top of page

KFSZ  "Egészséges Tüdő" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat!

 • Különböző  bronchopulmonális rendszert érintő betegségek (akut és krónikus hörghurut, tüdőgyulladás, asztma, mellhártyagyulladás, stb) prevenciós kezelésére és korrigálására használható. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, gombaellenes, parazitaellenes hatású.

 • Hatékony eszköz a tüdők alapvető funkcióinak károsodásához társuló betegségek korrekciójára  és megelőzésére (légzési nehézség, vér oxigénnel történő gazdagítása, szén-dioxid kilélegzése, mérgező anyagok stb.)

 • Segít a légző rendszer nyálkahártyájának tisztításában; a mérgező anyagok eltávolításában

 • Javítja a vérellátást a tüdőben

 • Elősegíti az akut betegségek, az elhúzódó betegségek, valamint a súlyos krónikus légzőszervi betegségek utáni gyorsabb regenerálódást.

 • elősegíti a légutak nyálkahártyájának helyreállítását

 • Gyorsítja a műtét utáni felépülést, és a mechanikai lélegeztetés után csökkenteni a szövődmények kockázatát.

 • Erősíti az immunrendszert.

 • Megakadályozza a nehéz kémiai, élelmiszeripari, mezőgazdasági és a bányászati ágazatban dolgozók által tapasztalt foglalkozási megbetegedések következtében tapasztalt  könnyű patológiai folyamatok kialakulását és fejlődését.

 • különösen ajánlott mindenki számára, aki hajlamos a bronchopulmonáris rendszer betegségeire, a szezonális megbetegedésekre. Hatékonyan használható  járványok idején.Javasolt a sportolók és az aktív életmódot élők számára. Erősen ajánlott az aktív vagy passzív dohányzók részére; az ökológiailag kedvezőtlen régiókban élő és a veszélyes iparágakban dolgozó emberek számára; a gyengült immunitással rendelkező személyeknek, a szív és a tüdő krónikus betegségekkel küzdőknek, és általában az idősebb korosztálynak.

KFSZ "Egészséges tüdő" tökéletesen működik együtt a KFSZ -1, 2, "EXTRA LOR", "ALLERGIA", és az"AMARANTH" lappal; kombinálva. Ezekkel még erősebb  hatást fejt ki.                                             

A strukturált víz fogyasztása mellett ajánlott a lappal inhalálni!

       A víz strukturálása a KFSZ-nél - legalább 20 perc.

Здоровые Лёгкие.jpg

KFSZ  "MENNYEI AJÁNDÉK" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beindítja a bioszociális formáció és érés folyamatait, az egészséges fiatalság megőrzését, lehetővé teszi a fizikai és kreatív élettartam meghosszabbítását.

Szergej Kolcov személyes gyűjteményéből származó, ismeretlen forrásból eredő víz polarizációját tartalmazza a lap.

A legerősebb, legtisztább, gyógyító kozmikus energia vezetője, amely mind a fizikai mind a finom testben megtalálja a legoptimálisabb alkalmazási pontot.

Fenntartja és javítja a felhasználó fizikai és energetikai állapotát

Szabályozza a juvenológiai  folyamatokat a szervezetben – vagyis az egészséges fiatalság megőrzése és helyreállítása, a fizikai és kreatív élettartam meghosszabbítása a feladata

Segíti a serdülők és fiatalok bioszociális formálódási és érési mechanizmusainak pozitív irányba terelését, a társadalom külső agresszív befolyása nélküli élethelyzet kialakítását, az életút megtalálását és a megalapozott döntési képesség kifejlődését.

Jótékony hatással van minden agyi struktúrára, aktiválja és kiegyensúlyozza a bal és jobb agyfélteke munkáját, a kreatív képességeket erősíti.

Elősegíti a csontszövet - a gerinc, az ízületek – működésének, élettani folyamatainak helyreállítását, javítja a köszvény állapotát.

Biokémiai szinten lép kapcsolatba a felhasználó testének azokon a helyeivel  vagy szerveivel, amelyek korrekciót és rehabilitációt igényelnek. Onkoprotektív tulajdonságokkal rendelkezik.

Hozzájárul a felhasználó szív- és érrendszeri, bronchopulmonáris, keringési, emésztő és reproduktív rendszeri működésének normalizálásához

Segít javítani a látósszerveket, erősítő és helyreállító hatással van a szem izomzatára, aktiválja a vérkeringést, elősegíti a radioaktív bomlástermékek eltávolítását a szervezetből, javítja az idegrendszer működését, beindítja a tisztító folyamatokat segíti a  nyirokelvezető rendszert

Javítja az állapotot allergiák és bőrbetegségek esetén - az emésztőrendszer és a vese működésének helyreállítása révén, növeli az immunitást, energia szinten javítja a 3 melegítő meridiánjának és a szívburok meridiánjának munkáját, és általánosan aktiválja és szinkronizálja az energiaközpontokat és csatornákat.

Serkenti a szobanövények növekedését és virágzását

Javaslatok  a KFSZ Mennyei ajándék használatához:

A legjobb, ha ezt a KFSZ-t önmagában, más lapok nélkül, vagy a különböző lapokkal történő kezelés utolsó szakaszaként használja (előtte is használhatja, de akkor jobb ha utána  2-3 óráig nem használ más korrektorokat)

 • Az KFSZ mindenkire egyénileg teljesen ráhangolódik, a Legmagasabb Abszolút feltétel nélküli szeretet energiával, óvatosan, nagyon gyengéden, gondoskodva és „odafigyeléssel” dolgozik.

 • Hatékonyan használható tervek vágyak megvalósítása érdekében, ha használat közben ezeket kinyilatkoztatja, beszél róluk, valamint leírja szándékait megerősítéseit.

 • Gyerekeknek, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek is különösen hatékony:  – hordd magaddal, igyál vizet, végezz napi gyakorlatokat és tartsd a közeledben.

 • Mindenkinek nagyon hatékony!  - alkalmazza minden lehetséges módon a testi és lelki fiatalság érdekében (igyon strukturált vizet, pumpáljon, használja fizikai munka vagy tehelés és kreatív folyamatok során, zuhanyozzon, fürödjön.

 • Nagyon ajánlott rehabilitációk során illetve szanatóriumok és pihenőotthonok komplex egészségügyi programjaiban is.

 • Prevencióra különösen alkalmas, illetve betegségek után támogatja a fizikai test felépülését megerősödését.

 • Különféle betegségek esetén használja a nyirokcsomók kezelésére, hogy fokozza a szervezet méregtelenítését .

 • Strukturált vízből borogatás készítése hatékony köszvény, lábujjak deformitásai, Hallux valgus ("csont") kezelésére.

Víz strukturálási idő - 36 perc.

Attachment (18).jpg

KFSZ  "A Hatalmas hegy forrása" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ösztönzi az ember összekapcsolódását a saját belső védő- és  helyreállító rendszerével, vagyis öngyógyító, önregeneráló folyamatok beindítását indikálja.

Optimalizálja a szervezet stabil élettani állapotát azáltal, hogy megnövekedett nem - specifikus rezisztencia állapotba kerül. Ebben az állapotban megnövekszik a külső tényezők befolyásával szembeni ellenállás (rossz ökológia, fizikai és idegi stressz, antibiotikumok, fertőzések, traumák);

Célja a szervezet élettani rendszereinek tisztítása és megújítása, az önszabályozási mechanizmusok beindítása;

Hozzájárul a test általános védekező rendszerének erősödéséhez és az egészség helyreállításához, és növeli az immunitást a szezonális járványok idején. Védelmet nyújt a baktériumok, vírusok és gombák fertőzéseivel szemben;

Különböző etiológiájú gyakori megfázás, hörgő-pulmonális betegségek  megelőzésére és korrekciójára szolgál (hörghurut, tüdőgyulladás, asztma, primer atelektázis);

Segít helyreállítani a sav-bázis egyensúlyt, a fehérje egyensúlyt és az antitoxikus májműködést.

Segít a mellékvesék működésének normalizálásában, az artériás nyomás szabályozásában /vérnyomás/, segíti a pulzusszám csökkentését;

Célja a szervezeti struktúrák és működésük helyreállítása, a belső szervek szövetei és a bőr megújulása.

Segít a lélek és az összes energiaközpont rendkívüli tisztításában, a saját és indukált pusztító programok eltávolításában, bármilyen eredetű az emberi biomezőbe történő behatolás kivédésében.

Segít megnyilvánulni a tudatosságot, a bizalom állapotának felébredését a személyiség belső magját, a magasabb Én megnyilvánulását;

Elősegíti a valódi belső vágyak teljesülését a boldogság és a jólét megélését, a család amulettjeként szolgálhat;

Segít az utazóknak, különösen a szélsőséges túrákon (hegyek, rafting stb.), felébreszti az utazás iránti szenvedélyt és szeretetet.

A "Hatalmas hegy forrása" KFSZ ajánlott a külső és belső világképek ősi élettani mechanizmusainak aktiválására annak érdekében, hogy a szervezet képes legyen a külső és belső befolyásoló tényezők által okozott károk helyreállításra, ezek elleni védelemre és biztosítja az ehhez szükséges energiát.  A betegségek és traumák (beleértve a pszichológiai traumákat) utáni hagyományos gyógyítási eljárás hatékonyságának fokozására is használható.

A "Hatalmas hegy forrása" KFSZ nagyon jól működik együtt minden korábban megjelent KFSZ-el, különösen az arany sorozattal.  /Mayan Teurgy/

A Dagestánban (Orosz Föderáció) a Shalbuzdat-hegynél  4142 méter magasságban található forrásból származó víz polarizációja van rögzítve a "Hatalmas hegy forrása" KFSZ-en.

A víz struktúrálás ideje „Hatalmas hegy forrása” KFSZ esetében 4 óra.

КФС_Источник Великой горы.jpeg

KFSZ  "Orlovi erdő" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A betegségek aktív megelőzésére és a fő testrendszerek támogatására szolgál.

Az Orlovi erdő KFSZ -t a fő testrendszerek fiziológiai normán belüli megelőzésére és működéseinek támogatására tervezték

Különböző eterdetű krónikus betegségek széles körének komplex terápiájában alkalmazzák a rendszerek és szervek hatékonyabb és gyorsabb helyreállításához.

Elősegíti az immunitás fenntartását, a szervezet saját hatékony védekezésének kialakulását a kórosan megváltozott sejtek (PIC) megjelenéséhez vezető külső és belső tényezők hatásai ellen, ezért ajánlott a kóros sejtburjánzás okozta betegségek komplex programjában használni .

Hatékonyan működik a bronchopulmonáris - légzőszervi rendszer, - a gyomor-bél traktus, a nőgyógyászat, az urológia stb.- területén.

Biztosítja a test védekezőképességét és fokozott stabilitását, különösen az ARVI, ARI, influenza stb. Járványai és szezonális járványai során.

Célja a kulcsfontosságú funkciók fenntartása és aktiválása a rehabilitációs és gyógyulási programokban betegségek, sérülések, műtétek után.

A közérzet hirtelen romlása esetén alkalmazható sürgősségi segélyként!

Elősegíti a szövetek gyors regenerálódását, a bőrelváltozások gyógyulását, a külső fiatalítást.

Meghatározatlan diagnózisok, elhúzódó gyógyulási folyamatok, egészségi állapotromlás, gyengült állapot leromlott immunrendszer esetén kitűnően alkalmazható.

Elősegíti a biomező bővítését, az ember energiapotenciáljának helyreállítását, az energiaháztartás harmonizációját, stabilitásának fenntartását.

Elősegíti az akaraterő, a döntéshozatal, az alkalmazkodás egyensúlyban történő megnyilvánulását a társadalomban, harmonizálja az ellenkező nemmel való kapcsolatokat.

Energiával tölti meg az embert és a teret, ezáltal növeli a fizikai és a mentális erőnlétet, kiküszöböli a negatív, harmadik féltől származó befolyásoló programokat.

Elősegíti a test biológiai ritmusainak összehangolását.

Ajánlások az Orlovi erdő KFSZ használatára:

A Felszabadító KFSZ – el együtt alkalmazva a leghatásosabb!

Mindemellett az alábbi KFSZ kel is kompatibilis: Kamerton, KFSZ 1, KFSZ 2, KFSZ 5, KFSZ 11, Mamma, Erős víz, Egészség kulcsa, Egészség kulcsa 2, Allergia, Gobi kod, Endovita, Bölcs titka, Tiszta tekintet, Gepavita,, Zsiva, Olgir, Extra lor, Amarant, Élet forrása, Titkos tó, Danilova tó, Gyógyító helyek, Hosszú élet, A nagy hegy forrása, Főnix,

Utazások során hatékonyan segíti a szervezet átállását az időzónákhoz.

Használjuk zuhanyzáshoz, fürdéshez.

Ennél a KFSZ – nél nagyon fontos a megfelelő mennyiségű struktúrált víz fogyasztása!

Az Oryol régió Oryol erdőjéből származó forrás polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálásának ideje  az Orlovi erdő KFSZ – nél 4 óra.

КФС_ОРЛОВСКОЕ ПОЛЕСЬЕ.jpeg

KFSZ SZIMMETRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORRIGÁLJA A DESTRUKTÍV VISELKEDÉSI ALGORITMUSOKAT, ERŐT ÉS LEHETŐSÉGET AD AZ ÉLETBEN VALÓ SZIMMETRIKUS MEGNYILVÁNULÁSHOZ, A POSZTTRAUMÁS STRESSZ MEGSZÜNTETÉSÉN DOLGOZIK.

A KFSZ -re a Krasznojarszki régióban található Manai-hegység barlangjainak a föld alatt elhelyezkedő tó-együttes vizének polarizációját került felvitelre.

A víz strukturálásának ideje - 15 perc.

 • Feltölti a lap használóját aktivitással, kreativitással, könnyedséggel, örömmel, az élet örömével, a saját testünk elfogadásának, valamit a testünk megélésének érzésével. Lehetővé teszi a saját ritmusunkban történő létezést és az élet helyes áramlásának érzését.

 • Inspirálja a fényes jövőbe vetett hitet, feltárja a felhasználó előtt az igazi álmait és a valós vágyait, kilök mindent, ami romboló, „elvágja” a negatív gondolatokat, valamint a beteljesületlenségből fakadó sajnálatot, ily módon hozzájárul a felhasználó energiájának megőrzéséhez.

 • A lap, a KFSZ használóját szinkronizálja a természeti, a kozmikus és a geofizikai ritmusokkal az agyi biopotenciálok ingadozásain és az univerzális kozmikus kódok aktiválásán keresztül, amelyek tartalmazzák a természeti objektumok térbeli és időbeli szerveződésének alapvető információs programjait.

 • Erős köteléket teremt a Föld és az Univerzum energiáival, bekapcsolja az 1. és a 7.számú energetikai központokat (csakrákat). A fennmaradó öt energetikai központ pedig az energetikai gyakorlatokon keresztül kölcsönhatásba lép az 1. és 7. energetikai központokkal, aminek eredményeként javul az egész szervezet vitalitása.

 • Aktiválja a különböző szintű feladatok megoldásához szükséges gondolkodási folyamatokat, segíti a célok elérését, a lehetséges felismeréseket, serkenti a tudatosságot és a gyors reakciókat.

 • Segít megállítani a bennünk zajló belső párbeszédet, feltölti a felhasználó testét a természettel való harmónia állapotával, telíti a feltétel nélküli szeretet új energiájával, amelyet elsősorban önmagunkkal szemben érzünk (ha nem szeretjük magunkat, nem tudunk másokat sem szeretni).

 • Harmonizálja a felhasználó tudatát a jobb és bal agyfélteke energia-információs kiegyensúlyozása révén.

 • Felébreszti a tudatosságot: a használónak lehetősége van arra, hogy tudatos döntést hozzon a Lélek és az Elme összehangolt aktivitása által, hogy céljaihoz kapcsolódóan a szellemi és a fizikai fejlődés szimmetriájában cselekedjen. Ily módon megtörténik a saját energia visszatérése és a tudat leválása a ránk erőltetett technogén világ feltételeiről és körülményeiről, attól, ami „elszakít” minket a természettől, mind a környező világ, mind pedig a saját fiziológiai természetünk (bölcsesség) értelmében.

 • Helyreállítja és összehangolja a felhasználó meggyengült biomezejét, javítja az aura színhátterét (a személy valódi „útlevelét” a finom energetikai síkon) a felhasználó mentális szintjének harmonizálása által.

 • A férfiban kialakul a család, az otthon és az anyaország védelmezőjének állapota.

 • A nőben erősíti a nőiséget és a lágyságot, a férfit képessé teszi arra, hogy kedves engedékenységet tanúsítson a női szeszélyek iránt, valamint arra, hogy ne haragudjon a fokozott női érzelmességre, segít az aktív hallgatóság állapotában lenni.

 • Segít a nőnek elfogadni a férfit olyannak, amilyen, anélkül, hogy állandóan „piszkálnák” és megpróbálnák „megváltoztatni” (különösen, ha a családban a férfiak és a nők általános szerepei eltérőek), segít meggyógyítani a sérült férfiasságot.

 • Lehetővé teszi a romantikus kapcsolatokkal összefüggő események felpörgetését és azok gazdagítását, önmagunk és partnerünk elfogadásával és megértésével.

 • Segít a belső férfinak és nőnek egyesülni az egymás iránti szeretetben és elfogadásban, a teljesség megtalálásában; amikor egészek vagyunk, másképp érzékeljük magunkat, a világot és a kapcsolatokat - illúziók, kötöttségek, erőszak, valaminek vagy valakinek a megváltoztatására tett kísérletek nélkül (kivéve magunkat).

 • Erőteljes energia-információs korrekciót végez, megszünteti a fizikai test és a finom energetikai testek szintjén a destruktív elváltozásokat.

 • Célja, hogy eloszlassa a félelmeket, a negatív élményeket és azon energiastruktúrákat, amelyek a jelen és a múlt idő kellemetlen, stresszes eseményei során, a tűzzel való érintkezés során keletkeztek: tűzesetek, égési sérülések, a tűz keletkezésétől vagy a tűz által érintett emberek megfigyeléséből fakadó ijedtség, nyílt lángnak való kitettség (máglya, nyílt tűzzel működő tűzhely stb.).

 • Rendkívül hatékonyan működik a poszttraumás stressz megszüntetése esetében a tragikus események által érintett minden résztvevő vonatkozásában, mint például a katonai akciók, olyan helyzetek során, ahol robbanások vagy lövések dördültek el, vagy amikor lángolt a tűz (ami során vagy a résztvevők önmaguk, vagy a hozzátartozóik, különösen, ha a legközelebbi szeretteik meghaltak), és amiből fakadóan van egy energetikai és érzelmi pszichológiai trauma.

 • Korrigálja a destruktív viselkedési algoritmusokat és átalakítja őket a béke, az együttműködés és a békés interakció algoritmusává.

 • Segít „bekapcsolni” magunkat az akut figyelem tudatos állapotába, hogy képesek legyünk gyorsan és érzékeny módon megvizsgálni, gyorsan megérteni és értékelni az adott helyzetet: „Hol vagyok most?”. Célja a gyors tájékozódás a szituációban, a terepen, a veszély/biztonság valós és objektív mértékének meghatározására, a belső csend és nyugalom megőrzése mellett.

 • Biztosítja az életbe történő beilleszkedést, miközben segít kijelölni és fenntartani a személyes határokat. Ez az energia lehetővé teszi az ember számára, hogy elmélkedjen anélkül, hogy oda kapcsolódna be, ahol árthatna önmagának vagy bárki másnak. A bennünket körül vevők elkezdik érezni a KFSZ használójának ezt a különleges állapotát, ami által az egész mező egy stabilabb érzelmi üzemmódba vált át.

 • Segíti az aktív megfigyelő állapotát kialakítani az aktív élethelyzet fenntartása mellett, azaz abban segít, hogy akár hatalmas hallgatóság körében is, képesek legyünk gyorsan reagálni a felmerülő helyzetekre, miközben segít fenntartani az egyensúlyi állapotot és az érzelmi érintetlenséget a vitás helyzetekben; fenntartja a munkavégzés képességet, a szívélyesség szintjét és az aktív gondolkodási tevékenységet.

 • Korrigálja az összes finomtestet oly módon, hogy a személyiség számára a lehető legoptimálisabban és a lehető legkedvezőbb módon tud kapcsolódni a Felsőbb Énhez: ez a kapcsolat fokozatosan erősödik, a személyiség egyre tudatosabbá válik, és közben elfogadja magát, mint halhatatlan Lélek.

 • Célja, hogy megtisztítson minden olyan ősi családi vonalat és ősi programot, amelyek akadályozzák a lap használójának önmegvalósítását a jelenlegi úton, az itt és most pillanatban. Az Ősök Fájának gyógyítása az egyik elsődleges feladata is egyben.

 • Segít újra kapcsolatba lépni az ősökkel az apához kapcsolódó energia és emlékezet szintjén.

 • Fokozza a vitalitást, növeli a libidót.

 • Elvezet a „megnyilvánulás” kifejezés jelentésének megértéséhez, ami nem más, mint egy aktív, vibráló, teljes harmonikus élet, belső „démonok” nélkül.

 • Feladata és célja egyfajta baráti kötelék kialakítása a szülők és a gyermekek között; segíti a szülőket, hogy megnöveljék a rezgésüket a gyermekeik elfogadása során, amely jelentősen eltér az idősebb generációtól, mind a gondolkodásban, mind pedig a jelenről és a jövőről való nézetekben; saját életünk megtervezése a saját, nem pedig a szülői forgatókönyv szerint.

 • Életerővel ruházza fel a lap használóját, egyensúlyba hozza a test azon részeit, amelyekre a KFSZ-t alkalmazzák.

 • Komplex terápia részeként antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Az urogenitális rendszer helyreállítására irányul

 • Javítja az egészségi állapotot hörgő- és tüdőbetegségek esetén

 • Az izmokkal és a gerinccel dolgozik, segít enyhíteni az izomfájdalmakat

 • Megelőzi a fertőző betegségek kialakulását, helyreállítja a szervezetet ételmérgezés után.

 • Elősegíti a sebfelületek (égési sérülések, horzsolások, kisebb hegek) gyors gyógyulását.

 • Javítja a bőr állapotát, tonizálja és megfiatalítja a bőrt, harmonizálja a bőr zsírtartalmát.

 • Működik alvás közben is azáltal, hogy javítja az alvás minőségét.

AJÁNLÁSOK „SZIMMETRIA” KFSZ Használatára vonatkozóan

 • Tökéletes átalakító tandemet hoz létre a „A VÁLTOZÁS SZELE” KFSZ -szel, amellyel:

 • erőteljes energia-információs korrekciót hajt végre,

 • tiszta energiával tölti fel a teret és a lap használóját,

 • visszakapcsol az élet áramlásába és segíti a beilleszkedést,

 • eltölti a lap használóját a feltétel nélküli szeretettel,

 • segít alkalmazkodni a felgyorsult élet aktuális áramlásához,

 • kialakítja és megteremti a „lélek szárnyalásának” érzését, a lelkesedést és az örömöt,

 • energetikai védelmet és védettséget teremt a sors csapásaival szemben,

 • Az erőteljes, gyors energiaáramlás több cikluson megy keresztül: fentről - lefelé és alulról - felfelé is, egy energia spirál formájában gerinc mentén. Az adott, konkrét területen célirányosan működik, majd miután már nincs a továbbiakban szükség rá, átvált egy támogató, fenntartó szintre, anélkül, hogy túlzott energia többletet teremtene a szervezetben.

 • A legelső alkalommal, amikor még csak ismerkedünk a KFSZ -el, célszerű 500 ml strukturált vizet meginni, majd a későbbiekben a szokásos javasolt mennyiséget fogyasztani naponta 3dl víz / 10kg-ként.

 • Az energia önmaga fogja megtalálni a testben azt, ami fáj vagy nem megfelelően (helytelenül) működik, és elkezdi azt finoman korrigálni (KFSZ – Funkcionális Állapot Korrektor).

 • Törekedjünk arra, hogy a KFSZ- el való interakció során csak jó dolgokra gondoljunk, illetve koncentráljunk, csak a pozitív dolgokat lássunk és érezzünk, még akkor, ha ezt csak addig tesszük, amikor a KFSZ -el dolgozunk.

 • A szándékot kifejezve, megkérhetjük a felmenő generációk (nemzetség) megtisztítását: a szándékunkat kifejezve fel kell írni egy papírra, hogy mit szeretnénk, majd hangosan ki kell mondani, hogy pontosan mit szeretnénk megtisztítani. Dolgozzunk a szándékkal, kérjük meg, hogy menjen oda fény, ahol a probléma van a családban.

 • Ez a KFSZ egy kiváló eszköz lehet a pszichoterápiában az orvosi terápia kiegészítéseként, segít feloldani a tragikus események hatásait és a végzet, a tehetetlenség és az áldozattá válás érzését.

 • Házasság felbomlása (vagy házastársak/élettársak különválása) esetén, különösen, ha ez az esemény negatív forgatókönyv szerint történt, a KFSZ-szel a következő módon kell dolgozni: köszönje meg a partnerének a tapasztalatot, mentálisan ölelje meg, írjon neki levelet vagy üzenetet (nem szükséges elküldeni). Ezt a férfiak és a nők is egyaránt megtehetik. Hiszen minden párkapcsolati partner egy Tanító, aki segített vagy segít „kidolgozni” bizonyos tulajdonságainkat, megtanít minket a megbocsátás, a szeretet, az elfogadás képességére, toleranciához, vagy éppen ellenkezőleg, a saját véleményünkhöz való ragaszkodás képességéhez vezet...

 • Erre a lapra szüksége van minden olyan szülőnek, aki meg akarja érteni a gyermekét, hogy ez által a gyermek megtalálja a saját helyét az életben. Az édesanya a következő gyakorlatot végezheti: fogja a bal kézbe a „MAMMA” („BEREGINYA”, „SZERETET”), KFSZ-t, jobb kézbe pedig a „SZIMMETRIA" lapot. Az édesapa kiegészítheti a munkát oly módon, hogy más KFSZ-eket használ, pl.: „SZERETET FORMULÁJA -YANG" („FEKETE HEGY”, „SZERELEM”)

 • Azok számára is nagyon fontos ez a KFSZ, akik háborúkban vettek részt, konfliktusokat és veszekedéseket éltek át, akiknek nehéz volt a gyerekkoruk és megtapasztalták a szülők vagy a helyükben lévő közeli, jelentőséggel bíró emberek destruktív viselkedését.

 • Célszerű a lapot minden nap alkalmaznia, bármilyen rangban vagy pozícióban lévő katonáknak, pilótáknak, mindenféle közlekedési eszköz vezetőjének, beleértve a mezőgazdasági eszközöket is (pl.: kombájnok), mert esetükben megélesíti az általános helyzetekben szükséges látást ott, ahol állandó figyelemre, a külső helyzet megfigyelésére van szükség, ahol világosan be kell tartani a biztonsági követelményeket, mind a polgári ügyekben, mind pedig a katonasággal összefüggő kérdésekben.

 • A sportolóknak is a segítségére lehet, amikor versenyeken vesznek részt, főleg akkor hatásos, amikor ennek a lapnak a használatát kiegészítik a „GYŐZTES” KFSZ -el ( strukturált vizet kell inni és ezzel a 2 lappal kell az energetikai gyakorlatokat végezni.) - Ez egy nagyon erőteljes környezeti támogatás ad a testnek és a pszichének.

 • Nagyon jól passzol olyan női vezetőkhöz, akiknek a beosztottjai között sok testben, lélekben és szellemben is erős férfi van. A lap segít a nőknek, hogy egy férfiakból álló csoport jobban megértse, amikor információt akar közvetíteni, vagy feladatokat akar kitűzni, anélkül, hogy belemenne az érzelmekbe. Világos, konkrét és erőteljes energetikai támogatást ad a felsőbbrendű igazságosság törvényeit figyelembe véve, nem megengedve megbontani a kedvesség, a szeretet és a szépség egyensúlyát, azaz nem hagyva, hogy ezen értékeknek a szerepe és fontossága csökkenjen a feladatok végrehajtása során.

 • A tanárok segítésére is lehet, a lap használata ajánlott az oktatási intézményben (általános iskola, középiskola, főiskola, egyetem stb.), amikor a magas érzelmi állapotban lévő diákok a szünet, vagy a testnevelés után visszajönnek az osztályba, mert segít a figyelem átkapcsolásában és annak a megfelelő irányba terelésében, a testi feszültség enyhítésében és a gondolkodási tevékenységekben való részvételben.

 • Alkalmas eszköz lehet a nagyszámú résztvevővel rendelkező chat szobák moderátorai számára, a tőzsdék, kereskedések alkalmazottai számára, ahol sok információ van és azonnal reagálni kell a történésekre.

 • Ajánlható azoknak is, akik nagy mennyiségű információval dolgoznak: tanároknak, pedagógusoknak, szerkesztőknek, újságíróknak, haditudósítóknak, televíziósoknak, rendezőknek, színészeknek stb.

 • Komplex megközelítésben használva, - a gyógyszerekkel együttműködve, - alkalmas a vesék és a húgyutak problémáinak megoldására: a megfelelő mennyiségű strukturált víz bevitele mellett, rá lehet és rá is kell a KFSZ-re ülni, legalább 15 percig (inkább 30 percig) az energetikai gyakorlat során használt ciklusonként.

 • Néha megjelenhetnek fájdalmak, fájdalmas érzések is a problémás szervben/testrészben, de csak átmenetileg, mert a korrekció azonnal megkezdődik.

 • Ajánlott a KFSZ-t ahhoz a területhez közel elhelyezni, ahol az alvás, a meditáció, a relaxáció történik.

 • Kompatibilis a korábban megjelent KFSZ -kel, különösen az „ÁRAMLÁS ENERGÁJA”, „AZ ÉLET VÉDELMEZŐJE” és a „MÁGIKUS BÖLCSŐ” lapokkal. Óvatosabban szabad csak az „ALASZKA TITKA” KFSZ -el együtt használni. Hozza létre a saját lapkombinációt a személyes igényeinek és egyéni helyzetének megfelelően.

Attachment (3) (1).png

KFSZ  "Spanyolország kincse" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a mozgásszervi rendszer fejlesztéséhez, a bronchopulmonáris (légzőszervi), nőgyógyászati, urológiai, bőrbetegségek megelőzéséhez és korrekciójához.

Elősegíti a mozgásszervi megbetegedések megelőzését és korrekcióját, beleértve a gyulladásos betegségeket is (artralgia, ízületi gyulladás, artrózis, köszvény, coxarthrosis, epicondylosis stb.) És az ízületi porc disztrófiájával (osteochondrosis), és az életkorral összefüggő degeneratív betegségeket (csontritkulás)

Szív- és érrendszeri betegségek esetén is ajánlott, segít enyhíteni a fájdalmat, csökkenti a vérnyomást, helyreállítja a pulzusszámot.

Elősegíti a légzőrendszer funkcionális állapotának helyreállítását a felső légutak, a hörgők és a tüdő számos betegségében.

Fontos láncszem az átfogó rehabilitációs programban az ENT-szervek korábbi, eltérő természetű betegségei után: gyulladásos, bakteriális, vírusos (beleértve a tüdőgyulladást, ARVI, COVID-19 stb.)

Elősegíti a nyálkahártya ödémájának kiküszöbölését, a hörgők és a bronchiolák görcsének enyhítését a bronchiális asztmában a remisszió és súlyosbodás során.

Elősegíti a nemi szervek gyulladásos, fertőző, vírusos megbetegedéseinek megelőzését és korrekcióját. Ideértve az immunitás csökkenésével, a személyes higiénia szabályainak be nem tartásával, a nőgyógyászati ​​eljárások következtében bekövetkező pH megsértésével járó nem specifikus betegségeket.

Elősegíti a férfiak és nők vizeletrendszerének, széleskörű urológiai betegségeinek (vese, húgycső, hólyag, húgycső) megelőzését és korrekcióját, beleértve hipotermiával, ülő életmóddal, keringési rendellenességekkel, nyirok torlódásokkal kapcsolatos problémákat  a kismedencei szervekben.

Segít helyreállítani a sav-bázis egyensúlyt és a víz-só egyensúlyt, segít enyhíteni az ödémát bármilyen patológiában.

Segít enyhíteni a stresszt, a depressziót, megszüntetni az álmatlanságot, hatékony az idegi kimerültség esetén.

A bőrbetegségek - dermatitis, ekcéma, pikkelysömör, neurodermatitis, pattanások, sebek, vágások (beleértve a gyulladásos összetevőket is) - helyreállítására irányul.

Segít megerősíteni a csontokat, fogakat és körmöket.

Elősegíti a bőr megújulását és fiatalítását azáltal, hogy helyreállítja a bőr különböző rétegeinek vérellátását (a kozmetológiai és plasztikai sebészeti alkalmazások széles skálája)

A Spanyolország Kincse KFSZ kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen a következőkkel: Mozgás szabadsága, Bogurajszi, Főnix, Paraszkeva, KFSZ 3, Szövetség, Neurovita, Varvarian kulcs, Egészséges tüdő, Extra lor, Allergia, Kamerton, Szépség faktor, KFSZ 19, KFSZ 10, KFSZ 5,

A betegség remissziója és súlyosbodása során - például a bronchiális asztmában - ajánlott inhalációkat végezni KFSZ – el strukturált vízzel vagy gyógyszerekkel.

Fontos a megfelelő mennyiségű  strukturált víz fogyasztása, az energia szivattyúzás, KFSZ – el fürdés, zuhanyozás, és a kozmetikumok, pl a tusfürdő testápoló struktúrálása.

Jól használható komplex kezelési programokban, valamint a fizikai rehabilitáció hatékonyságának növelése, gyorsítása érdekében, műtétek és sérülések után, beleértve a sportorvoslásban

Használatának kezdetén előfordulhat a mozgásszervi megbetegedések tüneteinek súlyosbodása. Ezesetben átmenetileg csökkenteni kell a korrektor használatának intenzitását és más ezen betegségekre ható KFSZ – et is érdemes ekkor használni ( pl Mozgás szabadsága, KFSz 10 ) Ebből adódóan fontos a fokozatosság betartássa.

Ajánlatos kozmetikai és gyógyászati ​​krémeket, kenőcsöket, különféle higiéniai termékeinket struktúrálni és külsőleg bőrre illetve zuhanyzáshoz bőrápoláshoz vagy helyi alkalmazásra felhasználni.

Házi SPA tevékenységekhez is kiválló (sófürdők, iszapkezelések, kozmetikai maszkok és pakolások, aromadiffúzorok, sóbarlangok stb.)

Egészségfejlesztő gyakorlatokhoz nagyon jól használható (légzési technikák, jóga, qi-gong, wushu)

A Spanyolország Kincse KFSZ a  Salinas de Torrevieja (Spanyolország) rózsaszínű tó vizének polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálási ideje a Spanyolország kincse KFSZ – nél - 4,5 óra.

КФС_СОКРОВИЩЕ ИСПАНИИ.png

KFSZ  "Extra Lor" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energia Információs szinten hat a következőkre: 

- Segít megelőzni a különböző eredetű felső-és alsó légúti szervek megbetegedéseit / fül, orr, szájüreg, nyelőcső, gége, tüdők / :  vírusos, bakteriális fertőzés, súlyos akut légzőszervi szindróma, influenza, fülgyulladás, nátha, antritis, orrpolip, torokfájás, hörghurut és egyéb hurutok, torokgyulladás, mandulagyulladás stb. akut vagy krónikus stádiumban

- Elősegíti a különböző kórokozók (vírus, staphylococcus, streptococcus, gomba stb.) által okozott fertőző betegségek okozta süketség helyreállítását-  Segít csökkenteni  a felső-és alsó légúti szervek  betegségei által okozott tüneteket  / nyálkahártya ödéma, izzadás, köhögés stb /- Elősegíti a gyorsabb felépülést a betegségek után
- Segít megszabadulni az orrdugulástól különböző  allergiák esetén  / szénanátha, arcüreggyulladás, orrmelléküreg-gyulladás stb.)
- Hatékony eszköz az esetleges szövődmények megelőzésére, amelyek az egyes szervrendszerek különböző súlyos betegségeit okozzák
- Elengedhetetlen segítője a szervezet védekező rendszerének  szezonális betegségek és járványok idején (pl infulenza).

Az "Extra Lor" KFSZ-en célszerű strukturálni az ivóvizünket, a folyékony gyógyszereket / orrcsepp, torok inhalálására szolgáló oldatok, szirupok, főzetek stb./

A KFSZ-re egy mongóliai termálforrás polarizációja van kódolva / Sargalzsut, Bajanhongor aimag /. A víz szilíciumban gazdag. 

Экстра Лор.jpg

KFSZ  "Egészség energiája" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti a betegségek átalakulását az egészség energiájává és

lehetővé teszi az egészség örömének érzelmi szintű megélését.

Célja a fizikai test fiatalító folyamatainak aktiválása az energiaszint növelésével.

Hozzájárul a különböző negatív energia-információs hatások azonosításához és kiküszöböléséhez, és megszünteti az általuk okozott betegségek hatását.

Harmonizálja az emberben a Levegő elemét és az aktív energetikai elvet, a mozgás iránti vágyat, az egészséget

Kitágítja és növeli az emberi akarat megnyilvánulási terét, aktiválja a lelkierőt és a pozitív változások felé való elmozdulási szándékot.

Célja az összes testrendszer (különösen a bronchopulmonáris rendszer) fejlesztése és erősítése, a Lélek betegségeinek és a fizikai testben való megnyilvánulásainak gyógyítása

4 fontos alapot aktivál az emberben a minőségi élet megteremtésének céljából és hogy alkalmazni tudja az új idők energiáit: szeretetet, hitet, akaratot és lelkiismeretet

Dinamizálja az ember energiaállapotát, vitalitással tölt el és véd minden negatívumtól

Növeli az emberi tudatosság mértékét, növeli a gondolkodás erejét, hozzájárul ahhoz, hogy a sorsszerű változások pozitív hatásait éljük meg.

Lehetővé teszi  az energia és az érzelmi egyensúly fenntartását

Elősegíti a különböző nemzetiségű és vallású emberi szívek egységét, a konfliktusok kiküszöbölését, javítja az Univerzummal való kapcsolódást

Az energiák spirituális potenciájának megnyilvánulását hajtja végre az egyénben. Aktiválja a tudatalattiban elrejtett lehetőségeket alvás közben, hogy azt éber állapotban felhasználhassuk testünk gyógyítására és a megfelelő gyógymódok  - technikák kiválasztására.

Lehetővé teszi a kialakuló helyzetek gyors és széleskörű átlátását, segíti a döntéseket, és a pillanatban rejlő lehetőségek felismerését és felhasználását mind önmagunk mind más emberek javára.

Megtanít örülni az élet változásainak és jó változásokat indikál az ember életében, kiküszöbölve a stagnálás jelenségeit mind energia, mind fizikai szinten

Segíti tevékenységeinkben a siker, a megbecsülés megélését és a hírnév elérését.

Energetikai védelmet aktivál a balesetek és katasztrófák elkerülése érdekében, segít megszüntetni az élet akadályait

Megtölti az embert a jó szerencse energiájával és megnyitja az életutakat.

Ajánlások az Egészség energiája KFSZ használatára:

A víz vagy az élelmiszer strukturálása ezzel a lappal bármikor elvégezhető. Különösen alkalmas időpont energetikai gyakorlatokra, meditációra, imára ezzel az KFSZ-el a19:00 óra

Az isteni egészség érzelmét a a következő módon stabilizálhatod a rendszeredben: Vedd az Egészség energiája KFSZ -t a jobb kezedbe, kissé feszítsd meg a nyakad, majd érintsd a jobb kezedben lévő KFSZ . szel a nyaki artériát a jobb oldalon. Majd ugyanezt ismételd meg a bal oldalon a bal kézzel.

Erőt és energiát ad a következő ételek strukturálásán keresztül :kesudió, fehérrépa, mandarin, Valui gomba (kulbik, goby), zab, kapor

Különösen összhangban van a lila színnel és az Ametiszt kristállyal.

Mind önálló munkára, mind más KFSZ- el  történő munkára alkalmas. Különösen jól kiegészítik egymást a következő lapokkal: Antikataklizma, Harmónia, Kolcov Fénye, KFSZ12, Bölcs Titka, KFSZ 5, Bogurajszky, Élet Fénye, Egészséges Tüdő, Női vonzerő, KFSZ18, KFSZ 20, KFSZ 21, KFSZ 23, Lhassa, Fortuna, Fényforrása és a Magnat karkötők .

Az Egészség energiája KFSZ használata lehetőséget nyújt arra, hogy legfőképpen öröm és egészség állapotában legyél (a Stribog energiája), megszűnjön a stagnálás, jobb irányba terelődjön az életed, megszabadulhass a negativitástól és megtapasztald az Isteni örömállapotot melyet az emberiség rég elfeledett. Lehetőséget ad megélni az Egészség örömét.

A Stribog kozmetikai csatornájának polarizációját tartalmazza.

A víz strukturálási ideje körülbelül 2,5 óra.

egészség energiája.jpeg

KFSZ  "Tűz ajándéka" - gyűjteményes lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kizárólag energiainformációs szinten hat.

A szervezet belső memóriájának szinkronizálására és erőteljes energia-információs védelem felépítésére tervezték. Segít ellenállni a bizonytalanságot keltő külső tényezőknek és azoknak a külső kaotikus jelenségeknek, amik az emberi elmére, testre és energiainformációs mezőkre negatívan hatnak.

Felébreszti a test belső genetikai memóriáját és összhangba hozza a központi idegrendszer aktivitásával, szinkronizálódik az ember biológiai mezejével és beilleszti azt az univerzum energiainformációs rendszerébe, nagymértékben javítva ezzel ezt a magas rendű kapcsolatot. Hozzáférést tesz lehetővé új, magasabb szintű védelmek kiépítésére.

Testi szinten célja a légzőrendszer különféle betegségeinek megelőzése és korrekciója, különösen járványok idején.

További segítségként és támogatásként szolgál a nem specifikált diagnózisokhoz a gyógyszerek mellé, súlyosan beteg embereknél, hosszan tartó betegségek esetén.

Hozzájárul az illetéktelen energiainformációs invázió eltávolításához és semlegesítéséhez, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy negatív hatást gyakoroljanak az egészségre és az energiaállapotra;

Segít megszabadulni az energetikai kötelékektől, megtisztíthatja a gondolatokat, és átalakítja azokat a szeretet és a hála szándékává;

Segít létrehozni egy erőteljes egyéni energiarendszert a test védelme érdekében.

Segít a különféle típusú pszichológiai függőségek (alkoholizmus, dohányzás, túlzott étkezés, kábítószer-függőség) súlyos állapotainak megszüntetése érdekében végzett összetett munkában.

Segít különféle terek és helyiségek tisztításában.

Segít az ősi vonallal való munkában, a keletkezéshez való visszatérésben, a genetikai emlékek felélesztésében .

A Tűz ajándéka KFSZ segíti az emberi test,elme és szellem mint  nyitott biológiai és energia-információs rendszer megtapasztalását, ami elválaszthatatlanul kölcsönhatásba lép a környezetével, de a környezetet kiterjesztve az egész univerzumra és kiegészítve az emberi szervezet több millió éves evolúciós tapasztalatához való hozzáféréssel.

 A KFSZ-szel végzett rendszeres munkával az emberi test jól működő, érzékeny rendszerré, a biomező erőteljes energiapajzsgá válik.

A Tűz ajándéka KFSZ-en a Perun, Ra és Ar kozmikus energia csatornáit égő módban rögzítették.

A víz struktúrálásának ideje körülbelül 15 mp.

tűz ajándéka.jpg

KFSZ  "MÁGIKUS BÖLCSŐ " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEVEZET A TUDATOS ÁLMOK VILÁGÁBA, SEGÍTI A TELJES PIHENÉST ÉS AZ ERŐ VISSZAÁLLÍTÁSÁT, A REGENERÁLÓDÁST ÉS SEMLEGESÍTI A NEGATÍV ENERGIÁKAT

Dorotheus varázsló napján – 2022.julius 18 – víz polarizációját tartalmazza

Víz strukturálási idő - 20 perc.

A tisztánlátás egy különleges formáját aktiválja a felhasználóban – a profetikus álmok látásának képességét.

Az álmokkal való tudatos munka és irányítás készségét éleszti fel : Finoman adagolva, fokozatosan vezet be a tudatos álmok világába, segít megérteni, hogy a válaszok bennünk vannak, csak tudni kell meghallani és megérteni az intuíciónkat.

Segít fogadni a különféle élethelyzetekre vonatkozó, álmokban érkező javaslatokat, lehetőségeket, dekódolni a Magasabb Erők által küldött jeleket minden külső befolyás, és illúzió nélkül.

Célja a felhasználó alvás közbeni támogatása, lehetővé teszi a jó pihenést, ellazulást, a fizikai és szellemi erő megújulását.

Segíti oldani az esetleges rémálmok hatásait, baljós végkimenetelét és, hogy kivetítsük őket sz életünkre.

Segít az önmegismerésben, hogy vállaljuk magunkat, ledobjuk álarcainkat, hogy kilépjünk az illúziók világából. Használatával megválaszolhatjuk azokat a kérdéseket, hogy : ki vagyok én? Miért vagyok itt? Mi a valódi célom erre a leszületésre?

Nap mint nap segít bennünket, hogy felébresszük lelkünkben az valódi Fényt, erősítsük a hitünket, kapcsolódjunk belső világunkhoz és növeljük a világ érzékelésének érzékenységét.

Hozzájárul mindenfajta korlátozás és dogma – mentális, érzelmi, spirituális – eltörléséhez, ami megakadályozza, hogy önmagunkká váljunk, megmutassuk igazságunkat és az önismeret útját járjuk .

Szabadsággal tölt el, hogy szeresd, érezd, lásd, megértsd önmagad, más embereket és a körülötted lévő világot, hogy teljes életet élj – „szárnyalj”

Rehabilitációs hatása van a hormonális háttérre, a hörgő – tüdő működésére, és a nyirokrendszerre. Ezekből kioldja a fizikai és lelki blokkokat.

Egyensúlyozza a hormonális szőrösödést.

Növénytermesztésben nagyon hatékony a a gyomok elleni küzdelemben, ezért érdemes használni ágyások, virágágyások, üvegházak rendben tartásához stb. (Lásd a Használati javaslatokat az Útikalauz a Kolcovlapokhoz kiadványban)

Állatok betegsége esetén is nagyon hatékonyan segít az egészség visszaállításában

Más KFSZ - kel való interakció során felfedi a többi korrektor tudását, titkait, segít megérteni azok lényegét, „leolvassa” és világossá teszi a tudattalanunk számára a rajtuk lévő információk mélységeit, ahonnan elsősorban az álmokon keresztül aktiválódik, jut el a tudatunkig.

Javaslatok a Mágikus Bölcső használatához:

 • Mindenki számára használható - a "csecsemőtől" az öregkorig

 • Ez a KFSZ a kézen ( tenyéren) keresztül aktiválódik. Tartsuk kézben a mindenkori kapcsolódáshoz és minden alkalmazáskor. Azonnal létrejön az összeköttetés, ahogy kézbevesszük.

 • Alvás közben helyezzük az ágy fejrészéhez vagy a párna alá. Gyógyító energiája harmonizálja állapotunkat, segít a jó alvásban, és az álmokon keresztül elmerülni az élet titkaiban.

 • Rossz vagy érthetetlen álmokhoz segítséget kérhetünk a Dorofey szellemiségtől a korrektoron keresztül.

 • Szinte nélkülözhetetlen stressz, nagyfokú fáradtság, érzelmi/fizikai terheltség esetén

 • Jól tudják alkalmazni: gyermekorvosok, csontkovácsok, pszichológusok, gyógyítók

 • Hörgö-tüdő betegségeinek rehabilitációs programjában elengedhetetlen, beleértve a járványok utáni időszakot. Ezesetben jól együttműködik a Tűz ajándéka, a Petrovocska és az Egészség és a Mennyei ajándék lapokkal!

 • Fogjuk bal kézben a Mágikus bölcsőt, jobb kézben pedig bármely más KFSZ – t, és ülljünk le csukott szemmel, vagy meditációba, így jobban megérthetjük, megérezhetjük a többi korrektort.

 • Harmonizálja az anya állapotát, segíti az anyák (főleg a kisgyermekes anyák ) ellazulását, alvását, alvás közbeni valódi pihenését. Napközben helyezze magára az KFSZ-t, és vegye a gyermeket a karjába. Segíthet oldani és megelőzheti a fejlődési és viselkedési zavarokat (ADHD - figyelemhiányos hiperaktivitási zavar, autizmus spektrum stb.)

 • Segít csökkenteni a férfiak agresszióját, indulatosságát

 • Gyomláláskor rögzítse a KFSZ-t a csuklójához vagy egy kényelmes helyre a testén, hogy ne zavarja a fizikai munkát.

 • Strukturálja a szőrtelenítés alatt és után használt termékeket (zselék, krémek, olajok). Lézer-, fotó- és elektrolízishez az eljárás során rögzítse a KFSZ -t az eszközre. vigye fel a lemezt az eszközökre

 • Használhatjuk családi amulettként. Ezesetben az ételeket lappal struktúrált vízzel készítsük, és étkezéskor helyezzük a tányér/tál alá.

Izlandi Kék Laguna KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Reykjavík közelében található Reykjanes – félsziget Kék lagúna ( Bláa lónið ) geotermikus vizének magas ásványi koncentrációjú polarizációját regisztrálták a KFSZ – re.

Struktúrálási idő – 15 perc

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

Jól alkalmazható pikkelysömör esetén. Alkalmazásakor csökkenhet a hámlás, a gyulladásos folyamatok, az immunreakciók. Ekcéma esetén javulhat a bőr állapota, megjelenése.

 • Megfigyelhető a körmök és a haj állapotjavulása, a turgor és a bőrtónus növekedése (javulhat a dermisz és az elasztinrostok szerkezete )

 • Segítheti a lipidanyagcserét és a szív -érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzését, javulhat az erek rugalmassága

 • Segíthet felgyorsítani az idegimpulzusok átvitelét azáltal, hogy javulhat a szinoptikus átvitel mechanizmusa

 • Fokozódhat az ízületek kötő- és hámszövetének és a gerinc rugalmassága.  

 • Sikeresebben előzhetjük meg  a légzőrendszer betegségeit, hatékony lehet a "nedves" köhögés, orrfolyás megszüntetésére

 • Serkenti a fagocitózist (sikeresen tisztul meg a szervezet a kórokozóktól és a sérült sejtek maradványaitól ), növekszik a szervezet vírusokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége

 • Gyógyító energiával táplálja a szerveket (a KFSZ maga „olvassa és érzékeli” a feszültségmentesített szerveket és rendszereket)

 • Ösztönzi az elmét  a „Mindennek megvan a maga ideje”, „A pihenés olyan fontos, mint a munka” és ehhez hasonló gondolatok megjelenésére és ennek következményeként kipihentebbnek érezhetjük magunkat.

 • Emellett segíti az önmagunkba való elmélyülést, terveink higgadt őszinte elemzését : „ mit is akarok valójában? Miért? Hogyan? És milyen cselekvési algoritmust kövessek a cél érdekében?

 • Könnyű létérzékelést tesz lehetővé, párosulva minden történés bölcs megközelítésével

 • Megteremthetjük a lelki és anyagi gyarapodás előfeltételeit, jelzőjeként és előhírnökeként szolgál a változások kezdetének és az erőteljes előrelépésnek az élet útján.

 • Lehetőségünk nyílik arra, hogy önmagunkban támaszt találjunk, érett, felnőtt énünk belső magjára infantilis áldozatvállalás/mártírkodás nélkül. ( „ persze megint csak magamra számíthatok” gondolatok oldódása)

 • Fiatalság érzésünk keletkezik, fiatalossá válunk, aktiválhatjuk a test megfiatalodásának folyamatait

 • Segítségével tudatosítjuk a válaszokat a következő kérdésekre: „Kinek mit adsz és miért? Kitől mit veszel és miért?

 • Feléled az önmagunkhoz való őszinteség.

 • Helyreállítja a férfi és női energiák egyensúlyát a személyen belül, ami könnyedséghez (flörtöléshez vezet az ellenkező nemmel) , ugyanakkor öngondoskodáshoz: "Ne alkudj meg semmivel"

 • Segít abban, hogy az események menetét negatívról pozitívra változtassuk, miközben be tudjuk fogadni, hogy a helyzet megoldásának alternatív változata is lehetséges (nem úgy, ahogyan az ember maga eltervezte), pl. egy másik eseményvektor

 • Helyreállíthatjuk az „kapok-adok” egyensúlyt, támaszt és stabilizáló energiát ad minden területen - egészség, érzelmek, anyagi világ

 • Kapcsolatba lép a „Lélekkel”, megértést hoz „Isten az én szememen keresztül nézi a világot. Az isteni egy része vagyok, nincs mitől félnem ezen a világon."

 • Erőt és energiát ad a globális célok megvalósításához, az emberiség javára (nem személyes érdek)

Javaslatok az Izlandi Kék laguna KFSZ használatához:

Erős tandemet hoz létre a Kilenc gyógyító KFSZ – el. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

Gyakorlat: Egy szándék megvalósításához a következő algoritmust használjuk: Fejezzü ki a szándékot, tartsuk a kezében a KFSZ-t, kérjük meg, hogy az élet ezen területén megoldódjon ez vagy az a probléma. Üljünk nyugodtan és figyeljük meg érzéseinket. A lényeg nem a fantáziálás, hanem az, hogy megfigyeljük, milyen üzenet érkezik (gondolatok, érzések, megértés, képek - mindegyik külön-külön). Ez a gyakorlat nem csak a különösen érzékeny embereknek szól, hanem mindenki számára megfelelő, csak csendben, ellazult állapotban fontos végezni.

 • Struktúrálhatjuk vele a samponokat, körömerősítőket, testápolókat, kondícionálókat, krémeket, - beleértve a gyógyászati termékeket is.

Az Izlandi kék laguna KFSZ különösen hasznos amennyiben :

 • Keressük az élet problémáinak megoldásmódját

 • Kicsinek és jelentéktelennek érezzük magunkat, ettől elveszik az önbizalom, a támogatottság érzése

 • Ha sokszor túl sokat adunk saját rovásunkra, vagy túl sokat veszünk el másoktól

 • Az önszeretet hiánya miatt hajlamos valaki kapcsolatba lépni szinte az első megjelenő emberrel

 • Ha a körülmények és általában az élet áldozatának érezzük magunkat, intrikának vagyunk kitéve, és ezek a dolgok le is kötik gondolatainkat.

 • Méltatlannak tartjuk magunkat jobbra, hajlamosak vagyunk önmagunkat hibáztatni mindazért ami történik.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen: Nap hírnöke, Aranyhomok, Szerelem, Boldogság, Fortuna, Magnat karkötő "BULLETIN OF THE SUN", "GOLDEN SAND", "LOVE", "HAPPINESS", "FORTUNA", FSC-karkötő "MAGNAT". Piramis (háromszög) gyakorlatban jól működik a többi KFSZ – el – kéréstől függően ( pl.: Szerelem, Univerzum titkai, Nap mosolya stb )

Olkhon Lelke KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Irkutszk régióban található Olkhon szigeti Shorgol hegyről vett vízminta polarizációját tartalmazza a KFSZ . Különlegessége, hogy most először a kibocsátott energia koncentrációs pontjának megtartására irányuló módszerrel polarizált vizet alkalmaztak a regisztrációhoz.

 Víz strukturálási idő - 20 perc.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

 Ø  Az összes létező vallás Ősi Istenségeinek energetikáját magába foglalja, melyek a hálaadások által aktivizálódnak. Így hozzáférhetővé válhat az ősi szakrális tudás, bölcsesség, méltóság.

 • Örvényenergia – gubót indít a felhasználó körül a 4 alapelem egyensúlyának megteremtésével ( Víz, Tűz, Levegő, Föld) Újraaktiválja a csakrarendszert és életenergiával tölt fel.

 • Használatával egy spirituális újraindítási folyamat indítható el , mely alkalmassá tesz az új, magas frekvenciájú energiák befogadására. Lehetőséget és támogatást nyújt a fizikai test átalakulási folyamatainak sikeres megéléséhez, fenntartja az ehhez szükséges erőpotenciált.

 • Segít gyorsan kidolgozni a karmikus csomókat az energiamezőben, hogy kivonhassuk magunkat az azonos típusú események, karma körök ismétlődő ciklusából, és ezáltal lehetőség nyílik a sorsvonalunk megváltoztatására.

 • Használata segíti az önelfogadást, az önismeretet, a szeretetteljes magunk felé fordulást és egy belátással, szeretettel, életörömmel teli életvonal felépítését.

 • A tudatosság az anyagfeleltti világba emelkedik.

 • Alkalmazásával élesíthetjük az extraszenzonerikus képességeinket, a tudatalattit és saját belső világunkat használva fejlődik az intuíció, stabilabb meditatív állapotot érhetünk el, ezáltal harmonizálódik az érzelmi háttér.

 • Az információs mező erőteljes koncentrációjával támogatja a felhasználót, így lehetőség nyílik önmagunkra nézni, és a valódit meglátni, Lelkünk mélyére hatolni, valódiságunkat megismerni

 • Stabilan földel, így egyensúlyt teret a személyiség egyensúlyi állapotának fenntartásához, ami nagyon fontos stresszes, terhelt időszakban.

 • Megszűnhetnek a félelmek, a blokkok, és egy erőteljes tiszta energiával, pozitív érzelmi komponenssel támogat. Különleges időérzékelést hoz létre, az idő egy másenergetikai spektruma jelenik meg.

 • Felerősödik az életbe és önmagunkba vetett bizalom, a „ bármire képes vagyok, bármit legyőzök” érzése.

 • Aktiválja a spirituális megvilágosodás energiáját

 • Használatával megtisztul az elme és aktiválódik a Kozmosszal való energiacsere folyamata. Eltávolítja a mágikus hatásokat a felső energiaközpontokból.

 • Jó hatással lehet a pszichológiai függőségekre, megtisztul a finom test energiája, oldódnak a mentális és egyéb (pl.szexuális) energiakötődés, erőt és rálátást kapunk ezen kötések okainak felismeréséhez és tudatos elhagyásához.

 • Védi a felhasználó energiamezejét, egy szinte „áthatolhatatlan védőfalat” alkot a finom síkon

 • Szellemi és testi erőnövekedést és a belső állapot harmonizációját érhetjük el vele.

 • Megnyitja és védi az összes felső energiaközpontot a 4.-tő kezdve ( szívcsakrától)

 • Kedvező helyzetek jönnek létre az emberi interakciókhoz és a térrel való kapcsolódáshoz.

 • Segít megnyitni az biztonságos utazás egregor terét, illetve pihenéshez, kikapcsolódáshoz és a körülöttünk lévő emberekkel való barátságos együttműködéshez.

 • Tudatossá válunk a csoportos tiszta emberi kapcsolódásokra, melyek a világ szolgálatára szerveződnek, legyen az csoportos meditáció, összefogás, vagy bármi egyéb ami a béke a szeretet nevében jön létre

 • Aktíválja a generációs erőket, az ősök bölcsességével támogat

 • Feltárja a bennünk élő tisztaságot, mélységet, finomságot, ami betölti a szívet és segít megismerni ezt a sokszínű világot.

 • Feléleszti a természet törvényei iránti tiszteletet, és a végtelen természetszeretetet, tudatossá válunk arra, hogy a természetben minden ÉL és megvan a maga Szelleme. (Legyen az kő, fa, tó, állat vagy bármi )

 • Felismerjük a bennünk rejlő Erőt, erőforrásokat, a sokoldalúságot és a kreativitást

 • Segítségünkre van a tervek megvalósításában és tiszta szándékú kívánságok teljesülésében

 • Helyreállítja a biomező integrált szerkezetét, szinkronizálódik a felhasználó finom struktúrája, és fizikai szinten elindulhatnak az öngyógyító, önszabályozó folyamatok.

 • Hatással lehet az agyi erek görcseinek oldására, beleértve a vesztibuláris apparátos sérülését, segíthet a stroke a magas vérnyomás okozta krízisek megelőzésében, támogatást nyújt a mágneses viharok alatt

 • Javulhat a nyirokrendszer működése

 • Támogatást nyújthat  mozgásszervi problémák esetén (isiasz, izületi gyull. stb )

 • Használata hatással lehet a görcsök és a fájdalmak oldására

 • Erősödhet az immunrendszer működése, hatással lehet a szív és érrendszer optimális működésére

 • Megszűnhet az energiapangás, megtisztítja a meridiánokat, ezáltal enyhülhetnek pl a lábproblémák

 • Erősödhet a reproduktív rendszer működése, ami fontos a gyermekvállalás szempontjából

 Az Olkhon lelke KFSZ üzenete: Hallgass Szellemedre, kövesd Sorsodat, tiszteld a Természetet, szolgáld a Fényt. Mindig mögötted van a Család és az Istened.

Javaslatok az Olkhon lelke KFSZ használatához:

 • Szent tandemet hoz létre az Életfa Tule KFSZ -el a belső Erő, és potenciál felébresztéséhez, az Élethez. Harmonizál, feltölt a szükséges energiákkal, megteremti a személyiség egyéniségben való megnyilvánulásának feltételeit, új szintre emelkedik a Tudatosság és ezáltal a megélt Élet, feléled a szervezet gyógyító energiája. Együttes alkalmazásuknál javasolt az Életfa KFSZ kézben, és az Olkhon lelke KFSZ bal kézben tartása.

 • A tenyérben nyílik meg, és hála energiájával találkozva kapcsol be a legjobban.

 • Kitűnő eszköz sámánoknak, transz gyógyító rítusok lebonyolítására, meditációs technikákban, gyógyítóknak, természetgyógyászoknak, gyógynövénykutatóknak használható a természetes gyógymódok elkészítéséhez.

 • Ha kézben tartva teszünk fel kérdést egy nehéz helyzetet illetően, könnyebben, világosabban jelenhetnek meg válaszok és a rálátás a kiváltó okra és az egyén felelősségére.

 • Fontos, hogy a gondolatok tiszták és az érzelmek harmóniában legyenek.

 • Jól struktúrálhatók vele külsőleg alkalmazandó szerek, (pl iszap) különösen mozgásszervi rehabilitációs eljárások alkalmazásához.

A KFSZ a következő esetekben a legszükségesebb:

 • Időjárásérzékeny és időjárásfüggő emberek esetén

 • A telihold időszakaiban

 • Turisták számára, valamint pilóták, stewardessek (és más kapcsolódó szakmák) repülés közben, különösen hosszú úton

 • A természet szerelmeseinek, amikor erdőbe, hegyekbe, vízi területekre utaznak, és általában minden utazónak - védőkupolát alkot a hálaadás energiái által. Példa: „Köszönöm az engem befogadó ország Szellemének (egregornak) (a régió tere, tavak stb.) a teljes pihenőidőt, jó szándékkal, békével és barátsággal érkezem”

 • Határozatlan embereknek, gyenge vagy elfojtott akarattal rendelkezőknek

 • Aki az extraszenzonerikus képességeit szeretné fejleszteni.

Jól kombinálható az alábbi KFSZ -kel: Arktidai Szent tó, Ezüst patak, Bakalar Yukatan, Talizmán, és a Zöld sorozat tagjaival. Karkötők közül az Amulett, a Védelmező, és az Elbűvölő

Kilenc Gyógyító KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2023.május 12.-én vételezett víz polarizációsa van regisztrálva a KFSZ – en, mely Memnon az ősi szláv gyógyító energiacsatornájának információját tartalmazza. E napon van a kilenc kirgíz keresztény szent nagy ünnepe Arta ( a zorosztriánus hagyomány szerint a világot generáló mozgatóerő, illetve a valódi Jó útját jelképezi)  az ősi szláv gyógyító Memnon

Víz strukturálási idő - 25 perc.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

 • Célja a felhasználó erőteljes fizikai felépülése, és az energiatestekre is hat. Használata erővel tölt fel, enyhíti a fárdatságot, fiatalossá teszi a testet.

 • A szív- és érrendszer, nőgyógyászati, urológiai, a gyomor-bél traktus, a hasnyálmirigy, a lép globális és alapvető energetikai javítását szolgálja

 • Elősegítheti a lélek és a test gyógyulási folyamatait  a 9 energiaközpont erősítése és feltöltése révén: Исток, Зарод, Живот, Ярло, Лада, Леля, Устье, Чело, Родник

 • A Szeretet energiájának befogadása és áramoltatása érdekében tágítja a 4. csakrát (ANAHATA), a felhasználó állapotának megfelelő maximumra. Először a 4., 6., 7., 8., energiaközpontot érinti, majd bekapcsolja az 1, és 2. is. (enyhe lüktetést érezhetünk)

 • A gerinc menti energiapályával is dolgozik – az alsó részben sűríti az energiát ami felemelkedik, kinyílik és feltölti az egész szervezetet az egészség energiájával

 • Együttműködik az intellektussal, a kognitív funkcióival, harmonizálja és stabilizálja a jobb és bal agyfélteke munkáját, segíti a bennünk lévő potenciál kibontakozását, a tehetséget megnyilvánulását, lehetővé válik a kreativitás szereteten keresztüli megvalósítása.

 • Erősíti a torokközpontot – könnyebben fogalmazzuk meg és adunk hangot gondolatainknak és érzéseinknek. Jó szolgálatot tesz online megbeszéléseken, és előadások tartása közben. Fizikai szinten támogatást nyújthat a fertőzések okozta torokbetegségeknél, fájdalomcsillapításnál.

 • együttműködik a tudatalattival, növeli a Magasabb Erőkbe vetett bizalmat, szinte fizikailag érezhetjük a felsőbb erők támogató jelenlétét a hátunk mögött.

 • Elvezethet annak felismeréséhez és elfogadásához, hogy minden nap új élet kezdődik új lehetőségekkel, minden ember egyedi így a még hasonló helyzetek megélése is lehet teljesen különböző.

 • Rálátunk múltbéli helyzetekre, felismerhetjük a ragaszkodás értelmetlenségét és valódi okait, könnyebben engedhetjük el az elavult helyzeteket, és tisztábban beláttjuk, ha szakember segítségére lenne szükségünk.

 • Ezzel az eszközzel, egy támogató energiát kapunk a múlt elengedéséhez, - akár globálisan a teljes múltunkról akár egy tegnap történt eseményről legyen is szó – elfogadóvá válunk a távozó dolgokkal, helyzetekkel, személyekkel kapcsolatban és a keserűség, szomorúság átalakulhat egy élettapasztalat nyugodt megélésévé.

 • Életünket megtisztíthatjuk a 9 „átoktól” : lelki fájdalom, kétségbeesés, reménytelenség, ismeretlen veszteségek, ártó bűbáj, kísértések, az elme fogsága, szomorú magány, akaratvesztés és lelki fájdalom

 • Új tetteinkhez energiát nyerhetünk, hogy egy másfajta életet legyünk képesek kialakítani, lelkesedéssel, könnyedséggel, optimizmussal. Használatakor előfordulhat, hogy oly mértékű lelki felszabadulást érzünk, hogy a könnyek is kicsordulnak a megkönnyebbüléstől, majd teljes lelki nyugalom és derű áradhat szét bennünk.

 • Erősödhet az önmagunkba vetett hit, mely új kezdetekre inspirálja azokat akik erre készen állnak – „ vegyük kézbe sorsunkat, és haladjuk meg jelenlegi életünket összhangban a világgal”

 • Fokozódhat bennünk a könnyedség, a harmónia mind a világgal, a környezettel, mind saját bensőnkkel.

 • Megjelenik a „kegyelem energiája „, melynek segítségével az ember, megváltoztatva önmagát (nézeteit, szokásait, cselekedeteit), megváltoztathatja a körülötte lévő világot.

 • Mélyen felismeri és elfogadja saját és mások élete magasabb értelmét, értékét és jelentőségét

 • Bekapcsolhat az itt és most tudatossága, majd feléled a hála érzése mindazért a jóért, amivel rendelkezünk az életben (még akkor is, ha ezek olyan hétköznapi dolgok, amelyek szinte magától értetődőek, például otthon, étel, ruha, szerelem stb. .)

 • Egészséges, kedves csodálatot ébreszt önmagunk, mások, és a világ egésze iránt

 • Lehetővé teszi számunkra, hogy lelki békében és erkölcsi jólétben éljük életünk

 • Hatására fejlődhet a tiszta helyzetérzékelés, a belátás képessége, és a lélek energiájával összekapcsolódva megtanuljuk hallani önmagunkat, bízni magunkban és érezni az energiákat.

 • Aktiválódhatnak a prófétai álmok ( ha ilyen előfordul azt érdemes magunkban őrizni és nem elmondani másoknak)

 • A Kilenc gyógyító energia segíthet a „befagyott” kapcsolatok felélesztésében, meggyógyításában, a kölcsönös megértésben, az érzések új szintre emelésében, a kapcsolatok értékének és fontosságának megértésében a jövőbeni válság megelőzése érdekében. ( nem csak párkapcsolatokban de gyermek-szülő kapcsolat esetén is.

 • Energetikailag védi a családot és eltávolítja a kártékony energiákat az otthonunkból, eseményharmonizációs hatása van.

 • Védelmet nyújt a lélek tisztaságához, a kísértések elkerüléséhez

 • Energiája kapcsolatba lép a magasabb rezgések energetikájával, követi az Univerzum globális energiafejlődésének spirálját, mely a boldogságot és Fényt jelenti.

 

Javaslatok a KFSZ Kilenc gyógyító használatához:

 • Egyedülálló párost alkot az Izlandi Kék lagúnával. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

 • Ennek a korrektornak az energetikája teljesen egyedi, megismételhetetlen, nem hasonlítható össze más KFSZ -ek energiáival. Különböző energiainformációk egész halmazát foglalja magában, összekapcsolva őket egy Egésszé. Úgy működik mint amikor egy legmagasabb szintű Mester, aki számtalan különböző technikát birtokol, megalkotja saját egyedi módszertanát a hozzá fordulókkal való munkavégzéshez, minden embernél teljesen egyéni megközelítésben.

 • Az energiája könnyű, lágy, repülő, örömteli, de sűrű - áthatolhatatlan mint a szurok. Automatikusan azokra a területekre és testrészekre irányul, amelyek támogatásra, változásra, kiegyenlítődére szorulnak

 • Javasoljuk, hogy az első érintkezéskor legalább 30 percig a kezében tartsa a korrektort, majd a későbbiekben elegendő néhány percre a kezébe venni alkalmanként.

 • Az KFSZ alkalmazása során a pozitív érzések és érzelmek fenntartására kell törekedni. Nem szabad irigyelni, kritizálni és elítélni másokat.

 • Nagyon fontos, hogy ha üzleti szintre alkalmazzuk, lassuljunk le, hagyjuk el a kapkodást.

 • Az alvás területére helyezve a gondolatok, meglátások, ötletek az álmokon keresztül érkeznek

 • A gyógyulás és a fiatalítás érdekében jobb, ha negatív ORP-vel kezelt vizet ( magas anti-oxidáns tartalmú víz , pl. Pi víz-lúgos víz) ) strukturáljuk iváshoz és mosáshoz a KFSZ – en.

 • Gyulladt mandulánál mindkét oldalról a torkra helyezhető.

 • Kapcsolatok kiegyensúlyozására írhatunk pozitív szándékú megerősítést a lappal a kezünkben. pl: „a kapcsolatom XY -al tele van szeretettel és megértéssel”

 • Használhatjuk a korrektort lakóhelyiségek talizmánjaként, vagy személyes talizmánként szolgálhat mindenki számára

 • Ahhoz, hogy egészséggel, erővel és jó szerencsével telítsük magunkat, végezhetünk rituálét: délben kimegyünk a KFSZ – el egy útkereszteződéshez, álljunk szembe a széliránnyal, és gondolatban ismételjük: „Telített vagyok egészséggel, erővel, fiatalsággal és sok szerencsével”

 • Gyűjthetünk gyógynövényeket: nyírfalevél, ribizli, vörösáfonya, viburnum kéreg, csalán, pitypang, útifű, édesanyánk vagy nevelőanyánk számára teának- ezek a KFSZ el struktúrálva 77 betegség gyógyító folyamatát indíthatják el. Gyógynövénygyűjtés előtt 9 jócselekedetet végrehajtása javasolt.

A Kilenc gyógyító KFSZ különösen hasznos, amennyiben:

 • Új dolgokat tanulunk, vagy tanuló életkorban vagyunk  (az általános iskolásoktól a felnőttekig) Előadóknak bármilyen közönség előtt, beleértve az online előadásokat is

 • Ha nem tudjuk elengedni a múlt fájdalmát.

 • Ha hajlamosak vagyunk fejben újra és újra ismételgetni múltbéli eseményeket, beszélgetéseket.

 • Ha úgy véljük, régen minden jobb volt és benne ragadunk ebben az állapotban, ezért nem látjuk vagy elszalasztjuk a jelen nagy lehetőségeit.

 • Félünk újra megpróbálni valamit, ami egyszer nemsikerült vagy félünk az újrakezdéstől.

 • Elzárkózunk a jelentől és a jövőtől a múlt fájdalma és félelmei miatt

 • Ott is kockázatot látunk, ahol nincs, így visszavonulunk és így nem érjük el céljainkat, nem teljesítjük be vágyainkat és álmainkat.

 • Hiányzik az elismerés, a csodálat mások részéről.

 • Híján vagyunk az önszeretetnek.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

Életfa - Tule KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

A mexicoi Oaxaca államban lévő Santa Maria del Tule városban található Tule fa ( a világ legvastagabb törzsű fája ) információja van regisztrálva az Élet fa KFSZ -en. Különlegessége, hogy most először a kibocsátott energia koncentrációs pontjának megtartására irányuló módszerrel polarizált vizet alkalmaztak a regisztrációhoz.

Víz strukturálási idő - 25 perc.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

 • Igazodik az ember valódi életprogramjának beteljesüléséhez, feltárja a lélekben rejlő igazi sors értelmét

 • Monumentális életerővel tölt fel, biztosítja a magasabb erők támogatását, kitágítja a teret, úgy érezhetjük, mintha „több levegő” állna rendelkezésünkre, és ezt mind magunkba akarjuk érzeni, telítődni az éteri tisztasággal.

 • Emeli saját energiamezőnk frekvenciáját, összehangolja a harmonizálja és integrálja a biomezőt a lélekkel.

 •  Segíti a lélekkel való harmonikus működést, és a spirituális életterv megvalósítását

 • A Felsőbb énnel való kapcsolatteremtést erősítve lehetővé válik a személyiséggel való azonosulás oldása, egyfajta elvonatkoztatás mely lehetővé teszi, hogy egy külső nézőpontba helyezkedve belépj a Megfigyelő állapotba - ez egy kissé eltávolodott állapot amikor a történéseket érzelmi befogadás nélkül szemléljük – és nagyobb bölcsességgel láss rá az adott helyzetre. Ekkor könnyebb megváltoztatni az eredményhez vezető utat, nem hatnak a korlátozó hiedelmek, képessé vagyunk az áramlást választani.

 • Kommunikációs csatornát nyit meg a Föld és a Kozmosz között.

 • Táplálja a Yin és Yang erőpotenciált

 • Erősíti a pszichológiai stabilitást, ezáltal ellenállóbbá válhatunk a külső irritáló tényezőkkel szemben, egyfajta természetes ellenállóképességet érezhetünk

 • Segít felismerni az elakadásaink okát, a haladás gátjait, hogy milyen attitűdök és programok nehezítik az életünket, mindegy, hogy azok a gyermekkorból, vagy a közelmúltból származnak.

 • Használatával könnyebben oldhatjuk a berögzött statikus programjainkat, melyeknek már nincs helye az új energetikában. Ellenállóvá válhatunk a különböző társadalmi elvárásoknak és nyomásoknak, melyek egyes életszakaszainkban felerősödnek, ezáltal oldjuk az érzelmi stresszt, melynek következményeként elkerülhetjük a pszichoszomatikailag testre vetülő következményeket. Könnyebben őrizhetjük meg egészségünket és előzhetjük meg a betegségek kialakulását.

 • Használatával ösztönzést érzünk az önállóságra életutunk meghatározásához és választásainkhoz. Harmonikus, egyesült állapotba kerül a lélek és a tudat, és ebben a tudatállapotban az agy engedélyezheti a tudatos boldog élet megélését.

 • Növekszik az önbecsülés, a személyes önértékelés ezért nem vonódunk bele a becsmérlő kritikákba, függetlenedünk a külső és belső megítélésektől.

 • Egyszerre teremtünk stabil alapokat és könnyedséget, erősen földelünk de kapcsolódunk a magasabb szférákhoz, elősegíti az egység megélését mindennel, mindenkivel és a Mindenséggel egy osztatlan fejlődési rendszerben.

 • Használatával enyhíthetjük a fáradtságot, a nyugalom, szeretet, béke és a belső komfort állapotát erősíthetjük, mindenféle stimuláns, drog vagy dopping használata nélkül is harmonizálhatjuk a külső teret a bensőnkkel.

 • A létfontosságú erőket a kettes energiaközpontba (szakrális csakrába) irányítjuk, hogy aktív és működőképes állapotban tartsuk a fizikai testet, irányítsuk az érzelmeket és erős bizalmunk legyen cselekedeteink helyességében és javaink jogosságában

 • Kiterjed az „akarat” a 3. energiaközpontra (napfonat csakra), mely által céltudatosságunk irányt kap mind tetteink mind az egész élet megélését illetően.

 • Aktiválódnak inkarnációink során felhalmozott és tárolt információink és hatékony felhasználásuk.

 • Erősödik a „harmadik szem” működése ( homlok csakra) bekapcsol a tudatalatti, kapcsolódunk a Föld információs mátrixával és múltbeli történésekkel kapcsolatos Tudással – mint egy könyvtárral mely tele van a múlt ismereteivel.

 • Különleges éteri környezet jön létre a Földön ami lehetővé teszi számunkra, hogy mint egy hajtóerővel , kapcsolódjunk a környezet erőinek áramlásával.

 • Energetikailag „levágja” a külső térből ránk rakodott hátráltató szálakat, csökkenti a  benyomások hatásait, az érzelmi túlfokozottságot, és a túlzott elmeműködést. Esti használatával oldjuk az érzelmi túltelítettséget, oldjuk a napi információs stresszt, ezzel felkészítjük a testet a pihenésre.

 • Segíti a forráserőhöz való visszakapcsolódást a társadalmi kommunikációk után.

 • Az intellektussal együttműködve javítja a kognitív funkciókat, a tudatosságot, az érzelmi állapotot a spirituális és intellektuális fejlődés és a tudatosság szintjének emelkedése irányába.

 • Aktiválja a vitalitás energiáját , önbizalmat ad az új kezdetekhez, de nem gondolatok vagy állapotok formájában, hanem az állandó energiaforrás tudatában és annak megértésében, hogy újat kezdeni. az élet természetes folyamata

 • A kreatív inspiráció áramlásába irányít, új gondolatok és ötletek születnek – az üzlettől a fizikai munkáig minden területen

 • Finoman oldódnak a meg nem élt de hordozott szomorúságok, lehetővé válik az elengedés, hogy felszabaduljon a stagnáló energia és megszabaduljunk a depresszív állapotoktól

 • Oldódhat az ismeretlentől való félelem, mely sokszor ok nélküli szorongás, a kényelmetlenség érzet oka lehet

 • Az esetleges kritikus anyai minta  pszichológiai szinten átfordítható szerető, védelmező, támogató alakká.

 • Könnyedén megélhetjük a tiszta gyermeki öröm természetes, valódi állapotát

 • Feltölt a családi erő érzetével, támogatásával, a családi rendszer részévé válunk, mely felélesztheti a generációs emlékezést

 • Beindítja az energia és éteri testek regenerációját, stabilizálja a belső szférákat és fenntartja a homeosztázist

 • A szeretet állapotába kerülve és az ott megfogalmazott kéréssel, a tiszta szándék mentés a regenerálódás, gyógyulás, rehabilitáció érdekében egy adott helyre irányíthatjuk az energiát

 • Segíti fenntartani a test rendszereinek egyensúlyi állapotát

 • Együttműködik a nyirokrendszerrel a megfelelő nyirokkeringés helyreállításában, javíthatja a hasnyálmirigy, a mellékvesék, a látószervek energetikai működését és fokozódhat a libidó.

 • Segít az étvágy normalizálásában és az egyéni egészséges étkezési norma kialakításában

 • Aktiválhatja a hosszú élet energiáit, és energia információs szinten a sejtszintű megújulási és helyreállítási folyamatokat a szervezetben

 • Kapcsolódik a Föld kristályos rétegéből érkező mélyáramokkal, és helyreállítja az ember kapcsolatát a nooszféra energiájával (a gerinc pumpálásával a Földön fekve)

 • Segíthet azonosítani és kiküszöbölni minden harmadik féltől származó próbálkozást és közvetlen negatív hatást ami hat a biomezőnkre – akár közvetlenül vagy nagyobb távolságból érkezik, függetlenül attól, hogy mikor alakult ki

JAVASLATOK A TULE ÉLETFA KFSZ használatához:

 • Erős tandemet hoz létre az Olkhon lelke KFSZ el. Együtt erősítik a belső potenciál felélesztését és megélését, harmonizál, feltölt a szükséges energiákkal, megteremti a személyiség egyéniségben való megélésének feltételeit, új szintre emeli a tudatosságot, feléleszti a szervezet gyógyító energiáit. Együttes használatukkor javasolt az Életfa Tulét a jobbkézben, Az Olkhon lelkét pedig a bal kézbe fogni.

 • A Életfa Tule akkor aktiválódik amikor a „tudatos megfigyelő” állapotába kerülünk. Ennek érdekében hunyjuk le a szemet, távolodjunk el a zajoktól, vegyünk pár mély lélegzetet, majd vegyük kézbe a korrektort és figyeljünk e belső érzetekre. Ha égő érzést érzünk a kezünkben akkor kezdjük a munkát csak a strukturált víz fogyasztásával, majd az egyéb felhasználási módokat fokozatosan vezessük be.

 • A test öngyógyító  erejének aktiválásához a KFSZ -t kézbe kell venni ( ha már nem okoz égő érzést ), a szándékot kell megteremteni, majd az energiát a figyelem összpontosításával a test megfelelő pontjára irányítani.

 • A teljes „rendszerfrissítés” legjobb módja a „3D” világ programjaitól való leválás szándékának megteremtése. Ezt a szándékot kimondhatod, leírhatod miközben a KFSZ – el dolgozol. Pl: Arra kérlek, hogy távolítsd el ( szüntesd meg, old fel, töröld ) az hátráltató, lehúzó programokat /betegségeket blokkokat stb/ a Tiszta Szeretet energiájában a legjobb úton- módon számomra és a környező világom számára. Vagy: köszönöm a megélést és megszabadítom magam minden régi idejemúlt programtól a legjobb úton-módon, és szolgáljon ez engem és másokat egyaránt. – Majd figyeljük állapotainkat, érzéseinket, gondolatainkat.

 • Fontos, hogy ennek a KFSZ – nek a használatához rugalmassá tegyük gondolkodásunkat, tudatosítsuk, a változások lehetőségének elfogadását, és hogy ezen változások mindig minket szolgálnak és végső soron egy jobba transzformálnak.

 • A KFSZ üzenetét a következőképpen fogalmazhatjuk meg: Emelkedj, tápláld magad, szabadulj meg minden feleslegestől, örülj egy új nap Napfényének és az új éjszaka Holdjának. Minden ami lesz az már volt és van. Minden ami történik, segít a növekedésben.

 • Az Életfa Tule mint egy barát segít belépni a megértés, elfogadás, gyengédség, és a  könnyedség állapotába.

 • Jó szolgálatot tesz meditációknál, esti relaxációs rituáléknál, légzőgyakorlatoknál, elvonulásoknál az egyensúlyi állapot visszaállításához.

 • Kitűnően használható az ideális testsúly eléréséhez.

A KFSZ a következő esetekben a legszükségesebb:

 • Ha idegesít az információs túlterheltség, ami megzavarja a megfelelő pihenést, kikapcsolódást

 • Nagy a pszichés stressz. Használható stressz alatt vagy után

 • Nyilvánosan szereplő  embereknek (művészek, előadók, előadók - különösen előadások, koncertek után)

 • Segítő szakmában dolgozóknak: pszichológusok, tanárok, orvosok, papok, testterapeuták stb.

 • Az Akasha feljegyzésekkel dolgozó gyakorlóknak

 • Akinek vannak a környezetében mérgező emberek, akik „leszívják” az energiát

 • Akik a múltban vagy a jövőben élnek, kihagyva a jelen lehetőségeit

 • Aki fél a kritikától, a kapkodó, nyűgös emberektől

 • Bizonytalan embereknek és azoknak, akik belefáradtak a kommunikációba

 • Azoknak, akik elvesztették hitüket az életben és az életörömben

Kombinálható bármely korábban kiadott KFSZ - el, létrehozhatod saját kombinációid a számodra fontos problémák és feladatok megoldásához.

Attachment (100).jpg

ALASZKA TITKAI KFSZ 

 

 

 

 

 

 

A víz strukturálási ideje 15 perc.

 • Használatával növekszik a belső stabilitás, a határozottság, az érzékenység és a reakciókészség

 • Kapcsolatot tart fenn a legmagasabb, legtisztább éteri szférával

 • A vízelemet harmonizálja a rendszerünkben, melynek során helyreállhatnak az anyagcserefolyamatok, és a nyirokrendszer működése.

 • Kreatív szempontból ráhangolódik a felhasználó tudatossági szintjére

 • Extra térerő forrást biztosít, így helyreállítja a biomező integrált szerkezetét

 • Megnyitja a felhasználó életterületeinek rendszerprogramjait a tér struktúrálásán keresztül.

 • Aktiválja a magas vibrációs rendszer konstruktív rendjét

 • Spirituális érésünk és tudatszintünk emelkedésével párhuzamosan lehetőséget nyit az Akhasa krónikához való hozzáférésre, a szükséges tiszta információk kiolvasására

 • Aktiválja a 9., 8., 7. és 3. energiaközpontot, melynek következtében összehangolja akaratunkat a Legfensőbb szintű akarattal, „alárendelve” annak, - miközben nem elnyomja a saját szándékú késztetést hanem integrálja a „Magasabb terv” működésével.

 • Ha a használója rendelkezik a tisztán látás képességével, akkor erősíti ezt a készséget és ha még „alvó” módban van, akkor aktiválja és felfedi azt.

 • A Korrektorral együttműködve a Felsőbb Erők „kezévé” válunk, vagyis megtesszük és kimondjuk azokat a dolgokat, amik a felsőbb isteni szférák üzenete szerint jelentősen hozzájárulnak mások fejlődéséhez, és mindenki javát szolgálják.

 • Magunk is elkezdjük „helyesen” élni az életünket, a Lélek terv szerint, és nem az elme, az ego programozott, társadalmilag alkotott terve alapján.

 • Segíti a rálátásokat, belátásokat olyan kérdések megválaszolására : pl: Miért nincs olyan kapcsolatom amilyenre vágyok? – A meglátások, a válaszok nem mindig lesznek kedvünkre valók, hisz az illúziók feladását szolgálják, ezért esetlegesen újra kell gondolnunk vágyainkat, álmainkat, megváltoztatni gondolkodásunkat, viselkedésünket.

 • Negatívumok könnyedebb elfogadását, megértését segíti mentális (gondolati), tudati és érzelmi szinten, pl az exacerbációkon keresztül, amikor is jön a felismerés, hogy a folyamat normális és nagy eséllyel mulandó, megoldható.

 • Segíti az Életút megtalálását az integritás fontosságának felismerését, mármint önmagunk minden szintjének megismerését és elfogadását.

 • Segít megszabadulni az Önvalóról szóló hamis elképzelésektől, Fokozatosan eltávolítani a kényszerű és hamis hiedelmek akadályait, valamint átérezni és megérteni a „válság lehetőség a növekedésre” kifejezést.

 • Használata segít eltávolítani a „fátylat” a szemünkről, - ha nem látunk át dolgokat vagy nincs érthető bizonyosságunk. Tiszta tudatot eredményez. A tudatosság állapota az, amikor minden percben egyensúlyban vagyunk belső természetünkkel, harmóniában élünk önmagunkkal.

 • Eltűnik a hazugság, a megtévesztés, a képmutatás leplének minden maradványa az elméből. Megtanuljuk az önámítás, önbecsapás mellőzését.     //A szűkös/nehéz körülmények között élő ember állandó társadalmi álarcban él, becsapja önmagát és másokat, igyekszik mindenkihez jó lenni (és ezzel akadályozza Életútja megvalósításának lehetőségét)//

 • Minél magasabbra emelkedünk a spirituális növekedésben, annál nagyobb kihívást jelent az egyensúly egységes fenntartása. A KFSZ segítségével elkerülhetjük a nagyobb buktatókat, segít megőrizni a harmóniát, megőrizni az egyensúlyt.

 • Lehetővé válik a múlt negatív programjainak törlése és átalakítása

 • Az 1 – es csakrán végzett KFSZ -el való munka az összetett problémás, traumatikus életesemények feloldását célozza, és eltávolíthatjuk a stressz hatásait. Ilyenkor olyan tudatalatti történésekkel dolgozunk melyekről elfeledkeztünk, melyeket mélyre ástunk. Ezek gyors ütemben feldolgozásra és új módon való megértésre kerülnek, így az elnyomott vagy szétszéledő energia újra visszakerül.

 • Segítségével felismerjük az élet valódi célját. Ha vannak kétségeink önmagunkba, a képességeinkbe, vagy elvesztettük erősségeinkbe való hitünket, az adottságot, hogy megszerzett érdemeinket eredményeinket megtartsuk, akkor az Alaszka Titka KFSZ megszüntet minden interferenciát és egyértelmű megértést, az igazságba vetett bizalmat, lendületet és energiát ad céljaink elérése, majd fenntartása érdekében.

 • Használatával meglátjuk, megértjük és kiküszöböljük a trükközéseket, a ferdítéseket, a kétértelmű fogalmakat, a csalásokat, az önérdek bújtatott érvényesítését, és a Legfőbb Igazság, a harmónia és a szeretet törvényének megsértését.

 • Lehetővé válik tudatosságunk más dimenziókba való áthelyezése, a 8. és 9. csakra beaktiválása és erősítése ( ezek hatékonysága a tapasztalásoktól és az inkarnációk minőségi számától függ ). Igény és szándék szerint, a KFSZ segítségével gyakorolhatjuk a testelhagyást (testkilépés, asztrálutazás) pl.  megfigyelői lehetünk az élet más dimenzióinak, vagy utazhatunk párhuzamos életekben, és egyéb kiterjedésekbe, és az ezekben való jelenlét tapasztalatát hasznosíthatjuk jelen valóságunkban, mostani sorsunk alakítása érdekében, vagy korrigálásra, fejlődésre.

 • Lehetővé teszi a belső párbeszéd leállítását, a csend állapot, és a mély belső egyensúly elérését

 • Az egészség energiáját segíti, és minél egészségesebbek vagyunk, annál jobb és könnyebb a KFSZ energiák átvitele.

 • Kezelhetjük, tisztíthatjuk a mozgásszervi rendszert, segít enyhíteni a fájdalmat, Tűzenergiával feltölti a fájó helyet (szerveket)

 • Jól használható vírusok és baktériumok esetén.

Javaslatok az ALASKA TITKAI KFSZ  használatához:

Portage gleccser egy erőhely. ( Olyan portál, amelyen keresztül a bolygó fejlődéséhez szükséges erők áthaladnak ) Energetikája semleges, nem férfias, nem nőies, vagyis pártatlan – lassan, az alapoktól kezdődően, óvatosan működik.

 • A KFSZ célja az ember testben való megnyilvánulásának legmagasabb szintjének való elérése, a gondolatok, az energiák harmonizálása. Küldetése az információ továbbítása ezen energiák felhasználásával.

 • Ezek az energiák főként azoknál működnek, akik készek a társadalom egészének szolgálatára. A személyes problémák megoldása, ezzel párhuzamosan történik , egyszerre. Azoknál, akik képesek Útmutatóként működni a Felsőbb Erőkhöz, hangjukkal, magatartásukkal, példájukkal.

 • Válság esetén használatával kikerüljük az elme , ego játékát, képesek vagyunk belemenni a helyzetbe és megkapni a szükséges információt a fejlődéshez.

 • Bármilyen témában ami érdekel, vedd a kezedbe a KFSZ – tés tegyél fel kérdéseket. Az önmagaddal való kapcsolódás szintjétől függően kapsz válaszokat, ismereteket, és megkapod annak az állapotnak a betöltését is, amire szükséged van a témával kapcsolatban. Ennek eredményeként gyors eredmény, megértés, tudatosítás történik. A feltehető kérdések témakörével kapcsolatban semmilyen korlátozás nincs

 • Szezonális betegségek, vírusok esetén a KFSZ -el strukturált vizet kell inni

 • Jól használható különböző szintű, de bármilyen témájú tárgyalásokon, beleértve a kormányzati szintet is, ahol nemzetbiztonsági, védelmi kérdések merülnek fel. Minden olyan kérdés ami az emberek életének védelmével, alkotással, kreativitással, tudománnyal, képzéssel, fejlesztéssel kapcsolatos, az feltehető.

 • Használható harcosok számára, a „rejtőző” technikák alkalmazásához

 • Hasznos azok számára, akik önfejlesztésben vannak és dolgoznak önmagukon. Ez egy magas energiaszint.

 • Azoknak, akik spirituális gyakorlatokkal foglalkoznak, és választ keresnek a „ki vagyok én” kérdésre?

 • A KFSZ kitűnő a meditációhoz. Rendkívül mély meditatív állapotot eredményezhet, és eleinte előfordulhat, hogy  mély (tudatos) alvásba fordul. Minden alkalommal változhat ez a tapasztalás és egyre inkább a tudatosság tisztaságába mélyülünk bele, mert minden alkalommal mikor az energiaszint növekszik és az energiamezők tisztábbá válnak, a figyelem könnyebben tartható magas szinten. Idővel ez az állapot egyre tovább fenntartható.

 • A leghatékonyabb, ha a meditációt a 3. csakrára, a solar plexusra koncentrálva indítjuk és ezen keresztül végezzük. Ez a földi tudat, a hétköznapi anyagi világ kivetülése. Ahhoz, hogy maximális hatékonyságot érjünk el, céltudatosan kell vele együtt dolgozni. Ekkor a KFSZ „rákapcsolódik” , azonnali interakcióba kezd és rezonál arra, amire szükségünk van.

 • Mikor elkezdünk az Alaszka titkai KFSZ – el dolgozni a munka első szakaszában este közvetlenül lefekvés előtt használjuk. ( ne éjszaka ) Aztán fokozatosan elkezdhetjük tudatos álmodás gyakorlásához használni, úgy, hogy először az ágy mellé, majd egyre közelebb helyezzük magunkhoz. Később lehetővé válik ily módon feltett kérdésekre érdemi választ kapnunk, alomjóslatokat fogadni, szokatlan megoldásokra szert tenni.

 • Ha párhuzamosan dolgozunk az KFSZ SZENT FORRÁSSAL (bal kezében), akkor először ajánlott az ALASKA TITKAIVAl  (jobb kezében) kezdeni a kapcsolódást. Miután egy könnyed érzés jár át bennünket, akkor vegyük a bal kezünkbe a másik korrektort. A két KFSZ együttes használata egy erőteljes aktiválást indít be egy jobb jövőért. ( Az Isteni Hang /MÓD/ behívása és az Isteni rezgés erősítése az emberek lelkében.) Segít belépni a flow meditációba, hogy kapcsolatba léphessünk a Lélekkel. Az orgonazene fokozza a tandem hatást

Az Alaszka Titkai KFSZ alternatív neve : A SORS KORREKTORA

ÁRAMLÁS ENERGIÁJA KFSZ 

 

 

 

 

 

 

A zoroasztriánus hagyomány szerinti Haoma napján / egészség és erő Istene / – 2023.08.22.-én megnyílott energiacsatorna polarizációja van rögzítve a KFSZ -en.

A víz strukturálási ideje  20  perc.

 • Megnyitja a felhasználó finom érzékelési csatornáit a világról, segít belépni a Flow állapotába, és egy nyitott rendszer részévé válni. A személyes energia igénybevétele nélkül nyit egyfajta tükröt a Teremtésre.

 • A másokkal való kommunikáción keresztül tágítja a Tudat határait, az önismeret lehetőségeit, lehetővé válik a környező világgal való abszolút szinkron, összehangolt ritmus és egyensúly.

 • Először és legnagyobb mértékben az 1,3 és 4. csakrát aktiválja, majd az 5.-et és a 6.-at. Elősegíti a teljes energiarendszer megnyílását, struktúrálja és beindítja az energiaáramlást az étertestben.

 • A folyamat oly módon valósul meg, hogy először sokkal mélyebben, élesebben látunk mindent ami körülöttünk történik, majd jön mindennek megértése és az abszolút mértékben való feltárulás. ( Vonatkozik a körülöttünk lévő emberekre, folyamatokra, állapotokra, eseményekre, és az érzelmekre egyaránt )

 • Megváltozik felhasználó állapota. Optimista látásmód, inspiráció, felemelő erő jelenik meg, záporoznak a jó ötletek, általános jó hangulat, humor, könnyed megközelítés a jellemző. Képessé válhatunk teljes mértékben élni és élvezni az életet ( Ez jellemző Haoma áramlására, mely szembeszáll a káosszal és az összeomlással )

 • Segít feloldani a felhasználó fizikai és finomtestének szintjén megnyilvánuló energiainformációs blokkokat,  és körülötte a térben megjelenő összes negatív energiát.

 • Használata elősegíti az egyensúly kialakulását az életünkben, egyfajta energetikai sebezhetetlenség alakulhat ki, védelmet nyújt a pusztító hatásoktól, lehetővé válik, hogy természetesen önmagunk legyünk.

 • Erősíti a képességet arra, hogy meghalljuk a belső hangot az adott pillanatban : mire van most szükségem, mi a fontos számomra, hogy könnyen kapcsolódjak a Flow információs mezejébe. Vagyis lehetővé válik, hogy a külső információkkal hatékonyan dolgozzunk.

 • Mindemellett mások meghallásának megértésének képessége is fokozódik, hogy minden kialakult kommunikáció a számunkra legjobb módon történjen. Fokozatosan jön a másik viselkedésének megértése, így a személyes és társadalmi kapcsolataink nem ítélkezés alapján épülnek fel, hanem annak tudatos elfogadásával, hogy másoknak van olyan nézőpontja vagy véleménye, amely néha gyökeresen eltér a miénktől.

 • Olyan állapotot hoz létre, amely lehetővé teszi a világosság, a logika, a beszédszerkezet, egy bizonyos hangulat tudatos kialakítását (a céltól függően) fontos beszélgetések, tárgyalások előtt. Könnyebben felismerjük, hogy a hatékonyság érdekében miről érdemes beszélni, és mi a kevésbé fontos annak érdekében, hogy gondolatainkat a lehető leg világosabban és logikusabban közvetítsük a másiknak, és ezzel egyidejűleg hogyan legyünk a leg érthetőbbek, hogy „meghallják” hangunkat.

 • Segíti a Lélek ébredését, a belső fejlődést, kibontakozást. Egyfajta kegyelmi állapot jön létre.

 • Szellemi szinten erősít, erőt ad a változó világban való boldoguláshoz, észrevesszük a jelenben megteremtett lehetőségeket, védelmet biztosít, rálát az előttünk zajló folyamatokra.

 • Segít a személyes időgazdálkodás kialakításában, megérezzük mikor kell megállni, pihenni, kikapcsolódni, hogy elkerüljük a kiégést és a túlzott fizikai kimerülést.

 • Oldódik a nyűgös állapot, kevésbé ragad magával a környező világ, vagy egy adott személy.

 • Segít kiküszöbölni az elakadást kiváltó tényezőket, különösen azokat melyek pszichológiai szinten jelentkeznek, és esetlegesen pszichoszomatikus blokkokat okoznak a fizikai testben. Így a fájdalmas helyzeteket könnyebben kezelhetjük, oldhatjuk.

 • Fizikai erőnk helyrebillen, oldódik a káosz és helyreáll az élet kedvező áramlása.

 • Minden tevékenységi területen növekszik a teljesítmény anélkül, hogy feszültség keletkezne, vagy megnövelt szellemi, fizikai igénybevételre lenne szükség.

 • Növekszik a kitartás, a figyelem, a koncentrációs készség, különösen monoton tevékenységek végzése válik könnyebbé. Jó szolgálatot tesz munkában, tanulásban, vizsgára való felkészülésben stb.

 • A könnyedség energiájával tölt el, - amikor belső feszültség nélkül minden áramlik.

 • Segítségével szert tehetünk a ne- et mondás művészetére. Nyugodtan, magabiztosan képviseljük saját érdekeinket, ha valami nem felel meg.

 • Könnyebben osztjuk be erőnket.

 • Segít meglátni, mi az ami nekünk szól, és mi az ami nem a miénk. Mit kell/érdemes megtenni és mi az amit nem. Megértjük mi a felesleges ( információ, embere, tennivalók stb ) és ezzel „le is vágjuk” magunkról, ami azonnal kikerül a figyelmi és kommunkikációs zónánkból.

 • Nyugalommal teli elhatározással fordulunk el mindattól ami nem szolgál és szükségtelen, minden szégyen, bűntudat és felesleges magyarázatok, kifogások nélkül.

 • Segít felülemelkedni a félelmeken és a kettősség komplexumától. ( kettősségen értjük a fekete/fehér gondolkodást minden árnyalat tónus nélkül ). Ahogy oldódik a félelem, nem jelennek meg a lehúzó erők, és kialakul a harmónia.

 • Lehetővé teszi, hogy bizonyos típusú védőenergiát fejlesszünk ki az irigység, féltékenység és azok pusztító hatása ellen.

 • Az Áramlás energiája KFSZ – el való munka során fokozatosan kialakul bennünk a Teremtéssel ellentétes cselekedetekkel szembeni vonakodás. Blokkolja az ártó, lehúzó gondolatok, tettek megjelenésének lehetőségét, és az ezek nyomán bekövetkező rezgéscsökkenést.

 • Igazságossággal és jóindulattal fordulunk a világ felé.

 • Csökken a fecsegésre való hajlam, és növekszik a jelentőségteljes, lényegretörő megfogalmazás képessége.

 • Képes a többi KFSZ hatását kiegészíteni és fokozni.

 • Fizikai és energia szinten is javulhat a hallás és a torok területe.

 Az Áramlás energiája KFSZ:

 • Kreatív tandemet hoz létre a KFSZ Nagyszerűséggel

 • Strukturálja az információkat az észlelés különböző szintjein (elme, lélek, szív)

 • Segít visszatérni önmagadhoz, mint a Fény megnyilvánulásához, segít megélni valódi férfi- és női energiáidat

 • Fokozza a koncentrációt és segít meglátni ami igazán fontos

 • Támogatja a felelősségvállalást, a nyíltságot, egyenességet, tisztességet az önbecsülést és az alkotó tevékenységet

 • Tudatosítjuk a Teremtéshez, az Univerzumhoz való hozzájárulásunk mélységét és jelentőségét

 • A munkát érdemes először a KFSZ Nagysággal kezdeni, majd a KFSZ Áramlás energiáját is magunkhoz veni

 • A lüktető lágy energiája feltárja és fokozatosan, óvatosan feloldja a blokkokat, fájdalmas érzéseket.   pl. pszichológiai szinten az energia azonnal a problémás területekre irányul

 • Haoma különleges ajándéka a tudás valódi forrásához való kapcsolódás.

Javaslatok a használathoz:

 • Bármilyen szintű tárgyalásoknál, családi és társadalmi „civódásoknál”, bárminemű konfliktusnál  – tegyük az KFSZ-t a mellzsebbe – ha van, /vagy melltartóba/ vagy az asztalra. Segít megerősíteni az intuíciót, és tisztábban kiolvasni a környező energetikát a kommunikáció során.

 • Jó szolgálatot tesz diákoknak is, tesztek, vizsgák /írásbeli, és szóbeli/ közben, bármely életkorban.

 • Hasznos azok számára, akik magukra vállalják mások dolgait, mindent magukon „cipelnek”. Azoknak, akik kevés dolgot „hallanak meg”, vagy kevésbé „hallják meg” őket.  

 • Segít a munkamánia feloldásában, és hasznos extrém körülmények között dolgozóknak.

 • Bármilyen KFSZ -el kombinálható, különösen a „nap” energetikájú lapokkal és a szerelem megélésének témáját tartalmazó KFSZ -el.

 • Kiemelten jó és teljes páros a Hvarna Fénye KFSZ -el.

KFSZ EGÉSZSÉGKÓD

 

 

 

 

 

 

Kijevka falu közelében található „Kisly”-forrás (Illés próféta szent forrása) vizének polarizációját tartalmazza a KFSZ. /Kijevka, Remontnensky kerület, Rostov régió./

Struktúrálási idő 20 perc.

Kizárólag energiainformációs szinten működik!
Aktiválja összes testünk ( fizikai, éteri stb) feltöltődését elemi, természetes energiával a legtisztább módon és formában. A fizikai test reagál a Korrektor energiáira, mint a földi erő megszerzésére.

 • Védi, lezárja a felhasználó biomezejét, erőteljes energiavédelmet biztosít

 • Használata segíti a nehéz helyzetekből való kilábalást, a felhasználó információhoz, megérzéshez jut (anélkül, hogy megértené, honnan vagy kitől jött) nagyobb lesz a rálátás, majd megjelenik a késztetés a megfelelő úton való elinduláshoz.

 • Elfojtott, mélyen megrekedt fájdalmas emlékek ébredhetnek fel, amelyeket az ember nem akart érzelmileg átélni, vagy átgondolni a múltbeli helyzeteket. Tudatának árnyékából a tudatosságba, majd a végső integrálásba emeli ezeket, a teljes feloldásig így segít valódi, lényegi önmagunkká válni.

 • Képessé válunk az események, történések bölcsebb felfogására, egyfajta harmóniával tekintünk az életre. Elősegíti a teljes belső béke megjelenését és a támogatottság érzésénekfeléledését. ( Mintha éreznénk az Őrangyalt a hátunk mögött)

 • Harmonizálja és egyensúlyba hozza a jobb és bal agyféltekét, ami holisztikus életfelfogáshoz vezet. (logika, tettek, érzések, érzelmek) A szeretet, gyengédség, fény, és a támogatottság lesz jellemző az  állapotunkra.

 • Úgy működik, hogy képessé váljunk pszichológiailag „megemészteni” mindazt, ami az életben történik, ezáltal növekszik a Lélek ereje, és kiterjed a bölcsesség horizontja és mélysége.

 • A támogatottság érzése kiterjed mind a mennyei mind a földi erőkre. Olyan erőkre, melyek már rég elvesztek. Mintha helyreállna kapcsolatunk a már elhunyt szülőkkel.

 • Üzenete  a felhasználónak: Vigyázz és őrizd meg magadban a Tisztaságot és Fényt, az új időben a Tisztaság és Fény szerint cselekedj!

 • Minden szinten „gyógyító” energiákkal dolgozik, minden testet összehangol és egyensúlyba hoz

 • Célja a test erőteljes regenerálódása, a gyulladásos folyamatok megszüntetése, a nyálkahártyák helyreállása

 • Korrigálja és megelőzi az emésztőrendszeri betegségek pszichoszomatikus okait

 • Komplex terápia során segít helyreállítani a gyomor-bél traktus működését (gasztritisz, gyomor- és nyombélfekély, vastagbél fekély, székrekedés), normalizálja a gyomorfal tónusát, a perisztaltikát, javulhat a hasnyálmirigy állapota

 • Támogatja a máj és az epehólyag egészségét (különböző eredetű hepatitis, epehólyag-gyulladás, epehólyag diszkinézia stb.)

 • Segít normalizálni a súlyt, mert segít normalizálni az anyagcserét a szervezetben (fehérje, szénhidrát, lipid)

 • Segíti a bőrbetegségek korrigálását, „sebgyógyító” hatású, segít megszüntetni a viszketést, kiütéseket, bőrgyulladást, égési sérüléseket, javulhat a bőr és a haj állapota, beindulnak a külső fiatalító folyamatok

 • Férfiaknál és nőknél aktiválja a reproduktív rendszer szerveinek helyreállítási folyamatát

 • Pozitív hatással van az ember mozgásszervi rendszerére, különösen az ízületekre és a gerincre

 Javaslatok a KFSZ Egészségkód használatához :

 • Egy erős helyreállító tandemet hoz létre a KFSZ Univerzum tüzével; mint két szív egyesülése, amelyek a lélek egyetlen szívévé egyesülnek

 • Tandemben végzett munka során az Univerzum Tüzét a jobb kezünkben, az Egészségkódot a bal kezünkben érdemes tartani.

 • A fizikai test erőteljes feltöltésére alkalmas

 • Elfogadóvá tesz  a Fény energiájára és az Univerzum bölcsességére

 • Használata egy erőteljes spirituális energia szakaszba irányít, megtisztítva a helytelen ítéletektől és mindentől, ami nem felel meg a következő fejlettségi szintnek

 • az erőforrás állapot bekapcsolása a pihenés révén

 • Ha pihenéshez használjuk, akkor a  passzív időszakban erőforrásain turbó módon töltődnek

 • Alkalmas a lelki szív megnyitására, hogy még mélyebben felismerjük valódi célunkat, önértékünket

 • Egyedülálló és valóban univerzális korrektor a teljes egészség fenntartásához

 • Nagyon finoman, nagy szeretettel, támogatással, törődéssel működik - az energiája olyan, mint a szülők szeretete, akik szeretik és támogatják gyermeküket bármilyen legyen is, még a legnehezebb személyes átalakulás idején is. „A legjobb tanácsadó, idősebb szülő, aki bölcsessége magasságából mély, gyakorlatias, értékes tanácsokat ad”

 • Támogatja a férfi energiát, így fontos azok számára, akiknek hiányzott a stabil apai energia. /Apai energia, nem „férj”/

 • A KFSZ mindenkinek fontos, aki emberekkel dolgozik akár fizikai vagy lelki traumák helyreállításán. Segítő szakmában dolgozóknak, minden területen (pszichológusok, orvosok, energiaterapeuták, masszázsterapeuták, tanárok stb.)

 • Meditáció alatt érdemes ráülni az Egészségkód KFSZ -re

 • Amennyiben meditáció alatt információkat, válaszokat várunk, akkor a KFSZ – t a bal kézben kell tartani

 • A KFSZ használatával mindannyian kicsit „tanárokká” válunk. Először felismerésre kerülnek dolgok, áthat a bölcsesség, majd készek vagyunk ezt megosztani másokkal.

 • Érdemes a KFSZ-t magunknál tartani amikor emberek közé megyünk ( közlekedés, rendezvények stb) Fontos, hogy ha potenciálisan /élet/veszélyes helyzet áll elő, akkor mellé kell venni a KFSZ 16 és az Antikataklizma lapokat.

 • Strukturáljuk vele az öregedésgátló kozmetikumokat, valamint a diagnosztizált bőrbetegségek kezelésére szolgáló külső termékeket

 • Használjuk súlykorrekciós programokban – fogyáshoz és gyarapodáshoz egyaránt

 • Használjuk mozgásszervi rendszer javítását szolgáló programokban (kompressziók, fürdők, gerinc és ízületek pumpálása), beleértve. sportolás közben, sérülések és műtétek után

Attachment - 2023-12-11T182549.939.jpg

KFSZ Relaxium

 

 

 

 

 

SEGITI A STRESSZOLDÁST ÉS A KOGNITÍV FUNKCIÓK FEJLŐDÉSÉT

Ez a KFSZ a klasszikus orvoslás 18 különböző tematikus, bizonyított hatású készítményének, ayurvédikus növényi-ásványi komplexeknek, transz- és parafarmakonoknak, étrend-kiegészítőknek, valamint C-, B 6 , B 12 vitaminok , folsav, omega 3- vitaminok polarizációját tartalmazza. A 6-9, nyomelemek (magnézium-malát, cink), gyógynövények (orbáncfű, golgotavirág, griffonia, bacopa monnieri, gotu kola), gombák (sün, légyölő galóca), lazactej kivonat, méhkenyér, méhpempő, amino savak (L- tirozin , L-triptofán, ademetionin, L-teanin és glicin) polarizált információja is felírásra került.
A víz strukturálási ideje 15 perc.

 

 • Oldja a mindennapi lelki, érzelmi és intellektuális feszültségeket amelyek stresszt okoznak

 • Segít a különböző neurotikus rendellenességek, krónikus fáradtság szindróma, érzelmi kiégés esetén , csökkentheti a megnövekedett emocionalitású, sérülékenységgel és kisebbrendűségi komplexussal járó neurotikus megnyilvánulások előfordulását, amelyek befolyásolják a jellem kialakulását

 • Rendszeres használata pozitív hatással van a kognitív funkciókra, növeli a koncentrációt, elősegíti a tanulási és információ-asszimilációs folyamatok aktiválását, erősíti a rövid és hosszú távú memóriát, valamint az életkorral összefüggő kognitív funkciók komplex terápiájában is alkalmazhatjuk.

 • Javítja a szervezet hipoxiához való alkalmazkodását, segíthet helyreállítani az idegsejtek működését

 • Aktiválja az adaptív szemlélet kialakítását, a viselkedési reakciók optimalizálását, amelyek célja a problémák pozitív megoldása és a hasznos eredmény elérése, pl. segít tudatosan kialakítani a hasznos viselkedési mintákat (ismétlődések vagy minták), saját védekező reakciót bármilyen negatív külső és belső tényezőre (agresszió, önagresszió, környezet, események, emberek)

 • Segít megvédeni a szervezetet az idegi sokk, szorongás, stressz hatásaitól, és célja, hogy növelje a szervezet alkalmazkodóképességét a nagy terhelésekhez és extrém helyzetekhez

 •  Támogatja idegi feszültség csökkentését , a szorongás megszüntetését , a stressz hatásainak enyhítését a mentális és fizikai egészség szintjén anélkül, hogy álmosságot vagy letargiát okozna.

 • Segít a poszttraumás szindrómákban és a „visszaemlékezésekben” (akaratlanul visszatérő emlékek, amikor egy személynek hirtelen, általában erős, ismétlődő tapasztalatai törnek fel a múltból)

 • Minden életkorban segít megelőzni a neurózisok kialakulását, pl. gyermekkorban (logoneurosis, enuresis, rögeszmés mozgások neurózisa), szülés utáni neurózis nőknél, potencia csökkenése férfiaknál és egyéb típusok. Már kialakult esetekben - hozzájárul korrekciójukhoz

 • Az összetevők, melyek információit tartalmazza hozzájárulnak  a központi idegrendszer korrekciójához a fóbiák megszüntetéséhez, a pánikrohamok megelőzéséhez, az állapotok enyhítéséhez. Az egyes gyógynövények hatására tapasztalhatjuk a  pánikrohamok számának csökkenését, a félelem, a depressziós állapotok külső megnyilvánulásai - hangulati ingadozások, könnyezés, agresszió, hisztéria, apátia oldodását.

 • Segíthet az alacsony vitalitáson (aszténia), javítja a hangulatot, elősegíti a dopamin termelődését - az öröm és boldogság hormonját.

 • Támogatólag hat a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az emésztőrendszer, a reproduktív és a csontrendszer számos betegségének megelőzésére és korrekciójára , a szervezet sejtjeinek és szöveteinek anyagcseréjének és energiaellátásának javítására.

 • Segíthet az endokrin rendszer működésének helyreállításában, ami a teljes hormonális háttér normalizálódásához vezet, és megelőző mechanizmus a szívkoszorúér-betegségek (szívroham, stroke), magas vérnyomás, cukorbetegség és pajzsmirigybetegségek (thyrotoxicosis, myxedema) kialakulására.

 • Helyreállhat a nemi hormonok termelődése a nőkben , ezáltal segít a premenstruációs szindróma (PMS) lefolyásának javításában agressziókitörések vagy hirtelen hangulati ingadozások nélkül

 • Közvetve segít korrigálni a krónikus stressz vagy sokk reakciójaként fellépő következményeket : túlzott étvágy, zsigeri zsír felhalmozódása, függőségek (étel, gyógyszer), segíthet csökkenteni és szabályozni a vérnyomást, a vércukorszintet 2-es típusú cukorbetegségben

 • Közvetve aktiválja a melatonin (alváshormon) termelődését , hatékony lehet az alvászavarok esetén, segíti a könnyebb elalvást, meghosszabbítja az alvás mély fázisát, hogy a szervezetnek legyen ideje teljesen felépülni az éjszaka folyamán

 • Segít javítani az immunitást és erősíti a szervezet védekezőképességét

 • A strukturált, informatizált víz biohasznosulása magas, nincs negatív hatással a szervezetre, nem okoz álmosságot, levertséget, függőséget, nincs elvonási szindróma.

 Javaslatok a KFSZ "RELAXIUM" használatához:

 • Használja „megelőzési” eszközként, komplex gyógyszerterápiás programokban, beleértve az orvosok által javasolt gyógyszereket és eljárásokat.

 • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott az egyszeri stressz (vizsga, nyilvános beszéd stb.) és a krónikus stressz (tragikus események, agresszió, hosszan tartó stresszes időszakok, specifikus munkavégzés magas koncentrációval stb.) esetén. A pszichológiai rehabilitáció szakemberei számára is nagyon hasznos.

 • Gyermekek és serdülők számára fontos időszakos használatra az idegrendszer harmonizálása érdekében (például óvodai, iskolai, főiskolai beilleszkedés során, vizsgákra való felkészüléskor stb.), valamint a figyelemzavaros gyermekek komplex terápiájában, tartós rendellenesség, hiperaktivitás, autizmus spektrum, fejlődési elmaradás esetén

 • Idősek számára az intellektuális képességek és a stresszállóság fenntartásához.

 • Reproduktív korú nők számára ajánlott alkalmazni a ciklus különböző szakaszaiban, a pszicho-érzelmi állapot korrekciójára, a türelmetlenségre, az idegrendszer egészének harmonizálására.

 • Férfiaknak ajánlott az intim szférában fellépő problémák pszichés, fizikai és érzelmi állapotának korrigálására, motiválatlan agressziókitörésekre, idegrendszer harmonizálására egy mozgalmas nap után stb.

 • Igyon tiszta, KFSZ -el strukturált vizet a WHO ajánlásai szerint: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztás mennyiségét.

 • Végezzen napi gyakorlatokat min két alkalommal.

 • Használhatjuk  a KFSZ Migrénnel együtt a különböző típusú fejfájások problémáinak megoldására, a KFSZ Maximusszal a férfiaknak és a KFSZ Bereginyával a nőknek a potenciazavarok és a csökkent libidó pszichokorrekciójára. Alkalmas egyéni kombinációk létrehozására különféle KFSZ -kel betegségek megelőzésére és korrekciójára, mert sok betegség kiváltó oka a stressz.

 • Ideges feszültség esetén az ember gyakran abbahagyja a mély légzést, és felületes légzésre vált, ami hipoxia kialakulásához vezethet. Ezért szorongásos állapotban helyezze a KFSZ -t a mellkasára, lélegezzen be lassan 4 számolásig, tartsa a levegőt 4 számolásig, majd lassan lélegezze ki 4 számolásig. Ismételje meg többször.

 • Kiegészítheti a KFSZ-t aromaterápiával. Különféle alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, függesztékek, diffúzorok. Ha gyorsan meg kell nyugodnia, csak cseppentsen egy csepp olajat a pulzus területére, vagy csepegtesse az olajat egy szalvétára (zsebkendőre), és lélegezze be az aromát 1-2 percig. Az állandó stresszt hatékonyan kezeli a KFSZ-en strukturált alábbi illóolajok felhasználásával végzett relaxáló masszázs: narancs, babér, bergamott, valerian, jázmin, ilang-ilang, cédrus, levendula, tömjén, majoránna, mandarin, citromfű, mirha, menta , neroli, pacsuli, rózsa, kamilla, szantálfa, fekete kömény. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el a terméktájékoztatót.

bottom of page