top of page

A Kolcov kék lapok 1-8. az egész szervezet alapvető szabályozására szolgálnak, aszervekre a sejtműködésre, a hormonrendszerre és az anyagcserére mérhető meridián energiaként. Tartalmazzák tömérdek növény, ayurvedikus gyógynövény keverék, tibeti gyógy gombák és a Masaru Emoto (a víz kristály képződésének feltalálója) keverékek és a hullámterápia szervekre ható információit. A lapokat Oroszországban gyógyászati termékként elismerték és az információ tárolási, illetve átviteli technológiát több szabadalommal védik. Minden lap biztonságot nyújt az elektroszmog ellen, a testet, vizet és ételt energetizálja és harmonizálja. Ezen felül még minden lapnak van külön speciális hatása. Optimális alapszabályozás a lapok kombinált alkalmazásával érhető el. Délelőtt az 1-es lap 16.00-tól a 2-es lap. Ehhez a nőknek a 3-as a férfiaknak a 4-es lap használata. Éjszakára a 8-as lapot a párna alá helyezzük.

KFSZ 1. „Parazitaellenes„

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Energia-információs szinten biztosítja az emberi (állati, növényi) szervezetekben a paraziták, vírusok, giliszták, gombák, egysejtűek, baktériumok, mindenféle pathogén flóra (sztafilokókusz, sztreptokókusz, chlamidia, trichomonadok), a herpesz minden fajtájának, a gombák fajtáinak, mint pl. a candida, az influenza minden fajtájának, a hepatitis A, C vírusának és a cohch baktériumnak az elhalását, illetve fokozatos megszüntetését.
Megtisztítja az emberi szervezetet a paraziták: vírusok, baktériumok, férgek, egysejtűektől úgy, hogy megakadályozza a szaporodásukat olyan közeget teremt, amelyben a paraziták életképtelenek segíti a sejtek alapszintű regenerálódását segít kivezetni a szervezetből a mérgeket és a parazitá élettevékenységéből származó anyagokat alapszinten közvetve összehangolja a belső szervek munkáját a KFSZ-el normalizálja a belek mikroflóráját erősíti az immunrendszert daganatellenes faktorral rendelkezik javítja az agyi vérkeringést, helyreállítja az agy bioritmusát és fiziológiai folyamatait aktivizálja a központi ideg- és endokrin (belső elválasztású mirigyek) rendszer munkáját erős antidepresszáns, javítja az ember kedélyállapotát, kitartását és rugalmasságát a környezet kellemetlen hatásaival szemben harmonizálja a tudatosságot és pozitív irányba fordítja azt.
A KFSZ1-re különböző képek polarizációja van kódolva: szalmavirág, körömvirág, varádics, kamilla, vörösáfonya-levél, vesetea, menta, szenna, zsálya, eukaliptusz, nárdusgyökér, édesgyökér, orbáncfű, pásztortáska, üröm, gyöngyajak, farkasfog, cickafark, koriander, bogáncs, vörösberkenye, kapor, vadrózsa, barna csipkebogyó, áfonyahajtás, orbáncfű bimbója, pitypang gyökere és virága, sárgarépa, csicsóka, mentalevél, ürömlevél, szegfű, őrölt sáfrány, kaukázusi hunyor, feketedió-tinktúra, csalán, bojtorján, útifű, tengeri algák, indiai hagyma-levelek, homoktövis, rezgő nyárfa, madárcseresznye, pomelo, ananász, vöröshagyma, fokhagyma, torma, cikória, vörösgyökér, fehér mumio, medveepe, vörösáfonya, fekete áfonya, vöröshagyma levele, kardvirág virágzatából készült tinktúra, körömvirág-szirom, orbáncfű, vérfű, cickafark, befungia (chaga-kivonat), elenterokokausz, kankalin, áfonyatermés, kankalin, bársonyvirág (magok). Továbbá a következők polarizációja: galóca, tibeti gomba, szárított- porított csirkezúza, mellbetegségek elleni gyógyvíz, agyi vérkeringést serkentő gyógyvíz, a belek mikroflóráját helyreállító gyógyvíz, a máj és az epehólyag működést serkentő gyógyvíz, Ivan Kupala napján gyűjtött harmat, sungit/ a Bála-tó partjáról).
7 ayurvédikus szer polarizációja az emberi tevékenységek optimalizálása céljából (mindegyik szer összetevője átlagosan 15 növényi formának): szív- és érrendszer, antistressz, kakukkfű, ázsiai gázló, indiai valeriána, spárga, édeskömény, kardamon, nádcukor, földicseresznye (aranylevelű), mezei szulák, papagájfa, szívlevelű tinoszpóra, ribizli, brahmi rayasana, gotu kola (ázsia gázló).(méz, pézsma, vanília, gyömbér), vidanga, szantál, agaru, dasamul, dzsabi phala, pancsamuna, kasamara, tarkari, patala, tunkuka, ela, muszta, radzsani, pippali, csandan, nandukaparia, kaknakn, sankanusi, vacsa, plava, jasztyahva vidduga.
A természet adta formákhoz (növényekhez) hozzájárulnak a Masaru Emoto által kidolgozottak: a szervek hullámterápiája és a szervezet rendszere: a csecsemőmirigyé, az idegrendszeré, a tüdőké, a mellékveséké, a pajzsmirigyé, a hasnyálmirigyé, a tobozmirigyé, az agyvelőé, a keringésé, Lourdes-víz (szerelem). Kapcsolódnak még a következő képek: a lélek nyugalma, harmónia, önszeretet, emberszeretet, örökkévalóság, béke, remény, hit, hála, szeretet, emelkedés. Szerepelnek rajta a következő információ is: „ Szambu-icsi- juszi” forrásvíz, delfin, Stonhange, esőerdők. Kódolva van a Kozmikus csodatevés csatornája „Maya”- Csajan.

Energia-információs szinten

KFSZ 2. „Detox„

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít megtisztítani a szervezetet, kivezeti a salakanyagokat és mérgeket csökkenti és megszünteti a gyulladást okozó folyamatokat a szervekben és szövetekben védi a bőrt, segít eltüntetni a pigmentfoltokat és helyreállítani a zsírszövetek funkcióját normalizálja az anyagcserét, a mikro- és makro elemek mennyiségét megerősíti az ereket és hajszálereket ösztönzi az immunrendszer működését segít meglágyítani és kivezetni a köveket, homokot a vesékből és az epehólyagból lerövidíti a betegségek utáni lábadozási időszakot növeli a stresszel szembeni ellenállást, normalizálja az érzelmi állapotot, nyugtató hatással bír.
A KFSZ-be a következő elemek vannak kódolva: flavit, fenyőfák nedve, toboztermő fák nedve, immunerősítő és anyagcserejavító készítmény (20 tűféléből áll), 40 elemből álló készítmény az immunrendszer erősítésére és az anyagcsere javítására, amarant (levelek, virágzat, termés), noni, kuding, csalán, tengeri algák, csicsóka, iletski só, szibériai balzsam vadméhek mézével, szibériai gyógyfűvek hozzáadásával.
Kódolva van a Kozmikus csodatevés csatornája „Maya” BUL.

cef-desintoxication-.jpg

KFSZ 3. „Női„

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Segít normalizálni a petefészek működését és helyreállítja a hormonrendszert az endokrin rendszerrel való harmonikus együttműködéssel gyorsítja bőr alatti és a belső zsírok égését helyreállítja az anyagcserét és normalizálja az enzimtermelést gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, a zsírok és szénhidrátok lebontását segít normalizálni az étvágyat rendezi a só- víz háztartást, kivezeti a felesleges vizet, csökkenti a narancsbőr-effektust (cellulit) normalizálja a belek és a női nemi szervek mikroflóráját segít kiküszöbölni a „jojó” effektust és csökkenteni a súlyt csökkenti és daganatos folyamatok kialakulását a női szervezetben megelőzés és segítség a legkülönbözőbb nőgyógyászati betegségek kezelésében helyreállítja a fiziológiailag egészséges és teljes értékű alvást stabilizálja az érzelmi állapotot a nehéz napokon és a klimaxban csökkenti a férfiak agresszivitását (amely a tesztoszteron többlettel van
összefüggésben).
A KFSZ 3-ban kódolt elemek: lazacok DNS-ből készült gyógyhatású készítmény, amely ösztönzi a női endokrin rendszert, a sejtregenerációt és a nőgyógyászati területeket, csicsóka, amely normalizálja a cukorbetegeknél a hasnyálmirigy működését, kudin, havasi kínai tea polarizációja a Hainany-tó mellől, gyömbér, ananász, kaukázusi hunyor, a sárkány gyümölcse, (Thaiföld, pomelo), módosított immovin, anticellulit 1 ( a bőr alatti zsírégetés
teljes témaköre), kozmetológiai tea, relaxációs szer, a sejtregenerálódás lerövidítésének teljes témaköre, pszichopatogén hatás.
Kódolva van a Kozmikus csodatevés csatornája „Maya” ARRY.

cef-bruleur-de-graisse-pour-femme-.jpg

KFSZ 4. „Férfi„

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Segít normalizálni a herék működését és helyreállítja a hormonrendszert növeli a tesztoszteront, erősíti a potenciát normalizálja a belek mikroflóráját és a férfi nemiszervek állapotát segíti az anyagcserét, normalizálja az enzimtermelést gyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, a zsírok és szénhidrátok lebontását gyorsítja a bőr alatti és belső zsírok elégetését, segíti a súlycsökkenést és kiküszöböli a jojó-effektust segít normalizálni az étvágyat rendezi a központi idegrendszer állapotát helyreállítja a fiziológiailag teljes értékű egészséges alvást garantálja az erő- és energia felhalmozást segít megállítani a nőknél a méhvérzést növeli a stressztűrő képességet és a kellemetlen külső hatásokkal szembeni toleranciát megelőzés és segítség a legkülönbözőbb férfi nemibetegségek esetén.
A KFSZ 4-re kódolt elemek: cápa májból kivont készítmény a tesztoszteronszint emelésére, toptun, altáji gyógyfűvek a tesztoszteronszint emelésére, csicsóka a cukorbetegek hasnyálmirigy működésének optimalizálásához, kudin, havasi kínai tea a Hajuany-tó mellől, gyömbér, ananász, bogáncs, kaukázusi hunyor, a sárkány gyümölcse (Thaiföld), pomelo (Thaiföld), módosított immovin, anticellulit1 (a bőr alatti zsírégetés teljes témaköre), anticellulit2 (a belső zsírégetés teljes témaköre), kozmetológia tea, relaxációs szer, a sejtregenerálódás lerövidítésének teljes témaköre, pszichopatogén hatás.

Kódolva van a Kozmikus csodatevés csatornája „Maya”- ARRY.

cef-bruleur-de-graisse-pour-homme-.jpg

KFSZ 5. „rehabilitációs”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Gyorsítja a máj és az epeutak regenerálódását, javítja általános állapotukat szabályozza az epekiválasztás folyamatát erősíti a máj méregtelenítő funkcióját, védi a szervezetet a salakoktól és mérgektől segíti a gyomor- és béltraktus munkáját, megakadályozza a gyulladásos folyamatok kialakulását segíti a vértisztítást serkenti a hasnyálmirigy működést csökkenti az alkohol és egyéb pszichés függőséget kialakító szerek iránti hajlamot alapvető hatása van légzőrendszerre a KFSZ 5 és bármilyen más terápia együttes alkalmazása légzőszervi megbetegedések esetén jelentősen növeli a kezelés hatékonyságát.
A KFSZ 5-re kódolt elemek polarizációja: 4x-es vizes oldatok, amelyek közül 2 általános értelemben az alkoholfüggőség ellen, 2 pedig analogikus értelemben a nők számára készül.
Az alábbi anyagok kivonatait tartalmazza: bojtorjángyökér, friss csicsókagyökér, tengeri sün ikrái, az indiai tengeri rizs nevű gomba élő kultúrája, ecetes és teljes bifido és lakto élesztőbaktériumok, amelyek aminosavakhoz és vitaminokhoz kapcsolódnak, Kjucsal gyümölcsei (Pauir, Tibet), Masmala növény termései (Kaukázus), foltos bogáncs, rezgőnyárfa- kéreg, kéthegyű folyami kagyló Korbikula.
Kódolva van a Kozmikus Csodatevés csatornája „Maya”- BOUGER.
Az 5-ös lapot jobb oldalon magunkon kell hordani.

cef-anti-dependances-.jpg

KFSZ 6. „A bőr mélytisztítása, fehérítés, táplálás”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Aktivizál minden tisztító funkciójú kozmetikai szert, függetlenül a bőrtípustól és az életkortól, például testápolókat, sminklemosókat, bőrradírokat, stb. garantálja a bőr mélytisztítását, fehérítését, táplálását és hidratálását szabályozza a szövetek nedvességtartalmát és megelőzi a bőr kiszáradását a folyadékbeviteltől függetlenül normalizálja a mikrokeringést a szervezetben harmonizálja a mellékvesék munkáját a szem üvegtestében lévő hialuronsav minőségének helyreállításával biztosítja a látást szürkehályog esetén gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása van, csökkenti a bőr irritációját eltünteti a bőr apró pigmentációit ösztönzi a kollagén kialakulását, gátolja a bőr öregedését, megelőzi a ráncok kialakulását ösztönzi a hialuronsav termelődését, amely pozitívan hat a kötőszövetekre, és a porcokra.
A KFSZ 6-ban kódolt elemek polarizációja: vizek amelyek a Szerelem az Arkaimor kis spiráljában aktiválódtak, hialuronsav, sztearinsav, B 5 -vitamin (pantoténsav), alfahidroxisav, jojobaolaj, A.vitamin, barna alga kivonat, aloe.

cef-n6-nettoyage-profond-blanchiment-nutrition.jpg

KFSZ 7. „Táplálás, emelés, a bőr gyors regenerálódása”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszaállítja a kollagén termelődést a bőrben, javítja a bőrsejtek regenerálódását és helyreállítja az anyagcserét, a bőr szerkezetét. Serkenti a pajzsmirigy hormonok működését. Csökkentheti a klimax tüneteit. Csökkenti a tág pórusokat, a keioid kialakulását. Segít kisimítani a ráncokat, csökkentheti a duzzanatot, erősíti a bőr rugalmasságát, küzd a pattanások ellen. Lifting hatása van. Erősíti a vérereket, serkenti a természetes kollagén előállítását, az elasztin és a hialuronsav termelődést. Daganatellenes információs programot tartalmaz. Aktivizál minden tápláló funkciójú kozmetikai szert, függetlenül  bőrtípustól és az életkortól, például krémek, gélek, maszkok, stb.  segíti a bőrtáplálást, hidratálást szabályozza a szövetek nedvességtartalmát, megakadályozza a bőr kiszáradását a folyadékbeviteltől függetlenül  növeli a bőr elasztikusságát, rugalmasságát, csökkenti az ödémákat  javítja a bőr színét gyors sejtregenerálódás égés, fekélyek, kisebb törések esetén (hegesedés nélkül) növeli minden egyes sejt alkalmazkodó képességét, növeli ellenállóképességüket a radionukleidokkal és nehézfémekkel szemben helyreállítja az apoptózist (a sejtek genetikailag meghatározott megsemmisülése)
megelőzi az öregedés látható jeleinek kialakulását a bőrön, például klimax idején.

A KFSZ 7-re kódolt elemek polarizációja: vizek, amelyek a Szerelem és Megfiatalodás az Arkaimor kis spiráljában aktiválódtak, cordyceps gomba, ceramidok, varázsmogyoró (vagy varázsdió) kivonat, allantoin, növényi alapú bioregulátor, gránátalmalé, növényi alapú rákellenes szer, halkollagén, tengeri alga, poliszacharidok, E-vitamin (tokoferol).

51YZn2m8Y5L._AC_SY355_.jpg

KFSZ 8. „A szépség, egészség és fiatalság, éjszakai képe”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabályozza a nappali és az éjszakai ritmus beállítását. Elősegíti számos hormon szintézisét beleértve a melatonint (alvás hormon), tiroxint (pajzsmirigy hormon) és a növekedési hormont. Szabályozza az agyalapi mirigy működését az éjszakai fázisban. Normalizálja az alvást. Segít feloldani a depressziót, ingerlékenységet, ezáltal elősegíti az aktív életet. Serkentő, védő hatású, fokozza a bőr egészségét, fiatalít és fokozza a szépséget, kisugárzást. Olyan vizek, ételek és italok aktiválására szolgál, amelyeket vacsorára illetve elalvás előtt fogyasztunk növeli az éjszakai kozmetikumok hatékonyságát az esti zuhany vagy fürdő vizének strukturálására célszerű alkalmazni alapvető hatása van az epifízisre, hipofízisre és a hipotalamuszra a hormonrendszerrel kapcsolatban szabályozza azon hormonok termelődését, amelyek az álomfolyamatok és ébredés létrejöttét segítik (gyors elalvási fázis) segíti a szervezet megfiatalodását. Éjszakára helyezzük az éjjeli szekrényre, vagy a párna, matrac alá.
A KFSZ 8-ra kódolt elemek polarizációja: víz a Karaganka folyóból, bioregulátor, kozmetikai
tea, vörös alga, halkollagén.

Capture d’écran 2023-03-18 143622.png
bottom of page