top of page

KFSZ Bereginya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten működik!
A női reproduktív rendszer regenerációja és megfiatalítása energia információs szinten:
- elősegíti a gyulladásos folyamatok megelőzését és korrekcióját a kismedencei szervekben, megelőzve a lehetséges
szövődmények előfordulását (a petevezetékek elzáródása, vetélés, méhen kívüli terhesség, meddőség, tapadások
stb.) és azok krónikus formába való átmenetét
- segít megkönnyíteni a nőknek  változó korba való átmenetet és az időszak lezajlását (menopauza)
- megakadályozza kóros elváltozások megjelenését a kismedencei szervek szövetében, hozzájárul a már kialakuló
patológiásan megváltozott sejtek korrekciójához
- elősegíti a regenerációjukat, illetve megelőzheti az alábbi kóros elváltozásokat: méhnyak daganat, petefészek-
ciszták, méh-és hüvelypolip; a méh belső falának, a nyálkahártyának és az izomrétegnek a gyulladása
(méhnyálkahártya-gyulladás, rendellenes szövetszaporodás, endometriosis, mióma stb.) ; gyulladásos folyamatok a
petefészkekben (petefészek-gyulladás, méhfüggelékek gyulladása, petevezeték-gyulladás), korai petefészek
elégtelenség
- elősegíti a kismedencei szervek élettani funkcióinak gyorsabb helyreállítását a különböző eredetű, lezajlott
betegségek után
- segíti a hormonális egyensúly helyreállítását és fenntartását, a reproduktív rendszer élettani működését, növeli a nők
termékenységének hosszát
-  megkönnyíti elviselni a PMS tüneteit (premenstruális szindróma), a "kritikus napok" átvészelését, hozzájárul a
fájdalom csökkentéséhez ebben az időszakban
- "második ifjúságot" ad, javítja az életminőséget, megnöveli az aktív élettartam időtartamát
A „Bereginya” KFSZ ajánlott:
- minden nőnek, a pubertáskortól kezdve / nemi érettség /
- a termékeny (szülőképes) korú nőknek a reproduktív rendszer élettani folyamatainak harmonikus működéséhez
- a "harmadik" életkorú nőknek a változó  korszakba való harmonikus belépésének és az abban való életnek, valamint
a testnek a posztmenopauzális időszakban való támogatásához
- a különböző eredetű reproduktív rendellenességektől szenvedő nőknek, valamint a sebészeti beavatkozások
gyorsabb helyreállítása céljából
- olyan nőknek, akik az anyaság örömeit a reproduktív rendszer problémái ellenére szeretnék megtapasztalni
A „Bereginya” KFSZ-re egy termálforrás vizének a polarizációja van kódolva / Sargalzsut, Baján-hegyi körzet,
Mongólia /
Figyelem: a víz strukturálása minimum 20 perc legyen.

bereginya.jpg

KFSZ  "BUKOVICHKA" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiválja a szervek energiarendszerét, megelőzi, rehabilitálja az összes élettani folyamatot, egyensúlyba hozza a biomezőt.

A Bukovichka fürdő (Arandjelovac, Szerbia) balneológiai üdülőhely ásványi gyógyforrás vizének polarizációja van jegyezve ezen a Kolcov lapon.

 

 • Kiegyensúlyozza a biomezőt, összehangol vele és védőteret hoz létre a felhasználó számára. Közvetlen érintkezéskor (térben, helyiségben) elzár a rosszakarók elől, harmonizálja és összehangolja az érzelmi állapotot.

 • Aktiválja a szervek energiarendszerét és az energiaközpontok szintjeit: 2, 3, 4, 5, 6

 • Az összes szervrendszernél hozzájárul a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás hatékony megnyilvánulásához, aktiválja a stagnáló folyamatokat, segít megszüntetni a gyulladásos folyamatokat a nyirokcsomókban, célja a toxikus terhelés csökkentése.

 • Fenntartja és erősíti a használó immunállapotát, segít megelőzni és korrigálni a különböző légúti betegségeket, beleértve a krónikus, lassú és hosszú gyógyulási időszakkal járó nehezen gyógyuló betegségeket (tisztázatlan etiológiájú köhögés, hörghurut, bronchiális asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség stb.)

 • Megelőzi, rehabilitálja és enyhíti a felhasználó állapotát gyulladásos és degeneratív reumás betegségekben (rheumatoid arthritis, arthrosis, spondylosis, osteoporosis, myositis stb.)

 • Aktiválja a gyógyulási folyamatokat a gyomor-bél traktus betegségeiben (gyomor bármely szekréciós funkciójával járó krónikus gastritis, duodenitis, szövődménymentes peptikus fekély), javítja a gyomorfekélyes reszekció utáni állapotot, segít enyhíteni a krónikus vastagbélgyulladást és a Crohn-betegséget

 • Elősegíti a máj, az epehólyag és az epeutak gyógyulását és méregtelenítését (hepatitis utáni szindrómánál, krónikus hepatitissnél, diszkinéziánál), javítja a kövek összezúzása vagy műtéti eltávolítása utáni állapotot

 • Segít megelőzni a hasnyálmirigy-betegségeket és javítja a krónikus hasnyálmirigy-gyulladás állapotát remisszióban, diabetes mellitusban és szövődményeiben - emellett angiopátia (érbetegségek) és neuropátia (idegtörzsek károsodott anyagcseréje), a cukorbetegség (I, II típusú) komplex terápiájában is alkalmazzák.

 • Elősegíti a méregtelenítést, a nyirokáramlás normalizálását, az ödéma és a felesleges folyadék eltávolítását, a húgyúti rendszer javítását, a "homok" eltávolítását, vizelethajtó hatású, segít különböző urológiai betegségekben (hólyaghurut, urethritis, nephritis stb.)

 • Megelőzi és rehabilitálja a neurológiai és izombetegségek állapotát felnőtteknél és gyermekeknél (idegrendszeri károsodás, születési trauma utáni állapotok)

 • Segít a sérülések rehabilitációjában és a mozgásszervi rendszer számos betegségének korrekciójában

 • Megakadályozza a perifériás keringési zavarok kialakulását (artériás és vénás rendszerek)

 • Hozzájárul a bőr állapotának javításához betegségek és sérülések esetén (dermatitis, ekcéma, égési sérülések), valamint a körmök és a haj erősítéséhez, helyreállításához.

 • Beindítja az anyagcsere helyreállításának és az endokrin rendszer javításának folyamatát, megelőzi a pajzsmirigy túlműködését, az elhízást

 • Segít a fizikai görcsök, szűkületek (izom, érrendszeri) megszüntetésében. Energia-információs szinten közreműködik az energiablokkok, a szövődménymentes születési sérülések (beleértve a perinatális időszakban keletkezett sérüléseket is) és ezek következményeinek megelőzésében és feloldásában.

Javaslatok a KFSZ "BUKOVICHKA" használatához:

A biomező védelmére és az érzelmi állapot harmonizálására született, a rosszindulatúsággal érintkezve ez a KFSZ azt nem tükrözi,  hanem egyszerűen nem engedi be a felhasználó mezőjébe.

A KFSZ használata segít abban, hogy félelmek nélkül, a világ és az események világos érzékelésével kijussunk a „ködből a napfénybe”, és segít feloldani a környező világra (Istenre, más emberekre stb.) vonatkozó igényeket. .)

Univerzális eszköz sérülések, műtétek utáni rehabilitációhoz, krónikus betegségek terápiájához.

Szükséges cukorbetegség esetén, az egészség megőrzése érdekében. pl. gyermekeknél

Nagyszerűen beilleszthető szanatóriumok, gyógyfürdők egészségjavító protokolljaiba és programjaiba, otthoni gondozásba felnőtteknél és gyermekeknél is születéstől kezdve.

Várandóság alatt a nőknek különösen ajánlott, hogy csökkentsék a perinatális időszakban, a szülés során bekövetkező sérülések valószínűségét (különösen császármetszés esetén)

Hasznos  fürdőzéshez használni, mert méregteleníti, gyógyítja és megfiatalítja a bőrt

Univerzális korrektor a fellendítéshez, különösen akkor, ha úgy érezzük nincs választási lehetőségünk, vagy nem érezünk elegendő energiát a változtatáshoz.

Bármilyen KFSZ el kombinálható, különösen  : KFSZ2, KFSZ10, KFSZ11, Amarant, Balance, Varvarian kulcs, Gepavita, Danilova tó, Hósszú élet, Szerbia gyöngye, Egészséges tüdő, Élet forrása, Gyógyító helyek1 és 2, Kozák kulcs, Egészség kulcsa 1 és 2, Gobi Kod, Mamma, Neurovita, Nefrit, Szent tó, Orlovi erdő, Felszabadító, Paraszkeva, Petrovocska, A lélek ébredése, Rapa, Mozgás szabadsága, Élet tavasza

Víz strukturálási idő - 10 perc.

KFSZ Relaxium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEGITI A STRESSZOLDÁST ÉS A KOGNITÍV FUNKCIÓK FEJLŐDÉSÉT

Ez a KFSZ a klasszikus orvoslás 18 különböző tematikus, bizonyított hatású készítményének, ayurvédikus növényi-ásványi komplexeknek, transz- és parafarmakonoknak, étrend-kiegészítőknek, valamint C-, B 6 , B 12 vitaminok , folsav, omega 3- vitaminok polarizációját tartalmazza. A 6-9, nyomelemek (magnézium-malát, cink), gyógynövények (orbáncfű, golgotavirág, griffonia, bacopa monnieri, gotu kola), gombák (sün, légyölő galóca), lazactej kivonat, méhkenyér, méhpempő, amino savak (L- tirozin , L-triptofán, ademetionin, L-teanin és glicin) polarizált információja is felírásra került.
A víz strukturálási ideje 15 perc.

 

 • Oldja a mindennapi lelki, érzelmi és intellektuális feszültségeket amelyek stresszt okoznak

 • Segít a különböző neurotikus rendellenességek, krónikus fáradtság szindróma, érzelmi kiégés esetén , csökkentheti a megnövekedett emocionalitású, sérülékenységgel és kisebbrendűségi komplexussal járó neurotikus megnyilvánulások előfordulását, amelyek befolyásolják a jellem kialakulását

 • Rendszeres használata pozitív hatással van a kognitív funkciókra, növeli a koncentrációt, elősegíti a tanulási és információ-asszimilációs folyamatok aktiválását, erősíti a rövid és hosszú távú memóriát, valamint az életkorral összefüggő kognitív funkciók komplex terápiájában is alkalmazhatjuk.

 • Javítja a szervezet hipoxiához való alkalmazkodását, segíthet helyreállítani az idegsejtek működését

 • Aktiválja az adaptív szemlélet kialakítását, a viselkedési reakciók optimalizálását, amelyek célja a problémák pozitív megoldása és a hasznos eredmény elérése, pl. segít tudatosan kialakítani a hasznos viselkedési mintákat (ismétlődések vagy minták), saját védekező reakciót bármilyen negatív külső és belső tényezőre (agresszió, önagresszió, környezet, események, emberek)

 • Segít megvédeni a szervezetet az idegi sokk, szorongás, stressz hatásaitól, és célja, hogy növelje a szervezet alkalmazkodóképességét a nagy terhelésekhez és extrém helyzetekhez

 •  Támogatja idegi feszültség csökkentését , a szorongás megszüntetését , a stressz hatásainak enyhítését a mentális és fizikai egészség szintjén anélkül, hogy álmosságot vagy letargiát okozna.

 • Segít a poszttraumás szindrómákban és a „visszaemlékezésekben” (akaratlanul visszatérő emlékek, amikor egy személynek hirtelen, általában erős, ismétlődő tapasztalatai törnek fel a múltból)

 • Minden életkorban segít megelőzni a neurózisok kialakulását, pl. gyermekkorban (logoneurosis, enuresis, rögeszmés mozgások neurózisa), szülés utáni neurózis nőknél, potencia csökkenése férfiaknál és egyéb típusok. Már kialakult esetekben - hozzájárul korrekciójukhoz

 • Az összetevők, melyek információit tartalmazza hozzájárulnak  a központi idegrendszer korrekciójához a fóbiák megszüntetéséhez, a pánikrohamok megelőzéséhez, az állapotok enyhítéséhez. Az egyes gyógynövények hatására tapasztalhatjuk a  pánikrohamok számának csökkenését, a félelem, a depressziós állapotok külső megnyilvánulásai - hangulati ingadozások, könnyezés, agresszió, hisztéria, apátia oldodását.

 • Segíthet az alacsony vitalitáson (aszténia), javítja a hangulatot, elősegíti a dopamin termelődését - az öröm és boldogság hormonját.

 • Támogatólag hat a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, az emésztőrendszer, a reproduktív és a csontrendszer számos betegségének megelőzésére és korrekciójára , a szervezet sejtjeinek és szöveteinek anyagcseréjének és energiaellátásának javítására.

 • Segíthet az endokrin rendszer működésének helyreállításában, ami a teljes hormonális háttér normalizálódásához vezet, és megelőző mechanizmus a szívkoszorúér-betegségek (szívroham, stroke), magas vérnyomás, cukorbetegség és pajzsmirigybetegségek (thyrotoxicosis, myxedema) kialakulására.

 • Helyreállhat a nemi hormonok termelődése a nőkben , ezáltal segít a premenstruációs szindróma (PMS) lefolyásának javításában agressziókitörések vagy hirtelen hangulati ingadozások nélkül

 • Közvetve segít korrigálni a krónikus stressz vagy sokk reakciójaként fellépő következményeket : túlzott étvágy, zsigeri zsír felhalmozódása, függőségek (étel, gyógyszer), segíthet csökkenteni és szabályozni a vérnyomást, a vércukorszintet 2-es típusú cukorbetegségben

 • Közvetve aktiválja a melatonin (alváshormon) termelődését , hatékony lehet az alvászavarok esetén, segíti a könnyebb elalvást, meghosszabbítja az alvás mély fázisát, hogy a szervezetnek legyen ideje teljesen felépülni az éjszaka folyamán

 • Segít javítani az immunitást és erősíti a szervezet védekezőképességét

 • A strukturált, informatizált víz biohasznosulása magas, nincs negatív hatással a szervezetre, nem okoz álmosságot, levertséget, függőséget, nincs elvonási szindróma.

 Javaslatok a KFSZ "RELAXIUM" használatához:

 • Használja „megelőzési” eszközként, komplex gyógyszerterápiás programokban, beleértve az orvosok által javasolt gyógyszereket és eljárásokat.

 • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott az egyszeri stressz (vizsga, nyilvános beszéd stb.) és a krónikus stressz (tragikus események, agresszió, hosszan tartó stresszes időszakok, specifikus munkavégzés magas koncentrációval stb.) esetén. A pszichológiai rehabilitáció szakemberei számára is nagyon hasznos.

 • Gyermekek és serdülők számára fontos időszakos használatra az idegrendszer harmonizálása érdekében (például óvodai, iskolai, főiskolai beilleszkedés során, vizsgákra való felkészüléskor stb.), valamint a figyelemzavaros gyermekek komplex terápiájában, tartós rendellenesség, hiperaktivitás, autizmus spektrum, fejlődési elmaradás esetén

 • Idősek számára az intellektuális képességek és a stresszállóság fenntartásához.

 • Reproduktív korú nők számára ajánlott alkalmazni a ciklus különböző szakaszaiban, a pszicho-érzelmi állapot korrekciójára, a türelmetlenségre, az idegrendszer egészének harmonizálására.

 • Férfiaknak ajánlott az intim szférában fellépő problémák pszichés, fizikai és érzelmi állapotának korrigálására, motiválatlan agressziókitörésekre, idegrendszer harmonizálására egy mozgalmas nap után stb.

 • Igyon tiszta, KFSZ -el strukturált vizet a WHO ajánlásai szerint: 30 ml 1 testtömegkilogrammonként naponta. Vegye figyelembe lakóhelye régiójának jellemzőit: forró éghajlaton feltétlenül növelje a vízfogyasztás mennyiségét.

 • Végezzen napi gyakorlatokat min két alkalommal.

 • Használhatjuk  a KFSZ Migrénnel együtt a különböző típusú fejfájások problémáinak megoldására, a KFSZ Maximusszal a férfiaknak és a KFSZ Bereginyával a nőknek a potenciazavarok és a csökkent libidó pszichokorrekciójára. Alkalmas egyéni kombinációk létrehozására különféle KFSZ -kel betegségek megelőzésére és korrekciójára, mert sok betegség kiváltó oka a stressz.

 • Ideges feszültség esetén az ember gyakran abbahagyja a mély légzést, és felületes légzésre vált, ami hipoxia kialakulásához vezethet. Ezért szorongásos állapotban helyezze a KFSZ -t a mellkasára, lélegezzen be lassan 4 számolásig, tartsa a levegőt 4 számolásig, majd lassan lélegezze ki 4 számolásig. Ismételje meg többször.

 • Kiegészítheti a KFSZ-t aromaterápiával. Különféle alkalmazások lehetségesek: aromalámpák, függesztékek, diffúzorok. Ha gyorsan meg kell nyugodnia, csak cseppentsen egy csepp olajat a pulzus területére, vagy csepegtesse az olajat egy szalvétára (zsebkendőre), és lélegezze be az aromát 1-2 percig. Az állandó stresszt hatékonyan kezeli a KFSZ-en strukturált alábbi illóolajok felhasználásával végzett relaxáló masszázs: narancs, babér, bergamott, valerian, jázmin, ilang-ilang, cédrus, levendula, tömjén, majoránna, mandarin, citromfű, mirha, menta , neroli, pacsuli, rózsa, kamilla, szantálfa, fekete kömény. Az illóolajok használatának részletes szabályaiért olvassa el a terméktájékoztatót.

Attachment - 2024-02-06T093939.210.jpg

KFSZ SZAKRÁLIS GEOMETRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a KFSZ útmutató a szakrális tudás világába, megtanít elkerülni a kollektív tudattalan energiáiba való bekapcsolódást, lehetővé teszi egyéniséged megőrzését.

A mexikói Hidalgo államban, Huasca de Ocampo közelében található Bazalt prizmák (Prismas Basalticos de Santa Maria Regla) vízeséséből származó víz polarizációja tartalmazza.

Strukturálási idő - 15 perc.

Az ősi titkos szakrális tudás világának és erős fényspirálenergiáknak vezetője.

Bevonja a felhasználót a Föld egyetemes energiarendszerébe, fokozatosan aktiválja a Föld belső memóriáját, növeli a figyelem koncentrációját

Ad egy erős lökést a földi energiákkal, hogy könnyebben bejuthassunk a tudatos álmokba és behatolhassunk  a földtől távoli energiarétegekbe, feltárva a csillagok tudását.

Növeli a felhasználó isteni tudatosságának szintjét; az Élet, a Tudás, a Hit, az Erő forrása

Megtanít elkerülni a kollektív tudattalan - ohlos (tömeg) tapadó/kapaszkodó/, mágneses energiájába való bekapcsolódást, különösen tömeges összejövetelek, gyűlések során, valamint megszünteti a harmadik fél befolyásának hatását a felhasználóra. Segít abban, hogy ne sodródjunk bele a "csorda" szellembe, mindezt aktív ellenállás és ellenhatás nélkül, - ideértve a mindennapi életben működő kapcsolódásokat is.  (rossz társaság, problémás barátok stb)

Lehetőséget ad önmagunk, egyéniségünk, belső és külső békéjének megőrzésére, a saját út követésére, a személyes határok tiszteletben tartására, saját prioritásainak megértésére, vagyis - légy önmagad bármilyen külső körülmények között.

Egy bizonyos energiainformációs felhasználói szint lehetővé teszi az ősi, tökéletesen fejlett készségeik, tudásuk, képességeik, bölcsességük felidézését és mélytudati szinten lévő emlékezés aktiválását hogy azokat a civilizációs fejlődés új szakaszában hasznosíthassuk.

Visszaállítja a testet az ifjúság energiaállapotába, a lét könnyedségének érzésébe, a fiatalságba, megszünteti a régi fáradtsági programokat, az életkorral összefüggő gondolkodási tehetetlenséget, „második szél” jön, amikor az ember könnyedén, szabadon él és lélegzik.

Nőknél - nőgyógyászati ​​problémákkal (gyulladások, összenövések, meddőség) is foglalkozik, ha tudatos anyaságra vágyik, energikusan felkészíti a méhet a fogantatásra.

Férfiaknál - gyulladáscsökkentő hatású, javítja az állóképességet és segít megbirkózni a húgyúti betegségekkel (minden urológia), a reproduktív funkcióval kapcsolatos problémákkal

Megakadályozza a szervezet idő előtti öregedését, élénkíti az arcszínt, beindítja az elasztin és a kollagén szintézisét, a szervezet sejtszintű regenerációs és fiatalító folyamatait

Közvetett jótékony hatással van a medulla oblongatára - a test tudatalatti reakcióira és reflexeire (emésztés, immun és légzőközpont stb.), ami lehetővé teszi, hogy komplex terápiás megközelítésben alkalmazzák stroke, a gyomor-bélrendszer károsodott izomösszehúzódásai esetén, záróizmok erősítésére és a mozgáskoordináció javítására,  potencia problémára, csuklásra, apnoéra, szédülésre stb.

Felszívja és eltávolítja a méreganyagokat és salakanyagokat a szervezetből, segít szabályozni az anyagcserezavarokat és megszünteti a torlódást minden szervben és szövetben

Segít megtisztítani és megerősíteni az ereket, megakadályozza az elvékonyodásukat, segít megelőzni a varikózist és az érelmeszesedést

Jótékony hatással van a hajra, a körmökre, a fogakra és a csontokra

Növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállást, megfelelő szinten tartja az immunitást

Javaslatok a KFSZ Szakrális geometria használatához:

 • Különféle egészségügyi problémák megoldására, adott betegségre vonatkozóan kérhet – kezében a KFSZ -el/jegyzetet írhat és ráhelyezheti a kártyát -  bármely szerv aktív gyógyulására.

 • A stroke megelőzésére és a stroke utáni állapotok rehabilitációjára jól alkalmazható

 • Kiváló az introvertáltaknak, szociofóboknak és mindazoknak, akik félnek kimenni a nyilvánosság elé és kapcsolatba lépni a külvilággal. Vagy azok számára, akik éppen ellenkezőleg, külső befolyásnak és ellenőrzésnek vannak kitéve (barátok, cégek, guruk stb. által)

 • Bármely KFSZ-el kombinálva speciális, célzott tandemeket hozhat létre különféle betegségek megelőzésére és korrekciójára. Például a Hosszú élettel a szélütéseknél.

KFSZ MENNYEI AJÁNDÉK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beindítja a bioszociális formáció és érés folyamatait, az egészséges fiatalság megőrzését, lehetővé teszi a fizikai és kreatív élettartam meghosszabbítását.

Szergej Kolcov személyes gyűjteményéből származó, ismeretlen forrásból eredő víz polarizációját tartalmazza a lap.

A legerősebb, legtisztább, gyógyító kozmikus energia vezetője, amely mind a fizikai mind a finom testben megtalálja a legoptimálisabb alkalmazási pontot.

Fenntartja és javítja a felhasználó fizikai és energetikai állapotát

Szabályozza a juvenológiai  folyamatokat a szervezetben – vagyis az egészséges fiatalság megőrzése és helyreállítása, a fizikai és kreatív élettartam meghosszabbítása a feladata

Segíti a serdülők és fiatalok bioszociális formálódási és érési mechanizmusainak pozitív irányba terelését, a társadalom külső agresszív befolyása nélküli élethelyzet kialakítását, az életút megtalálását és a megalapozott döntési képesség kifejlődését.

Jótékony hatással van minden agyi struktúrára, aktiválja és kiegyensúlyozza a bal és jobb agyfélteke munkáját, a kreatív képességeket erősíti.

Elősegíti a csontszövet - a gerinc, az ízületek – működésének, élettani folyamatainak helyreállítását, javítja a köszvény állapotát.

Biokémiai szinten lép kapcsolatba a felhasználó testének azokon a helyeivel  vagy szerveivel, amelyek korrekciót és rehabilitációt igényelnek. Onkoprotektív tulajdonságokkal rendelkezik.

Hozzájárul a felhasználó szív- és érrendszeri, bronchopulmonáris, keringési, emésztő és reproduktív rendszeri működésének normalizálásához

Segít javítani a látósszerveket, erősítő és helyreállító hatással van a szem izomzatára, aktiválja a vérkeringést, elősegíti a radioaktív bomlástermékek eltávolítását a szervezetből, javítja az idegrendszer működését, beindítja a tisztító folyamatokat segíti a  nyirokelvezető rendszert

Javítja az állapotot allergiák és bőrbetegségek esetén - az emésztőrendszer és a vese működésének helyreállítása révén, növeli az immunitást, energia szinten javítja a 3 melegítő meridiánjának és a szívburok meridiánjának munkáját, és általánosan aktiválja és szinkronizálja az energiaközpontokat és csatornákat.

Serkenti a szobanövények növekedését és virágzását

Javaslatok  a KFSZ Mennyei ajándék használatához:

A legjobb, ha ezt a KFSZ-t önmagában, más lapok nélkül, vagy a különböző lapokkal történő kezelés utolsó szakaszaként használja (előtte is használhatja, de akkor jobb ha utána  2-3 óráig nem használ más korrektorokat)

 • Az KFSZ mindenkire egyénileg teljesen ráhangolódik, a Legmagasabb Abszolút feltétel nélküli szeretet energiával, óvatosan, nagyon gyengéden, gondoskodva és „odafigyeléssel” dolgozik.

 • Hatékonyan használható tervek vágyak megvalósítása érdekében, ha használat közben ezeket kinyilatkoztatja, beszél róluk, valamint leírja szándékait megerősítéseit.

 • Gyerekeknek, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek is különösen hatékony:  – hordd magaddal, igyál vizet, végezz napi gyakorlatokat és tartsd a közeledben.

 • Mindenkinek nagyon hatékony!  - alkalmazza minden lehetséges módon a testi és lelki fiatalság érdekében (igyon strukturált vizet, pumpáljon, használja fizikai munka vagy tehelés és kreatív folyamatok során, zuhanyozzon, fürödjön.

 • Nagyon ajánlott rehabilitációk során illetve szanatóriumok és pihenőotthonok komplex egészségügyi programjaiban is.

 • Prevencióra különösen alkalmas, illetve betegségek után támogatja a fizikai test felépülését megerősödését.

 • Különféle betegségek esetén használja a nyirokcsomók kezelésére, hogy fokozza a szervezet méregtelenítését .

 • Strukturált vízből borogatás készítése hatékony köszvény, lábujjak deformitásai, Hallux valgus ("csont") kezelésére.

Víz strukturálási idő - 36 perc.

KFSZ  "MAMMA" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiainformációs szinten működik!
Segít megelőzni és helyreállítani:
 az emlőmirigy gyulladásos megbetegedéseit /heveny és krónikus gyulladás/                                                      
 
 a  különféle patologikus elváltozások kialakulásának kockázatát az emlőmirigy sejtjeiben    
 Segít a hormonális és egyéb eredetű fibro-cisztás elváltozások megelőzésében és regenerációjában              
                                                    
 az emlőmirigy  daganatos-cisztás elváltozásait, beleértve a hormonális eredetűeket.
 
Megakadályozza az emlőmirigyben már kialakult betegség terjedését, és segíti a kóros sejtek visszafejlődését.            
                                                                 
Segít elmulasztani a tejpangást /a tej stagnálása a kivezető csatornákban szoptató anya esetében/.                            
          
A KFSZ-re a Baján hegyi körzetben a Sargalzsuut egyik termálforrásának vizét polarizálták /Mongólia/. A hely,
ahonnan a forrás ered,  női mell formájú. A forrás vize szilícium tartalmú.                                        
KFSZ együttes használata gyorsabban megoldja az emlőmiriggyel
kapcsolatos kérdéseket.  A "Mamma"-val strukturált vizet a  belső használat mellett tanácsos külsőleg is krémekbe,
borogatásokba, pakolásokba  tenni, és az emlőmirigyre helyezni.
Figyelem: a víz strukturálása minimum 20 perc legyen.

Мамма.jpg

KFSZ SZIMMETRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORRIGÁLJA A DESTRUKTÍV VISELKEDÉSI ALGORITMUSOKAT, ERŐT ÉS LEHETŐSÉGET AD AZ ÉLETBEN VALÓ SZIMMETRIKUS MEGNYILVÁNULÁSHOZ, A POSZTTRAUMÁS STRESSZ MEGSZÜNTETÉSÉN DOLGOZIK.

A KFSZ -re a Krasznojarszki régióban található Manai-hegység barlangjainak a föld alatt elhelyezkedő tó-együttes vizének polarizációját került felvitelre.

A víz strukturálásának ideje - 15 perc.

 • Feltölti a lap használóját aktivitással, kreativitással, könnyedséggel, örömmel, az élet örömével, a saját testünk elfogadásának, valamit a testünk megélésének érzésével. Lehetővé teszi a saját ritmusunkban történő létezést és az élet helyes áramlásának érzését.

 • Inspirálja a fényes jövőbe vetett hitet, feltárja a felhasználó előtt az igazi álmait és a valós vágyait, kilök mindent, ami romboló, „elvágja” a negatív gondolatokat, valamint a beteljesületlenségből fakadó sajnálatot, ily módon hozzájárul a felhasználó energiájának megőrzéséhez.

 • A lap, a KFSZ használóját szinkronizálja a természeti, a kozmikus és a geofizikai ritmusokkal az agyi biopotenciálok ingadozásain és az univerzális kozmikus kódok aktiválásán keresztül, amelyek tartalmazzák a természeti objektumok térbeli és időbeli szerveződésének alapvető információs programjait.

 • Erős köteléket teremt a Föld és az Univerzum energiáival, bekapcsolja az 1. és a 7.számú energetikai központokat (csakrákat). A fennmaradó öt energetikai központ pedig az energetikai gyakorlatokon keresztül kölcsönhatásba lép az 1. és 7. energetikai központokkal, aminek eredményeként javul az egész szervezet vitalitása.

 • Aktiválja a különböző szintű feladatok megoldásához szükséges gondolkodási folyamatokat, segíti a célok elérését, a lehetséges felismeréseket, serkenti a tudatosságot és a gyors reakciókat.

 • Segít megállítani a bennünk zajló belső párbeszédet, feltölti a felhasználó testét a természettel való harmónia állapotával, telíti a feltétel nélküli szeretet új energiájával, amelyet elsősorban önmagunkkal szemben érzünk (ha nem szeretjük magunkat, nem tudunk másokat sem szeretni).

 • Harmonizálja a felhasználó tudatát a jobb és bal agyfélteke energia-információs kiegyensúlyozása révén.

 • Felébreszti a tudatosságot: a használónak lehetősége van arra, hogy tudatos döntést hozzon a Lélek és az Elme összehangolt aktivitása által, hogy céljaihoz kapcsolódóan a szellemi és a fizikai fejlődés szimmetriájában cselekedjen. Ily módon megtörténik a saját energia visszatérése és a tudat leválása a ránk erőltetett technogén világ feltételeiről és körülményeiről, attól, ami „elszakít” minket a természettől, mind a környező világ, mind pedig a saját fiziológiai természetünk (bölcsesség) értelmében.

 • Helyreállítja és összehangolja a felhasználó meggyengült biomezejét, javítja az aura színhátterét (a személy valódi „útlevelét” a finom energetikai síkon) a felhasználó mentális szintjének harmonizálása által.

 • A férfiban kialakul a család, az otthon és az anyaország védelmezőjének állapota.

 • A nőben erősíti a nőiséget és a lágyságot, a férfit képessé teszi arra, hogy kedves engedékenységet tanúsítson a női szeszélyek iránt, valamint arra, hogy ne haragudjon a fokozott női érzelmességre, segít az aktív hallgatóság állapotában lenni.

 • Segít a nőnek elfogadni a férfit olyannak, amilyen, anélkül, hogy állandóan „piszkálnák” és megpróbálnák „megváltoztatni” (különösen, ha a családban a férfiak és a nők általános szerepei eltérőek), segít meggyógyítani a sérült férfiasságot.

 • Lehetővé teszi a romantikus kapcsolatokkal összefüggő események felpörgetését és azok gazdagítását, önmagunk és partnerünk elfogadásával és megértésével.

 • Segít a belső férfinak és nőnek egyesülni az egymás iránti szeretetben és elfogadásban, a teljesség megtalálásában; amikor egészek vagyunk, másképp érzékeljük magunkat, a világot és a kapcsolatokat - illúziók, kötöttségek, erőszak, valaminek vagy valakinek a megváltoztatására tett kísérletek nélkül (kivéve magunkat).

 • Erőteljes energia-információs korrekciót végez, megszünteti a fizikai test és a finom energetikai testek szintjén a destruktív elváltozásokat.

 • Célja, hogy eloszlassa a félelmeket, a negatív élményeket és azon energiastruktúrákat, amelyek a jelen és a múlt idő kellemetlen, stresszes eseményei során, a tűzzel való érintkezés során keletkeztek: tűzesetek, égési sérülések, a tűz keletkezésétől vagy a tűz által érintett emberek megfigyeléséből fakadó ijedtség, nyílt lángnak való kitettség (máglya, nyílt tűzzel működő tűzhely stb.).

 • Rendkívül hatékonyan működik a poszttraumás stressz megszüntetése esetében a tragikus események által érintett minden résztvevő vonatkozásában, mint például a katonai akciók, olyan helyzetek során, ahol robbanások vagy lövések dördültek el, vagy amikor lángolt a tűz (ami során vagy a résztvevők önmaguk, vagy a hozzátartozóik, különösen, ha a legközelebbi szeretteik meghaltak), és amiből fakadóan van egy energetikai és érzelmi pszichológiai trauma.

 • Korrigálja a destruktív viselkedési algoritmusokat és átalakítja őket a béke, az együttműködés és a békés interakció algoritmusává.

 • Segít „bekapcsolni” magunkat az akut figyelem tudatos állapotába, hogy képesek legyünk gyorsan és érzékeny módon megvizsgálni, gyorsan megérteni és értékelni az adott helyzetet: „Hol vagyok most?”. Célja a gyors tájékozódás a szituációban, a terepen, a veszély/biztonság valós és objektív mértékének meghatározására, a belső csend és nyugalom megőrzése mellett.

 • Biztosítja az életbe történő beilleszkedést, miközben segít kijelölni és fenntartani a személyes határokat. Ez az energia lehetővé teszi az ember számára, hogy elmélkedjen anélkül, hogy oda kapcsolódna be, ahol árthatna önmagának vagy bárki másnak. A bennünket körül vevők elkezdik érezni a KFSZ használójának ezt a különleges állapotát, ami által az egész mező egy stabilabb érzelmi üzemmódba vált át.

 • Segíti az aktív megfigyelő állapotát kialakítani az aktív élethelyzet fenntartása mellett, azaz abban segít, hogy akár hatalmas hallgatóság körében is, képesek legyünk gyorsan reagálni a felmerülő helyzetekre, miközben segít fenntartani az egyensúlyi állapotot és az érzelmi érintetlenséget a vitás helyzetekben; fenntartja a munkavégzés képességet, a szívélyesség szintjét és az aktív gondolkodási tevékenységet.

 • Korrigálja az összes finomtestet oly módon, hogy a személyiség számára a lehető legoptimálisabban és a lehető legkedvezőbb módon tud kapcsolódni a Felsőbb Énhez: ez a kapcsolat fokozatosan erősödik, a személyiség egyre tudatosabbá válik, és közben elfogadja magát, mint halhatatlan Lélek.

 • Célja, hogy megtisztítson minden olyan ősi családi vonalat és ősi programot, amelyek akadályozzák a lap használójának önmegvalósítását a jelenlegi úton, az itt és most pillanatban. Az Ősök Fájának gyógyítása az egyik elsődleges feladata is egyben.

 • Segít újra kapcsolatba lépni az ősökkel az apához kapcsolódó energia és emlékezet szintjén.

 • Fokozza a vitalitást, növeli a libidót.

 • Elvezet a „megnyilvánulás” kifejezés jelentésének megértéséhez, ami nem más, mint egy aktív, vibráló, teljes harmonikus élet, belső „démonok” nélkül.

 • Feladata és célja egyfajta baráti kötelék kialakítása a szülők és a gyermekek között; segíti a szülőket, hogy megnöveljék a rezgésüket a gyermekeik elfogadása során, amely jelentősen eltér az idősebb generációtól, mind a gondolkodásban, mind pedig a jelenről és a jövőről való nézetekben; saját életünk megtervezése a saját, nem pedig a szülői forgatókönyv szerint.

 • Életerővel ruházza fel a lap használóját, egyensúlyba hozza a test azon részeit, amelyekre a KFSZ-t alkalmazzák.

 • Komplex terápia részeként antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Az urogenitális rendszer helyreállítására irányul

 • Javítja az egészségi állapotot hörgő- és tüdőbetegségek esetén

 • Az izmokkal és a gerinccel dolgozik, segít enyhíteni az izomfájdalmakat

 • Megelőzi a fertőző betegségek kialakulását, helyreállítja a szervezetet ételmérgezés után.

 • Elősegíti a sebfelületek (égési sérülések, horzsolások, kisebb hegek) gyors gyógyulását.

 • Javítja a bőr állapotát, tonizálja és megfiatalítja a bőrt, harmonizálja a bőr zsírtartalmát.

 • Működik alvás közben is azáltal, hogy javítja az alvás minőségét.

AJÁNLÁSOK „SZIMMETRIA” KFSZ Használatára vonatkozóan

 • Tökéletes átalakító tandemet hoz létre a „A VÁLTOZÁS SZELE” KFSZ -szel, amellyel:

 • erőteljes energia-információs korrekciót hajt végre,

 • tiszta energiával tölti fel a teret és a lap használóját,

 • visszakapcsol az élet áramlásába és segíti a beilleszkedést,

 • eltölti a lap használóját a feltétel nélküli szeretettel,

 • segít alkalmazkodni a felgyorsult élet aktuális áramlásához,

 • kialakítja és megteremti a „lélek szárnyalásának” érzését, a lelkesedést és az örömöt,

 • energetikai védelmet és védettséget teremt a sors csapásaival szemben,

 • Az erőteljes, gyors energiaáramlás több cikluson megy keresztül: fentről - lefelé és alulról - felfelé is, egy energia spirál formájában gerinc mentén. Az adott, konkrét területen célirányosan működik, majd miután már nincs a továbbiakban szükség rá, átvált egy támogató, fenntartó szintre, anélkül, hogy túlzott energia többletet teremtene a szervezetben.

 • A legelső alkalommal, amikor még csak ismerkedünk a KFSZ -el, célszerű 500 ml strukturált vizet meginni, majd a későbbiekben a szokásos javasolt mennyiséget fogyasztani naponta 3dl víz / 10kg-ként.

 • Az energia önmaga fogja megtalálni a testben azt, ami fáj vagy nem megfelelően (helytelenül) működik, és elkezdi azt finoman korrigálni (KFSZ – Funkcionális Állapot Korrektor).

 • Törekedjünk arra, hogy a KFSZ- el való interakció során csak jó dolgokra gondoljunk, illetve koncentráljunk, csak a pozitív dolgokat lássunk és érezzünk, még akkor, ha ezt csak addig tesszük, amikor a KFSZ -el dolgozunk.

 • A szándékot kifejezve, megkérhetjük a felmenő generációk (nemzetség) megtisztítását: a szándékunkat kifejezve fel kell írni egy papírra, hogy mit szeretnénk, majd hangosan ki kell mondani, hogy pontosan mit szeretnénk megtisztítani. Dolgozzunk a szándékkal, kérjük meg, hogy menjen oda fény, ahol a probléma van a családban.

 • Ez a KFSZ egy kiváló eszköz lehet a pszichoterápiában az orvosi terápia kiegészítéseként, segít feloldani a tragikus események hatásait és a végzet, a tehetetlenség és az áldozattá válás érzését.

 • Házasság felbomlása (vagy házastársak/élettársak különválása) esetén, különösen, ha ez az esemény negatív forgatókönyv szerint történt, a KFSZ-szel a következő módon kell dolgozni: köszönje meg a partnerének a tapasztalatot, mentálisan ölelje meg, írjon neki levelet vagy üzenetet (nem szükséges elküldeni). Ezt a férfiak és a nők is egyaránt megtehetik. Hiszen minden párkapcsolati partner egy Tanító, aki segített vagy segít „kidolgozni” bizonyos tulajdonságainkat, megtanít minket a megbocsátás, a szeretet, az elfogadás képességére, toleranciához, vagy éppen ellenkezőleg, a saját véleményünkhöz való ragaszkodás képességéhez vezet...

 • Erre a lapra szüksége van minden olyan szülőnek, aki meg akarja érteni a gyermekét, hogy ez által a gyermek megtalálja a saját helyét az életben. Az édesanya a következő gyakorlatot végezheti: fogja a bal kézbe a „MAMMA” („BEREGINYA”, „SZERETET”), KFSZ-t, jobb kézbe pedig a „SZIMMETRIA" lapot. Az édesapa kiegészítheti a munkát oly módon, hogy más KFSZ-eket használ, pl.: „SZERETET FORMULÁJA -YANG" („FEKETE HEGY”, „SZERELEM”)

 • Azok számára is nagyon fontos ez a KFSZ, akik háborúkban vettek részt, konfliktusokat és veszekedéseket éltek át, akiknek nehéz volt a gyerekkoruk és megtapasztalták a szülők vagy a helyükben lévő közeli, jelentőséggel bíró emberek destruktív viselkedését.

 • Célszerű a lapot minden nap alkalmaznia, bármilyen rangban vagy pozícióban lévő katonáknak, pilótáknak, mindenféle közlekedési eszköz vezetőjének, beleértve a mezőgazdasági eszközöket is (pl.: kombájnok), mert esetükben megélesíti az általános helyzetekben szükséges látást ott, ahol állandó figyelemre, a külső helyzet megfigyelésére van szükség, ahol világosan be kell tartani a biztonsági követelményeket, mind a polgári ügyekben, mind pedig a katonasággal összefüggő kérdésekben.

 • A sportolóknak is a segítségére lehet, amikor versenyeken vesznek részt, főleg akkor hatásos, amikor ennek a lapnak a használatát kiegészítik a „GYŐZTES” KFSZ -el ( strukturált vizet kell inni és ezzel a 2 lappal kell az energetikai gyakorlatokat végezni.) - Ez egy nagyon erőteljes környezeti támogatás ad a testnek és a pszichének.

 • Nagyon jól passzol olyan női vezetőkhöz, akiknek a beosztottjai között sok testben, lélekben és szellemben is erős férfi van. A lap segít a nőknek, hogy egy férfiakból álló csoport jobban megértse, amikor információt akar közvetíteni, vagy feladatokat akar kitűzni, anélkül, hogy belemenne az érzelmekbe. Világos, konkrét és erőteljes energetikai támogatást ad a felsőbbrendű igazságosság törvényeit figyelembe véve, nem megengedve megbontani a kedvesség, a szeretet és a szépség egyensúlyát, azaz nem hagyva, hogy ezen értékeknek a szerepe és fontossága csökkenjen a feladatok végrehajtása során.

 • A tanárok segítésére is lehet, a lap használata ajánlott az oktatási intézményben (általános iskola, középiskola, főiskola, egyetem stb.), amikor a magas érzelmi állapotban lévő diákok a szünet, vagy a testnevelés után visszajönnek az osztályba, mert segít a figyelem átkapcsolásában és annak a megfelelő irányba terelésében, a testi feszültség enyhítésében és a gondolkodási tevékenységekben való részvételben.

 • Alkalmas eszköz lehet a nagyszámú résztvevővel rendelkező chat szobák moderátorai számára, a tőzsdék, kereskedések alkalmazottai számára, ahol sok információ van és azonnal reagálni kell a történésekre.

 • Ajánlható azoknak is, akik nagy mennyiségű információval dolgoznak: tanároknak, pedagógusoknak, szerkesztőknek, újságíróknak, haditudósítóknak, televíziósoknak, rendezőknek, színészeknek stb.

 • Komplex megközelítésben használva, - a gyógyszerekkel együttműködve, - alkalmas a vesék és a húgyutak problémáinak megoldására: a megfelelő mennyiségű strukturált víz bevitele mellett, rá lehet és rá is kell a KFSZ-re ülni, legalább 15 percig (inkább 30 percig) az energetikai gyakorlat során használt ciklusonként.

 • Néha megjelenhetnek fájdalmak, fájdalmas érzések is a problémás szervben/testrészben, de csak átmenetileg, mert a korrekció azonnal megkezdődik.

 • Ajánlott a KFSZ-t ahhoz a területhez közel elhelyezni, ahol az alvás, a meditáció, a relaxáció történik.

 • Kompatibilis a korábban megjelent KFSZ -kel, különösen az „ÁRAMLÁS ENERGÁJA”, „AZ ÉLET VÉDELMEZŐJE” és a „MÁGIKUS BÖLCSŐ” lapokkal. Óvatosabban szabad csak az „ALASZKA TITKA” KFSZ -el együtt használni. Hozza létre a saját lapkombinációt a személyes igényeinek és egyéni helyzetének megfelelően.

KFSZ Asszonyok kincse / GÉSA/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FELOLDJA A NŐI MAGÁNYOSSÁG /ELKÜLÖNÜLÉS/ FÉLELMÉT, FELSZÍNRE HOZZA A LÁGYSÁGOT ÉS A MÉLTÓSÁGOT, LASSÍTHATJA AZ ÖREGEDÉS FIZIKAI FOLYAMATÁT

A Szahalini Juzsno-Szahalinszki körzetben található GÉSA forrás vizének polarizációját regisztrálták a KFSZ -en.

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 15 perc.

 • Elsősorban az 1., 2. (maximális hangsúllyal), 4., 5., 7. csakrákat aktivizálja, fogja és köti össze a meridiánok mentén, kapcsolatot alkotva: a Család és az Élet energiája + Szív (feltétel nélküli szeretet) + Lélek

 • Lehetőséget ad céljaid megvalósítására

 • Kortol függetlenül tárja fel a  nőben az „én NŐ Vagyok” lágyságát és méltóságát, kombinálva a „tudom, hogyan kell használni” tudással.

 • Energia szinten bekapcsolja azt az erőteljes belső Fény „generátort” amitől aztán elkezd minden terület jól működni a házasságban, kapcsolatokban.

 • Aktiválja a férfiak vonzerejét annak az energiának köszönhetően, amelyet a KFSZ Asszonyok kincse a Nőknek biztosít.

 • Nehéz nem észrevenni egy Nőt ezzel az energiával.

 • Felébreszti a nőies viselkedési jellemzőket - könnyedséget, játékosságot, flörtölést - szexuális felhangok nélkül. Az igazán nőies természetben rejlő attitűdöt, a játék a játék kedvéért, csak azért hogy mindannyian jól érezzük magunkat. „Minél boldogabb vagyok, annál boldogabbak körülöttem” .

 • Minőségileg új szintre emeli a környező világ minden elemének és részecskéjének szépségének érzékelését, beleértve az embert is. Az érzések szinergiája jön létre.

 • Feléleszti a béke és az elégedettség állapotát, a világ csodálatát, az élet teljességének érzését, magából az életből származó örömet és a harmonikus kapcsolatokat.

 • „Megtanítja” a nőt élvezni az élet pillanatait, észrevenni az apró dolgok ajándékát a Világban – élvezni egy csésze kávét, a napsugarakat, egy új parfümöt stb. Jön a megértés – az új életed a kezedben van!

 • Ez az energia magában foglalja a Nő számára a választási pozíciót a Férfiak vonatkozásában, miközben eltávolítja a magánytól való félelmet. Ez biztosítja a Nőnek azt a vonzerőt ami egyrészről tiszteletet ébreszt a Férfiban, másrészről feléleszti a vadászösztönt, a hódítás és törődés vágyát. A Nő nem erőlködik, nem a kudarcra ítélt magány állapotát közvetíti, hanem a „NŐ VAGYOK” belső meggyőződésének és biztonságának egyedülálló energetikai állapotába kerül. 

 • Elvezet annak felismeréséhez, hogy minden jelentős életesemény, beleértve a negatívakat is, értékes tapasztalat, amely bölcsességgé válik. Megtanítja, hogy ajándékként fogagjuk ezeket az élményeket is: fogadd el magad, szeresd önmagad, köszönj meg minden helyzetet, ami az életben történt (pozitív és negatív egyaránt)

 • Deaktiválja a felhasználó energiarendszeréhez fűződő, alacsonyabb rezgésszintekről érkezett energiaszál „kapcsolatokat”, amelyek behatolhatnak a tudatalattiba, a szexuális jellegű kegyetlen jeleneteket - erőszakot, perverziót, obszcén viselkedést - tartalmazó videók megtekintéséből származó nehéz benyomások következtében.

 • Megtanít építeni a személyes határaidat a férfiakkal való kapcsolatokban, mert a nő a világ közepe, önmagán keresztül éli életét, és meg kell tudnia védeni magát és gyermekeit

 • Növeli a nő „anyai” energiáit , hogy nyomás nélkül gondoskodjon a gyerekeiről

 • Segíti az összekapcsolódás az egy rezgésen lévő nőtársakkal, megnyitni az összetartozás éltető energiáinak áramlását az életedbe , elnyerni a többi nő Áldását.

 • Lehetőség nyílik a szülőkkel, gyermekekkel és házastárssal való jó kapcsolat helyreállítására, és szükség esetén szeretteink hamis és negatív hiedelmeinek információs mezőjétől való „elszakadásra”.

 • Célja a testi öregedés lassítása, beindítja a fiatalkori folyamatokat energia és fizikai szinten, fiatalos állapottal és érzéssel tölti fel a testet és a lelket.

 • Egyensúlyt teremt a férfi és női energiák között a női energiarendszerben, a nőiesség új oldalait nyitja meg, Yin erővel/energiával, magabiztossággal ruházza fel a szebbik nemet, növeli a vonzerőt és a csáberőt .

 • Új testtartásra késztet, a saját és a külső energia legjobb érzékelésének lehetősége miatt, kényelmes, harmonikus mozgást tesz lehetővé.

 • Segít az izomtónus erősítésében. Először felhozza és aktiválja a testblokkot, majd a korrektor elkezd vele dolgozni.

 • Tiszta ragyogást ad a tekintetnek – „a szemek csillognak”, segít növelni a fény belső potenciálját, aktiválja a női szépséget

 • Segít egyensúlyozni a hangulatingadozást, határt szab a túlzott érzelgőségnek, gyorsabban megnyugszik, kiegyensúlyozódik az állapot, finoman átvált a csend, béke, ellazulás állapotába, és fenntartja a kapcsolatot a testtel.

 • Használatával megszűnhet a híuság, csendes, ellazult, megfigyelő állapot jön létre. Ahelyett, hogy a férfit „női technikák”, „varázslatok” segítségével manipulálná előtérbe kerül a megértés, a másik értekéinek felismerése és kifejezése. A nő felismeri, hogy a férfi akit csak praktikákkal tud elcsábítani nem az ő „férfija”.

 • Segít nagyon rugalmasan viselkedni problémás kapcsolatokban az arrogáns, agresszív férfienergiákkal szemben, akik fájdalmat, haragot vagy kegyetlenséget okozhattak.

 • Célja a női energia belső átalakulása - több belső gyengédség és könnyedség jelenik meg - ez segít az energiát valóban nőiessé változtatni

 • Számos attitűd eltávolítására szolgál a tudat és a tudatalatti minden rétegében:

 • tudatos és tudattalan károsodások okozása a szervezetben,

 • a test önpusztításában (junk food, alacsony fizikai aktivitás, függőségek),

 • a test „javítására” irányuló kísérletek, amelyek a „nem vagyok elég” programon alapulnak, pl.„többet kell edzenem, hogy magam/férjem/barátnőim, a közönség kedvében járjak”,

 •  valamint a testemmel való elégedetlenség miatti önostorozás: „rövid lábak” /hosszú, térd görbe/vékony/kövér” stb.

 • Lehetővé teszi a nő számára, hogy tudatos és elégedett legyen önmagával, rugalmas legyen, megengedje magának, hogy szeressen és szeretve legyen, hogy megvalósítsa kreativitását.

 • Létrejöhet a test teljes elfogadásának érzése. A testpozitivitás itt nem azt jelenti, hogy „kövér vagyok, az is akarok lenni, és az is leszek”. A testpozitivitás ebben az esetben azt jelenti, hogy a tested szeretete,  -bármilyen legyen is jelenleg -, segít a megfelelő elfogadásban és gondozásban, tudatosan javítja testi és érzelmi egészségét, és nem kínzod magad, hogy valakinek (társ, közösségi installációk) kedvében járj, stb.

 • Együttműködik a tudatalatti alsó szintjeivel, kijavítja azokat a viselkedési algoritmusokat, amelyekből hiányzott néhány elem vagy jel, „biztonsági elemeket” telepít, és óvó, védelmező viselkedési mechanizmusokat alakít ki.

 • Eltávolítja azokat a fizikai és pszichológiai szorongásokat, amelyek a negatív programok, attitűdök és helyzetek hatására keletkeztek, amikor elfojtásra került a félelem, és a védekező reakciók mechanizmusai aktiválódtak a férfiakkal kapcsolatos veszélyhelyzetekben (bármilyen formátumú erőszak vagy annak kísérlete).

 • A félelmekkel és testi blokkokkal is dolgozik, ezáltal kiküszöböli az alacsony frekvenciájú rezgéseket, amelyek félelmet, bizonytalanságot, haragot hordoznak, és bilincsekké alakultak át a testben.

 • Nagy mértékű gondoskodó energiával tölti fel a nőt.

 • Segít kölcsönös szeretetet vonzani az életébe, és jó kapcsolatokat építeni a családban

 • Egészséges egyensúlyt teremt a női energiamezőben, növelve ezzel a gyermekek optimális fejlődéséhez és a férfi sikereihez szükséges pozitív mentális energiapotenciát.

 • Segít a nőnek felfedezni magában a női erő új isteni potenciálját, és kifejezni önmagán keresztül a lágyságot, kedvességet, megfontoltságot, irgalmat és lelki egyensúlyt, ami lehetővé teszi számára a külső szépség és egészséges hormonális funkciók hosszú távú megőrzését.

 • Testi szinten az energia célja a nőgyógyászat egészségének javítása bármely életkorban, felhasználható PMS és menopauza esetén

 • A nyirokkal is dolgozik, segít megszüntetni a nyirokrendszer torlódását

Ajánlások a KFSZ Asszonyok kincse /Gésa/ használatára vonatkozóan

Ez a KFSZ gyorsan nyílik, az energia nagyon gyengéd, sima, akár a hulló virágszirmok

 • Naponta érdemes elvégezni egy kis rituálét: Reggelente elsőre igyál egy pohár KFSZ Gésával kezelt vizet, és hajts végre egy napi gyakorlatot vele.-  pl.: „szappanként” dörzsöld végig a karjaidat lábaidat, vagy töltsd pár percig a csakráidat -  és változásokat fogsz észrevenni magadon, körülötted, önmagaddal kapcsolatban.

 • Ez a KFSZ a gondolat szintjén működik – elfogadja és megérti a nők betegségeinek okait. Munkavégzés közben kérni kell egy adott szerv és minden kapcsolódó szerv gyógyulását, amely a probléma kialakulásában részt vett (például szem, máj vagy gyomor-bél traktus)

 • Tartsd a lapot az 5. csakra szintjén, és közben köszönd meg mindenkinek, aki részt vett életed bármely eseményén, de mindenekelőtt magadnak: „köszönök minden élményt, amit átélhettem, amit átélem a mostanit és azt, amin holnap átmegyek, köszönetet mondok mindazoknak, akikkel utamon találkoztam, akik részt vettek életem eseményeiben, örömet vagy fájdalmat okozva.”

 • Ha segítséget szeretnél kapni, hogy mitévő légy egy bizonyos az emberrel kapcsolatban, hajtsd végre a következő gyakorlatot: tartsd a kezedben a KFSZ-t lélek szinten. /csecsemőmirigy/ Minden nő megkapja a saját információit, de vannak általános univerzális szavak, kifelejzések is: csak szeress, csak fogadd el, légy önmagad, vigyázz magadra

 • Ennek a Korrektornak az energiái valóban segíthetnek megváltoztatni az önmagunkhoz, mint nőhöz, valamint a férfiakhoz való hozzáállást. Igyál egy kis vizet, ülj le, nyugodj meg, töltődj fel az energiával és készülj fel a szeretet terjesztésére.

 • Kivétel nélkül minden nő számára alkalmas a fényesség, a nőiesség, a figyelem felkeltése, a szeretet és az önelfogadás területének emelésére.

 • Nagyon hasznos pubertás korú lányoknak, az önmagukhoz való hozzáállásuk, átmeneti hiányosságaik (fiziológiai elváltozások a szervezetben, egészségtelen arcbőr stb.) kiegyensúlyozására, valamint bármely életkorban, ha önmagukkal, testükkel, megjelenésükkel, nemünkkel szembeni elutasítás tapasztalható.

 • Nagyszerű balett-táncosok és minden más hagyományosan nőies táncosnő számára

 • Hasznos segítség minden kreatív egyénnek, aki zenei és énekes tevékenységgel foglalkozik

 • Alkalmas azoknak a nőknek, akik fitneszt és olyan sportokat űznek, amelyekben meg kell mutatni a test plaszticitását - ritmikus gimnasztika, műkorcsolya stb.

 • Terhes nők is használhatják (vizet inni, gyomorra kenni, alvóhelyre helyezni)

 • Bárki használhatja, aki nem érzi a törődést, az elfogadást és a szeretetet

 • Megoldást jelenthet azoknak a nőknek, akik kemények, merevek, akiket nehéz szeretni, nehezen alakítanak kapcsolódást, akik fukarkodnak az öleléssel, simogatással, érintéssel, akiket nehéz megközelíteni, nyitni feléjük szavakkal is, akár a gyerekeknek,  pertnernek vagy  barátoknak, szeretteiknek.

 • Segít megnyugtatni a gyermekeket (könnyek, dührohamok, félelmek)

Egyéb témák, amelyekkel az KFSZ energiáit felhasználva lehet dolgozni:

 • Magány, unalom, melankólia, legmélyebb szomorúság

 • Határtalanul csak várakozni, amikor az az érzésünk, hogy csak elmúlik az élet

 • Szigorú szabályok szerinti élet esetén, amikor a szerelem és az öröm tilos lehet, vagy „most nincs idő szórakozni”

 • Ha az a fajta kötelezettség érzés állandósul, hogy mindig tartozol valakinek: szülőknek, partnereknek, gyerekeknek, szomszédoknak, országnak stb.

 • Férfiak és nők közötti kapcsolatok különféle társadalmi formátumokban - házasság, család, szomszédok, kollégák stb.

 • Gyermekkorban kapott programok: pl.:„neked muszáj..”, „az élet várakozás”, „várnod kell”, „örökkévaló ünnepvárás” és „reménytelenség”

 • A tanult tehetetlenség témája: „az életed a felnőtteken múlik”, „az életed és az érdeklődésed most nem fontos”, „a csalódások a sorsod”

 • Megtévesztés, árulás, büszkeség, arrogancia

 • Más emberek magán- és nyilvános terveinek végrehajtásához kapcsolódó attitűdök, amelyek sértik egy másik ember személyes érdekeit

 • Bűnügyi témák, amikor az emberi élet leértékelődik, és a problémákat erőszakkal oldják meg (vagy ez volt a helyzet a múltban)

 • Javasolt a kozmetikai termékek (maszkok, krémek, masszázsolajok) strukturálása, fürdés  és zuhanyozás. Hasznos a KFSZ – el való fürdőzés fizikai aktivitás után is (sportolóknak, földeken dolgozni szeretőknek stb.) Hasznos  érzelmi fáradtság és kiégés esetén.

 • Javasoljuk, a KFSZ elhelyezését szépségszalonokban, masszázsszobákban, szanatóriumokban és pihenőházakban

 • Helyezze a KFSZ-t az alvás- és pihenőtérbe a teljes kikapcsolódás érdekében; álmunkban is olyan problémákkal dolgozik, amelyek mélyen a tudatalattiban vannak (ez a felhasználó számára észrevétlenül megtörténhet)

 • Kérjük tartsa szem előtt, hogy amikor elkezd a korrektorral dolgozni és esetlegesen  rejtett sérelmei, felhalmozott negativitásai vannak, létrejöhet egyfajta agresszió, ami a személyes határok és azok kijelölésének és megerősítésének szükségességének tudatosítását segíti egy bizonyos szakaszon. Viszont ezen keresztül képes lesz látni/felismerni azokat akik megsértik ezeket a határokat, és ezt követően új szinten kezdheti el az interakciók kiépítését. Figyelje ezt az állapotot és ha szükséges egészítse ki a munkát Bereginya, Love, Harmónia és hasonló KFSZ-kel.

 • A férfiak használhatják a KFSZ Asszonyok kincsét /Gésát/ pihenésre és kikapcsolódásra, valamint olyan témákkal dolgozhatnak, amelyek a korrektor működése alapján (a leírás alapján) megegyeznek velük. A saját női energiái feltárásával jobbra változtatja a világról alkotott felfogást, és kiteljesedhet, egyensúlyba kerül a világlátás

 • Ha szükséges, hozzon létre tandemeket más, korábban megjelent KFSZ -kel amiknek a témája szinkronizál, vagy kiegészíti a KFSZ Asszonyok kincse / Gésa/ témáját

Attachment - 2024-01-18T123111.766.jpg

KFSZ – PARASZKEVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzájárul a főbb szervrendszerek gyógyulásához, kifejezetten az üzletemberek és az utazók
segítségére, támogatására került létrehozásra. Elősegíti a látószervek javulását a különböző gyulladásos és
fertőző betegségek esetében, mint például: a szemhélyszéli gyulladás (blefaritis), kötőhártya-gyulladás,
szaruhártya-gyulladás (keratitis), gennyes elváltozások, látóideg gyulladása stb. Hozzájárul a retina
betegségeinek megelőzéséhez és komplex kezeléséhez (beleértve a cukorbetegség különféle formáit is),
valamint a látás elősegítéséhez a látószervek életkori változásaikor (beleértve a zöldhályogot, és a
szürkehályogot) valamint a szem fénytörésének hibái esetében is (astigmatizmus). Elősegíti a test
méregtelenítését, fokozza a vizeletkiválasztó rendszer működését (vese, hólyag stb.) valamint a gyomor-bél
traktus (különösen a vékonybél és vastagbél) funkcióit. Segít a hormonális szint helyreállításában, a pajzsmirigy
betegségek (fertőző, autoimmun, hiper- és hypothyreosis) megelőzésében és korrekciójában. Enyhíti a különféle
lokalizációjú fejfájások hatását (beleértve a migrént, poszttraumás állapotokat is), enyhíti az agyi érgörcsöket.
Célja az agyi érelmeszesedések (stroke) megelőzése és a stroke utáni állapot rehabilitációja. Elősegíti a nők
reproduktív rendszerének különféle természetű betegségeinek megelőzését és az állapot módosítását és
javítását, például meddőség eseten. Energia szinten hozzájárul a kívánt gyermek megfogantatásához, a
gyermek kihordásához, valamint a komplikációktól mentes szüléshez. Célja a nemzedékek közötti családi
kapcsolatok, valamint az ellenkező neműekkel való kapcsolatok helyreállítása és azok harmonizálása, elősegíti
a döntés meghozatalát például: az élettárs kiválasztásakor, önmagában személyes talizmánként vagy a családi
talizmánjaként szolgálhat. Az üzleti kapcsolatokban és üzleti életben elősegíti a felek közötti kölcsönös
megértést (ideértve a hosszú elhúzódó tárgyalásokat vagy konfliktushelyzeteket is), az ügyletek
végrehajtásakor, a szerződések aláírásakor segíti a helyes döntés meghozatalát, és célja hogy személyes,
energia-információs védelmet nyújtson. Elősegíti az állatállomány, a madarak, a háziállatok különböző
betegségeinek megelőzését és azok javítását. Elősegíti a betegségekkel szembeni ellenálló képesség
növelését, növeli a mezőgazdasági földterületek és farmergazdaságok terményeinek csírázását és hozamát.
Segít megtalálni a helyes megoldást az utazók számára, befolyást gyakorol az utazás idejének és a helyének
megválasztására, az utazás mindenkori szakaszában elősegíti a biztonságos utazást, ideértve a különböző
emberekkel folytatott kommunikációt is.
A „PARASZKEVA” KFSZ hatékony: Már kialakult látószervek betegségeinek esetén, a stroke megelőzésekor,
különösen a veszélyeztetett emberek korcsoportjában. Azok számára, akik szenvednek a fejfájástól. Javasolt
továbbá a testtel és a gerinccel foglalkozó szakemberek felkeresése (csontkovácsok, manuális terapeuták,
professzionális masszázs terapeutak) a gyógyulás integrált megközelítése érdekében. Az anyaságról álmodozó
nők számára. A reproduktív rendszer olyan betegségeihez használható, ahol a cél, hogy a fogamzás
lehetőségei javuljanak, hogy egészséges csecsemő születhessen. A tárgyalások során szerződések
megkötéséhez. Azok számára, akik utaznak, vagy csak utazást terveznek. A család varázsaként védi a
kandallót.
Javaslatok a „PARASZKEVA” KFSZ használatához: A korábban kiadott KFSZ-ek közül együtt használható
olyan esetekben, ahol a legfontosabb: egészség, kölcsönös megértés megtalálása az emberek. Nőknek ajánlott
KFSZ-ek „BEREGINA”, “CHAROVNITSA”, “MAMMA”, “FEMALE CHALES”, 13. számú “EGÉSZSÉGES
INTELLIGENCIA” karkötővel együtt használni. Igyon a KFSZ-el strukturált vizet, végezzen energetikai
gyakorlatokat, hordja „önmagán” a hétköznapokban, illetve társadalmi érintkezésekkor. A szerződésekkel való
munkához, tárgyalások során, üzleti kérdések megoldásához. A szemre vonatkozó készleteket (cseppek,
kenőcsök) felépítése a látószervek betegségeinek orvoslására. Javasoljuk, hogy strukturálják a szemre
vonatkozó gyógyszerkészleteteket (cseppek, kenőcsök) és más külsőleges használatos krémeket, kenőcsöket
és egyéb termékeket a szem megbetegedési esetén. Ha számítógéppel vagy más olyan eszközökkel dolgozik,
amelyek megnövekedett szemfeszültséget okoznak, kombinálja a lap használatát különféle szemgyakorlatokkal.
Használható a stroke-ot követő rehabilitáció során, kombinálja a KFSZ „HOSSZÚ ÉLET”, „INDI”, „ZDRAVA”,
„HÁROM SZENTEK” lapokkal. A KFSZ „PARASZKEVA” a Paraszkeva nevű Szent Forrás polarizációját
tartalmazza a Toplovszkij-kolostorból, Topolevka falu mellett, Krím, Oroszország.
A „PARASZKEVA” KFSZ használatához a víz strukturálási ideje - minimum 4 óra.

KFSZ  "TRANSZFORMÁCIÓ" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erősíti bennünk a pozitív átalakításokhoz szükséges bátorság érzését.

Az összes energiatestünket megvédi bármilyen eredetű és erősségű irányított negatív behatástól és programtól.

Megtisztítja a szívet és a lelket és elindítja testünk öngyógyító folyamatait a finom síkon történt sérülések helyreállításán keresztül.

Aktiválja a teljes energiarendszert és erősíti a csakrákat. Visszaállítja a biomező szerkezetének épségét. A haragot szelídséggé, az irigységet jóindulattá, az ellenségeskedést kegyelemmé alakítja.

Aktiválja teljes spirituális újraindításunk folyamatát az új energiák diktátumának megfelelően.

Elősegíti minden festünk (éteri – fizikai) tiszta energiával való feltöltését.

Finoman nyomás nélkül segíti az érzelmi mélypontokból - depresszió, apátia, letargia, passzivitás, kétségbeesés, magány érzéséből - való elmozdulást.

Reményt bátorságot aktivitást ad életünk pozitív átalakításához, hogy sikerrel járjunk újító gondolataink ötleteink örömteljes megvalósításában.

Segít a tudatosság egy magasabb szintjének elérésében, és a pillanatnyilag releváns információk fogadásában és feldolgozásában egy felsőbb tudatállapottal történő összekapcsolódáson keresztül.

Megnyitja a lélek – szív legbensőbb kapuit, aktiválja a hozott lélekkódokat, a szeretet és az önzetlenség érzését.

Hozzájárul az agyféltekék harmonizációjához, a kreativitás megnyilvánulásához, az alkotó gondolkodáshoz, az élet és az aktuális események új nézőpontjának megjelenéséhez.

Elsődleges célja azonban a Férfi és Nő összekapcsolása egy magasabb szinten. Olyan emelt minőségű kapcsolódások létrehozása és fenntartása, melyben a magas szintű kommunikáció élvezete, a harmónia, az összetartozás, az összeillés, a partnerség és a szövetség alapvetően jellemző. Segíti a szabad akarati kötődés kialakulását az elköteleződést és feloldja az ezzel kapcsolatos félelmeket és blokkokat. A Szerelem bevonzására tervezték!

Segít a nőknek megmutatni valódi természetüket, megtalálni a belső bizalmi állapotot a női energiáikban, a szakrális nőiségben és a „királynői” megnyilvánulásban egyaránt. Feléleszti és fokozza a női varázst és vonzerőt ami mind új kapcsolódások bevonzásában segít mind pedig abban, hogy a férfiak friss megújult módon láthassák a régóta ismerős nőt, feleséget vagy társat.

Egyedülálló párost hoz létre a Tudás Fénye KFSZ - el. A két lap együtt a Mars és a Vénusz térteremtése az igaz szerelem születésének és megnyilvánulásának.

Elősegíti az emberek egyesülését a tudatosság és a lelkek szintjén.

Feladata a Lélek legmagasabb tulajdonságaival való kapcsolat - Fény, Tudás, Igazság

Segít az egészségügyi problémák megoldásában a férfi és női reproduktív rendszer működésének helyreállításában (nőgyógyászat, urológia, hormonális háttér)

Elősegíti az "ifjúsági gén" befogadását és aktiválását, meghosszabbítva az aktív hosszú életkort

Ajánlások a KFSZ Transzformáció használatához:

Nagyon jól működik a szülő gyermek kapcsolatokban is. Szülőként kézben tartva a KFSZ Transzformációt áldást és sikert kívánjunk gyermekünknek minden reggel.

Használják aktívan, akik reményvesztettnek érzik magukat vagy a kétségbeesés állapotában vannak.

Elhúzódó vagy súlyos betegségek esetén ajánlott kiegészítő segítségként használni!

Aktívan használjuk, ha új, magasabb szintű szerelmet vonzanánk be, vagy a meglévő kapcsolódásunkat emelnénk egy tisztább magasabb szintre.

Kompatibilis az összes korábban megjelent KFSZ el, különösen a következőkkel: Élet Tavasza, Nő vonzerő, Férfi erő védelem, Győztes, Smaragd tábla, Yin, Yang, Lhassa, Fekete hegy Karkötők: Elbűvölő, Magnat

A Makaryevskaya Pustyn (Leningrádi régió, Tosno kerület) Szent Makariusz -sziget kutjának (Szent forrás) vizének polarizációját tartalmazza.

A víz struktúrálás ideje 8 óra.

1.png

KFSZ  "LADA ISTENNŐ EREJE" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti az életben a harmónia energiájának aktiválódását, A lélek szintű emberi egységet, aktiválja a szeretet és a szépség energiáit.

 Segít előhívni a  harmónia állapotát az ember lelkében és tudatában.

Lehetővé teszi, hogy az ember harmóniában éljen önmagával, más emberekkel, a természettel és a térrel.

Biztosítja az élethelyzetek sikeres megoldásának lehetőségét.

Elősegíti a tudat kapcsolódását az ősi bölcsesség tudatához és meghaladni a perszonális tudatot.

Harmonizálja és javítja a családi kapcsolatokat.

Aktiválja a család energiáját, kreatív energiájával abszolútummá téve azt

Aktiválja az elégedettség érzését önmagunkkal és a világgal szemben.

Elősegíti az öröm megélését, a kölcsönös megértést. Egyesíti és összefogja az embereket

Lehetővé teszi az emberi psziché szintjének fokozatos emelését a legmagasabb Isteni szintre (gyengékből - erősek, gyávákból - bátrak)

Felébreszti az egyénben az isteni szeretet aranycsodáját, amely örökké volt, van és lesz

Megoldja a termékenységi problémákat és megelőzheti a nőgyógyászati ​​betegségek kialakulásának széles körét

Elősegíti az egyéni vonzerőt a párkeresés területén, segíti a párkapcsolatok kialakulását, a társ bevonzását és erősíti a családi összetartozást.

Aktiválja a Lada istennő energiáit - a szeretet, a harmónia és a szépség áramlását

Lehetővé teszi, hogy létrehozzuk és fenntartsuk magunkban mindezek áramlását, a kiegyensúlyozott energiaáramlást , a kozmikus energiák érzéskelését különösen az  ANAHATU energetikát mely Lada Istennő energiaközpontja.

Megfiatalítja az embert testben és lélekben.

Felruházza az egyént az élet hatalmas energiájával, és aktiválja  a teremtés magas kozmikus elvét

Elősegíti az emberek kölcsönös megértését, örömteli interakcióit és  konszolidációját

Aktiválja a szívből jövő legmagasabb tulajdonságokat - lelkiismeret, becsület, nemesség, igazságosság

Ajánlások a KFSZ Lada Istennő ereje használatához:

A víz vagy az élelmiszer strukturálása bármikor elvégezhető. Különösen alkalmas idő az energetikai gyakorlatokhoz, meditációhoz, imádsághoz ezen KFSZ segítségével a 18.00 óra

Fokozatosan kell a szervezetet és az energiarendszerünket hozzászoktatni ehhez a teljesen új típusú energiához

Az első alkalom 15-20 percen belül legyen. Előtte 1-3 perc elegendő lesz a ráhangolódáshoz.

A harmóniából adódó öröm érzelmét a következőképpen lehet rögzíteni: vegye az KFSZ-t a jobb kezébe, fesztse meg kissé a nyakát, és érintse kezét KFSZ el a jobb nyaki artériához 18 szívdobbanás erejéig. Majd ismételje meg ugyanezt a bal oldalon is.

A világos lila szín és a kristály topáz a KFSZ használatával együtt a Lada istennő erejét adja

Ajánlott mind önálló munkára, mind más KFSZ-kel való együtt alkalmazásra. Pl:  KFSZ Yin, KFSZ Jang, KFSZ 18, A siker fénye, Bereginya, KFSZ 3, Fortuna, KFSZ 15, Fiatalító alma, Tisztítás, Feltöltés,

Karkötők: Elbűvölő, Magnat

Az KFSZ Lada Istennő ereje használata lehetőséget ad arra, hogy folyamatosan a harmónia, a kölcsönös megértés és az öröm állapotában legyen. Segíti a minőségi kapcsolatok kialakítását a családban, segít kreatív, nemes és igazságos emberré válni. Aktiválja a női általános hiposztázist. Megnyitja a szívközpontot, ezáltal segít kifejezni önmagunkon keresztül az Isteni szeretetet. Megtapasztalhatjuk Lada Istennő központi érzelmét – a valódi harmónia örömét.

A KFSZ Lada Istennő ereje a  Lada istennő kozmetikai csatornájának polarizációját regisztrálja.

A víz strukturálásának ideje 9 óra.

КФС_СИЛА ЛАДА.jpeg

KFSZ  "A BÖLCS TITKA " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Célja az öregedés élettani folyamatainak lassítása, a test ellenállásának fokozása.

Hozzájárul a szükséges energiamennyiség előállításában és annak megfelelő elosztásában a test információs és ellenőrző  struktúrájának összehangolt teljesítéséhez, a sejtek, szervek megfelelő működéséhez.

Elősegíti a DNS-struktúrák helyreállítási folyamatát, a sejtek, szövetek, szervek életképességét, a szervezeten belüli hangsúlyos szintézist biológiai szempontból jelentős anyagok komplexeiben, amelyek serkentik a kulcsfontosságú életfunkciókat: energikus, reproduktív és adaptációs;

Elősegíti a test nem-specifikus ellenálló képességének (immunitás) fokozását a külső és belső eredetű (fizikai, kémiai és biológiai eredetű) káros tényezők hatásaival szemben, erősíti a test védekező képességét bármely időszakban.

Elősegíti az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást különböző eredetű (beleértve a krónikus, autoimmun) bőrbetegségek komplex terápiájában.

Elősegíti a bőr regenerálódását és tisztítását a bőrbetegségek esetén (psoriasis, neurodermatitis, dermatitis stb.), illetve sérüléseknél (vágások, kopások, égések).

Elősegíti a bőr külső megújulását, a kollagén és elasztin előállítását, lassítja a bőr öregedésének fiziológiai folyamatait, meghosszabbítja a bőr fiatalságát.

Segít a neurológiai betegségek széles körének (neurózis, neuralgia, neuropathia, migrén, vegetatív-érrendszeri dystonia stb.) komplex kezelésében.

Célja a sejtek bioenergetikai szintjének növelése, a szövet szerkezetek és a test funkcióinak aktív helyreállítása.

Hozzájárul a női reproduktív rendszer javításához, a test reproduktív képességének helyreállításához és javításához, a hormonális egyensúly helyreállításához és fenntartásához.

Hatékony különféle gyulladásos, fertőző és bakteriális betegségek megelőzésére és helyreállítására komplex terápiában és nőgyógyászati ​​műtétek utáni rehabilitációban.

Segít az élő szövetek elemeinek helyreállítását megfelelő formai megjelenését, bioinformációs csereprogramokat indít a testben, fokozza az energiatermelő és a védekező funkciókat

A Bölcs titka KFSZ használata megújuláshoz vezet és segítségével a szervezet felülkerekedik a stressz a betegségek és az öregedés felett. Jól használható  együtt más KFSZ-ekkel, például: "Főnix", "Fiatalító alma", "Szépség faktor", KFSZ1, KFSZ2, KFSZ6, KFSZ7, KFSZ15, "Titkos Szent tó", "Velikoretsky", "Neurovita", "Gobi kód", "Szergejevi gyöngy", "Szövetség".

A Bölcs titka KFSZ-re a Jak-Su forrás polarizációját vitték fela dél-koreai Bukhansan Nemzeti Park hegységéből.

A víz strukturálásának ideje: kb 2 óra.

KFSZ  "ÁTALAKÍTÁS " - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elősegíti az új energiákhoz való alkalmazkodást, és a kívánt eseménysorozatok megvalósításának felgyorsulását.

A 2021. 12.21.- én nyílt energiaportál polarizációja van rögzítve a KFSZ – re.

Lehetőséget ad a további fejlődésünket meghatározó új kvantumenergiákhoz való alkalmazkodásra.

Erőteljes fényenergia-hullámokat nyit meg, a kvantumáramokat helyettesíti, hogy  új frekvenciatartományt tudjunk befogadni. Finom új energiák, tudás és információ koncentrátora, erősítője és vezetője.

Segít megszabadulni a káros illúzióktól, együttműködik a tudattal és a tudatalattival - segít eltávolítani a „köd” fátylát a szemünkről, és elkezdünk mindent a maga valódi formájában látni (események, emberek), helyesen megérteni, felismerni mi történik a térben és a társadalomban, megszünteti a korlátozásokat és attitűdöket, és a tudat új, magasabb szintre lép át.

Új lehetőségeket ad az élet valódi értékeinek felismerésére, felébreszti a valódi szívenergiát, utat nyit önmagunk felé, egy új boldogító valóság felé.

Növeli a gondolkodás sebességét, felébreszti a Fény isteni magját, és a spirituális belátás villanásain keresztül megvilágosítja a lelket. Intuitív vágyat ébreszt a spirituális növekedés iránt.

Segít előtérbe helyezni a belső „újrastruktúrálódást”  az önzéstő az önzetlenségig, segít feloszlatni és visszaküldeni a rosszindulatú, irigy emberek negatív üzeneteit.

Aktiválja a szívből jövő érzéseket és a lelki fegyelmet az emberben, lehetővé teszi, hogy kövessük sorsunk parancsait

Hozzájárul az átstrukturáláshoz és bármely kapcsolati forma legjobb szintjének eléréséhez

Megkönnyíti az időciklusokon túllépést, ráhangolja és szinkronizálja a felhasználót a Föld magas energiáira és rezgéseire

Olyan komplex autoimmun betegségekkel való munkavégzésre is alkalmas, amely születéskor jelen vannak egy személyben, genetikailag öröklődnek valamint a környezeti tényezőknek való kitettség miatt aktiválódnak (dohányzás, alkohol, egészségtelen ételek stb.)

Segít alkalmazkodni a jelen idő új energiáihoz, "lehorgonyozni" a földi síkon és rögzíteni a tér egy pontját anélkül, hogy gondolatait a múltba küldené vagy alakítaná a jövőt.

Segít felgyorsítani a kívánt eseménysorozat megvalósítását, eltávolítja a múltbeli események és gondolatformák horgait, különösen a negatívakat, dolgozik a félelmekkel.

Segíti a Felsőbb én integritását a személyiségben, hogy testi – lelki szinten is harmóniába kerüljünk. Védelmet, gondoskodást és őszinteséget tapasztalunk a világunkban, ami segít bennünket a legtisztább út kiválasztásában terveink megvalósításához.

Állapotos nőknél segít a magzat helyes, egészséges DNS - genetikai kód létrehozásában és kialakításában.

Célja, hogy alkalmazkodjon a felhasználó energiájának térbeli jellemzőihez, az aktuális életszakaszba összpontosítsa, és segítse a múltbeli események traumatikus élményének kidolgozásában.

Javaslatok a KFSZ Átalakítás felhasználásához:

Egyedülálló párost hoz létre a KFSZ Petrovocska, és a KFSZ Lélek ébredése lappal.

Mindenki számára nélkülözhetetlen aki a 8 elemes KFSZ-t a biomező és a finomtestek jelenlegi energiainformációs állapotából egy új szintre való adaptációként használja.

Ajánlott energiagyakorlat: 1. Ülj a KFSZ -re ( 1. csakra) 20 percig. 2. 5 -10 percre a fejtetőre ( 7. csakra). 3. majd helyezd a csecsemőmirigyre 20 percre ( 4.-5. csakra közé ) Az időtartam egyéni igénytől függően változtatható.

A legoptimálisabb, ha a nők körülbelül 1-1,5 évvel a terhesség előtt rendszeresen használják az Átalakítás KFSZ – t, hogy minimálisra csökkentsék a genetikai betegségek magzatra való átvitelének kockázatát információs szinten. Amint felmerül a gyermekvállalás gondolata azonnal kezdjük használni!

Segíti a gyermek születésének folyamatát. Szülés előtt rá lehet tenni egy kézzel írt papírt azzal a szöveggel: "könnyen, szeretetben, fényben születik a gyermekem"

Segíti a szülőket és tanítókat, hogy választ kapjanak fontos nem anyagi eredetű lelki kérdésekre.

Fontos a transzformációs munkához, a meditációk, spirituális gyakorlatok, a lélek és a test önfejlesztő folyamatai során

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

Víz struktúrálási ideje: 25 perc

KFSZ  "SZENT TÓ" - exkluziv lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segít kialakítani az öröm egyedi terét, elindítja az új lehetőségek felfedezését, a testi egészség új szintjére visz.

 A Svyatoe-tó (Apano-Klyuchi falu közelében, Abansky kerület, Krasznojarszk terület) vizének polarizációja van rögzítve a KFSZ en.

Pozitív irányba változtatja a felhasználó ideológiai és morális aspektusát, ami az új energiákban való élet szükséges feltétele

Immunrendszerünket a magas térszintre épült Újvilághoz kapcsolja.

Megvilágosítja a felhasználó lelkét, érzelmeit és gondolatait, átitatja az embert gyógyító energiákkal, egyfajta erőlöketet ad.

Segít kialakítani saját egyedi öröm- és inspirációs mezőnket (terünket), lehetővé teszi, hogy észrevegyük a körülöttünk zajló események minden előnyét, és táplálkozzunk az élet minden pillanatának pozitív energiáiból, valamint közvetítsük ezt az állapotot a társadalomban ezáltal átalakítsuk létünk terének mezejét magunk körül. és átalakítsa a lét terének energiamezőjét maga körül.

Stimulálja a felhasználó energiájának erőteljes bővülését, és új lehetőségek felfedezését indítja el, valószínűleg szokatlanok vagy korábban nem használtak, amik kiterjesztik a horizontot és az élet különböző területein elért eredmények körét.

Segíti Családi kapcsolódások harmonizálását, helyreállítja a generációk kapcsolatát (a jelenben és azokkal is, akik már nincsenek a fizikai világban), Az évszázados törzsi rendszerhez kapcsol bennünket melyen keresztül erőt, támaszt, védelmet és segítséget nyerünk.

Támogatást ad a Földnek, energetikailag képes „elrejteni” bennünket, feltételesen láthatatlan teret kialakítani (amikor nem zavarnak hívások, üzenetek), lehetőséget ad az egyedüllétre önmagunkkal, a természettel, segíti meditációt, enyhíti a fáradtságot amit az emberektől, városokból származó rengeteg információ okoz, valamint megtisztítja és egyensúlyba hozza a gondolatokat, átalakítja a negativitást.

Beindítja a felhasználó érzelmi hátterének rekonstrukcióját, kiégeti az alacsony rezgések negatív programjait, a múlt és jelen emlékeinek érzelmi fájdalmát, segít megszabadulni az élet tragédiáinak energialenyomatától, tanít és segít kigyomlálni a káros érzelmeket.

Dolgozik a hordozott sérelmekkel, a 4. energiaközpontban (szívcsakrában) rögzült blokkokkal, ami önmagunkkal kapcsolatban alakult ki és a partnerünkre, közeli ismerősökre irányul. Segíti a belső erőnkhöz való kapcsolódást.

Erősíti az immunrendszert és az általános állapot javulását.

Megakadályozza a gyulladásos folyamatok kialakulását a szervezetben, javítja a sejtanyagcserét és a vérkeringést az erekben, szervekben és szövetekben.

Segíti a csontok, a szív- és érrendszer, a nőgyógyászati ​​és urológiai szervek működésének javulását.

Jótékony hatással van a bronchopulmonalis rendszerre légúti problémák és megfázás esetén (tracheitis, laryngitis, SARS, akut légúti fertőzések)

Nagyon jó hatással van a bőrbetegségekre (furunculosis, dermatitis, ekcéma)

Fizikai állapotunkat az egészség új szintjére emeli!

A KFSZ Szent tó működése:

A KFSZ 5. Dimenzió segítségével egyedi "Föld-űr" tandemet hoz létre, amely minden ember számára hasznos és szükséges a hatékony működéshez.

A KFSZ  2. energiaközpontból (csakrából) indulva, majd alulról-hátulról felfelé -előre haladva végzi munkáját a felhasználó fizikai mezejének feltérképezésével. Egy ívet csinál a 7. energiaközpont felett (hasonlatosan, mint az Életkulcs / Egyiptomi Kereszt felső része), és az áramlás az 1. energiaközpont elé ereszkedik le. Többször görgeti így az energiát, felgyorsul a test körül a 6., 7. energiaközpont maximális feltöltődéséig, majd mezőt (gyűrűt) képez a fej körül. A működés vizsgálatakor kiderült, hogy ebben a mezőben 2 különböző irányban a test körül forgó gyűrű jön létre (a fej felett és a lábakban)  - egy nyitott 8-as figura abban a térben, ahol a felhasználó van középen.

Segíti a gyerekeket és a felnőtteket az új energiákhoz való alkalmazkodásban.

Használatakor megjelenhet bizonyos „vérforraló” érzés( mint mikor „forr a vérünk” ) , melynek hatására egészen az euforikus állapot is kialakulhat.

Kompatibilis minden eddigi KFSZ el, különösen: Titkos szent tó, Danilova tó, Átalakítás, Univerzum titka, Varvarian kulcs, Paraszkeva, Boldogság, Lada Istennő ereje, Talisman, Főnix, Zsiva,

Karkötők: Immune pajzs, Vitabalance, Gólya

Víz strukturálási idő - 12 perc.

KFSZ  "FUNGIMIN" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerves gombaölő szer polarizációja van a KFSZ en regisztrálva.

Víz strukturálási idő -  10  perc.

•           Hatékony megelőzési eszköz a különböző gombás fertőzések (mikózisok) ellen, ha a szervezet immunológiai rezisztenciájának csökkenése (immunhiány) jelentkezik.

•           Megelőzi és megszünteti a gombás fertőzés okait, segít a tünetek megállításában, a szövődmények és az újrafertőződés kivédésére, megszüntetésére irányul

•           Hatékony eszköz az onycholysis (a köröm teljes vagy részleges leválása a körömágyról) megelőzésére és korrekciójára.

•           Erős a gombaölő hatást fejt ki, segít a szisztémás mikózisoknál, a szervezet egészének károsodásánál, amikor különböző szervek és rendszerek is érintettek

•           Hozzájárul a bőr és a körömlemezek felületes gombás betegségeinek megelőzéséhez és korrekciójához .

•           Célja a szövetek, a körömlemez helyreállítása, regenerálása, táplálása, hidratálása és javítja a bőr külső állapotát, felgyorsítja a hám megújulását

•           Segít megszüntetni a lágy szövetek duzzanatát, puhítja az érdes bőrt, támogatja az érintett keratinizált sejtek hámlását

•           Gombás betegségek megelőzésére és korrekciójára irányul a nőgyógyászatban, urológiában, a szájüreg nyálkahártyájának, fül-orr-gégészeti szervek és a gyomor-bél traktus elváltozásainál is.

•           Megelőzi a gombás fertőzéseket és korrigálja a fejbőr állapotát a betegség külső megnyilvánulásaival (korpásodás, hámlás, viszketés stb.)

•           Segít megelőzni a külső bőrkárosodásból eredő esetleges fertőzéseket (irritáció, vágások, horzsolások, pelenkakiütés, túlzott izzadás stb.)

•           Csökkenteni a lábizzadást, valamint segít megszüntetni a gombás fertőzéseket általában kísérő szagokat és viszketést.

•           A gombaellenes hatás mellett a Fungimin KFSZ védelmet nyújt a külső környezet negatív hatásaival szemben.

Javaslatok a KSZ FUNGIMIN használatához:

•           Fogyasszon naponta elegendő mennyiségű a KFSZ -el strukturált vizet – akut esetben 1 hónaptól 1 évig terjedő hosszútávú kúrában. Mindenkinek javasol ha évente 3-4 alkalommal végez vele 1 havi ivókúrát a szervezet mikrobaterhelésének csökkentése és az általános egészséges flóra fenntartása érdekében.

•           Struktúrált vizet külsőleg is használjuk az adott fertőzött területen minimum 1 hónapig – elhanyagolt vagy régóta fennálló állapotban 6 hónapig, vagy pl az egészséges köröm újranövekedésének ideje alatt. Minden este 20-30 percig az érintett testrészt ( kart, lábat ) merítse teljesen el a struktúrált vízben.

•           Kezelje meg a külső használatú alkalmazott gyógyszereket, vagy gyógynövénytermékeket is. ( krémeket, cseppeket, kenőcsöket, olajokat stb ) és kenje a területet naponta 2 alkalommal. A terméket tiszta száraz bőrfelületre vigye fel reggel és este. ( bőrre, körömlemezre stb.)

•           Hatékony megoldást nyújt  öblögetéssel is, nőgyógyászati, urológiai, fül-orr-gégészeti esetekben, és haj vagy fejbőr kezelésére.

•           Ügyeljen arra, hogy a lábápoló termékeket strukturálja, és kiemelten használja azokat magas páratartalmú nyilvános helyeken (szauna, fürdő, medence stb.)

•           Használja lakkok, géllakkok felvitele előtt és után megelőző fürdőként a köröm pihentetésére és helyreállítására

•           A sportcipőket (és bármilyen mást is) javasolt rendszeresen kimosni strukturált vízzel - a gombás fertőzések megelőzése és korrekciója érdekében

•           Strukturálja a samponokat és hajápolási termékeket is (tonik, szérum, maszk, stb.)

•           Strukturált vizet használjon növények, gyümölcsök és zöldségek öntözésére

•           Háziállatok egészségének megőrzése – Ivóvíz strukturálása

KFSZ  "Csillaglélek" - elit lap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a KFSZ a 2022.augusztus 12.-én – az Erő megszerzésének napján – polarizált víz információját tartalmazza. Az orosz népi naptár szerint ez „Harcos János” Silin napja

Víz strukturálási idő - 15 perc.

Felébreszti az emberben a szellemi és fizikai erőket, lehetővé teszi, hogy magabiztosan képviseljük önmagunkat, kihasználjuk a társadalomban rejlő lehetőségeket (munka, kapcsolatok stb.), hogy felszínre hozzuk legjobb emberi tulajdonságainkat.

Folyamatosan védi energiarendszerünket a szociális vámpírizmustól, helyreállítja a biomező integritását, erős energiagubót képez körülöttünk, és minél gyakrabban használjuk annál nagyobb ennek átmérője és annál „tömörebb” a behatások elleni védelem.  

Férfiaknál erősiti a Yang energiát, lehetőséget ad a valódi ERŐ működtetésére és növeli a potenciát.

Aktiválja a nőkben a „harmónia Erejét”, a családra való lelki ráhangolódást, mély belső nyugalommal, jósággal, melegséggel tölt el, oldja a feszültség, idegesség, nyűg, zűrzavar, harsányság horgonyait. Így megteremtve a harmóniát és a békét a családban.

Kapcsolatot hoz létre a Föld információs mezejével, vagyis az Univerzális Akhasa Krónikával, magas rendű tanításokkal segít a szükséges ismeretek megszerzésében

Aktiválja a kapcsolatot a Felsőbb Énnel, a Magasabb Tudattal, segít könnyedén ráhangolódni és biztonságos áramlásba kerülni a kellő információk elsajátítása érdekében (csatornázás)

Az Élet, az Univerzum végtelen örök sérthetetlenségének állapotával tölt el, segít kiegyensúlyozni az érzelmi hátteret, kilépni a felesleges információtöbbletből

Segít eltávolítani a szerzett negatív energiákat, a felesleges felelősség terhét

Elősegíti a jó vállalkozásokat, támogat az üzleti életben és munkavégzésben, segít oldani a túlzott feszültséget és idegességet

Segíti a tanulást, az ismeretszerzést, pl. új technikákról, módszerekről, kutatási módszerekről

Támogatja a tehetség prosperáló megnyilvánulását.

Elősegíti a jó közérzetet útközben, költözéskor és munkahelyváltáskor

Segíti a vastagbél működését, szabályozza a nyirokáramlást, enyhíti a görcsöket

Segít javítani a vénás keringést az alsó végtagok szűkületeit, és a lágyéki régióban (varikózis, aranyér)

Segíti a női test helyreállítását szülés után fizikai és érzelmi szinten, csökkenti a szülés utáni depressziót

Növeli az állatok és növények energiapotenciálját a Föld energiáin keresztül

Javaslatok a KFSZ Csillaglélek használatához:

 • Egyedülálló párost hoz létre az KFSZ VÉGTELENSÉG KAPUJÁVAL. Együttes használatukkal a személyes fejlődés új szintjére jutunk el, lehetőséget kapunk a sorsunk beteljesítéséhez, a magasabb energiák evolúciós folyamataiba való integrálódáshoz és azokhoz való gyorsabb alkalmazkodáshoz.

 • A legjobb délutáni használatra, különösen fáradtan.

 • Szülés utáni időszakban ajánlott , az ételkészítésekhez használni.

 • Nehéz fizikai munkához (rakodók, gazdálkodók stb.), nagy terheléshez, aktív lábterheléshez (pincérek, postások, futárok stb.), sportoláshoz (főleg erősportokhoz), ülő életmódhoz és széken végzett munkához ajánlott. (sofőrök, irodai dolgozók, kozmetikusok, iskolások és diákok)

 • A KFSZ Maximussal nagyon jól működik a férfi szexuális funkciók javítása területén.

 • A nőknek  a Lada Istennő ereje és a Bereginya együttes használata javasolt.

 • Energetikai tisztításhoz rögzítsük a zuhanyfejre.

 • Transzformációs meditációkhoz, csatornázáshoz, a lélek és a fizikai test gyógyításához, a lehetőségek feltárásához konkrét kéréseket, programokat írhatunk.

A KFSZ -en keresztül kapcsolatba léphet Szent Jánossal (a 4. század harcosa):

a) ellenségek/ellenség távoltartásáért

b)  gyászoló, sértett, vagy  ártatlanul elítélt segítéséért

c) az ellopott tulajdon visszaszerzéséért

d) eltűnt személy előkerülése vagy , rabságból való megszabadulás érdekében

Attachment (82).jpg

A Kozmosz lélegzete KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A KFSZ – en a 2022.02.11 – én megnyílt energiaportál vizének polarizációja van regisztrálva. Ez a nap a különösen tisztelt Ized Rammanhoz köthető. Ized vagy Yazata a zoroasztriánus hagyományban angyal, és az aveszta nyelvről lefordítva a "yazata" azt jelenti, hogy "imádatra méltó".

Strukturálási idő - 20 perc.

 • A sűrű, tömör, erőteljes és forró energia vitalitást, lendületet, belső tüzet, lelkesedést ad, növeli az                                   életerőt , és megszünteti az unalom, apátia állapotát

 • A nyitottság és a világba vetett bizalom nemes, tiszta, ragyogó energiájával tölt el, valamint önmagunk természetes megnyilvánulásainak és állapotainak elfogadását segíti az élet különböző időszakaiban.

 • Megnyugtatja az elmét, megszünteti a gondolati káoszt, segít belépni a belső tisztaság állapotába mint egy ima után, kapcsolatot létesít a mennyei tanítókkal, hogy hozzáférjünk a szent tudáshoz, az egyetemes törvények megértéséhez

 • Használatával megértjük, az Univerzális Törvényekkel való együttműködés szükségességét, a teremtés eszközeinek/gondolatok, tettek, szavak /hasznos, tudatos megválasztásának és alkalmazásának fontosságát, majd annak mértékében ahogy a saját energiapotenciánk fejlődik szert tehetünk a természeti erők irányításának és a személyes világunkon belüli biztonságos tér- egregor létrehozásának - kialakításának képességére.

 • Mély megértést ad a konfliktusok lényegéről. Lehetőséget teremt a jó és rossz közötti szabad választás jogának gyakorlására, az ego feloldására, a bölcsesség és ésszerűség megnyilvánulására a cselekedeteken keresztül.  

 • Feltárja a különböző konfliktusok értelmét, és segít felismerni a tényt, hogy a Földön mindig  voltak, vannak és lesznek konfliktusok. Elősegíti a sikeres konfliktuskezelés elsajátítását, az összeütközésektől való félelem kioldását, segít megtalálni a közös hangot. Megmutatja az átalakulás erejét a régi leomlásában és az új megteremtésében.

 • Megszünteti a személyes vagy társadalmi konfliktusoktól való félelmet, képessé tesz  a megoldásukra, segít a tisztázásban olyan párbeszéden keresztül, ahol meghalljuk önmagunkat, és a másikat, miközben világosan kijelöljük a határokat és egyértelművé tesszük a következményeket. Felszínre hozza a határok és értékek tiszteletben tartásának fontosságát.

 • Fokozza a beszédkészséget, hogy nyugodtan és természetesen fejezzük ki magunkat, segít megszüntetni a "rossz ember vagyok, ha valakire dühös vagyok" negatív érzését és felfogását

 • Használatával visszakapjuk a jogot, hogy kifejezzük saját érzelmeinket a személyes határok, a jogaink a méltóság megsértése vagy különböző megaláztatások miatt. A jogot, hogy megvédjük magunkat méltatlan helyzetekben, úgy, hogy közben a másiknak átalakulnak irányultságai.

 • A koncentráció és a nyugalom energiáját adja a fontos feladatok elvégzéséhez, elősegíti a vezetői tulajdonságok megnyilvánulását, segíti a feladatok strukturálásában

 • Javítja a teljesítményt olyan tevékenységekben, mint a kereskedelem, a logisztika, a könyvelés és az ingatlanügyek, új, hasznos és releváns tevékenységeket vonzz be a térbe és elősegíti a sikeres, biztonságos váltást

 • Segít vonzani a pénz energiáját , aktiválja a bőség csatornáit, megajándékoz a lelki gazdagság és az anyagi jólét kegyelmével.

 • Nagy távlatokat nyit meg: gondolkodásban, tettekben, a személyes folyamatokban. Korábban nem látható ajtók nyílnak meg. Sokféle helyzetben segíti a több szinttel való előrelátást, szinte mintha térképet kapnánk a kezünkbe. Ha korábban világos volt is az út, most pontosan látjuk, mit hogyan kell és érdemes tenni ezen az úton.

 • Képessé válunk szövetségeket, lélekben, gondolkodásban szívben azonos csoportokat egyesíteni magunk körül.

 • Visszavezet a megfelelő harmonikus érzéshez és önmaga nemében való megnyilvánulásához. Nők esetében: "Nő vagyok, és természetes számomra, hogy ilyen vagyok". Férfiak számára: "Férfi vagyok, és ez számomra így természetes".

 • Megerősíti a férfiaknál a férfias tulajdonságokat. Ugyanakkor az erős férfi energia miatt amit képvisel a nőt női állapotba meríti, mivel a nő védve érzi magát, és amikor a nő biztonságban érzi magát, nőként kivirágzik.

 • Feltölt egy harmonikusan működő szexuális energiával.

 • Segít neki túlélni a szélsőséges helyzetekben, intuíciót ad neki, megmutatja kitartását és képességét, hogy a legnagyobb túlterhelésekkel is megbirkózzon, kijusson bármilyen körből és legyőzze az akadályokat

 • Segít túlélni az extrém élethelyzetekben, intuíciót ad, alkalmassá válunk élni a kitartás képességével, hogy a legnagyobb túlterheltséggel is megbirkózzunk, bármely negatív körből, spirálból kijussunk és leküzdjük a felmerülő akadályokat.

 • Értelmet ad a szolgálatnak - lehetőséget ad arra, hogy  önzetlenül tegyünk valamit és adjunk a szeretteinknek és más embereknek.

 • Segít meditatív állapotba kerülni, saját belső teret teremteni a minden testünk megtisztításához – (mentális, éteri, szubtilis, ) hogy felébredjünk az Életre, hogy meghalljuk önmagunk hangját, hogy érezzük a létezés csendes örömét

 • Segít a legmagasabb minőségű, teljes, mélységű igaz szeretet kimutatásában, mind a másik nemmel való kapcsolatokban, mind univerzális szinten.

 • Olyan tulajdonságokat mutat meg, mint a belső méltóság, felelősség, kitartás

 • Az alkalmas személynek (magas rezgések) erőenergiákat aktivál, lehetővé téve számára, hogy beilleszkedjen a külső elemi erők (környezeti természet) harmonikus ritmusaiba

 • Segít megszüntetni a tested iránti szégyenérzetet, szexualitásod megnyilvánulásáért  és kifejezéséért feltárja a testi és a szexualitás egyediségben és természetességben való elfogadás mély értelmét

 • Fizikai szinten méregtelenítő hatású, úgy működik, mint egy energiakefe, rezgések segítségével „kiüti” a pangást, felhalmozódást, megnyitja az  energiaközpontokat, megszünteti az anyaghoz való lekötődéseket, tisztítja, gyógyítja a fizikai testet.

 • Aktiválja az epehólyag munkáját, segíti a testet, hogy ne halmozzon fel túlsúlyt (beleértve a negatív érzelmek környezeti visszaállításának képességét, a felhalmozás helyett)

 • Segít rögzíteni az életkort, elindítja a fiatalító folyamatokat és aktiválja a hosszú élet energiáit

 • Segíti a nőket, vonzani a férfit, a kisugárzás fokozásával.

Javaslatok a KFSZ Kozmosz lélegzete használatához:

 • Egyedülálló tandemet hoz létre a KFSZ Tűz erejével. Elősegíti az elmélyedést az élet aktív szemlélődésének állapotába, a magasabb rendű energiákkal való feltöltődéshez vezet, segít beindítani a test holisztikus helyreállításának folyamatát (Szellem, Lélek, Test), védőteret hoz létre, aktiválja a bőség csatornáit.

 • Az életben elveszettek fő segítsége. A bizonytalanoknak, a szenvedőknek, akik önmaguk és egészségük rovására tűrnek.

 • Feltölt reggel, beszédek előtt, csoportokkal való munka előtt, különösen jó ügyvédeknek

 • Akkor tölt fel igazán, ha nincs elég "tűz", lendület, élénk érzelmek. Miközben azonban fontos az állapotod nyomon követése, mert a túl sok energia álmatlanságot és fejfájást okozhat

 • Nagyon jól használható gong meditációkhoz, mantrákhoz, kántáláshoz, imákhoz.

 • Segít a spirituális böjtök (bármely vallás) betartásában, aszkéta gyakorlatokban a Lélek és a Szellem emeléséhez

 • Elősegíti a kollektív energiákhoz való kapcsolódást, ezért jó a használata a harmonikus csapatmunka kialakításához

 • Nagyon hatékony erőszak utáni lelki trauma kidolgozására, az emberi élet szexuális aspektusát tagadó merev attitűdök felszámolására (puritán neveltetés )

 • Bármely korábban kiadott KFSZ el jól kombinálható.

Attachment (91) (2).jpg

SZERELEM MÁGIÁJA KFSZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bibi-Fatima gyógyfürdő (Jamcsun falu, 3200 méter magas, Pamir, Tádzsikisztán) vizének polarizációját regisztrálták a KFSZ – en.

Víz strukturálási idő - 15 perc.

 Megelőzi és korrigálja a nőgyógyászati ​​betegségeket, beleértve a gyulladásos folyamatokat is.

Egyik feladata a hormonális háttér kiegyensúlyozása, és elősegíti a menopauza tüneteinek enyhítését, megszüntetését (hangulati ingadozások, agresszió kitörések, hőhullámok stb.)

A nőket segíti a nőgyógyászati ​​egészségi állapot javításában, és mindkét nemnél hozzájárul az urológiai betegségek (hólyaghurut, nephritis, veseelégtelenség) megelőzéséhez.

Segít a férfiaknak - a prosztata mirigy betegségeiben

Növeli a női termékenységet, és együttműködik a meddőség okainak feloldásában  pl. segít helyreállítani a petevezetékek normál átjárhatóságát

Javítja a mikrokeringési folyamatokat, normalizálja a vérkeringést

Támogatja az anyagcsere folyamatok helyreállítását a szervezetben, normalizálja az emésztőrendszer működését

Megakadályozza a szervezet idő előtti öregedését

Javulást eredményezhet a disztrófiás és traumás eredetű ízületi elváltozásoknál, segít a gyulladásos folyamat enyhítésében

Segít javítani az alvást

Használata egy derűs, mosolygós életszemléletet eredményez, mert átformálhatjuk segítségével a hibákhoz való hozzáállást. Valódi megértést hoz a tapasztalatszerzés szerepéről , hogy problémáink a hibázások következményei, ezen hibák azonban felbecsülhetetlen fontosságúak a tapasztalatok , a felismerések és a fejlődés szempontjából. Az Élet élményeink sorozata ezért szépséges.

Megértjük, hogy minden élet egyformán értékes, függetlenül küldetésének fontosságától

Kapcsolatba lép a Bölcs Szeretet Forrásával. Fényt és mosolyt visz az önítélkezés a szégyen az irigység helyére.

Segít csökkenteni az intellektuális stresszt, gyorsan oldja a fáradtságot egy nehezebb munkanap edzés után.

Mélyebb megértést nyújt az élet szépségéről, tiszteletet ébreszt mások eltérő életútja iránt.

Fokozza a külső-belső női szépség megnyilvánulásait, a nőiség megélését, a női lét élvezetét az egyéniség erejét. Segíti a nővé érési folyamatokat.

Nőként támogat az önbecsülés növelésében, önmagunk gyönyörű női létének megértésében, megélésében és elfogadásában, minden benne rejlő egyediséggel (alak paraméterek, bőrszín, szemforma stb.) Emellett ezt a fajta szépséget, szeretetet inspirációt segít bevinni a mindennapi tevékenységeinkbe.

Használatával tudatos attitűdöt alakítunk ki önmagunkhoz, mint Szeretett Nőhöz - az önmagunk iránti tisztelet és szeretet kimutatásában, céljaink, érdeklődésünk, vágyaink elfogadásában, az egyéb társadalmi szerepek megélése mellett (anya, feleség, gyermek stb.)

Segíti a női tudat újraformálását, ami a férfi funkciók átvállalásának elkerülésében (különösen partner jelenlétében) és a férfi tulajdonságok megnyilvánításának elkerülésében valósul meg, ezáltal lehetővé teszi, hogy a környezetünkben a férfiak saját erejükbe beleállva védelmezőként, fenntartóként, támaszként jelenjenek meg.

Elősegíti hogy a külvilág felé megmutassuk legjobb tulajdonságainkat: bölcsesség, erő, lelki szépség, harmónia, gondoskodás, szeretet

Olyan érzelmi állapotot hoz létre, hogy mások, minket nem érintő ügyeibe nem vonódunk bele, nem veszünk részt.

Életenergiával tölt el és erősíti a Szellemet, reményt és energiát ad álmaid valóra váltásához

A szeretet, gyengédség, szenvedély és élvezet energiáival lát el.

Segít olyan érzéki párkapcsolatok kialakításában, amelyek tele vannak egymás mélységes elfogadásának érzésével.

Segít feléleszteni a párkapcsolatokat, érzelmeket és a harmóniát

Felfedi a nő valódi természetét a szexualitást, a nőiességet, elbűvölő bájos vonzerővel ruház fel

Stabil pszichológiai állapotot alakít ki a nőkben, erősíti a belső magot, edzi a stresszállóságot.

Ösztönöz a pihenésre, relaxálásra fáradtság enyhítésére feltöltődésre alkalmas saját tér kialakítására

Erősíti, feléleszti a kreatív vágyakat – tánc, rajz, stb. Elkezdjük felismerni és megélni saját kreativitásunkat

Segít az egyéni stílus kialakításában – személyes márka (ruházat, smink, viselkedés, járás)

Bármilyen korú nőnek segít méltó partnert vonzani

Segíti a gyermekeinkkel való kapcsolatot, az elfogadást, megértést , hogy szeretettel legyünk képesek átkísérni őket a felnőtté válás különböző szakaszain. Könnyíti a leválás folyamatait mind a szülő, mind a gyermek részéről.  

Segít a tudatosan gyermekre vágyó pároknak kialakítani egy olyan különleges teret, amely a gyermeket a pár aurájába vonzza

Lehetővé teszi, hogy egy szerető szülő szemével lássuk önmagunkat is

Feladatai közé tartozik, hogy megtisztítsa a nők általános programjait a szenvedéstől, a magánytól, összehangolja a nőkkel való kapcsolatokat az általános rendszerben

Javaslatok a SZERELEM MÁGIÁJA KFSZ használatához:

Lenyűgöző tandemet hoz létre az KFSZ AFROSIAB- al. Célja a legmagasabb harmónia megteremtése a valóban férfias energia megnyilvánulásainak és a női energia szépségének kombinációjával,  kapcsolatok kialakítása és megőrzése, valamint az ember hatékony gyógyítása.

A KFSZ energiája sima, puha, beborító hatású

Nagy segítséget nyújt a nőknek minden életkorban külsejük elfogadásához, önmaguk felvállalásához, a női esszenciák és energiák felszabadításához, megéléséhez, a lélekállapotuk harmonizálásához

Különösen ajánlott idősebb nők számára az aktív életkor meghosszabbítása érdekében

Fontos hatása, hogy az anyák megtanulják, hogyan alakítsanak ki bensőséges, bizalmi kapcsolatot a gyermekeikkel, segítsék őket a felnőtté válás kríziseiben, és időben engedjék őket önálló életre anélkül, hogy önmagukhoz kötnék őket.

Gyermekre vágyó párok számára szükséges, különösen, ha egészségügyi akadályok állnak fenn

Gyakorlatok:

 • A víz strukturálásakor kimondhatjuk a gyógyulási szándékot, kéréseket és vágyakat. Kérésünket írjuk egy papírra és min 5 napra helyezzük a KFSZ – re, mindeközben tartsuk magunkat a fókusz és bizalom állapotában.

 • Női felhasználóként helyezzük a reproduktív rendszer információs zónáira az arcon. KFSZ Szerelem mágiája a állra, KFSZ Bereginya a homlokra ( egy alkalommal 5 percig )

 • A reproduktív rendszer kezelése az ujjakon keresztül: Tartsuk a KFSZ Szerelem mágiáját és a Bereginyát  a 3. és 4. újj között függőlegesen 3 – 5 percig

 • A reproduktív rendszer pumpálása: KFSZ Nefritet helyezzük elöl a 2. energiaközpontra, a KFSZ Szeretet Mágiáját és a Bereginyát a csípőizületek középső zónáira 5 – 10 percre

 • Urológiai megbetegedések esetén: KFSZ Szeretet mágiája a 2. csakrára helyezni, a KFSZ 2 -t  vagy a Nefritet a láb hátsó felére. Hólyaghurut esetén ezt a gyakorlatot 15.00 – és 17.00 között végezzük.

 • Energiaszinten a reproduktív rendszer energiakeringésének helyreállítása érdekében dolgozzunk a KFSZ el a szívburok meridiánján és a vesével.

 • Használatával ráláthatunk, hogy mások megsértése milyen problémákat idéz elő karmikusan – akár egészségügyieket is. Ezek felismerésekor fontos lélekben őszintén bocsánatot kérni azoktól akiket szavaink, tetteink megbántottak. (nem számít, hogy még életben vannak e vagy sem)

 • Segít azoknak, akik sokat kritizálják magukat, akik nem tudják, hogyan kell lazítani, akik elvesztették álmaik megvalósításába vetett hitüket

 • Használjuk kozmetikumaink és bármilyen intim higiéniai termék strukturálásához.

 • Energiafeltöltéshez, fáradtság enyhítéséhez struktúráljunk vele fürdővizet vagy használjuk zuhanyzáshoz.

 • Az energia reproduktív rendszeren való áthaladásának ideje 19-21 óra, ezért a hatékonyabb munka érdekében tanácsos a KFSZ-t gyakorlatokkal is többször használni.

 • Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el

Attachment (95).jpg

AFROSIAB KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A KFSZ-en az ókori Afrosiab település (Szamarkand, Üzbegisztán) forrás vizének polarizációját regisztrálták.

Víz strukturálási idő - 15 perc.

Erősíti a férfiakban a maszkulin energiákat, és segít megelőzni a különböző típusú „férfibetegségeket”.

Nőknél is erőteljes preventív és korrekciós hatással bír a női betegségek, görcsök esetén.

A Yang energiák mozgósításával támogatja a szív- és érrendszer munkáját, segít csökkenteni a szív-érrendszeri betegségek kockázatainak kialakulását ( pl. szív-infarktus )

Támogatja az idegrendszer működését, elősegíti  belső béke állapotát.

Nagymértékben hozzájárul a testsúly normalizálásához, a fiziológiás súlyarány egyensúlyához ( az egészséges életmód alapjainak betartásával )

Javítja az izmok állapotát és turgorát.

Aktivizálja az 1 és 2 csakrákat, ami az életélvezetben, a vitalitásban, a testi egészségben és az egészséges szexualitásban nyilvánul meg.

Aktiválja az életszeretet energiáit az Abszolúttal való integritás érzésén keresztül

Segít megvédeni magunkat minden ellenséges energiától

Magas energiaszinten harmonizálja a két agyfélteke munkáját, így a gondolkodás világossá és strukturálttá válik. A rendszerezettség, a logika, a célmeghatározási képesség megjelenik mind a gondolatokban mind a cselekvésekben.

Lehetőséget ad a kívánt eredmények elérésére, feltéve, hogy ezen eredmény megavalósulása senkinek és semminek nem okoz kárt. A lehetőségeink végtelenné válhatnak az életben való tudatos részvétellel és a történésekért való felelősség megértésével

A harmonikus intimitástól a lelki egységig – az érzések teljes spektrumának megélésével segít élvezni a férfi és nő kapcsolódását

Egyik fő célja, hogy a múltbéli sikertelenség, negatív tapasztalatok és hibák ismétlődési köreit lezárja, kitisztítsa, hogy ezáltal megváltozzon a tapasztalat. (mintákon kívüli élmények behívása)

Erősíti a belső magot, növeli a magabiztosságot, jövőbe vetett hitet, felfedi a korábban ki nem használt , meg nem nyilvánult potenciákat – mintha szárnyakat növesztenénk.

Aktiválja a bátorságot, elszántságot, éleslátást, koncentrálja az energiáinkat, így a bennünk rejlő lehetőségek megnyilvánulhatnak, és konstruktív döntéseket hozhatunk.

Segítségével teljesen felszámolhatjuk az akadályozó bizonytalanságot, oly mértékű önbizalomra tehetünk szert, hogy a kérdőjeleink elpárolognak. „Tudom mit kell tennem, és meg is fogom tenni”. Tudatosan teremtem a jövőmet.

Nyugodtsággal tölt el, segíti abban, hogy a jelen pillanatban boldog, kiteljesedett életet éljünk

Szívből, lélekből indít jó cselekedetekre ott, ahol valóban szükség van rá

Segít leküzdeni a félelmeket, apai támogatást ad (nem dominál, csak elkísér), meggyógyítja a „belső gyermeket”, különösen azoknak, akik egyszülős családban nőttek fel (apa nélkül, vagy ha nem működött a kapcsolat a mostohaapával)

Segíti a pszichológiai folyamatot az esetenkénti mély, súlyos apai sérelmek kidolgozásában, a férfienergiát torzító – generációs örökség feloldásában, segít átérezni a támogató szülői energiát a szülők fizikai távollétében is.

Javaslatok az KFSZ AFROSIAB használatához:

Csodálatos tandemet hoz létre az KFSZ SZERELEM VARÁZSÁVAL – mely tandem célja a legmagasabb harmónia megteremtése a valóban férfias energia megnyilvánulásainak és a női energia szépségének kombinációjával, a kapcsolatok kialakítása és megőrzése, valamint az egyén hatékony gyógyítása.

 • Az Afrosiab energia erőteljes, de nagyon finom, atyai (bölcs szülő)

 • Jó szolgálatot tesz, ha gyorsan kell feltölteni az energiáinkat – helyezzük az 1. és 2. energiaközpontra többször egymás után rövidebb időre. ( kb. két perc ráhelyezés, majd 30 mp szünet. 3x-4x egymás után)

 • Fontos segítség új kapcsolat vagy házasság kezdetekor mindkét fél számára – illetve egy kapcsolat-házasság újrakezdése esetén.

 • Segítséget nyújt hormonális hátterű betegségeknél, serdülőknél (fiúknál és lányoknál is), fájdalmas menstruációval küzdő lányoknál.

 • Használat férfibetegségek esetén, a prosztata működésének szabályozására: helyezzük a KFSZ -t az orrunk közepének magasságába állított helyzetben. Ezzel egyidejűleg figyelmünket tartsuk fejünk felett kb. 30-50 cm távolságban 3-5 percig. Ezután mozgassuk felváltva jobbra és balra a szájszélekig, a figyelmünket szintén felül tartva ( mintha felülről néznénk magunkat.  A test információs zónái szerint az ajkak sarkai az emberben a reproduktív rendszerrel, az orr közepe pedig a prosztatával /és a méh - vel/ állnak kapcsolatban. Ugyanakkor a KFSZ MAXIMUS-t a 2. energiaközpont (csakra) szintjére rögzíthetjük (feltéve, hogy nincs prosztata adenoma  mert ezesetben más gyakorlat és lapkiegészítés ajánlott)

 • Férfiak reproduktív rendszerének betegségei esetén a test információs zónáin keresztül pumpáljon ( helyezze rövid időre rá, majd szünet és ezt ismételgetni) az alábbi KFSZ -kel: KFSZ AFROSIAB a 2. energiaközpontba, KFSZ 2 és NEFRIT a lágyéki zónákon a 3-5. percig

 • Nélkülözhetetlen az apa nélkül felnőtt emberek számára, vagy akinek hiányzott az apai támogatás, illetve a férfi ágon lévő őseink iránti ellenérzések esetén.

 • Segítség azoknak, akik bizonytalanok saját képességeikben, akik úgy érzik, elvesztek ebben az életben, elhagyták Istent, akiknek hiányzik a Lélek ereje a felmerülő nehéz helyzetek megoldásához

 • Kiváló eszköz pszichológusok, pszichoterapeuták, regressziós szakemberek, konduktorok számára

 • Mindenkinek hasznos, aki aktív életmódot folytat, sportol, kondizik, versenyekre készül

 • Nagyon hatékony testsúlyproblémák esetén, illetve az ideális testsúly megtartásához.

 • Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

Attachment (94).jpg
Attachment (98).jpg

Kilenc Gyógyító KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2023.május 12.-én vételezett víz polarizációsa van regisztrálva a KFSZ – en, mely Memnon az ősi szláv gyógyító energiacsatornájának információját tartalmazza. E napon van a kilenc kirgíz keresztény szent nagy ünnepe Arta ( a zorosztriánus hagyomány szerint a világot generáló mozgatóerő, illetve a valódi Jó útját jelképezi)  az ősi szláv gyógyító Memnon

Víz strukturálási idő - 25 perc.

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

 • Célja a felhasználó erőteljes fizikai felépülése, és az energiatestekre is hat. Használata erővel tölt fel, enyhíti a fárdatságot, fiatalossá teszi a testet.

 • A szív- és érrendszer, nőgyógyászati, urológiai, a gyomor-bél traktus, a hasnyálmirigy, a lép globális és alapvető energetikai javítását szolgálja

 • Elősegítheti a lélek és a test gyógyulási folyamatait  a 9 energiaközpont erősítése és feltöltése révén: Исток, Зарод, Живот, Ярло, Лада, Леля, Устье, Чело, Родник

 • A Szeretet energiájának befogadása és áramoltatása érdekében tágítja a 4. csakrát (ANAHATA), a felhasználó állapotának megfelelő maximumra. Először a 4., 6., 7., 8., energiaközpontot érinti, majd bekapcsolja az 1, és 2. is. (enyhe lüktetést érezhetünk)

 • A gerinc menti energiapályával is dolgozik – az alsó részben sűríti az energiát ami felemelkedik, kinyílik és feltölti az egész szervezetet az egészség energiájával

 • Együttműködik az intellektussal, a kognitív funkcióival, harmonizálja és stabilizálja a jobb és bal agyfélteke munkáját, segíti a bennünk lévő potenciál kibontakozását, a tehetséget megnyilvánulását, lehetővé válik a kreativitás szereteten keresztüli megvalósítása.

 • Erősíti a torokközpontot – könnyebben fogalmazzuk meg és adunk hangot gondolatainknak és érzéseinknek. Jó szolgálatot tesz online megbeszéléseken, és előadások tartása közben. Fizikai szinten támogatást nyújthat a fertőzések okozta torokbetegségeknél, fájdalomcsillapításnál.

 • együttműködik a tudatalattival, növeli a Magasabb Erőkbe vetett bizalmat, szinte fizikailag érezhetjük a felsőbb erők támogató jelenlétét a hátunk mögött.

 • Elvezethet annak felismeréséhez és elfogadásához, hogy minden nap új élet kezdődik új lehetőségekkel, minden ember egyedi így a még hasonló helyzetek megélése is lehet teljesen különböző.

 • Rálátunk múltbéli helyzetekre, felismerhetjük a ragaszkodás értelmetlenségét és valódi okait, könnyebben engedhetjük el az elavult helyzeteket, és tisztábban beláttjuk, ha szakember segítségére lenne szükségünk.

 • Ezzel az eszközzel, egy támogató energiát kapunk a múlt elengedéséhez, - akár globálisan a teljes múltunkról akár egy tegnap történt eseményről legyen is szó – elfogadóvá válunk a távozó dolgokkal, helyzetekkel, személyekkel kapcsolatban és a keserűség, szomorúság átalakulhat egy élettapasztalat nyugodt megélésévé.

 • Életünket megtisztíthatjuk a 9 „átoktól” : lelki fájdalom, kétségbeesés, reménytelenség, ismeretlen veszteségek, ártó bűbáj, kísértések, az elme fogsága, szomorú magány, akaratvesztés és lelki fájdalom

 • Új tetteinkhez energiát nyerhetünk, hogy egy másfajta életet legyünk képesek kialakítani, lelkesedéssel, könnyedséggel, optimizmussal. Használatakor előfordulhat, hogy oly mértékű lelki felszabadulást érzünk, hogy a könnyek is kicsordulnak a megkönnyebbüléstől, majd teljes lelki nyugalom és derű áradhat szét bennünk.

 • Erősödhet az önmagunkba vetett hit, mely új kezdetekre inspirálja azokat akik erre készen állnak – „ vegyük kézbe sorsunkat, és haladjuk meg jelenlegi életünket összhangban a világgal”

 • Fokozódhat bennünk a könnyedség, a harmónia mind a világgal, a környezettel, mind saját bensőnkkel.

 • Megjelenik a „kegyelem energiája „, melynek segítségével az ember, megváltoztatva önmagát (nézeteit, szokásait, cselekedeteit), megváltoztathatja a körülötte lévő világot.

 • Mélyen felismeri és elfogadja saját és mások élete magasabb értelmét, értékét és jelentőségét

 • Bekapcsolhat az itt és most tudatossága, majd feléled a hála érzése mindazért a jóért, amivel rendelkezünk az életben (még akkor is, ha ezek olyan hétköznapi dolgok, amelyek szinte magától értetődőek, például otthon, étel, ruha, szerelem stb. .)

 • Egészséges, kedves csodálatot ébreszt önmagunk, mások, és a világ egésze iránt

 • Lehetővé teszi számunkra, hogy lelki békében és erkölcsi jólétben éljük életünk

 • Hatására fejlődhet a tiszta helyzetérzékelés, a belátás képessége, és a lélek energiájával összekapcsolódva megtanuljuk hallani önmagunkat, bízni magunkban és érezni az energiákat.

 • Aktiválódhatnak a prófétai álmok ( ha ilyen előfordul azt érdemes magunkban őrizni és nem elmondani másoknak)

 • A Kilenc gyógyító energia segíthet a „befagyott” kapcsolatok felélesztésében, meggyógyításában, a kölcsönös megértésben, az érzések új szintre emelésében, a kapcsolatok értékének és fontosságának megértésében a jövőbeni válság megelőzése érdekében. ( nem csak párkapcsolatokban de gyermek-szülő kapcsolat esetén is.

 • Energetikailag védi a családot és eltávolítja a kártékony energiákat az otthonunkból, eseményharmonizációs hatása van.

 • Védelmet nyújt a lélek tisztaságához, a kísértések elkerüléséhez

 • Energiája kapcsolatba lép a magasabb rezgések energetikájával, követi az Univerzum globális energiafejlődésének spirálját, mely a boldogságot és Fényt jelenti.

 

Javaslatok a KFSZ Kilenc gyógyító használatához:

 • Egyedülálló párost alkot az Izlandi Kék lagúnával. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

 • Ennek a korrektornak az energetikája teljesen egyedi, megismételhetetlen, nem hasonlítható össze más KFSZ -ek energiáival. Különböző energiainformációk egész halmazát foglalja magában, összekapcsolva őket egy Egésszé. Úgy működik mint amikor egy legmagasabb szintű Mester, aki számtalan különböző technikát birtokol, megalkotja saját egyedi módszertanát a hozzá fordulókkal való munkavégzéshez, minden embernél teljesen egyéni megközelítésben.

 • Az energiája könnyű, lágy, repülő, örömteli, de sűrű - áthatolhatatlan mint a szurok. Automatikusan azokra a területekre és testrészekre irányul, amelyek támogatásra, változásra, kiegyenlítődére szorulnak

 • Javasoljuk, hogy az első érintkezéskor legalább 30 percig a kezében tartsa a korrektort, majd a későbbiekben elegendő néhány percre a kezébe venni alkalmanként.

 • Az KFSZ alkalmazása során a pozitív érzések és érzelmek fenntartására kell törekedni. Nem szabad irigyelni, kritizálni és elítélni másokat.

 • Nagyon fontos, hogy ha üzleti szintre alkalmazzuk, lassuljunk le, hagyjuk el a kapkodást.

 • Az alvás területére helyezve a gondolatok, meglátások, ötletek az álmokon keresztül érkeznek

 • A gyógyulás és a fiatalítás érdekében jobb, ha negatív ORP-vel kezelt vizet ( magas anti-oxidáns tartalmú víz , pl. Pi víz-lúgos víz) ) strukturáljuk iváshoz és mosáshoz a KFSZ – en.

 • Gyulladt mandulánál mindkét oldalról a torkra helyezhető.

 • Kapcsolatok kiegyensúlyozására írhatunk pozitív szándékú megerősítést a lappal a kezünkben. pl: „a kapcsolatom XY -al tele van szeretettel és megértéssel”

 • Használhatjuk a korrektort lakóhelyiségek talizmánjaként, vagy személyes talizmánként szolgálhat mindenki számára

 • Ahhoz, hogy egészséggel, erővel és jó szerencsével telítsük magunkat, végezhetünk rituálét: délben kimegyünk a KFSZ – el egy útkereszteződéshez, álljunk szembe a széliránnyal, és gondolatban ismételjük: „Telített vagyok egészséggel, erővel, fiatalsággal és sok szerencsével”

 • Gyűjthetünk gyógynövényeket: nyírfalevél, ribizli, vörösáfonya, viburnum kéreg, csalán, pitypang, útifű, édesanyánk vagy nevelőanyánk számára teának- ezek a KFSZ el struktúrálva 77 betegség gyógyító folyamatát indíthatják el. Gyógynövénygyűjtés előtt 9 jócselekedetet végrehajtása javasolt.

A Kilenc gyógyító KFSZ különösen hasznos, amennyiben:

 • Új dolgokat tanulunk, vagy tanuló életkorban vagyunk  (az általános iskolásoktól a felnőttekig) Előadóknak bármilyen közönség előtt, beleértve az online előadásokat is

 • Ha nem tudjuk elengedni a múlt fájdalmát.

 • Ha hajlamosak vagyunk fejben újra és újra ismételgetni múltbéli eseményeket, beszélgetéseket.

 • Ha úgy véljük, régen minden jobb volt és benne ragadunk ebben az állapotban, ezért nem látjuk vagy elszalasztjuk a jelen nagy lehetőségeit.

 • Félünk újra megpróbálni valamit, ami egyszer nemsikerült vagy félünk az újrakezdéstől.

 • Elzárkózunk a jelentől és a jövőtől a múlt fájdalma és félelmei miatt

 • Ott is kockázatot látunk, ahol nincs, így visszavonulunk és így nem érjük el céljainkat, nem teljesítjük be vágyainkat és álmainkat.

 • Hiányzik az elismerés, a csodálat mások részéről.

 • Híján vagyunk az önszeretetnek.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ – el.

Izlandi Kék Laguna KFSZ

 

 

 

 

 

 

 

A Reykjavík közelében található Reykjanes – félsziget Kék lagúna ( Bláa lónið ) geotermikus vizének magas ásványi koncentrációjú polarizációját regisztrálták a KFSZ – re.

Struktúrálási idő – 15 perc

/Kizárólag energiainformációs szinten hat. Nem gyógyít, és nem váltja ki a kezelőorvos által felírt gyógyszereket. Energia kiegyenlítésre alkalmazható/

Jól alkalmazható pikkelysömör esetén. Alkalmazásakor csökkenhet a hámlás, a gyulladásos folyamatok, az immunreakciók. Ekcéma esetén javulhat a bőr állapota, megjelenése.

 • Megfigyelhető a körmök és a haj állapotjavulása, a turgor és a bőrtónus növekedése (javulhat a dermisz és az elasztinrostok szerkezete )

 • Segítheti a lipidanyagcserét és a szív -érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzését, javulhat az erek rugalmassága

 • Segíthet felgyorsítani az idegimpulzusok átvitelét azáltal, hogy javulhat a szinoptikus átvitel mechanizmusa

 • Fokozódhat az ízületek kötő- és hámszövetének és a gerinc rugalmassága.  

 • Sikeresebben előzhetjük meg  a légzőrendszer betegségeit, hatékony lehet a "nedves" köhögés, orrfolyás megszüntetésére

 • Serkenti a fagocitózist (sikeresen tisztul meg a szervezet a kórokozóktól és a sérült sejtek maradványaitól ), növekszik a szervezet vírusokkal és fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége

 • Gyógyító energiával táplálja a szerveket (a KFSZ maga „olvassa és érzékeli” a feszültségmentesített szerveket és rendszereket)

 • Ösztönzi az elmét  a „Mindennek megvan a maga ideje”, „A pihenés olyan fontos, mint a munka” és ehhez hasonló gondolatok megjelenésére és ennek következményeként kipihentebbnek érezhetjük magunkat.

 • Emellett segíti az önmagunkba való elmélyülést, terveink higgadt őszinte elemzését : „ mit is akarok valójában? Miért? Hogyan? És milyen cselekvési algoritmust kövessek a cél érdekében?

 • Könnyű létérzékelést tesz lehetővé, párosulva minden történés bölcs megközelítésével

 • Megteremthetjük a lelki és anyagi gyarapodás előfeltételeit, jelzőjeként és előhírnökeként szolgál a változások kezdetének és az erőteljes előrelépésnek az élet útján.

 • Lehetőségünk nyílik arra, hogy önmagunkban támaszt találjunk, érett, felnőtt énünk belső magjára infantilis áldozatvállalás/mártírkodás nélkül. ( „ persze megint csak magamra számíthatok” gondolatok oldódása)

 • Fiatalság érzésünk keletkezik, fiatalossá válunk, aktiválhatjuk a test megfiatalodásának folyamatait

 • Segítségével tudatosítjuk a válaszokat a következő kérdésekre: „Kinek mit adsz és miért? Kitől mit veszel és miért?

 • Feléled az önmagunkhoz való őszinteség.

 • Helyreállítja a férfi és női energiák egyensúlyát a személyen belül, ami könnyedséghez (flörtöléshez vezet az ellenkező nemmel) , ugyanakkor öngondoskodáshoz: "Ne alkudj meg semmivel"

 • Segít abban, hogy az események menetét negatívról pozitívra változtassuk, miközben be tudjuk fogadni, hogy a helyzet megoldásának alternatív változata is lehetséges (nem úgy, ahogyan az ember maga eltervezte), pl. egy másik eseményvektor

 • Helyreállíthatjuk az „kapok-adok” egyensúlyt, támaszt és stabilizáló energiát ad minden területen - egészség, érzelmek, anyagi világ

 • Kapcsolatba lép a „Lélekkel”, megértést hoz „Isten az én szememen keresztül nézi a világot. Az isteni egy része vagyok, nincs mitől félnem ezen a világon."

 • Erőt és energiát ad a globális célok megvalósításához, az emberiség javára (nem személyes érdek)

Javaslatok az Izlandi Kék laguna KFSZ használatához:

Erős tandemet hoz létre a Kilenc gyógyító KFSZ – el. A két korrektor kiegyensúlyozza egymást, használatuk új életkörökhöz vezet, erőteljes energetikai támogatói kört alakítanak ki minden helyzetben, fényes energiaáramlást alkotnak, világossá és érthetővé válik, az életfolyamatok lényege.

Gyakorlat: Egy szándék megvalósításához a következő algoritmust használjuk: Fejezzü ki a szándékot, tartsuk a kezében a KFSZ-t, kérjük meg, hogy az élet ezen területén megoldódjon ez vagy az a probléma. Üljünk nyugodtan és figyeljük meg érzéseinket. A lényeg nem a fantáziálás, hanem az, hogy megfigyeljük, milyen üzenet érkezik (gondolatok, érzések, megértés, képek - mindegyik külön-külön). Ez a gyakorlat nem csak a különösen érzékeny embereknek szól, hanem mindenki számára megfelelő, csak csendben, ellazult állapotban fontos végezni.

 • Struktúrálhatjuk vele a samponokat, körömerősítőket, testápolókat, kondícionálókat, krémeket, - beleértve a gyógyászati termékeket is.

Az Izlandi kék laguna KFSZ különösen hasznos amennyiben :

 • Keressük az élet problémáinak megoldásmódját

 • Kicsinek és jelentéktelennek érezzük magunkat, ettől elveszik az önbizalom, a támogatottság érzése

 • Ha sokszor túl sokat adunk saját rovásunkra, vagy túl sokat veszünk el másoktól

 • Az önszeretet hiánya miatt hajlamos valaki kapcsolatba lépni szinte az első megjelenő emberrel

 • Ha a körülmények és általában az élet áldozatának érezzük magunkat, intrikának vagyunk kitéve, és ezek a dolgok le is kötik gondolatainkat.

 • Méltatlannak tartjuk magunkat jobbra, hajlamosak vagyunk önmagunkat hibáztatni mindazért ami történik.

Kompatibilis az összes korábban kiadott KFSZ - el, különösen: Nap hírnöke, Aranyhomok, Szerelem, Boldogság, Fortuna, Magnat karkötő "BULLETIN OF THE SUN", "GOLDEN SAND", "LOVE", "HAPPINESS", "FORTUNA", FSC-karkötő "MAGNAT". Piramis (háromszög) gyakorlatban jól működik a többi KFSZ – el – kéréstől függően ( pl.: Szerelem, Univerzum titkai, Nap mosolya stb )

Attachment (99).jpg

Szent Forrás KFSZ 

 

 

 

 

 

A víz strukturálási ideje 25 perc.

 • Haználatakor a könnyedség, lágyság, belső frissesség, öröm érzete a meghatározó, oldódik a bánat a szomorúság, a negatív érzések pozitívvá alakulnak.

 • Feltöltődünk optimizmussal, megnyílik a lélek középpontja. Segíti a felemelkedést, a továbblépést, ha új dolgok kipróbálására vágyunk. „Ne félj, eljött a te időd!”

 • Segítségével könnyebben találjuk meg a helyes utat, a magunkkal cipelt „kereszt” helyett könnyed érzékeléssel, mozgékonysággal haladunk, nyitottan az új kapcsolatokra és lehetőségekre.

 • Az életesemények oldottabb megélését teszi lehetővé, így folyamataiban kidolgozhatjuk a negatívumokat az életünkből, és egy általános életöröm jár át.

 • A tudatosság emelkedésével egyfajta felébredés következik be, melynek következményeként rálátunk hol vagyunk rossz helyen, és milyen új irányokat válasszunk az eddigi ismétlődő működés helyett.

 • Mélyebb kapcsolatot teremtünk önmagunkkal, anélkül, hogy elszigetelődnénk a külvilágtól, ugyanakkor a külső körülmények egyre kevésbé érintik meg a belső világunkat. Azt az érzést erősíti, hogy megvan a helyünk és feladatunk a világban, melybe képesek vagyunk beleállni.

 • Használatakor gyorsan rendeződnek és hangolódnak össze gondolataink, finoman kiszűri és eltávolítja az elavult gondolatmintákat ami már nem felel meg a jelenlegi életünknek. Megszűnik a tehetetlenség érzése.

 • Helyre billen az érzelmi és fizikai állapot, rezgése átdolgozza azt amit más rezgések nem távolítanak el a rendszerünkből.

 • A szív és lélek eltelik a kegyelem és az öröm érzésével, ami erősíti a belső béke állapotát.

 • Aktiválja az akaraterőt, a Szellem erejét, elégedettséget érzünk, eltávolít minden korlátozást. Rálátásunk lesz arra, hogy negatív lelki állapotunk mihez és hogy an kapcsolódik. Minden korosztálynál működik.

 • Eltávolítja a felesleges energiapotenciált a 3. energiaközpontból ( napfonat csakra) úgy, hogy eloszlatja az energiát a többi csakrába ( kiegyenlítődés ) Ezzel megszűnik a görcsös akarás, az erőlködés vagyis, hogy az ember az akaratával próbáljon nyomást gyakorolni a világra.

 • Képessé válunk új perspektívát kialakítani önmagunkról és minden helyzetről. Egyszerű tapasztalatként tekintünk a történésekre amely bölcsebbé, erősebbé, ellenállóbbá tesz bennünket.

 • Nyugtat, ellazítja a testet, az elmét és a lelket. A lágyság, gyengédség, ellazulás, könnyedség, csodálat, elfogadás energiájával tölt fel.

 • Harmonizálja a természetes emberi bioritmust, beindítja a szervezet alvó tartalékait.

 • Nőknél a nőiesség feltárását célozza meg, a férfiaknál pedig egy komplexebb feladatot lát el. Használatakor a férfi megbékél a belső nővel, ami egy békességet ad, nyugalmat, önelfogadást. Nemtől függetlenül egyensúlyba hozza a Yin-Yang energiákat.

 • Leányokat és nőket támogat a boldog házasság elérésében.

 • Jól használható a meddőség kezelésében, a fogantatásnál, és a gyermekvállalás teljes folyamatában ( pozitív hatással van a méh tónusának csökkenésére )

 • Segít a jelenben érzett kétségbeesés feloldásában, vagy a múltban ragadás esetén ( energetikailag vagy mentálisan ) és reménnyel tölt el a jövőre nézve.

 • A félelmek eltávolítását szolgálja – olyan programokét melyek akadályoznak a szabad mozgásban, döntésben, végrehajtásban. Rálátunk, hogy programjaink a múltból a családi vonalakból erednek, felismerjük önmagunktól, a bizonytalanságunktól való félelmeinket, a korlátozó hitrendszereket.

 • Lehetőséget biztosít az ősi emlékezet felébresztésére  - az ókori Rusz történelmi örökségének érintésével- , vallásától vagy meggyőződésétől függetlenül

 • Gyengéden és finoman enyhíti a görcsöket, a feszültséget, a fejfájást és az izomfeszültséget. Ugyanakkor nem ellazít, hanem feltölt energiával, oly módon, hogy „gyógyító” energia halad át a problémás területeken.

 • Beindítja a lélek és a test méregtelenítési folyamatát

 • „Gyógyító” erővel táplálja az emberi testet, rendet teremt a szervezetben: javulhat a központi idegrendszer állapota (különösen elősegíti a gyors elalvást), a látószervekre, az urogenitális, a reproduktív, a szív- és érrendszerre is hatással van.

Javaslatok a KFSZ SZENT FORRÁS használatához:

 • A 7. energiaközpont kezelésének hatására szinkronizálódunk a környező tér ritmusával.

 • Az 1 -es energiaközpont kezelésekor fokozza az életenergiát

 • Ha elakadást érzékelünk az üzleti életben, igyunk egy nagy pohár Szent Forrással struktúrált vizet hunyjuk le a szemünket koncentráljunk a testünkre és figyeljünk. Elkezdenek jönni a válaszok és megérthetjük a fennakadások okait.

 • Használata elősegíti a mecenaturát az üzleti ügyekben

 • Alkalmazása elősegíti egy adott szerv állapotának javítására, magának a probléma gyökerének a megszüntetésére ( gondolatok, érzelmek stb )

 • Az egész test összműködésével együtt dolgozik, így hasznos naponta végigmenni a KFSZ -el az összes csakrán ( csakránként pár percre ráhelyezni)

 • A látás javítása érdekében, a Szent Forrás KFSz – t a rövidebb végével az orrnyeregre kell helyezni ( a földdel párhuzamosan) és a Tiszta Tekintet 2 lapot a tarkónál az öreglyuk területére állítva de a testtel párhuzamosan. Eközben meg kell fogalmaznunk magunkban a szándékot a látás javulására, elképzelni, ahogy élesedik a látásunk, és kimondani a „ szemem fénye sugárzik „ mondatot.

 • Alvás közben rögzíthetjük arra a szervre melynek működését javítani szeretnénk, vagy a párna alá is helyezhetjük.

 • Sírós csecsemők, kisgyermekek esetén a KFSz -t a mellkasra vagy homlokra helyezzük.

Kompatibilis az összes eddigi KFSZ -el, különösen a Solar, a KFSZ 15, Migrén, az arany sorozat tagjaival és a  Fény forrás karkötővel.

NAGYSZERŰSÉG KFSZ

 

 

 

 

 

Veles Isten védikus kozmoenergia-csatornájának polarizációját tartalmazza a KFSZ.

A víz strukturálási ideje 15 perc.

Különösen hatékony a Nagyszerűség KFSZ -el  22.00 – kor végzett energiagyakorlat, meditáció, vagy imádság.

A rögzített csatorna információs leírása:

 • Saját határainkon belül segíti a „nagyság” energiájának növelését, fejlesztését – vagyis a különleges adottságokat, tehetséget, affinitást aktivizálja és a lehető legmagasabb szintre emeli. Az adott terület legjobbjai lehetünk.

 • Elősegíti az alkotás örömének, az eredmények tiszteletének felismerését az emberi tudatban, ami a Lélek nagyságához is vezet

 • Lehetőséget nyit a sors adta határok feszegetésére

 • Segíti meglátni és megtapasztalni a világ nagyszerűségét és gyönyörűségét és részesülni mindebből.

 • Harmonizálja a családi légkört, a családi kapcsolatokat, elősegíti a családként boldogulást,  fokozza a jóllétet és védelmet nyújt az otthonnak.

 • Használatával sikeresen megtalálhatjuk a társat, akivel harmonikus összhangban boldog kapcsolatot élünk meg.

 • Aktiválja a jóság és a csodák energetikáját az életünkben

 • Megidézi az „Isteni érzelmet” – a Velodast ami a minden jóból és a nagyszerűségből áradó öröm.

 • Támogatja az autonóm idegrendszer egészségét

 • Ellátja a háziállatok energetikai védelmét.

A KFSZ Nagyszerűség teszteredményei a következők:

 • Az Összes energiaközpontot ( a 6. – ra helyezett hangsúllyal ) egyetlen emberi energiarendszerré aktiválja.

 • Struktúrálja és szabályozza az információáramlást, bekapcsol az Univerzum emlékezetébe

 • Összekapcsolja az embert a természet ritmusával

 • Megnyitja a felhasználó belső Fényét

 • Csatornájának kettős energiája van: Női és férfi áramlás. Ezek nem keverednek egymással. Nőknél a női energiarésszel, férfiaknál a férfi energiarésszel dolgozik, és ennek segítségével mindenkiben megteremti a női -férfi rész egyensúlyát.

 • Királynői nyugalmat és egyben lágyságot biztosít a nőben, belső stabilitást, állhatatosságot a férfiban, ami ugyanakkor szelídséggel, kedvességgel nyilvánul meg a külvilágban

 • Újraéleszt a Család erejét. Ahhoz a kezdeti pillanathoz kapcsolódik, ahol a Férfienergia megnyilvánul, és Erőben, hűségben, tisztességben igazságban épül fel és nyilvánul meg

 • A Nőben felszabadítja a Fényenergiát, melyben az igazi női bölcsesség és Erő nyilvánul meg, melynek célja a béke és az igaz szerelem megteremtése.

 • Lehetővé teszi az Igazsághoz való visszatérést, és a harmonikus férfi/nő energiák kombinációját – feléleszti emlékezetünket ezen energiák eredeti jelentésére és állapotára.

 • Egyik célja a jelenkori lakhelytől függetlenül az emberek regionális történelmi emlékezetének aktiválása

 • Segít feleleveníteni a család, otthon, igazság eredeti fogalmát, harmonizálja a generációk közötti kapcsolatokat, segít elfogadó állapotba kerülni

 • Használatával fejlődik az intuíció, az érzékelés, megerősödnek a képességek, fokozza a „szellemi látást” – és mindazt ami a hatos csakrához kapcsolódik.

 • Segít megélni egy magasabb szintű anyai minőséget a nőnek, feloldani a ridegséget és a nyomásgyakorlást. Ösztönösen megérezni mikor van itt az ideje a beavatkozásnak a gyermek dolgaiba, és mikor bölcsebb hagyni a maga útján. Hogy mikor kell segíteni, védeni, és mikor biztosítsuk a háttérből ,- lehetőséget adva arra, hogy önállóan vállalja tetteit, ezáltal stabil, egészséges pszichével rendelkező felnőtté cseperedjen.

 • Használatával feloldódnak nyűgjeink, oldódik a túlzott elmetevékenység, stressz esetén segít visszatérni a nyugalmi állapotba, és egyensúlyba kerülni.

 • Finoman, lágyan segít megnyugtatni a szorongó, érzelmileg labilis gyermeket, biztonságérzetet nyújt nekik

 • Aktiválja a vágyat.

 • Fejleszti az ének és versmondó képességet

 • Felfedi a belső tudást – mikor mit kell tenni, sietség, kapkodás nélkül, nyugodtan, kimérten.

 • Megtisztítja a felhasználó terét a nekritikus energiáktól, entitásoktól, nyugtalan lelkektől, és egyéb asztrál behatásoktól

 • Segít a PMS- ben szenvedő nőknek az érzelmi ingadozások kiegyenlítésében

 • Segíti a fizikai test energetikai „összeállítását” egységes egésszé, a szervek összekapcsolódásának precíz információs szinten történő aktiválását.

 • Javítja az endokrin rendszer egészségét, különösen a tobozmirigyet

 • A mozgásszervi rendszer tisztítására szolgál

Javaslatok a KFSZ Nagyszerűség használatához:

 • Energetikai munkára a 22.00.óra a legmegfelelőbb / Veles Isten száma a 22/

 • Kreatív párost alkot az Áramlás energiája KFSZ -el

 • Strukturálja az információkat az észlelés különböző szintjein (fej, lélek, szív)

 • Segít visszatérni önmagadhoz, mint a Fény megnyilvánulásához, valódi férfi- és női energiáidban

 • Segít koncentrálni arra, ami igazán fontos

 • Segíti a felelősségvállalást, a tisztesség megélését

 • Növeli az önbecsülést és az alkotó tevékenységet

 • Tudatosítja az egyes felhasználók univerzumhoz való hozzájárulásának mélységét és jelentőségét

 • Használatakor a következő ételek fogyasztása( és struktúrálása) különösen javasolt: mogyoró, fehér répa, almatrombitagomba, köles, gabona, bazsalikom

 • Jól rezonál együtt ha használatakor zongorán játszunk, vagy zongorajátékot hallgatunk

 • Gyakorlat: Rögzíthetjük magunkban a ”nagyság” és jóság érzéséből adódó örömállapotot ha jobb kezedbe fogod a KFSZ Nagyságot, enyhén megfeszíted a nyakad, majd érintsd meg vele a nyaki artériát a jobb oldalon, majd ismételd meg ugyanezt a bal oldalon a bal kézben tartott KFSZ – el.

 • A KFSZ energiáit az ősi vének energiájaként, ősi bölcsességként, az ember legelső inkarnációinak elfeledett, zárt, titkos tudásaként érzékelik. A „Vénekhez” fordulhatsz, ha igazán fontos kérdéseket kell megoldanod. Kérj segítséget és a válasz energiák, gondolatok, érzések és érzékelés formájában érkezik

 • A korrektor minden életkorban jól használható, férfiaknak és nőknek egyaránt. Nagyon hatásos, ha a tenyereid között tartod a 4. csakra szintjén (a napfonat területén)

 • Ha a Lélek területre helyezzük, akkor a felhasználó vissztér valódi céljához

 • Nagyon hatásos stresszes állapotban, hangulatingadozás esetén, amikor mások hatása alá kerülünk  (kihat a családi és társadalmi kapcsolatokra)

 • Ez a KFSZ különösen jó azoknak az anyáknak, akiknek fiai mellől hiányzik apjuk életpéldája és példamutató tettei. Az ilyen anyák hajlamosak túlzottan védeni vagy nyomást gyakorolni fiaikra, megakadályozva őket abban, hogy felnőjenek és elváljanak.

 • A KFSZ - t felnőtt vagy gyermek párnája alá helyezheti, hogy megnyugtassa és harmonizálja az érzelmi hátteret.

 • Terhesség alatt óvatosan használja, csak ha súlyos stressz van (nem sokáig)

 • Használatával a nők a PMS alatt energia- és információs támogatást kapnak az érzelmi háttér harmonizálására

Bármely korábban kiadott KFSZ-el kompatibilis, különösen ajánlott a Szerelem, Harmónia, Győztes, Indy, Kolcov Fénye, Hála, Bölcs titka KFSZ – kel kombinálni.

 A KFSZ Nagyság alkalmazása lehetőséget ad számodra, hogy aktiváld magadban a nagyszerűség és jóság energiáit, a legjobb legyél szakmai tevékenységeidben, és emlékezz az általunk elfelejtett „Velodast” isteni érzelmekre, az Örömre, mely a jóságból és a nagylelkűségből fakad.

Nincs szükség a csatorna további megnyitására, a KFSZ - el való érintkezéskor magától elindul.

KFSZ EGÉSZSÉGKÓD

 

 

 

 

Kijevka falu közelében található „Kisly”-forrás (Illés próféta szent forrása) vizének polarizációját tartalmazza a KFSZ. /Kijevka, Remontnensky kerület, Rostov régió./

Struktúrálási idő 20 perc.

Kizárólag energiainformációs szinten működik!
Aktiválja összes testünk ( fizikai, éteri stb) feltöltődését elemi, természetes energiával a legtisztább módon és formában. A fizikai test reagál a Korrektor energiáira, mint a földi erő megszerzésére.

 • Védi, lezárja a felhasználó biomezejét, erőteljes energiavédelmet biztosít

 • Használata segíti a nehéz helyzetekből való kilábalást, a felhasználó információhoz, megérzéshez jut (anélkül, hogy megértené, honnan vagy kitől jött) nagyobb lesz a rálátás, majd megjelenik a késztetés a megfelelő úton való elinduláshoz.

 • Elfojtott, mélyen megrekedt fájdalmas emlékek ébredhetnek fel, amelyeket az ember nem akart érzelmileg átélni, vagy átgondolni a múltbeli helyzeteket. Tudatának árnyékából a tudatosságba, majd a végső integrálásba emeli ezeket, a teljes feloldásig így segít valódi, lényegi önmagunkká válni.

 • Képessé válunk az események, történések bölcsebb felfogására, egyfajta harmóniával tekintünk az életre. Elősegíti a teljes belső béke megjelenését és a támogatottság érzésénekfeléledését. ( Mintha éreznénk az Őrangyalt a hátunk mögött)

 • Harmonizálja és egyensúlyba hozza a jobb és bal agyféltekét, ami holisztikus életfelfogáshoz vezet. (logika, tettek, érzések, érzelmek) A szeretet, gyengédség, fény, és a támogatottság lesz jellemző az  állapotunkra.

 • Úgy működik, hogy képessé váljunk pszichológiailag „megemészteni” mindazt, ami az életben történik, ezáltal növekszik a Lélek ereje, és kiterjed a bölcsesség horizontja és mélysége.

 • A támogatottság érzése kiterjed mind a mennyei mind a földi erőkre. Olyan erőkre, melyek már rég elvesztek. Mintha helyreállna kapcsolatunk a már elhunyt szülőkkel.

 • Üzenete  a felhasználónak: Vigyázz és őrizd meg magadban a Tisztaságot és Fényt, az új időben a Tisztaság és Fény szerint cselekedj!

 • Minden szinten „gyógyító” energiákkal dolgozik, minden testet összehangol és egyensúlyba hoz

 • Célja a test erőteljes regenerálódása, a gyulladásos folyamatok megszüntetése, a nyálkahártyák helyreállása

 • Korrigálja és megelőzi az emésztőrendszeri betegségek pszichoszomatikus okait

 • Komplex terápia során segít helyreállítani a gyomor-bél traktus működését (gasztritisz, gyomor- és nyombélfekély, vastagbél fekély, székrekedés), normalizálja a gyomorfal tónusát, a perisztaltikát, javulhat a hasnyálmirigy állapota

 • Támogatja a máj és az epehólyag egészségét (különböző eredetű hepatitis, epehólyag-gyulladás, epehólyag diszkinézia stb.)

 • Segít normalizálni a súlyt, mert segít normalizálni az anyagcserét a szervezetben (fehérje, szénhidrát, lipid)

 • Segíti a bőrbetegségek korrigálását, „sebgyógyító” hatású, segít megszüntetni a viszketést, kiütéseket, bőrgyulladást, égési sérüléseket, javulhat a bőr és a haj állapota, beindulnak a külső fiatalító folyamatok

 • Férfiaknál és nőknél aktiválja a reproduktív rendszer szerveinek helyreállítási folyamatát

 • Pozitív hatással van az ember mozgásszervi rendszerére, különösen az ízületekre és a gerincre

 Javaslatok a KFSZ Egészségkód használatához :

 • Egy erős helyreállító tandemet hoz létre a KFSZ Univerzum tüzével; mint két szív egyesülése, amelyek a lélek egyetlen szívévé egyesülnek

 • Tandemben végzett munka során az Univerzum Tüzét a jobb kezünkben, az Egészségkódot a bal kezünkben érdemes tartani.

 • A fizikai test erőteljes feltöltésére alkalmas

 • Elfogadóvá tesz  a Fény energiájára és az Univerzum bölcsességére

 • Használata egy erőteljes spirituális energia szakaszba irányít, megtisztítva a helytelen ítéletektől és mindentől, ami nem felel meg a következő fejlettségi szintnek

 • az erőforrás állapot bekapcsolása a pihenés révén

 • Ha pihenéshez használjuk, akkor a  passzív időszakban erőforrásain turbó módon töltődnek

 • Alkalmas a lelki szív megnyitására, hogy még mélyebben felismerjük valódi célunkat, önértékünket

 • Egyedülálló és valóban univerzális korrektor a teljes egészség fenntartásához

 • Nagyon finoman, nagy szeretettel, támogatással, törődéssel működik - az energiája olyan, mint a szülők szeretete, akik szeretik és támogatják gyermeküket bármilyen legyen is, még a legnehezebb személyes átalakulás idején is. „A legjobb tanácsadó, idősebb szülő, aki bölcsessége magasságából mély, gyakorlatias, értékes tanácsokat ad”

 • Támogatja a férfi energiát, így fontos azok számára, akiknek hiányzott a stabil apai energia. /Apai energia, nem „férj”/

 • A KFSZ mindenkinek fontos, aki emberekkel dolgozik akár fizikai vagy lelki traumák helyreállításán. Segítő szakmában dolgozóknak, minden területen (pszichológusok, orvosok, energiaterapeuták, masszázsterapeuták, tanárok stb.)

 • Meditáció alatt érdemes ráülni az Egészségkód KFSZ -re

 • Amennyiben meditáció alatt információkat, válaszokat várunk, akkor a KFSZ – t a bal kézben kell tartani

 • A KFSZ használatával mindannyian kicsit „tanárokká” válunk. Először felismerésre kerülnek dolgok, áthat a bölcsesség, majd készek vagyunk ezt megosztani másokkal.

 • Érdemes a KFSZ-t magunknál tartani amikor emberek közé megyünk ( közlekedés, rendezvények stb) Fontos, hogy ha potenciálisan /élet/veszélyes helyzet áll elő, akkor mellé kell venni a KFSZ 16 és az Antikataklizma lapokat.

 • Strukturáljuk vele az öregedésgátló kozmetikumokat, valamint a diagnosztizált bőrbetegségek kezelésére szolgáló külső termékeket

 • Használjuk súlykorrekciós programokban – fogyáshoz és gyarapodáshoz egyaránt

 • Használjuk mozgásszervi rendszer javítását szolgáló programokban (kompressziók, fürdők, gerinc és ízületek pumpálása), beleértve. sportolás közben, sérülések és műtétek után

VALDAI ÖSVÉNY KFSZ

 

 

 

 

OPTIMÁLIS ÉLETUT NYÍLIK A BŐSÉG SZÁMÁRA, KIEMEL MINDEN ERŐFORRÁST ÉS LEHETŐSÉGET, ÖSSZEHANGOLJA AZ ÖRÖM ÉS EGÉSZSÉG REFERENCIAREZGÉSEIVEL

Paraskeva Pyatnitsa falu közelében található Szent Nagy Mártír forrásából származó víz polarizációját regisztrálták a KFSZ -en. /Edrovo, Valdai kerület, Novgorod régió./

A víz strukturálásának (informatizálásának) ideje 15 perc.

 • Fokozatosan nyílik meg a tér szakaszos és ismétlődő megtisztításán keresztül, mind személyes mind globális szinten. Erőteljes hullámként elmos mindent ami felesleges és elavult, lehetővé téve, hogy a felszabadult helyen valami modernet, újat alkoss egy magasabb energiaszinten.

 • Segíti a, személyes fejlődésben a Föld globális fejlődésének új spiráljában, egyedülálló lehetőségeket és kilátásokat nyitva. Ezenkívül elősegíti a gyorsabb energiafeltöltést, és lehetővé teszi, hogy könnyen ráhangolódj a Flow állapotára, lehetőséget adva annak teljes megtapasztalására a mindennapi életben.

 • Beindítja az energiaszintű átalakulási folyamatokat, segít megszabadítani az elmét a korlátozó hiedelmektől és „mentális csapdáktól”, védelmet nyújt a finom dimenziókból származó, alacsony rezgésű entitásokkal szemben.

 • Segít létrehozni egy személyre szabott többdimenziós életutat minden felhasználó számára, kiemelve az összes erőforrást és lehetőséget, amely felhasználható a bőség és a jólét eléréséhez

 • Állandó, egyenletes, fenntartható energiaáramlást biztosít a tevékenységekhez, támogatja az új magasságok, célok és sikerek felé haladást. A lényeg az, hogy minden felhasználó a saját tempójában haladjon, anélkül, hogy összehasonlítaná azt más emberek sikereinek és eredményeinek sebességével.

 • Segít koncentrálni,  figyelmességre és megfontoltságra késztet a körülötted lévő világ észlelésében, miközben hatékonyan megszünteti a felgyülemlett feszültséget, merevséget és a szabadság hiányának érzését.

 • Érdeklődéssel tölti el a felhasználót, és kíváncsisággal élénkíti az életet, a pozitív pillanatok keresésére irányítja a figyelmet ahelyett, hogy elmerülne az elégedetlenségben és a kisebb bosszúságokban

 • Vonzza a hasonló gondolkodású embereket és barátokat

 • Célja a különböző – néha alaptalan -félelmek leküzdése, a szorongás, a nyugtalanság, a feszélyezettség átalakítása fény és boldogság energiává. Megszabadítja az elmét a stressztől és más negatív viselkedési mintáktól

 • Segíti a mély lélekismeretet, az önismeretet a belső világba való elmélyülésen keresztül, visszatérsz eredeti erődhöz, a Lélek őserőihez,  az eredethez, segít megtalálni a belső fényt és elkezdeni azt kifelé sugározni. Nyitottan, kíváncsian követni egyedi életutadat az egyetemes magasabb rendű törvényeknek megfelelően, békében és harmóniában önmagaddal

 • A megfelelő önbizalom lesz az uralkodó érzés, növeli a tudat tisztaságát és a belső rugalmasságot, erősíti a hitet a közelgő akadályok leküzdésének képességében, oldódik a jövő bizonytalanságától való félelem, és támogatást nyújt személyes és kapcsolati válságok idején.

 • Reményforrást tárul fel a személyiség mélyén, segít megnyitni az öröm csatornáját és felszabadítja a belső gyönyör áramlását,  - megtölti tiszta kozmikus energiával és spirituális erővel.

 • Megnyílik és kitágul a szív és a lélek az újdonságok felé, segít megszabadulni a szükségtelen, elavult nézetektől és a személyes fejlődést akadályozó hamis, téves hiedelmektől

 • Beindítja a tudatos búcsú és megbocsátás folyamatát, betekintést ad a múlt elengedésének fontosságába, a negatív hiedelmektől való megszabadulásba, és elvezet annak megértéséhez, hogy a múlt mely aspektusait kell hátrahagyni az energetikai szabadság és függetlenség eléréséhez.

 • Elősegíti az igazi élettárs vonzását, aktiválja az energiákat a bizalomra, a kölcsönös elfogadásra, az érzelmek mélységére és őszinteségére épülő erős, hosszú távú kapcsolatok kiépítéséhez, miközben könnyedséget és örömet szabadít fel.

 • Segít örömteli események létrehozásában

 • Támogatja a tudatos álmodás gyakorlatát, növeli a koncentrációt és a tanulás sebességét, felgyorsítja a jelenbe való belemerülés folyamatát, hogy lenyűgöző eredményeket érjen el a való világban/valóságban

 • Segít a jólét növelésében nemcsak a felhasználóknál, hanem összességében a Földön is.

 • „Energetikai elemzést végez” a szeretteinkkel való közvetlen, és egyéb személyes kapcsolatokban a múltbeli események újragondolásán és átértékelésén keresztül , beleértve a kapcsolódó tapasztalatokat és az általuk keletkezett érzelmeket, érzéseket.

 • Elősegíti az interakciót a Családi tapasztalatokkal, helyreállítja a harmóniát a családban

 • Elősegíti az összes rendszer és szerv működésének helyreállítását, energia szinten minden sejtet egészséges és egyedi vibrációkkal telít

 • Elősegíti a mozgásszervi rendszer, a bronchopulmonalis rendszer egyensúlyba állítását, és hatékonyan alkalmazhatjuk az alkoholfüggőség kezelésének integratív terápiájában.

 • Megkönnyítheti a természetes szülés folyamatát, és energetikai támogatást nyújt a meddőséggel kapcsolatos kérdésekben

 Javaslatok a VALDAI ÖSVÉNY KFSZ használatához :

 • Transzformatív tandemet hoz létre a KFSZ BAJKÁL ÖRÖKSÉGÉNEK ALGORITMUSÁVAL. Erőteljes szinergia létrehozásával ez a tandem az átalakulás katalizátoraként működik. Nemcsak az akadályokat rombolja le és távolítja el a tudatot megbilincselő energetikai béklyókat, hanem alaposan megtisztítja a tér energetikai lenyomatát is, előkészítve az alapot az új kezdetekhez. Tehát ez a tandem lépésről lépésre vezet az utadon a legbecsesebb vágyaid megvalósítása és az ambiciózus célok elérése felé, minden előremutató mozdulatot megtöltve a hála és a világ felé való nyitottság energiájával.

 • A KFSZ VALDAI ÖSVÉNY energetikája olyan, mint egy erős szivárvány, aktív folyam. Megállás nélkül áramlik, pozitív, örömteli

 • A KFSZ VALDAI ÖSVÉNY a lélek és minden test (fizikai, finom) egészséges, magas frekvenciájú rezgésének referenciahangja

 • Ez a KFSZ mint egy igaz barát és lelkes tanító, segít.

 • Megtisztítja a lakóteret (ház, lakás, nyaraló) a káros energiahatásoktól, telíti a házat a jóság pozitív energiájával

 • Javul döntéshozatal képessége, tágul a látókör, és sokkal gyorsabban juthatunk felismerésekre, mint korábban. Kiemelten hasznos azok számára, akik hozzászoktak, hogy hosszasan gondolkodjanak, tépelődjenek, mielőtt megoldást választanak

 • Azoknak is, akik túl komolyan veszik az élethelyzeteket és nehezen alkalmazkodnak az új körülményekhez

 • A fiatal házasok új energiákkal erősíthetik meg szövetségüket.

 • Tapasztalt párok kapcsolatuk megújítását érzékelhetik és fenntartását erősíthetik.

 • A hasonló gondolkodású embereket „összetereli”, ezáltal új barátságok alakulnak ki.

 • Jól használható visszavonulásokhoz, meditációkhoz, spirituális elmélkedésekhez, aszkéta gyakorlatokhoz és lelki fogadalmak betartása idején

 • Új környezetben ( helyen, csapatban ),  segít az egészséges alkalmazkodás és beilleszkedés folyamatában és javítja a közérzetet.

 • Gyengeség, betegség és csökkent immunitás esetén, komplex terápiában a szervezet általános állapotának javítását szolgálja

 • Üzenetei: "A fényt nem lehet elrejteni, minden embertől jön", "Áldd meg életed minden pillanatát - ez felbecsülhetetlen élmény", "Bocsáss meg és engedd el a sérelmeket", „ Légy derűs, bármi történjék is - ez segít leküzdeni a nehézségeket”, „Figyeld, kövesd gondolataidat, irányítsd őket a pozitív irányba”, „Te magad vagy a szeretet belső hangja”

 • Gyakorlatok:

 • Helyezzük el az 5. csakrán és fogalmazzuk meg szándékainkat, kívánságainkat. Ezáltal forgatókönyvek nyílnak meg, megoldások születnek minden számunkra fontos sürgető problémára.

 • Lefekvés előtt ha magadhoz veszed, új energiák segítségével formálhatod meg a gyógyulási/gyógyulási szándékot. ( Egyes esetekben megzavarhatja az alvást, így érdemes letesztelni.)  

 • Használhatod a tudatos álmodást (lucid dreaming) gyakorlásához. A gyakorlat megkezdése előtt kitűzhetünk egy konkrét célt vagy feladatot, majd hagyjuk, hogy az energiák működjenek alvás közben. Élénk, filmszerű álmokat élhetünk át, részletekkel, amelyeket érdemes megjegyezni és akár egyedi élettapasztalatként megvalósítani.

 • Egyedülálló tandemet hoz létre a Szent Forrás KFSZ -el, melynek célja a felhasználó energetikai helyreállítása és feltöltése

 • Jól együtt használható olyan korábbi KFSZ -kel amelyek egymásra rezonálnak.

bottom of page