálja a szervezet ezen mehanizmusait.

-Nagyszerű hatása van a tudat harmonizációjára és megtisztítására, a pszichológiai stabilitás megőrzésére és fenntartására, a bizalomra, a kiegyensúlyozottságra, a belső erő érzésére, a jóakaratra, a barátságra, a nyugalomra, a biztonságra, az önmagunkba vetett hitre és a külvilággal való együttműködésre.

-Hozzájárul a személy pszichológiai stabilitásához. Hamarabb fel tudjuk dolgozni a változásokat , könnyebben lazábban alkalmazkodunk,és könnyedén megtaláljuk a helyünket a közösségekben a társadalomban.

-Hozzájárul önmagunk megismeréséhez és megnyilvánulásaink megértéséhez, segít felvállalni az egyediséget, helyreállítja az önértékelést, engedi kinyitni lelkünket és ezzel segíti az érvényesülést a saját út megtalálását és felvállalását. Mindezt a környezettel és a többi emberrel való harmónikus együttműködésben.

-Segíti a kreatív alkotói és teremtői energia megnyilvánulását, megélni a könnyedséget, az örömöt, a kiegyensúlyozott érzéki élvezeteket, felszabadítja a kreatív potenciát, és fokozza a tudatos szellemiséget.

-Hozzájárul a rossz szokások és megszokások felszámolásához, elhagyásához .

- Megtisztítja a testet és a szellemet mentális-lelki és fizikai szinten is a rossz szokások hatásaitól és következményeitől.

-Hozzájárul a belső energia felhalmozódásához, az energiaegyensúly megőrzéséhez és a személy energiarétegének stabilizálásához.

-Segít a felmerülő intuíciók és megérzések értelmezését, a szellemünk és egyéb „súgó” erők érzékelését és "meghallását".

-Hatékony védelem a „csapongó” "ostrozó"információs energia következményeivel szemben, vagy dekonstruktív vitákban,ahol az információ erőteljes ellentétekből fakad ,például a konfliktushelyzet, veszekedés,harc,bosszantás vagy berögzött nézetek fennállásából kialakult vita esetén (politika,vallási,nevelési,erkölcsi,nemi ). Illetve minden olyen konfliktushelyzetben, melyrossz érzetet, szorongást vagy nyomást okoz.

-Hozzájárul a test megújításához, harmonikus lelki és fizikai fejlődéshez, egyensúly fenntartásához a fizikai test és az energetikai test között

-A lap fontos minden használónak,mert átfogó olyan információkat tartalmaz amik mindenki hétköznapjaiban fontos segítség lehet.

-Prevencióra és korrekcióra szoruloknak, előadóknak,üzletembereknek a tárgyalások során, vezetőknek,kreatív személyeknek,tanulóknak és diákoknak, túl nyílt embereknek, szorongóknak és önbizalom hiányosaknak egyaránt hatékony.

-Felejleszti a személy mindennemű képességeit ,megőrzi pszichológiai egészségét, megismerteti vele a szellemiséget, fenntartja és javítja a létfontosságú potenciálját.Továbbá segít megszabadulni a rossz szokásaitól . Mind fiatalok, mind felnőttek használhatják!

-A Kolcov fénye kóddal készült lap egy könnyű de igen mély több lépcsős átfogó tisztítást és harmonizálást jelent a használójának a szervezet fizikai, mentális és szellemi szintjén egyaránt.

-A megfiatalító hatás elérését ,,a víz fogyasztásán túl, a kozmetikai krémek,szérumok,tonikok strukurálása esetén megtöbbszörözhetjük.

A víz struktúrálási ideje minimum 8 óra.

KFSZ  "ARKTIDAI SZENT TÓ" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teljes egészségügyi helyreállítási rendszert indít be, - alternatív „üzemanyagként” szolgálhat

az emberi energiarendszer számára

Nagyban segíti az intuitív érzékelést, megérezni a veszélyt. Felfedi az intrikákat és a hazugságokat, kioldja a rossz légkört az ember körül a társadalomban.

Aktiválja és fokozza a belső látást és érzést, beállítja ezek alkalmazását mint új, nélkülözhetetlen és állandó lélekparamétereket.

Saját spirituális fejlettségi szintünk és a finom síkról való megengedhetőségnek megfelelően lehetővé teszi, hogy a jövődbe tekintsünk, láthatunk  „élet diaképeket" magunkról.

Minden élethelyzetben alternatív energia "üzemanyagként" szolgálhat az energiaállapot erőteljes támogatására: fáradtság, betegség, hosszú utazások, versenyek, stressz

Segít "lassítani" a víruscsoportok fejlődését, feltételeket teremt azok deaktiválásához.

Kölcsönhatásba lép az emberrel, mint egy integrált szerkezettel és egy összetett egyedi rendszerrel, hatékonyan működik minden szervvel és szervrendszerrel, holisztikus megközelítésben elindítja a helyreállítási folyamatokat

Segít aktiválni az agy alvó struktúráit, különösen a jobb féltekét (intuíció, kapcsolat a felsőbb erőkkel)

Eltávolítja az idegen negatív programokat, visszaadja a fiatalság érzését: "Fiatal, energikus vagyok, bármire képes vagyok"

Újrastruktúrálja a felhasználó Yin (női) és Yang (férfi) potenciálját, harmonizál és egyensúlyoz a nemi identitás szerint

A FÉNY erejével erőteljes reflektorba hozza, szinte átvilágítja a személyiséget, rávilágít a fizikai problémákra, segít azonosítani a betegségek kiváltó okait – hogyan, hol kezdődött a folyamat – és kilábalni a zavaros egészségügyi helyzetekből.

Fejleszti, növeli, bővíti a lelki és energiapotenciát, stabil kapcsolatot teremt a Földdel, segít saját életfilozófiánk kialakításában

Javaslatok az Arktidai Szent tó KFSZ használatára:

 • Az Arktidai KFSZ által képviselt rendkívül erős energiák megkövetelik a lassú és fokozatos bevezetést a gyakorlatba, adagolt napi kezeléssel; intenzitását állapotunknak és érzéseinknek megfelelően fokozzuk és alkalmazzuk.

 • Strukturálja a vizet energetikailag "élő" állapotba a lappal.

 • Jól hat a lágy testrészekre: izmokra, szalagokra. Segít enyhíteni a gyulladást, enyhíti a fájdalmat betegség vagy edzés után, helyreállítja a mozgásszervi rendszer működését strukturált termékek használatával: gyógyászati ​​és kozmetikai termékek, krémek, kenőcsök, gélek stb. ., revitalizálja a sejteket és szöveteket, segít a szervek egészséges szintjének helyreállításában – mindezt energetikai szinten

 • Ha ezt a KFSZ -t kézhátra, a 6. energiaközpontra ( homlokcsakra)  vagy a test bármely domború részére helyezzük, miközben a Szent tó és a seidák ("élő" kövek) fényképét nézzük, megnyílhatnak a hiperboreai ősi civilizáció egyéni információs üzenetei (beleértve a figurálisakat is).

 • Az Arktaidai Szent tó univerzális háziorvosi asszisztensként minden családban ajánlott

 • A következő gyakorlattal kiutat találhatunk nehéz helyzetekből: Tartsuk a kezünkbe a KFSZ – t forduljunk a Felsőbb Erők felé és mondjuk el a kérést: „Add, hogy a köd feloszoljon körülöttem” – majd tedd a lapot a párnád alá éjszakára

 • Elegendő frekvenciatartománnyal (bizonyos mértékig és biztonsági szintig) a felhasználó két portálrendszert nyithat meg más dimenziókra és egy portált, amely a Föld középpontjához kapcsolódik.

A Seydozero (Szent tó ) víz polarizációját , -  (Seidyavvr (Seidyavr)mely az állami természeti komplexum - rezervátum, Lovozero tundra, Kola-félsziget, Murmanszk régió) – tartalmazza a KFSZ.

Víz strukturálási idő - 18 perc.

KFSZ  "Boldogság" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti a kapcsolódást a boldogság energiájával és aktiválja érzelmi szinten.

Elősegíti a Tűz elemeinek aktiválódását és harmonizálását az emberben, és támogatja az élet negatív megnyilvánulásainak és problémáinak pozitív eredménnyé formálódását.

Felruházza az embert azzal a képességgel, hogy határtalan erőt és boldogságot érezzen magában, szeretetben és harmóniában éljen az egész világgal

Elősegíti a tudatosság erősödését, megvilágítja az életcélokat 

Fiatalságot és örömet ad az embernek, lehetővé teszi , hogy megteremtsük magunknak a vágyott céljainkat.

Megszünteti a szorongás állapotát, az eseményekbe való fokozott érzelmi bevonódást, a  depressziót, a kétségbeesést, a szorongást és az apátiát.

Elősegíti az egészséget, a hosszú élettartamot és aktiválja az emoncionális érzékelést és a kommunikációt az éteri világokkal. ( a tudatosság növekedésével és a személyes szándékok tisztulásával párhuzamban)

Aktiválja az előző életbeni forráskódokat, emlékeket és a megszerzett élettapasztalatokat.

Lehetővé teszi az ember számára, hogy megértse a lélek szavát, és átélje az egységélményt.

Segít az embernek harmonikus kapcsolatok kialakításában mind az isteni erővel, a belső világával, a többi emberrel és a természettel. Hogy valóban boldoggá váljon.

Javaslatok a KFSZ Boldogság használatára:

Az KFSZ -szel a munka bármikor elvégezhető. További információ: különleges alkalmas időpont energetikai gyakorlatokhoz, meditációhoz, imához a 21.00 óra.

Erőt és energiát ad a következő ételek strukturálásán keresztül: : brazil dió, hagyma, hegyi kőris, rókagomba, zab, calamus

Aktiválja az isteni boldogság megélését a következő hangszerek hallgatása vagy lejátszása révén: hegedű és a gitár.

Az isteni boldogság érzetét a következő módon örökítheted meg az öröm és a belső harmónia állapotát: Vedd az Örökség KFSZ -t a jobb kezedbe, kissé feszítsd meg a nyakad, majd érintsd a jobb kezedben lévő KFSZ . szel a nyaki artériát a jobb oldalon. Majd ugyanezt ismételd meg a bal oldalon a bal kézzel.

Bármely korábban kiadott KFSZ - el jól használható együtt. Különösen ajánlott az alábbiakkal kombináltan alkalmazni: szeretet, harmónia, Kolcov fénye, antikataklizma.

A Jáspis kristály és a sárga szín különösen erőssé teszi a tűz elem energetikai megélését.

Az KFSZ BOLDOGSÁG használata az életben lehetőséget ad arra, hogy többségében az öröm és boldogság állapotában legyél (Yarila isten energiája) Egységben, szeretetben és harmóniában legyél az egész világgal, és megtapasztald azt az isteni örömállapotot, amelyet az emberiség rég elfelejtett Yarila isten boldogságának érzelméből.

Az KFSZ BOLDOGSÁG -on Yarila isten kozmetikai csatornájának polarizációja regisztrálva van.

A víz strukturálásának ideje 6 óra.

boldogság.jpeg

KFSZ  " HÁROM SZENTEK" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KFSZ „Három Szentek” - hozzájárul az idegrendszer betegségeinek megelőzéséhez és regenerációjához, izom-csontrendszer megerősítéséhez.

Célja az idegrendszeri és  érrendszeri betegségek (krónikus agyi érrendszeri problémák, hipertóniás krízisek, átmeneti ischaemiás rohamok, stb.) megelőzése.

Elősegíti a szövődmények megelőzését és a rehabilitációt traumás agyi sérülések (rázkódások, agyi sérülések stb.) után

Elősegíti a szomatikus (testi) betegségek mentális megnyilvánulásainak megelőzését.

Célja az idegrendszer pszichogénikus rendellenességeinek (neurotikus rendellenességek, depresszió, stressz állapotok, poszt-traumás stressz rendellenességek, érzelmi izgalom állapotai) orvoslása és az azokból való gyógyulás.

Megelőző hatással van az idegrendszer betegségekre (különféle eredetű neurózis) , amelyek állandó stressz és túlterhelés következtében merülnek fel

Segít megelőzni és helyreállítani a perifériás idegrendszer, izom-csontrendszeri betegségek, radikulopathiák (ideggyökerek csípődése vagy károsodása, ideggyulladások és neuralgia stb.) rendellenességeit.

Segít a testnek az idegrendszer különböző örökletes betegségeiben (ideértve az izomdisztrófiát, myasthenia gravis, gerincizom atrófiát)

Hozzájárul az idegrendszer perinatális (intrauterin) betegségeinek megelőzéséhez (ideértve a hipoxiás elváltozásokat, az idegrendszer traumás sérüléseit, különféle anyagcsere-rendellenességeket)

Elősegíti a csont-izomrendszeri betegségek (a csontokat, ízületeket, izmokat, kötőszövetet érintő betegségek), gerincvelői neurológiai rendellenességek (gerincbetegségekből fakadó) kóros folyamatok megelőzését és helyreállítását

Hozzájárul a neurovegetatív rendellenességek helyreállításához és megelőzéséhez (álmatlanság, fejfájás, általános állapotromlás, vegetatív-érrendszeri dystonia stb.)

Elősegíti a karakter kialakulását, különösen serdülőkorban, a türelem, a tolerancia, a világhoz való egészséges viszonyulás kialakítását, tanulás iránti vágy serkentését, az intellektuális határ kibővítését ka bátorságot és a társadalom kísértéseinek való pszichés ellenállást.

A „Három Szentek” jól alkalmazható:

Krónikus stressz, örökletes betegségek, hormonális egyensúlyhiány, anyagcsere-rendellenességek esetén

Tizenévesek és azok számára, akik a személyiség kialakulásának és formálódásának időszakában élnek a fejlődés különböző szakaszaiban, különböző életkorban

Azok, akik ülő életmódot folytatnak, káros szokásokkal rendelkeznek (étel, alkohol, dohány)

Vegetációs betegségek és egészségtelen testi állapotok esetén: szívritmuszavarok, vérnyomás-rendellenességek, keringési zavarok, diszkomfort érzés, szédülés, levegőhiány, irritábilis bél-szindróma, emésztőrendszeri rendellenességek, hőszabályozás zavarok (hidegrázás, láz) stb.

Sérülések és betegségek után a gyorsabb gyógyulás és rehabilitáció érdekében

Különböző eredetű szomatikus betegségek esetén, pszichoszomatikus szövődmények (depresszió, neurózis stb.) megelőzésére

Az idegrendszeri és gerincbetegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációhoz

Az egészséges életmód elérésére és fenntartására

Ajánlások a KFSZ „Három Szentek” használatához:

Jól használható az alábbi KFSZ-kel,:

 KFSZ1. KFSZ2. , KFSZ5. sz. KFSZ7. sz. Neurovita, Varvarian kulcs ,Indi Hosszú élet, Danilova tó Gyógyító helyek, Kolcov Fénye, Csoda

A KFSZ „Három Szentek” - lapon  a Három Szent (Vasiliya Velikogo, Grigoriya Bogoslova i Ioanna Zlatousta) gyógyító forrásainak polarizációját írták fel ami a Toplovsky kolostor közelében található(Oroszország, Krím).

A víz strukturálásának ideje  legalább 4 óra.

NAGYSZERŰSÉG KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veles Isten védikus kozmoenergia-csatornájának polarizációját tartalmazza a KFSZ.

A víz strukturálási ideje 15 perc.

Különösen hatékony a Nagyszerűség KFSZ -el  22.00 – kor végzett energiagyakorlat, meditáció, vagy imádság.

A rögzített csatorna információs leírása:

 • Saját határainkon belül segíti a „nagyság” energiájának növelését, fejlesztését – vagyis a különleges adottságokat, tehetséget, affinitást aktivizálja és a lehető legmagasabb szintre emeli. Az adott terület legjobbjai lehetünk.

 • Elősegíti az alkotás örömének, az eredmények tiszteletének felismerését az emberi tudatban, ami a Lélek nagyságához is vezet

 • Lehetőséget nyit a sors adta határok feszegetésére

 • Segíti meglátni és megtapasztalni a világ nagyszerűségét és gyönyörűségét és részesülni mindebből.

 • Harmonizálja a családi légkört, a családi kapcsolatokat, elősegíti a családként boldogulást,  fokozza a jóllétet és védelmet nyújt az otthonnak.

 • Használatával sikeresen megtalálhatjuk a társat, akivel harmonikus összhangban boldog kapcsolatot élünk meg.

 • Aktiválja a jóság és a csodák energetikáját az életünkben

 • Megidézi az „Isteni érzelmet” – a Velodast ami a minden jóból és a nagyszerűségből áradó öröm.

 • Támogatja az autonóm idegrendszer egészségét

 • Ellátja a háziállatok energetikai védelmét.

A KFSZ Nagyszerűség teszteredményei a következők:

 • Az Összes energiaközpontot ( a 6. – ra helyezett hangsúllyal ) egyetlen emberi energiarendszerré aktiválja.

 • Struktúrálja és szabályozza az információáramlást, bekapcsol az Univerzum emlékezetébe

 • Összekapcsolja az embert a természet ritmusával

 • Megnyitja a felhasználó belső Fényét

 • Csatornájának kettős energiája van: Női és férfi áramlás. Ezek nem keverednek egymással. Nőknél a női energiarésszel, férfiaknál a férfi energiarésszel dolgozik, és ennek segítségével mindenkiben megteremti a női -férfi rész egyensúlyát.

 • Királynői nyugalmat és egyben lágyságot biztosít a nőben, belső stabilitást, állhatatosságot a férfiban, ami ugyanakkor szelídséggel, kedvességgel nyilvánul meg a külvilágban

 • Újraéleszt a Család erejét. Ahhoz a kezdeti pillanathoz kapcsolódik, ahol a Férfienergia megnyilvánul, és Erőben, hűségben, tisztességben igazságban épül fel és nyilvánul meg

 • A Nőben felszabadítja a Fényenergiát, melyben az igazi női bölcsesség és Erő nyilvánul meg, melynek célja a béke és az igaz szerelem megteremtése.

 • Lehetővé teszi az Igazsághoz való visszatérést, és a harmonikus férfi/nő energiák kombinációját – feléleszti emlékezetünket ezen energiák eredeti jelentésére és állapotára.

 • Egyik célja a jelenkori lakhelytől függetlenül az emberek regionális történelmi emlékezetének aktiválása

 • Segít feleleveníteni a család, otthon, igazság eredeti fogalmát, harmonizálja a generációk közötti kapcsolatokat, segít elfogadó állapotba kerülni

 • Használatával fejlődik az intuíció, az érzékelés, megerősödnek a képességek, fokozza a „szellemi látást” – és mindazt ami a hatos csakrához kapcsolódik.

 • Segít megélni egy magasabb szintű anyai minőséget a nőnek, feloldani a ridegséget és a nyomásgyakorlást. Ösztönösen megérezni mikor van itt az ideje a beavatkozásnak a gyermek dolgaiba, és mikor bölcsebb hagyni a maga útján. Hogy mikor kell segíteni, védeni, és mikor biztosítsuk a háttérből ,- lehetőséget adva arra, hogy önállóan vállalja tetteit, ezáltal stabil, egészséges pszichével rendelkező felnőtté cseperedjen.

 • Használatával feloldódnak nyűgjeink, oldódik a túlzott elmetevékenység, stressz esetén segít visszatérni a nyugalmi állapotba, és egyensúlyba kerülni.

 • Finoman, lágyan segít megnyugtatni a szorongó, érzelmileg labilis gyermeket, biztonságérzetet nyújt nekik

 • Aktiválja a vágyat.

 • Fejleszti az ének és versmondó képességet

 • Felfedi a belső tudást – mikor mit kell tenni, sietség, kapkodás nélkül, nyugodtan, kimérten.

 • Megtisztítja a felhasználó terét a nekritikus energiáktól, entitásoktól, nyugtalan lelkektől, és egyéb asztrál behatásoktól

 • Segít a PMS- ben szenvedő nőknek az érzelmi ingadozások kiegyenlítésében

 • Segíti a fizikai test energetikai „összeállítását” egységes egésszé, a szervek összekapcsolódásának precíz információs szinten történő aktiválását.

 • Javítja az endokrin rendszer egészségét, különösen a tobozmirigyet

 • A mozgásszervi rendszer tisztítására szolgál

Javaslatok a KFSZ Nagyszerűség használatához:

 • Energetikai munkára a 22.00.óra a legmegfelelőbb / Veles Isten száma a 22/

 • Kreatív párost alkot az Áramlás energiája KFSZ -el

 • Strukturálja az információkat az észlelés különböző szintjein (fej, lélek, szív)

 • Segít visszatérni önmagadhoz, mint a Fény megnyilvánulásához, valódi férfi- és női energiáidban

 • Segít koncentrálni arra, ami igazán fontos

 • Segíti a felelősségvállalást, a tisztesség megélését

 • Növeli az önbecsülést és az alkotó tevékenységet

 • Tudatosítja az egyes felhasználók univerzumhoz való hozzájárulásának mélységét és jelentőségét

 • Használatakor a következő ételek fogyasztása( és struktúrálása) különösen javasolt: mogyoró, fehér répa, almatrombitagomba, köles, gabona, bazsalikom

 • Jól rezonál együtt ha használatakor zongorán játszunk, vagy zongorajátékot hallgatunk

 • Gyakorlat: Rögzíthetjük magunkban a ”nagyság” és jóság érzéséből adódó örömállapotot ha jobb kezedbe fogod a KFSZ Nagyságot, enyhén megfeszíted a nyakad, majd érintsd meg vele a nyaki artériát a jobb oldalon, majd ismételd meg ugyanezt a bal oldalon a bal kézben tartott KFSZ – el.

 • A KFSZ energiáit az ősi vének energiájaként, ősi bölcsességként, az ember legelső inkarnációinak elfeledett, zárt, titkos tudásaként érzékelik. A „Vénekhez” fordulhatsz, ha igazán fontos kérdéseket kell megoldanod. Kérj segítséget és a válasz energiák, gondolatok, érzések és érzékelés formájában érkezik

 • A korrektor minden életkorban jól használható, férfiaknak és nőknek egyaránt. Nagyon hatásos, ha a tenyereid között tartod a 4. csakra szintjén (a napfonat területén)

 • Ha a Lélek területre helyezzük, akkor a felhasználó vissztér valódi céljához

 • Nagyon hatásos stresszes állapotban, hangulatingadozás esetén, amikor mások hatása alá kerülünk  (kihat a családi és társadalmi kapcsolatokra)

 • Ez a KFSZ különösen jó azoknak az anyáknak, akiknek fiai mellől hiányzik apjuk életpéldája és példamutató tettei. Az ilyen anyák hajlamosak túlzottan védeni vagy nyomást gyakorolni fiaikra, megakadályozva őket abban, hogy felnőjenek és elváljanak.

 • A KFSZ - t felnőtt vagy gyermek párnája alá helyezheti, hogy megnyugtassa és harmonizálja az érzelmi hátteret.

 • Terhesség alatt óvatosan használja, csak ha súlyos stressz van (nem sokáig)

 • Használatával a nők a PMS alatt energia- és információs támogatást kapnak az érzelmi háttér harmonizálására

Bármely korábban kiadott KFSZ-el kompatibilis, különösen ajánlott a Szerelem, Harmónia, Győztes, Indy, Kolcov Fénye, Hála, Bölcs titka KFSZ – kel kombinálni.

 A KFSZ Nagyság alkalmazása lehetőséget ad számodra, hogy aktiváld magadban a nagyszerűség és jóság energiáit, a legjobb legyél szakmai tevékenységeidben, és emlékezz az általunk elfelejtett „Velodast” isteni érzelmekre, az Örömre, mely a jóságból és a nagylelkűségből fakad.

Nincs szükség a csatorna további megnyitására, a KFSZ - el való érintkezéskor magától elindul.

KFSZ EGÉSZSÉGKÓD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijevka falu közelében található „Kisly”-forrás (Illés próféta szent forrása) vizének polarizációját tartalmazza a KFSZ. /Kijevka, Remontnensky kerület, Rostov régió./

Struktúrálási idő 20 perc.

Kizárólag energiainformációs szinten működik!
Aktiválja összes testünk ( fizikai, éteri stb) feltöltődését elemi, természetes energiával a legtisztább módon és formában. A fizikai test reagál a Korrektor energiáira, mint a földi erő megszerzésére.

 • Védi, lezárja a felhasználó biomezejét, erőteljes energiavédelmet biztosít

 • Használata segíti a nehéz helyzetekből való kilábalást, a felhasználó információhoz, megérzéshez jut (anélkül, hogy megértené, honnan vagy kitől jött) nagyobb lesz a rálátás, majd megjelenik a késztetés a megfelelő úton való elinduláshoz.

 • Elfojtott, mélyen megrekedt fájdalmas emlékek ébredhetnek fel, amelyeket az ember nem akart érzelmileg átélni, vagy átgondolni a múltbeli helyzeteket. Tudatának árnyékából a tudatosságba, majd a végső integrálásba emeli ezeket, a teljes feloldásig így segít valódi, lényegi önmagunkká válni.

 • Képessé válunk az események, történések bölcsebb felfogására, egyfajta harmóniával tekintünk az életre. Elősegíti a teljes belső béke megjelenését és a támogatottság érzésénekfeléledését. ( Mintha éreznénk az Őrangyalt a hátunk mögött)

 • Harmonizálja és egyensúlyba hozza a jobb és bal agyféltekét, ami holisztikus életfelfogáshoz vezet. (logika, tettek, érzések, érzelmek) A szeretet, gyengédség, fény, és a támogatottság lesz jellemző az  állapotunkra.

 • Úgy működik, hogy képessé váljunk pszichológiailag „megemészteni” mindazt, ami az életben történik, ezáltal növekszik a Lélek ereje, és kiterjed a bölcsesség horizontja és mélysége.

 • A támogatottság érzése kiterjed mind a mennyei mind a földi erőkre. Olyan erőkre, melyek már rég elvesztek. Mintha helyreállna kapcsolatunk a már elhunyt szülőkkel.

 • Üzenete  a felhasználónak: Vigyázz és őrizd meg magadban a Tisztaságot és Fényt, az új időben a Tisztaság és Fény szerint cselekedj!

 • Minden szinten „gyógyító” energiákkal dolgozik, minden testet összehangol és egyensúlyba hoz

 • Célja a test erőteljes regenerálódása, a gyulladásos folyamatok megszüntetése, a nyálkahártyák helyreállása

 • Korrigálja és megelőzi az emésztőrendszeri betegségek pszichoszomatikus okait

 • Komplex terápia során segít helyreállítani a gyomor-bél traktus működését (gasztritisz, gyomor- és nyombélfekély, vastagbél fekély, székrekedés), normalizálja a gyomorfal tónusát, a perisztaltikát, javulhat a hasnyálmirigy állapota

 • Támogatja a máj és az epehólyag egészségét (különböző eredetű hepatitis, epehólyag-gyulladás, epehólyag diszkinézia stb.)

 • Segít normalizálni a súlyt, mert segít normalizálni az anyagcserét a szervezetben (fehérje, szénhidrát, lipid)

 • Segíti a bőrbetegségek korrigálását, „sebgyógyító” hatású, segít megszüntetni a viszketést, kiütéseket, bőrgyulladást, égési sérüléseket, javulhat a bőr és a haj állapota, beindulnak a külső fiatalító folyamatok

 • Férfiaknál és nőknél aktiválja a reproduktív rendszer szerveinek helyreállítási folyamatát

 • Pozitív hatással van az ember mozgásszervi rendszerére, különösen az ízületekre és a gerincre

 Javaslatok a KFSZ Egészségkód használatához :

 • Egy erős helyreállító tandemet hoz létre a KFSZ Univerzum tüzével; mint két szív egyesülése, amelyek a lélek egyetlen szívévé egyesülnek

 • Tandemben végzett munka során az Univerzum Tüzét a jobb kezünkben, az Egészségkódot a bal kezünkben érdemes tartani.

 • A fizikai test erőteljes feltöltésére alkalmas

 • Elfogadóvá tesz  a Fény energiájára és az Univerzum bölcsességére

 • Használata egy erőteljes spirituális energia szakaszba irányít, megtisztítva a helytelen ítéletektől és mindentől, ami nem felel meg a következő fejlettségi szintnek

 • az erőforrás állapot bekapcsolása a pihenés révén

 • Ha pihenéshez használjuk, akkor a  passzív időszakban erőforrásain turbó módon töltődnek

 • Alkalmas a lelki szív megnyitására, hogy még mélyebben felismerjük valódi célunkat, önértékünket

 • Egyedülálló és valóban univerzális korrektor a teljes egészség fenntartásához

 • Nagyon finoman, nagy szeretettel, támogatással, törődéssel működik - az energiája olyan, mint a szülők szeretete, akik szeretik és támogatják gyermeküket bármilyen legyen is, még a legnehezebb személyes átalakulás idején is. „A legjobb tanácsadó, idősebb szülő, aki bölcsessége magasságából mély, gyakorlatias, értékes tanácsokat ad”

 • Támogatja a férfi energiát, így fontos azok számára, akiknek hiányzott a stabil apai energia. /Apai energia, nem „férj”/

 • A KFSZ mindenkinek fontos, aki emberekkel dolgozik akár fizikai vagy lelki traumák helyreállításán. Segítő szakmában dolgozóknak, minden területen (pszichológusok, orvosok, energiaterapeuták, masszázsterapeuták, tanárok stb.)

 • Meditáció alatt érdemes ráülni az Egészségkód KFSZ -re

 • Amennyiben meditáció alatt információkat, válaszokat várunk, akkor a KFSZ – t a bal kézben kell tartani

 • A KFSZ használatával mindannyian kicsit „tanárokká” válunk. Először felismerésre kerülnek dolgok, áthat a bölcsesség, majd készek vagyunk ezt megosztani másokkal.

 • Érdemes a KFSZ-t magunknál tartani amikor emberek közé megyünk ( közlekedés, rendezvények stb) Fontos, hogy ha potenciálisan /élet/veszélyes helyzet áll elő, akkor mellé kell venni a KFSZ 16 és az Antikataklizma lapokat.

 • Strukturáljuk vele az öregedésgátló kozmetikumokat, valamint a diagnosztizált bőrbetegségek kezelésére szolgáló külső termékeket

 • Használjuk súlykorrekciós programokban – fogyáshoz és gyarapodáshoz egyaránt

 • Használjuk mozgásszervi rendszer javítását szolgáló programokban (kompressziók, fürdők, gerinc és ízületek pumpálása), beleértve. sportolás közben, sérülések és műtétek után

 Menkaur Legendája KFSZ 

 

 

 

 

 

Ez a KFSZ a Három gízai piramis egyikének, a Mykerin piramis energetikájának polarizációját tartalmazza. Mykerin, Menkaure fáraó piramisa. A vizet koncentráltan azon a ponton polarizálták, ahol a kibocsátott energia összesűrűsödött.

A víz strukturálási ideje 20 perc.

 • Bővíti a térbeni hatás pozitív szintjét.

 • Ráhangolja a felhasználót az emberiség fejlődésének legmagasabb szintű szolgálatára, hogy a Szellem áramlásában fensőbb információkat és energiák fényét közvetítse a tömegeknek  anélkül, hogy önmagát károsítaná.

 • Különleges, pozitív és harmonikus tudatállapotba vezeti be a felhasználót, segít tudatosságra ébredni és új módon látni önmagunkat a világban

 • Stabil kapcsolatot biztosít a Föld energiáival, aktiválja az alapvető energiaközpontokat ( az 1 és 2 -es csakrát), ezáltal stabilitást, a belső erő ébredését és magas energiaállapotot tapasztalhatunk.

 • Átalakuláshoz, átváltozáshoz, az emberi Igazsághoz vezet, a szeretet ötödik dimenziós áramlásába irányítva.

 • Összegyűlik az energia a 3. energiaközpontban, hogy fegyelmezésre/ egyensúlyozásra kerüljön az Ego akarata a Felsőbb Én akaratának irányítása által

 • Aktiválódik a 6. energiaközpont („harmadik szem”), fokozódik az intuíció, segíti a tisztánlátás fejlesztését, a felhasználó tudatosabbá válik, finomabban, tisztábban érzékelheti önmagát (események, vagy más személyek viszonyításában)

 • A KFSZ Menkaur legendája csatlakozik a nagyfrekvenciás bolygórezgésekhez, egységes kozmikus kommunikációs rendszerbe foglalja a felhasználót. Kozmikus és földi energiák összegyűjtője és vezetője, így bekapcsol bennünket ebbe a két energiaáramlásba.

 • Aktiválódik az agyműködés, új idegi kapcsolatok alakulnak ki a célok elérése érdekében. Meg kell határozni a célt és célirányosan kell használni az KFSZ-t

 • Az elme rugalmassága növekszik: szánjunk időt a válaszadásra, figyeljünk többet, legyünk diplomatikusak

 • Királyi energiákkal tölt el, valódi megértéssel a tekintetben, hogy miben áll a felelősségünk önmagunkért és másokért. Segítséget kapunk abban, hogyan kell ezt elfogadni és nyugodtan, méltósággal megélni.

 • Azon területeken, ahol ismert, szokásos viselkedésstratégiákat alkalmazunk ( üzlet, oktatás, tanulás, alkotás) rálátunk arra, hogyan, mit érdemes fejleszteni, milyen módon kell helyesen, egyértelműen közvetíteni gondolatainkat és szándékainkat mások felé.

 • Az össze életterület menedzsmentfolyamataiban segítséget nyújt. (önfejlesztés, projektek, üzlete, csapatépítés)

 • Támogatja a megértést a tanulási folyamatok fontossága iránt, energiáink bővítésének, mélyítésének erősítésének lényegét. Felismerjük, hogy az erre szánt idő egyben előkészület a Magasabb energetikába, az új áramlatokba való belépésre. Ahogy haladunk a személyes fejlődés folyamatán, megkapunk mindent amire szükségünk van ahhoz, hogy teljességünkben ismerjük és fogadjuk el Önmagunkat

 • Feltölt a Tűzelem energetikájával és információjával, ami fontos a lendületes fejlődéshez.

 • Használata során, mivel növekszik a tisztánlátás, világosabban értjük meg a többiek mondandóját, mivel holisztikusabban érzékeljük őt. Jobban érzékeljük, valójában mit gondol és miért. És mivel tudatos munkát folytatunk, ugyanezt önmagunkkal kapcsolatban is elmondhatjuk.

 • Segít felszabadítani az anyagi potenciált

 • Aktiválja a mentális kreativitást, ami által dinamikusan nyilvánul meg a gondolat tüzes elve.

 • Segít az olyan kérdések megválaszolásában, hogy mit és hogyan tegyünk egy adott helyzetben, hogyan reagáljunk, hogy az a legjobb úton, módon valósuljon meg. Erre vonatkozóan hozzuk létre magunkban a szándékot, és használjuk aktívan a KFSZ-t. Kérdésünkre válaszul szó és képfolyamok alakulnak ki, melyeket érdemes követni.

 • Növekszik testünk rugalmassága, - a „kígyó és macska” hajlékonyságát követve. Kialakul egy helyes testtartás, / egy arra vonatkozó belső igény jelenik meg, hogy egyenesítsük vállainkat, lassuljunk és nyugodjunk le/. Dolgozik a gerinccel és a vállizmokkal.

 • Higgadt, nyugodt elhatározással kezdünk cselekedni, enyhül a szorongás, a nyűg, az érzelmi elégedetlenség, a múlt problémáinak hatása

 • Segít eltávolítani a régi programokat és a nem hatékony viselkedési mintákat

 • Megnyílik a spirituális szívközpont

 • Földöntúli eredetű mély bölcsességet hordoz, ősi tudás tárházát nyitja meg

 • Spirituális fejlődésünkkel párhuzamosan egy jelentős erőpotenciál nyílik meg, ami egy magasabb isteni szférába történő beavatásra ad lehetőséget.

 • Alaposan, mélyen, tisztán, lépésről-lépésre dolgozik a mélyen gyökerező félelmekkel. Elengedhetjük pl a zsigeri halálfélelmet, annak mély megértésével, hogy a test a földhöz tartozik de a lélek örök.

 • A teljes kapcsolati rendszerünkben oldódásnak indulnak a konfliktusok és a karmikus csomók

 • Gyengéden eltávolítja az általános fáradtságot és feszültséget, lehetővé teszi az energetikai felszabadulást

 • Hasznos az alvás javításához, az alvás és az ébrenlét harmonizálásához

 • Segíti a meditatív állapotokat, a folyamatokban ötvöződik az elme megnyugvása az ősi bölcsesség megjelenésével, és az életerő felerősödésével.

 • A KFSZ energiái erősítik a szeretetet, és a harmonikus otthont

 • Jó szolgálatot tesz bárminemű új technológia alkalmazása esetén, a gondolkodástól a gyártásig. Ahogy a spirituális képességeink erősödnek, úgy tárulnak fel az isteni képességek, az új lehetőségek. Nyitottabbá válunk a szokatlan megoldásokra, ötletekre.

 • Vonzza a plazmát és az információs mezőket, pl. a KFSZ -en keresztül információkat „küldhetünk és fogadhatunk”

 Javaslatok A KFSZ Menkaur legendája használatához:

 • Használjuk a KFSZ -t minden olyan patthelyzetben, amely megoldhatatlannak tűnik. Olyan pillanatokban, amikor magasabb energiák támogatására van szükségünk, és súlyos fáradtság esetén (kiégés - anyagi, fizikai, mentális)

 • Bármilyen szintű vezetők számára nagy támogatást nyújt.

 • Jól alkalmazható a test plaszticitásának növelésére, főként ilyen irányú mozgásformák esetén/ tánc, balett, pilates jóga stb/

 • Segítségünkre lehet a belső munkában. A régi, visszahúzó érzések, tapasztalatok, minták feloldásában segít meglátni, feloldani és „gyógyítani” a rejtett sebeket. Ennek érdekében a KFSZ-t helyezzük a Lélek területére ( a csecsemőmirigyre), majd hasra fekve helyezzük a hátunkra a szívcsakra területére.

 • A legjobb választás a meditációhoz. Ezesetben a legjobb, ha a KFSZ -t a Lélek területére helyezzük, vagy a két tenyér között tartjuk, a napfonat csakra magasságában.

 • Egészségügyi problémákkal kapcsolatban ajánlott a hálaadás energiáival átdolgozni: pl.„köszönöm a segítséget, a térdfájdalmam megszüntetéséhez ”

 • A problémák megoldására a következő szavakkal hangolódhatunk : „Bízom benne, hogy az Univerzum megmutatja a legjobb utat”

 • Ezzel az KFSZ-el az anyagi problémák megoldásán, a vágyak teljesítésén is lehet dolgozni, mert segíti az anyagi terv felépítését, előtérbe kerülnek, megmutatkoznak a sikeres helyzetek

 • Használhatjuk erős amulettként az otthon tüzének, melegének, védelmének fenntartásához

 • Védelmezi a háziállatokat, különösen a macskákat.

NORVÉGIA REJTÉLYE KFSZ

 

 

 

 

MEGSZÜNTETI A PUSZTÍTÁSOKAT AZ INFORMÁCIÓS MEZŐBEN,

NÖVELI A BIZALOM ÉS A STABILITÁS BELSŐ ÉRZÉSÉT, TÁMOGATJA AZ ÉLET ÚTJÁT -

ÉLETFOLYAMATOKAT AZ EGÉSZSÉG TERÜLETÉN

A szeliai Szent Szunniva (az első norvég szent) barlang kútjából származó víz polarizációját rögzítették a KFSZ – en. /Fr. Selja, Norvégia/

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 12 perc.

 • Elősegíti a mentális tisztaság növekedését, kitisztul a homályos tudat, és elindul az agyi struktúrák könnyű helyreállási folyamata - információs szinten.

 • A tudatalatti mély szintjeit érinti, ahol a jelenlegi létezésből vagy múltbéli inkarnációkból fakadó nehéz érzelmek és összetett pszichológiai élmények rejtőznek, ahol a mentális védekező mechanizmusok gátolják a tudatos megértést.

 • A felhasználó traumatikus attitűdjeinek és programjainak megtisztítására összpontosít, mint például a félelem, a bűntudat, a különféle természetű önpusztító hajlamok.

 • Feltárul az érzékelés új horizontja és a tudat lehetőségei, bizalom ébred a Lélek örökkévalóságában, a testi haláltól való félelmet pozitív energiaárammá alakítja, ami ezáltal támogatja az életet. A mindennapi életben többször hangzik el majd az „Én az életet választom” kifejezés.

 • Segít észrevenni, hogy személyes világunk mennyire megtelik színekkel és életerővel, növekszik az örömérzet.

 • Elősegíti az energiaközpontok (csakrák) elzáródásának feloldását, helyreállítva azok teljes működését

 • Segít megszabadulni az információs mezőnkben levő pusztító hatásoktól , megértjük személyünk sértetlenségét, vagyis megőrizzük és integráljuk lelki tisztaságunk és érintetlenségünk.

 • Stimulálja a spiritualitásának ébredést és elősegíti az őszinte hit kialakulását.

 • Az energetikai harmónia felélesztésére szolgál, erősíti az akaraterőt, és segít koncentrálni az energiaforrásokat és a potenciált a célok eléréséhez.

 • Erősíti a képességeinkbe vetett bizalmat, lehetővé teszi, hogy kialakítsuk magunkban a belső támogatottság, és a személyes méltóság érzését.

 • Megfelelő, helyes (igaz) útmutatást kapunk, ami arra késztet, hogy magabiztosan kövessük a választott életutat.

 • Felébred a tudatos hála érzése és megértjük ennek – mint a gyors pozitív átalakulások kulcsának - fontosságát az életfolyamatokban.

 • Gyógyulnak a mentális traumák, elősegíti a megszabadulást az energetikai „héjtól” – a múltbeli tapasztalatok súlyosságától.

 • Áldott energiával telíti a szív energiaközpontját, megtölti hittel és szeretettel, harmóniát és békét hoz a Lélekbe, megtöltve az embert az Isteni szeretet fényével.

 • Feloldódik a Lelket beborító illúziók és tudatlanság fátyla, elősegíti a Lélek különböző inkarnációiból származó tapasztalatainak megélését és elfogadását, a szeretettel való gazdagodás és telítődés érdekében.

 • Jósággal és szentséggel tölt el , magas frekvenciájú energiával és érintetlen tisztasággal táplál, feltárja a tudatot saját jó cselekedeteinek irányába, erősíti a megkülönböztetés képességét / a jót a rossztól / ezáltal a figyelmet a helyes tettek irányába fordítja. 

 • Korlátlan lehetőségeket és kilátásokat tár fel egy olyan jövő megteremtésére, amelyre a Lélek törekszik, és amelyben maradni akar.

 • Fokozza és összpontosítja a figyelmet, segít, hogy minden ami az életben szükséges a megfelelő sorrendbe kerüljön a helyére, helyreállítva a harmóniát mind a környezeti térben, mind az általános életvitelben

 • Lehetőséget ad arra, hogy „leföldeljünk”  - stabilitást és szilárdságot szerezzünk

 • Támogatja az immunrendszert és támogatja az „élet áramlását” – az egészség tartományában zajló létfontosságú folyamatokat, aktiválva a szervezet tartalék képességeit és erőforrás-erőit.

 • Csökkenti a fizikai és szellemi fáradtságot, egészséges optimizmust és tiszta gondolkodást biztosít

 • Az egészség területén segíti a mozgásszervi rendszer erősítését, beleértve az ízületeket és a gerincet

 • Segíti az agyi aktivitás energiafunkcióinak növelését és elősegíti az új idegi kapcsolatok kialakulását

 • Támogatja a hallás helyreállítását testi és lelki szinten egyaránt, segíti a figyelmes és a tudatos hallás képességének fejlesztését, vagyis tudatosan, tisztán észlelni, amit valaki mond, és nem saját verzióban értelmezni.

 • Elősegíti az egészséges haj- és körömnövekedéshez szükséges fontos mikroelemek szervezet általi felszívódását

 • Segít megerősíteni a fogzománcot és megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, megelőző asszisztensként működik a száj egészségének megőrzésében

Javaslatok a KFSZ Norvégia rejtélye  használatához :

 • Támogatást nyújt a mély érzésekkel és érzelmi feldolgozással járó komplex belső munka elvégzéséhez. E folyamat után az ember „bónuszokra” számíthat új életutak és lehetőségek felfedezésére, valamint az érzelmi és energetikai stressz súlyosságától való megszabadulás révén a lélekállapot enyhülésére. Az élet ezután könnyebbé válik. Fontos, hogy rendszeresen végezzünk általános takarítást a tudatalatti részekben.

 • A funkcionális állapot korrekciója során fellép a felgyülemlett tehertől való megszabadulás érzése, a jövőbeni kedvező események előérzete. Javul a hangulat, - mintha egy ünnep előestéjén lennénk, és a varázslat várakozása lebeg a lélekben. Akár az újévi várakozás. Világossá válik: a közelgő változások nemcsak, hogy pozitívak lesznek, hanem annál is sokkal jobbak, mint ahogy azt el tudjuk képzelni

 • Javaslat: Érdemes egy 21 napig tartó intenzív használati ciklust alkalmazni. Minden nap nagyjából ugyanabban a napszakban 10-15 perc alatt az összes csakrán haladjunk végig /lentről felfelé/ mindegyiknél pár perces pumpáló mozgással.

 • Értékes eszköz a pszichológussal és pszichoterapeutával folytatott átfogó munkához, valamint a különféle meditációs gyakorlatokhoz, amelyek célja a pszichés traumák felismerése, megvizsgálása és gyógyítása.

 • Hasznos a KFSZ használata esti zuhanyozáshoz egy fárasztó nap után, hogy lemossuk a felgyülemlett energetikai „szennyeződést” és a fizikai fáradtságot.

 • Használata javasolt fizioterápiás eljárásokhoz, amelyek célja a mozgásszervi rendszer és a hallószervek egészségének javítása

 • Hasznos a fogkrém és szájvíz KFSZ -el való strukturálása a mindennapi ápoláshoz és a fogak és ínybetegségek megelőzéséhez, valamint a fogzománc erősítéséhez.

 • Tökéletes ház, lakás takarításhoz, a lakótereink hatékonyabb takarítása és a kedvező energiainformációs légkör kialakítása érdekében.

 • Tandem KFSZ -ek létrehozásakor válassz olyan témákat, amelyek harmonikusan illeszkednek egymással, és bátran kísérletezz a korábbi KFSZ -kel is.

BARSZKY TAVASZ KFSZ

 

 

 

 

BEFOLYÁSOLJA AZ „ÉLŐ VÍZ” ENERGIÁJÁNAK EREJÉT, SEGÍT GYÓGYÍTANI A LÉLEK TRAUMA ÉLMÉNYÉT, FÓKUSZT ÉS ERŐT AD A SZEMNEK

 

A Barsky (Evleisky) forrásból, vételezett víz polarizációját tartalmazza. /st. Evleika,  Nikolsk, Penza régió/

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 10 perc.

 • Lélek szinten kapcsolatot létesít a Felsőbb Énnel, hogy a belső világok megértést találjanak, emlékeztetve arra, hogy mindannyian mi magunk vagyunk az Univerzum

 • Támogatja a szervezet azon képességét, hogy ellensúlyozza a felgyorsult entrópikus folyamatokat

 • Önbizalmat ébreszt és megkönnyíti a Flow állapot elérését

 • Mélyíti a kapcsolatot a lélek és a szív között, egyetlen egésszé egyesíti az energiájukat.

 • Világosságot és megértést hoz, a környező világ érzékelésének többdimenziós szintjére helyezkedünk át, eloszlanak az illúziók és félelmek, béke és nyugalom érzetét kelti.

 • Nagyszerűséget, hatalmat és erőt kölcsönöz a tekintetnek, megteremti a belső méltóság érzését és a mások iránti mindent elfogadó tiszteletet anélkül, hogy a társadalmi státusszal foglalkoznánk.

 • Megnyílik a bánat és szomorúság valódi megértése, mély szintű ismeretekhez jutunk a történések okairól és lényegéről, arról, hogy az emberek milyen élettapasztalatot merítenek ezekből az eseményekből. Ez azáltal történik, hogy a létezés fontos részeként elfogadjuk és megértjük, hogy mi történik.

 • Információs szinten dolgozik a tudatalattival, óvatosan és finoman bánik az emlékezetes, erős élményekkel és szenvedéssel telített pillanatokkal. Ilyenek lehetnek például az elfelejtett gyermekkori pszichés traumák (bántalmazás - lelki fájdalom, szenvedés - megtört psziché), az érzelmi elhagyatottság érzése, amelyre az ember nem biztos, hogy emlékszik, de mégis magában hordozza, és kifelé, a viselkedésében, arckifejezésében, kifejezésekben, testfelépítésben nyilvánul meg , amelyet -  tudat alatt - mások is olvasnak. A lélek élményében rejtőzködő betegség is lehet. Ez a folyamat egy gyógyító munkájára emlékeztet, aki segít meggyógyítani a lélek traumatikus élményét

 • Érzelmi szinten működik, gyengéden és finoman gyógyítja a régóta elfojtott dolgokat, beleértve a fájdalom ősi, öröklött fantomjait is.

 • Csökkenti az agressziót, a rejtett és elfojtott haragot, a megvetést, a gyűlöletet, valamint megszünteti a feszültséget és a feszülést a testben. Meghatározza a kiindulási pontot - ezen állapotok forrását, és oda irányítja az energiát a gyógyulásukhoz.

 • Használata gazdagítja a hála mély megértését, növeli az energia, a tudás és a bölcsesség szintjét, fejleszti a szeretet képességét és annak az igazságnak a felismerését, hogy a jólét az ember nyitottságával arányosan nyílik meg.

 • Információvédelmet biztosít, melynek köszönhetően az egész univerzum támogat és hozzájárul a személyiség növekedéséhez, fejlődéséhez és formálásához

 • Elősegíti a könnyű ellazulást, megszünteti a fáradtságot, lendületet, határtalan boldogságot és olyan nyílt, őszinte, „élő” örömöt ad, amit gyermekkorunkban tapasztaltunk

 • Segít elmerülni a szeretet, a kedvesség, a figyelem és a gondoskodás érzetében, a kényelem, a nyugalom és a csend érzését kelti, felébreszti a vágyat, hogy megálljunk és élvezzük ezt az állapotot valami örömteli és kellemes érzésre találva.

 • Felszabadítja a kreatív gondolkodást és kreatív energiát, könnyen jönnek az új ötletek és gondolatok

 • Profilaktikus eszközként szolgál a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának és előrehaladásának megelőzésére

 • Helyreállító hatása van a szervezetre, hasonlóan az „élő víz” gyógyító erejéhez.

 • Beindítja a csontrendszer helyreállítási folyamatait, segíti a fogak egészségének megőrzését

 • Segítheti a test sejtszintű helyreállítását.

 • Fiatalító jellegű folyamatokat indíthat el a szervezetben

 • Gyengéden aktiválja a vastagbél méregtelenítési folyamatát

 • Segíti a regenerálódási és rehabilitációs folyamatokat

 Javaslatok a KFSZ Barszky tavasz használatához:

 • Az energia nagyon lágy és gyengéd, finoman és óvatosan működik, alacsony sebességen és alacsony fordulatszámon működik, ugyanakkor mélyen behatol a probléma gyökeréig

 • Az energia annyira jótékony hatású, hogy vágyunk arra, hogy megízleljük és élvezzük. Ha a nap nehéznek és stresszesnek bizonyul, ez az energia enyhíti a belső feszültséget és ingerlékenységet, segít gyorsan és hatékonyan áttérni egy barátságos lelkiállapotba.

 • Bármilyen meditációs gyakorlat során segít elérni az elme mély nyugalmát az önfelfedező utazáshoz. Megszűnik a saját test határainak érzékelése, megszűnik a hiúság, a szorongás, az izgalom és a nyugtalanság.

 • Amikor magányra van szükségünk, a KFSZ hűséges barátként viselkedik - csendesen, ugyanakkor jelenléte érezhető. Nem terhel, hanem támogatást és megkönnyebbülést hoz minden stresszes érzelmi helyzetben.

 • Alkalmas a megfelelő pihenésre és a fizikai erő helyreállítására, segíti az újraindítást és az energiaegyensúly helyreállítását, nagyon hasznos érzelmi kiégés esetén, amikor esetleg nem vesszük észre az okokat, hanem az állapotot  egyszerűen súlyos, állandó fáradtságnak tekintjük.

 • A tisztségviselők és a hatalmon lévők számára különösen fontos, hogy tiszteletben tartsák az összes választót, függetlenül az emberek életkorától és társadalmi helyzetétől.

 • Tisztító gyakorlatokba általános és egyéni programok szintjén is bekapcsolódhat, mert minden elfojtott kellemetlenség elsősorban információs programok és energiablokkok formájában halmozódik fel a csontrendszerben. A folyamat magában foglalja ennek a fájdalomnak az elengedését, amely eleinte fokozódhat, de a KFSZ energiái segítenek enyhíteni. Úgy érezhetjük, mintha valami puha és gyengéd dolog került volna a csontokra, és az kezd megtelni fénnyel.

 • Segít megszabadulni a pangó érzelmektől, amelyek felhalmozódtak, és nem találnak kiutat. A KFSZ energiái gondosan felszínre hozzák ezeket a problémákat és meggyógyítják őket, mintha „lyukakat” foltoznának be.

 • Inspiráló üzenetek: „Vedd kezedbe sorsod irányítását – sikerrel jársz.” "Érezd az érzéseidet, gondolkodj pozitívan, bízz az intuíciódban." “Minden szuper lesz”

 • Mindenkinek szüksége van az érzések harmonizálására és egy kényelmes lelki állapotra , a negatív érzelmek semlegesítésére és a személyes potenciál felszabadítására

 • Használjuk egészség helyreállítási és rehabilitációs programokban, mivel a földi sík minden szintjén erőforrásokat biztosít, energiát, erőt, optimizmust és gondolatokat kölcsönöz, amelyek elősegítik a test helyreállítását

 • Ha szükséges, hozzunk létre tandemeket olyan egyéb KFSZ - el, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, és alkossunk érdekes kombinációkat más korábban megjelent Kolcov lapokkal.

bottom of page